hayırlısıyla atlatmışsınız tekrar geçmiş olsun ilknurcumgünaydın kızlarr
bu sabah en erkenci benim herhaldeuyanalı neredeyse bir saat oldu.eşim için dua eden ve geçmiş olsun dileklerini gönderen herkese çok teşekkür ediyorum.dün saat 2 de girmiş ameliyata ve 3 saat sürmüş ameliyatı.önce sadece kol başından uyuşturmaya çalışıp sonra genel anesteziye geçtikleri için ayılma süreci çok uzun sürdü.neyseki ben yatarken sesi artık normal geliyordu.zor zamanlar geçirdik şu son iki gün ama çok daha kötüsü olabilirdi.llah korudu,bebişine bağışladı kocişimi
kendimden çok anlattım.ben yokken neler oldu kızlar.tuğçe zaten bana haber vermişti.tuğbada hala hastanede sanırım.başka var mı durumunu benim kaçırdığım arkadaşımız:44::44:
günaydın tatlı anneler
benimde ciğerlerim ağrıyo korkuyorum önemli bişey vardır diye.tansiyonumda yüksek neden acaba.
ciğerlerimde virüs vardı onun yüzündenmi diye düşünüyorum.ilaçta kullandım iyileşirkenmi oluyo acaba
eşim işten gelsin acile gideceğiz bi baksınlar.benimde ciğerimle ilgili senaryolarım var zatürre, bronşit. veremAllahım sen koru yarabbim
geçmiş olsun kızlarkızlarrr
çook şiddetli burnum kanadı.
sıktım durdu, sonra yeniden kanadı
ayy sinir oldum
üfff püfff her gün ayrı macera
günaydın kızlar nasılsınız?1 haftadır giremiyordum yazmıstım tansiyon probleminden dolayı 7subatta doguma girecegim diye 37inci haftayı doldurmam için ilaçla 1 hafta beklettiler pazartesi günü kızımın kalp atısları zayıflayınca hemen doguma girdim sezeryanla 14 subatta kızım geldi.hastanede 1 gün kaldım evimizdeyiz şimdi 3.120gr 49cm dogdu kızım.
canım doğum tarihi 14 şubat
hafta: 37 yi doldurmamı beklediler demiş 37+0 olabilir
genel anestezi sezaryen
bebişi kız 3.120 gr 49 cm
bebişin adını yazmamış[/QUO
kızımın adını eflin beril koyduk diger bilgiler dogru canım
adıyla büyüsün canım,sağlıkla sıhhatle inşallah
Azizecim yeni bilgi daha eklendi, duyurlur :))
bu arada herkese selam artık gece uykusu cidden kabusa döndü bölük pörçük ve ağrılı.Allah sağlıkla tamamına erdirsin hepimizinkini inşalah
Ayşecim hoş geldin .daha önceki sayfalarda da yazmıştım ama arada kaynadı sanırım.bebişin cicileri de hayırlı uğurlu olsun canım,güle güle kullanın inşallah
slm kızlarnabersiniz
ben oğlumu okula gönderdim artık evden çıkamıyom babanesinle gidicek babanesi alcak...yürüyünce aşağıdan çok rahatsızlık veriyo baskı çok oluyo...şu 9 günü bi geçirsem hayırlısıyla...
dün gece saat 4 e kadar uyuyamadım ağladım çocuk gibi :26: artık kalça bel kasık ağrılarımdan yatakta dönemiyom hareket edemiyom hiç...işkence yatmak kalkmak :26: kısmetse son kez yarın dr. gidicem...bakalım nolcak. son 9günüm kaldı :18:
geceler işkence be canım, sağa dönüyorum sağım ağrıyor sola yatıyorum solum ağrıyor, dönerken zaten anırıcam utanmasamgenel anesteziyi niye tercih ettin ben de karar veremedim daha gerçi doktorla konuşmadım ama heyecan yaparım gibi geliyor epiduralle
Slm kızlar,
Bende dün kontroldeydim. Doktorla sohbete dalıp kızımın kilosunu sormayı unuttum :)) 1 hafta daha beklicem şimdi öğrenmek için. Bide size ne sorcam. Benim tahmini doğum tarihim geçen kontrolde 26 şubat çıkmıştı şimdi 6 mart çıktı. Bu nasıl oluyor yaaaaaaa... Doktorum onu çok önemseme o sadece tahminde bulunuyor dedi. Birde normal doğum için motive etti beni. Umarım başarabilirim :))
çok geçmiş olsun canım allah korumuş eşini acil şifalar diliyorum
hala popo aşağıda canım bizim oğlanındönmediki kafası yukarıda yani dayadığı kafası dönmeside zormuş artık yeri daraldığı için benim oğlan tersssssss tersssssss dayısına çekmiş dayısı gibi doğucak hatta 4 marttada doğarsa şaşırmıcam dayısı gibi
çok sağol burcucum
geçmiş olsun ahucum aama normal diye biliyorum burun kanamalarını sıkma canını
maşallah bebişine arzucumallah sağlıkla analı babalı büyütmeyi nasip etsin
bilmiyorumki bebeksu beşiği alırken verdiler sert bir yatak
slm kızlarnabersiniz
ben oğlumu okula gönderdim artık evden çıkamıyom babanesinle gidicek babanesi alcak...yürüyünce aşağıdan çok rahatsızlık veriyo baskı çok oluyo...şu 9 günü bi geçirsem hayırlısıyla...
dün gece saat 4 e kadar uyuyamadım ağladım çocuk gibi :26: artık kalça bel kasık ağrılarımdan yatakta dönemiyom hareket edemiyom hiç...işkence yatmak kalkmak :26: kısmetse son kez yarın dr. gidicem...bakalım nolcak. son 9günüm kaldı :18:
ya arkadaşlar şubat topiğine baktın, doğum yapanlar ne güzel kilo vermişler çabucak, acaba ben de o kadar çabuk verebilecekmiyim :18: :18:
slm annecikler bizim bugün kontrolümüz vardı herşeyimiz çok normal çıktı erken doğum riskim yüzünden yatıyodum 15 gündür artık risk kalmadı rahatla şu son haftalarda istediğini yap gez toz dedi doktorumnst de sancım yoktu çok şükür açılmama bile bakmadı oğluş 2700 olmuş yüzünü gösterdi sıpam çok fotojenik oğlunuz var dedi doktor teyzemiz bide yanakları tombul tombul olmuş sonra tekrar cinsiyetine baktı kız olabilir mi ya çok güzel bi bebek kız güzeli olcak bu oğlan dedi moralimiz çok düzeldi babamızla oğluşun fotosuna baka baka geldik evimize Allah'ım hayırlısıyla kavuştursun evlatlarımıza..
selam kizlar bugun 15 gunluk olduk inanamiyorum hala ne zaman dogurdumda ne zaman 2 haftalik olduk.yarin kilomuza baktiricaz bakalim kac kilo aldi oglusum.sizler nasilsiniz birisi daha dogurmus bebekler marti beklemiyor masallah
ay çok heyecanlı yaa hadi hayırlısylabaakalımkızlar bugun doktora gıttım 21 subat yatıs 22 de 8:30 da amelıyat dedı notunu aldı.. cokkk heyecanlıyım ve cok korkuyorum
ben onun nanaklarını yerimmm
haklısın walla tatlım alınca unutacam inşalahhAllah sağlık sıhhat versin canım yardımcın olsun inş...
maşallah tuğçenin bebişineAllah analı babalı büyütsün inş...
eşinde iyidir inş ilknurcum..
çok güzel damlacım bunlar ellerinize sağlık
maşallah ömer kuzeyehakkınızda hayırlısı olsun elsicim....
çok güzeller
tatlım boşver sen milletin dediklerini takma kafana...bebişini kucağına aldığında hayırlısıyla aklına bile gelmicektir bunların hiçbiri
maşallah oğluşuna mervecim
Allah sağlık sıhhat versin canım...
annenin eline sağlıkcanım çok hoş olmş
hakkınızda hayırlısı olsun canım
rica ederim tatlım
evet datlım en güsel teselli olacak düşünsene ya harikabişey sana muhtaçç oyyyytuğçe doğurmuş Allah analı babalı büyütsün darısı başmıza inşallah kızlar düşününce inanamıyor insan bugünleri de gördük şükür Allah kazasız belasız bebişlerimizi kucağımıza almayı da nasip eder inşallah
ilknurcum eşin nasıl oldu merak ettim ameliyat olucaktı inşalah her şey yolundadır.
elifcim aldıklarınıza bayıldım çoook güzel hayırlı olsun canım
bynkutluay canım çatlaklarla benim de başım dertte karnım rezil bi hale geldi bugün bi de banyodan sonra bacaklarımda da olduğunu fark ettim.ama maalesef eski çatlaklarımdan biliyorum ki yapacak bi şey yok( sağlıkla bebişlerimizi görmek en büyük tesellisi olur inşallah
aydnkl sezaryen tarihin belli olmuş canım hadi hayırlısı.Allah yardımcın olsun
benim eşimde özel sektörde ssklıevetttt birde bu konu var benim eşimde özel sektörde ssk.lı
ay kıyamam ya bende öleyim tatlım walla korkulacak bişey yokmuş dmekki herkes aynı duygular içindeeayyyyyy ben çok alıngan oldummm.az önce bu konu yüzünden eşime yine trip attım ona diyorum ki 10 gün oluyomuş izin bi tam öğrenelim de yararlanalım falan o da 10 güne gerek yok gibilerine getirdi ben de hemen" tabii o kadar sıkıldın di mi evden (risklerden dolayı habir benle ve hastane kontrollerimle uğraştı ya) tamam tamam ilgilenme kalma evde" başladım yine.ayy ne çekilmez oldum ben yaaa valla aklımdaki endişeler yetmiyo kendime yeni şeyler çıkarıyorum ve kendime hemen bi ödül veriyorum
datlımm kendimizi korkutmaktan başka bişey yapmıyoruz walla yeni yeni şeyler üretiyoruzzkızlar yaa kafama takacak yeni bi şey buldum ben
bebeğimin hareketlerini hep aynı yerde hissediyorum.yani genellikle sol tarafımda sağda hareket yok gibi.yeni senaryolar üretiyorum artık bu bebeğin bi tarafı tutmuyo mu acaba diyeeee
var mı böyle hep aynı taraflarda hareket hisseden
canım bendede var bu burun mevzusu benim burnumda küçük normalde ama şimdi görsen hertarafım şişti burun dudak ayak hertarafım doğumdan sonra normale dönerizzKızlar benim de burun mevzum var,eskiden minik bir burnum vardı, şuan kocaman bir burun sahibiyim. Hiç hamilelikte burun büyümesi duydunuz mu? Hep böyle kalmaz di mi???:26:
aplacım çok şükürr tekrardan geçmi ş olsun Rabbim bi daha yaşatmasın inşalahh böle acılarııgünaydın kızlarr
bu sabah en erkenci benim herhaldeuyanalı neredeyse bir saat oldu.eşim için dua eden ve geçmiş olsun dileklerini gönderen herkese çok teşekkür ediyorum.dün saat 2 de girmiş ameliyata ve 3 saat sürmüş ameliyatı.önce sadece kol başından uyuşturmaya çalışıp sonra genel anesteziye geçtikleri için ayılma süreci çok uzun sürdü.neyseki ben yatarken sesi artık normal geliyordu.zor zamanlar geçirdik şu son iki gün ama çok daha kötüsü olabilirdi.llah korudu,bebişine bağışladı kocişimi
kendimden çok anlattım.ben yokken neler oldu kızlar.tuğçe zaten bana haber vermişti.tuğbada hala hastanede sanırım.başka var mı durumunu benim kaçırdığım arkadaşımız:44::44:
canım ya geçmiş olsun dr falan git ihmal etme canım yagünaydın tatlı anneler
benimde ciğerlerim ağrıyo korkuyorum önemli bişey vardır diye.tansiyonumda yüksek neden acaba.
ciğerlerimde virüs vardı onun yüzündenmi diye düşünüyorum.ilaçta kullandım iyileşirkenmi oluyo acaba
eşim işten gelsin acile gideceğiz bi baksınlar.benimde ciğerimle ilgili senaryolarım var zatürre, bronşit. veremAllahım sen koru yarabbim
hepinizdxen Allah razı olsun aplacım ya walla çok moral verdinizzolsun canim. bak biz bunalra ragmen 2. yi yapiyoruzdeger tabi. Hayirlisiyla saglikla huzurla kucaklarimiza da alalim insallah.
canim karnin gerildigi icin olabilir ama istersen bir sor doktoruna da.
canim ne bakiyorsun sen onlara. merak etme simdi ki morlu-kırmızılı renkler beyazimsi, sedef gibi bir renk alacaklar. cok belirgin olmayacak. bozma moralini. ben ilk oglumda da catlamistim, kalcalar desen zaten kilo alip vermekten dolu. simdi 2. hamilelik yine catladim. ama sonucu harika olacak hepimiz icin insallah. guzellikleri dusun, gorme sen o catlaklari.
cok guzelmis elifcim.
damlacim serbet takimin cok sık olmus.
canim bizim hastane takiyor. ama onalrda kaliyor tabi. ben cem ve abisi can icin odalarina Can in sectigi renklerden arabali, yollu keceden bir kapi susu hazirladim. bir ara koyarim resmini.
masallah canim
oyy, masallah kuzuna annesi. darisi saglikla huzurla bizlere insallah.
korkma canim benim. hayirlisiyla saglikla alirsin insallah kucagina.
oyy, masallah
yok anacim benim buyuk oglan 6bucukta uyandi, ona tv actim ben biraz yatayim dedim ama yatirmadi kerata.
bu arada tugcecim allah bagislasin yavrunu. Allah saglikla huzurla buyutmek nasip etsin insallah. darisi da hayirlisiyla saglikla huzurla bizlere insallah.
ilknurcum gozunuz aydin canim. Allah bir daha gostermesin insallah.
geçmiş olsun datlımmmkızlarrr
çook şiddetli burnum kanadı.
sıktım durdu, sonra yeniden kanadı
ayy sinir oldum
üfff püfff her gün ayrı macera
canım ya maşalah gözünüz aydın Rabbim hayırlı ömürler versinngünaydın kızlar nasılsınız?1 haftadır giremiyordum yazmıstım tansiyon probleminden dolayı 7subatta doguma girecegim diye 37inci haftayı doldurmam için ilaçla 1 hafta beklettiler pazartesi günü kızımın kalp atısları zayıflayınca hemen doguma girdim sezeryanla 14 subatta kızım geldi.hastanede 1 gün kaldım evimizdeyiz şimdi 3.120gr 49cm dogdu kızım.
bizde yarın gidicez bende çok heyecanlıyım hayırlı haberler verelim inşalahgünaydınn kızlar bizde kahvaltımızı yaptık oğluşumla yarın dr kontrolu var çok heyecanlıyımm gıtmışken kucağımda çıksam bebeşimle
evet canım malesef şiştim ben hertarafım şiştii bende öle biraz ayakta kalsam davul gibi olıuyorumSelammmm annişler
ayaklarınız şişmeye başladı mı ben yaklaşık 1 haftadır çok fena oluyorum..Su içemiyorum eskisi kadar acaba ondan mı diyorum ? Az yürüyeyim ayakta kalayım bileklerimin ağrısından ölüyorum şişiyorlarda..3 yastık koyuyorum dikiyorum rahatlatıyor ama iş yapamıyorum ya az ütü yaptım yoruldum bir sepet var daha oyyy :84::84::84::84::84:
ismiyle yaşasın inşalhcanım doğum tarihi 14 şubat
hafta: 37 yi doldurmamı beklediler demiş 37+0 olabilir
genel anestezi sezaryen
bebişi kız 3.120 gr 49 cm
bebişin adını yazmamış[/QUO
kızımın adını eflin beril koyduk diger bilgiler dogru canım
slm aplacım hoşgeldin bebiş nasıl sen nasılsınselam kızlar bir bebiş daha gelmiş hayırlı olsun sıkıntı yoktur umarımm arkadaşlarda hndn dogurdu sandım gene kız sana takılıp kaldım zamanında gelsin kuzun inş.
kolay gelsin tatlımkızlar bana müsade...yemek yapcam...amelyat öncesi hergün komposto iç dediler bağırsaklara çok iyi geliyomuş...bende bugün vişne kurusu kaynattım iyi gelir inşallah...
dünde kayısı kompostom bitti 1haftadırda ondan içiyodum hergün bir kase...
şimdilik hoşçakalın kızlar...
slm kızlarnabersiniz
Kızlar dün gece şu torba yasa tasarısını konuşmuştuk. Tanıdık bir avukata sordum, o da sigorta kurumunun avukatına sormuş. Ben babaların doğum izni 3 günden 10 güne çıkacak mı diye sormuştum. Öyle bişey var, ama kimleri kapsayacağı yasa onaylanmadan kesinleşmez demiş( O da 15güne kadar belli olacak gibi, hadi bakalım belki yetişir belki yetişmez, hayırlısı olsun.
hepinize cok tesekkür ederim kızlar.anne olmak cok güzel bir duyguymus sürekli alıp koklamak istiyorum basından ayrılamıyorum.bu arada sezeryan korktugum kadar zor degilmiş hemen toparladım 1gün kaldım hastanede sütümde hemen geldi cok korkmustum girmeden ama korkulacak birsey yokmus şimdi cok rahatım. darısı sizlerin basına tabi zamanında gelsin sizin bebişleriniz sorunsuz bir sekilde
canım haftası ilerde çıkınca doğum tarihi geride çıkıyo (26 şubat)haftası sat a göre çıkarsa doktorun ilk dediği tarih oluyo işte (6 mart gibi)gelişimi geride kalırsa doğum haftasını daha da ileri atıyo bilgisayar tarihi otomatik hesaplıyo yani..Slm kızlar,
Bende dün kontroldeydim. Doktorla sohbete dalıp kızımın kilosunu sormayı unuttum :)) 1 hafta daha beklicem şimdi öğrenmek için. Bide size ne sorcam. Benim tahmini doğum tarihim geçen kontrolde 26 şubat çıkmıştı şimdi 6 mart çıktı. Bu nasıl oluyor yaaaaaaa... Doktorum onu çok önemseme o sadece tahminde bulunuyor dedi. Birde normal doğum için motive etti beni. Umarım başarabilirim :))
maşalah canım oğlşuna yaa
sağol canım
maşalah canım göbüşteyken vakit böle geçmiyorr
ay çok heyecanlı yaa hadi hayırlısylabaakalım
ben onun nanaklarını yerimmm
teşekkürler
haklısın walla tatlım alınca unutacam inşalahh
eşimlede konuştuk dün patladım hıçkıra hıçkıra ağladımakşam eşi,m gelince sorun etmiceğini söyledi çok güsel şeyler söyledii
ama ben elimden geleni yapacam kurtulmak için bir sürü şeyler buldum yarın dr sorup başlıcam
evet datlım en güsel teselli olacak düşünsene ya harikabişey sana muhtaçç oyyyy
canım inşalah bi mucize olurda kurtuluruz çatlaklardann
benim eşimde özel sektörde ssklı
bizim içinde geçerlimiymiş
ay kıyamam ya bende öleyim tatlım walla korkulacak bişey yokmuş dmekki herkes aynı duygular içindee
datlımm kendimizi korkutmaktan başka bişey yapmıyoruz walla yeni yeni şeyler üretiyoruzz
canım bendede var bu burun mevzusu benim burnumda küçük normalde ama şimdi görsen hertarafım şişti burun dudak ayak hertarafım doğumdan sonra normale dönerizz
aplacım çok şükürr tekrardan geçmi ş olsun Rabbim bi daha yaşatmasın inşalahh böle acılarıı
sen nasılsın iyisin inşalah
canım ya geçmiş olsun dr falan git ihmal etme canım ya
hepinizdxen Allah razı olsun aplacım ya walla çok moral verdinizz
bebişlerimizden önemli olamaz tabi ayy bebem gell artık
geçmiş olsun datlımmm
canım ya maşalah gözünüz aydın Rabbim hayırlı ömürler versinn
bizde yarın gidicez bende çok heyecanlıyım hayırlı haberler verelim inşalah
evet canım malesef şiştim ben hertarafım şiştii bende öle biraz ayakta kalsam davul gibi olıuyorum
ismiyle yaşasın inşalh
slm aplacım hoşgeldin bebiş nasıl sen nasılsın
kolay gelsin tatlım
mervedm canım ne kadar tombiş yanaklı gerçekten oğluşun. maşalllah çok tatlı
sağol canım teşekkür ederiz
hepinize cok tesekkür ederim kızlar.anne olmak cok güzel bir duyguymus sürekli alıp koklamak istiyorum basından ayrılamıyorum.bu arada sezeryan korktugum kadar zor degilmiş hemen toparladım 1gün kaldım hastanede sütümde hemen geldi cok korkmustum girmeden ama korkulacak birsey yokmus şimdi cok rahatım. darısı sizlerin basına tabi zamanında gelsin sizin bebişleriniz sorunsuz bir sekilde
slm kızlarnabersiniz
Anneciklerrrrr, POZİTİF DOĞUM HİKAYELERİ diye bir site keşfettim. Google yazın çıkar. Harika hikayeler var mutlaka okuyun, bana çok iyi geldi cesaretim arttı :))
evet canım malesef şiştim ben hertarafım şiştii bende öle biraz ayakta kalsam davul gibi olıuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?