2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

hayırlısıyla atlatmışsınız tekrar geçmiş olsun ilknurcum

kızlarrr
çook şiddetli burnum kanadı.
sıktım durdu, sonra yeniden kanadı
ayy sinir oldum
üfff püfff her gün ayrı macera
geçmiş olsun kızlar

gözünaydın canım Allah analı babalı sağlıklı büyütmeyi nasip etsin inş.maşallah kızına
darısı bizlerin başına inş.

Hoşbuldum Handancığım teşekkürler, evet artık eskisi gibi geçmiş sayfaları tek tek okuyamıyorum atlaya atlaya gidiyorum ben de.Bel ağrılarım başladı, artık yastık ve ben bütünleştik, arabada, mutfakta, kanepe yastıkla geziyorum:)
Gece uykuların zor mu oluyor, ılık süt içip yatsan, Allaha çok şükür nasıl uyuduysam öyle kalkıyorum, bu zamana kadar ağrıyla, tepikle uyanmadım çok şükür. Ama sabah bacak krampım 1 ken 2 oldu.
Sen eksikleri tamamladın mı, benim bir kaç şey daha var.

hadi bakalım doktordan güzel haberlerle gelirsin inşallah. Allah kolaylık versin biraz daha sabır. çok az kaldı...

ay allah kolaylık versin. benim doktorum epidurali öneriyor. ben aksilik olmazsa epidural normal doğum yapacağım. arkadaşlarımdan epidural sezeryan yapanlar çok memnunlar. hatta bir tanesi çok korkuyordu. hissederim falan filan diye. nezleyi atlatamadığı için genel anesteziye almadılar onu. epiduralle yaptı ve bebek doğduğu gibi kucağına aldığından ve de söylendiği gibi ağrıları sonrasında hiçbirini çekmedi ve de çok memnun. bence en son alternatif genel anestesi olmalı. vücudun zor toparlanıyor...

umarım başarırsın canım. korku, stres ağrıyı tetikliyormuş. olumlu düşünelim olumlu geçsin. umuyorum herşey yolunda giderde normal doğumu başarabilirz.

selam kızlar bir bebiş daha gelmiş hayırlı olsun sıkıntı yoktur umarımm arkadaşlarda hndn dogurdu sandım gene kız sana takılıp kaldım zamanında gelsin kuzun inş.

kızlar bana müsade...yemek yapcam...amelyat öncesi hergün komposto iç dediler bağırsaklara çok iyi geliyomuş...bende bugün vişne kurusu kaynattım iyi gelir inşallah...
dünde kayısı kompostom bitti 1haftadırda ondan içiyodum hergün bir kase...

şimdilik hoşçakalın kızlar...

sağol canım
sen nasılsın?
kasılmaların var mı?

canım çok zordur ama az kalmışşş
ayyyy çok heyecan basıyor
bebikler birer birer geldikçe

ya arkadaşlar şubat topiğine baktın, doğum yapanlar ne güzel kilo vermişler çabucak, acaba ben de o kadar çabuk verebilecekmiyim :18: :18:

bizde veririz canım
ne eksiğimiz var
canım veririz sen rahat ol bol bol bebişlrerle yürüyüşede çıkarızzz
ohhh incecik çıtır olurus

Kızlar dün gece şu torba yasa tasarısını konuşmuştuk. Tanıdık bir avukata sordum, o da sigorta kurumunun avukatına sormuş. Ben babaların doğum izni 3 günden 10 güne çıkacak mı diye sormuştum. Öyle bişey var, ama kimleri kapsayacağı yasa onaylanmadan kesinleşmez demiş( O da 15güne kadar belli olacak gibi, hadi bakalım belki yetişir belki yetişmez, hayırlısı olsun.

maşalah canım oğlşuna yaa
selam kizlar bugun 15 gunluk olduk inanamiyorum hala ne zaman dogurdumda ne zaman 2 haftalik olduk.yarin kilomuza baktiricaz bakalim kac kilo aldi oglusum.sizler nasilsiniz birisi daha dogurmus bebekler marti beklemiyor masallah
maşalah canım göbüşteyken vakit böle geçmiyorr
kızlar bugun doktora gıttım 21 subat yatıs 22 de 8:30 da amelıyat dedı notunu aldı.. cokkk heyecanlıyım ve cok korkuyorum
ay çok heyecanlı yaa hadi hayırlısylabaakalım
Eki Görüntüle 142104
dayanamadım sizinle paylaşıyım dedim işte tombul yanaklı oğluşum
ben onun nanaklarını yerimmm
haklısın walla tatlım alınca unutacam inşalahh
eşimlede konuştuk dün patladım hıçkıra hıçkıra ağladımakşam eşi,m gelince sorun etmiceğini söyledi çok güsel şeyler söyledii
ama ben elimden geleni yapacam kurtulmak için bir sürü şeyler buldum yarın dr sorup başlıcam
evet datlım en güsel teselli olacak düşünsene ya harikabişey sana muhtaçç oyyyy
canım inşalah bi mucize olurda kurtuluruz çatlaklardann
evetttt birde bu konu var benim eşimde özel sektörde ssk.lı
benim eşimde özel sektörde ssklı
bizim içinde geçerlimiymiş
ay kıyamam ya bende öleyim tatlım walla korkulacak bişey yokmuş dmekki herkes aynı duygular içindee
datlımm kendimizi korkutmaktan başka bişey yapmıyoruz walla yeni yeni şeyler üretiyoruzz

Kızlar benim de burun mevzum var,eskiden minik bir burnum vardı, şuan kocaman bir burun sahibiyim. Hiç hamilelikte burun büyümesi duydunuz mu? Hep böyle kalmaz di mi???:26:
canım bendede var bu burun mevzusu benim burnumda küçük normalde ama şimdi görsen hertarafım şişti burun dudak ayak hertarafım doğumdan sonra normale dönerizz
aplacım çok şükürr tekrardan geçmi ş olsun Rabbim bi daha yaşatmasın inşalahh böle acılarıı
sen nasılsın iyisin inşalah
canım ya geçmiş olsun dr falan git ihmal etme canım ya
hepinizdxen Allah razı olsun aplacım ya walla çok moral verdinizz
bebişlerimizden önemli olamaz tabi ayy bebem gell artık
kızlarrr
çook şiddetli burnum kanadı.
sıktım durdu, sonra yeniden kanadı
ayy sinir oldum
üfff püfff her gün ayrı macera
geçmiş olsun datlımmm
canım ya maşalah gözünüz aydın Rabbim hayırlı ömürler versinn
günaydınn kızlar bizde kahvaltımızı yaptık oğluşumla yarın dr kontrolu var çok heyecanlıyımm gıtmışken kucağımda çıksam bebeşimle
bizde yarın gidicez bende çok heyecanlıyım hayırlı haberler verelim inşalah
evet canım malesef şiştim ben hertarafım şiştii bende öle biraz ayakta kalsam davul gibi olıuyorum

azizecim biz senle aynı sorunları yaşıyoruz benimde gece uykularım bitti diyebilirim gece olmasını istemiyorum dönemiyorum yatağımda yatamıyorum zaten çekyetta yatmaya çalışıyorum arkadan destek almak için kalçalarım sanki yüz kilo alt tarafa baskı var yürüyemiyorum yani artık 1 mart gelsin diyorum

inşallah yetişir. 3 gün neye yeter ki... sanki babanın yapması gereken hiçbirşey yokmuş gibi....

allah analı babalı büyütsün canım inşallah bizede yaşatır rabbim bu duyguyu sezaryan genelmi oldun epiduralmı benimde 1mart ama henüz konuşmadım drla ama genel istiyorum panik olurum muayene olurken bile heycan yapıyorum tansiyonum yükseliyor ki epidurda nolurum artık

ay kızlar sizi kıskandırmak gibi olmasında burada babalara 12 hafta maaşlı doğum izni veriliyormuş.ama malesef biz kullanamıyoruz.eşim bizim devlete çalıştığı için

Anneciklerrrrr, POZİTİF DOĞUM HİKAYELERİ diye bir site keşfettim. Google yazın çıkar. Harika hikayeler var mutlaka okuyun, bana çok iyi geldi cesaretim arttı :))

canım haftası ilerde çıkınca doğum tarihi geride çıkıyo (26 şubat)haftası sat a göre çıkarsa doktorun ilk dediği tarih oluyo işte (6 mart gibi)gelişimi geride kalırsa doğum haftasını daha da ileri atıyo bilgisayar tarihi otomatik hesaplıyo yani..

masallah canim insallah bizde oglusla hayirlisiyla saglikla huzurla, agrisiz sancisiz, kolay gaz cikartarak, 1 gun kalir cikariz.

haydi cok az kalmis sannesi, ha gayret..

Anneciklerrrrr, POZİTİF DOĞUM HİKAYELERİ diye bir site keşfettim. Google yazın çıkar. Harika hikayeler var mutlaka okuyun, bana çok iyi geldi cesaretim arttı :))

evet canım bayadır okuyorum. üzerinden zaman geçtikçe tekrar okuyorum. Allahım inşallah onlarınki gibi bir hikayemiz olur ve bizlerde yazarız sonunda. doğumu kolaylaştıran uygulamalarla ilgili olarak dr. Hakan Coker'in 30 uygulama diye bir yazısı var. Ayrıca doğum sancısı ile başa çıkma yöntemi diye internette aratıncada birçok faydalı yazı çıkıyor. Bilgin olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…