2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

sağol canım bilgin için yani şu bebişler 15gün sabrediversinler ondan sonrada yasa özel sektördekileride kapsasın

slm kızlar doktordan geldik...
doktor yine çok kilo almışsın dedi :84:
14 kilo aldım. ama ne yapayım hareketsizlikten de oluyo.
artık doğumdan sonra veririz inşallah.

Bozma moralini canım insanın elinde değil ki benim yemem içmem aynı hareketliyim de ama buna rağmen 19 kilo aldım dolu dolu 19 ya düşündükçe deli oluyorum :84::84::84::84::84::84: ..Benim 2 yıldır kronik kabızlığım var..Çikolata kistinden sonra kaldı..Doktor ne ilaç verdi ise işe yaramadı senin ki normal böyle kilo alman dedi.. Bebeğin nasıl boyu kilosu suyu..

14 kilo aldın ve doktor sana kızıyor anlamadım zaten son haftalarım ve aldığın 3-4kilo fazla olur idealden bence hiç canını sıkmaaaa yıldızcım

suyu gayet iyi dedi. bir hafta geriden geliyor. 2500 gr olmuş. ödem hiç yok kilo almışsın dedi. zaten benim doktorum toplamda 9.5 kilo almam gerektiğini söylemişti. yani bu kilo doktoruma göre çok sanırım.

ben 20 kg aldım canım hangi mankendi unuttum 24 kilo almış, Deniz Akkaya öyle. Yeşm Salkım 10 kg !!!! almış yalnız (yuh yani göz var nizam var)

suyu gayet iyi dedi. bir hafta geriden geliyor. 2500 gr olmuş. ödem hiç yok kilo almışsın dedi. zaten benim doktorum toplamda 9.5 kilo almam gerektiğini söylemişti. yani bu kilo doktoruma göre çok sanırım.

ohhh Maşallah annesii

bırak ya çok biliyorlar zaten canım takma kafana..Benim şişimde çok yaww ama doktor bu zamanlarda çok olur dedi..Zehirli ödem olmadıktan sonra sorun yokmuş zaten..Sıkma canını sende bebeğin sağlıklı isen sorun yok demektir =)))

masallah annesi riski de atlatmısın ne güzel bu arada cok seker ogluşun Allah nazarlardan saklasın

selam kizlar bugun 15 gunluk olduk inanamiyorum hala ne zaman dogurdumda ne zaman 2 haftalik olduk.yarin kilomuza baktiricaz bakalim kac kilo aldi oglusum.sizler nasilsiniz birisi daha dogurmus bebekler marti beklemiyor masallah

didem içim gidiyor okudukca masallah subhanallah ayy nasıl istiyorum bu güzel duyguları tatmayı hayırlısıyla RAbbim bize de nasip etsin

kızlar bugun doktora gıttım 21 subat yatıs 22 de 8:30 da amelıyat dedı notunu aldı.. cokkk heyecanlıyım ve cok korkuyorum

ayy ne heyecanlı belli olmus tarihiniz hakkınızda hayırlısı olsun canım aramızda bikac gün var sadece sezeryan icin biraz erken bi tarih vermişler sanki normalde 38 dolduktan sonraya vermiyorlar mı gün canım merak ettim özel bi durum mu var yoksa normalmiymiş böyle insan sabırsızlanıyor da ondan soruyorum:)

ben de sabırsızlıkla bekliyorum bi cıkmadı gitti kör olasıca yasa
yetişseydi bari işimize yarasaydı

ilahi handan kurma kafanda böyle seyler bizimki son zamanlara dek dogru dürüst hareket bile etmiyordu ben ne edeyim o zaman:)

tekrar gecmis olsun canım Allah beterinden korusun

canım gözün aydın tahmin ediyordum senin de dogum yaptıgını sesin cıkmadı bir daha cünkü
ne güzel kavusmussun melegine sagsalim masallah her ikinize de

benim aksamları sag ayagım birden sisiyor davul gibi oluyor

bak sen cimcimeye annesinin kucagı rahat geldi demek gitmiyor baska yere ne güzel ya ayy okudukca icim cosuyor kaynıyor resmen

masallah herseyin sorunsuz olması cok güzel insallah hepimizin dogumu saglıklı hayırlı olur

miyad gecmesi diye ek bir süre veriyorlar benim bildigim canım dogum sonrası izni etkliemiyor bu

az kaldı canım senin de hadi hayırlısıyla kavusmak nasip olsun sabır az daha

ay yıldızadacığımın üstüne tam denk gelmiş aldığım 20 kiloyu nasıl verebilirim kuşkuma arkadaşların cesaret veren yazıları için çok teşekkürler.
ben de ilk bebeğimde 14 kilo ile doğuma gitmiştim dr çok kilo aldın diye deli ediyordu beni. bu hamileliğimde de aynı dr a gidiyordum, hatta aralık ayında yaşadıklarımı anlatmıştım, dr beni kilo konusunda -afedersiniz- yerin dibine soktu, çıkardı. ağlayarak gelmiştim eve akşam da hastanelik olmuştum. onun üzerine dr değiştirdim, şimdi ki bişey demiyo. ha haklı mı kilo konusunda,evet, ama benimde elimde olan bişey değil. çünkü gerçekten abartı yediğim bişey yok. geçen sene diyetle 5-6 kilo verip 56 kiloya inmiştim. tabi hamile kalınca dikkat etmeyi bıraktım verdiğim o kiloları da almam çok hızlı oldu.
yani benim bahanem varrrr, yaaaa

Amaaaaaan takma canım, gayet iyi almışsın, bebiş de gayet iyi, doktorlar da farklı bakıyorlar kilo olayına, kimisine göre alıcan tabi, kimisine göre almaman lazım. Benim karnıma baskı yaptığı için bir aydır iştahsızım, yemen lazım dedi doktor, yiyorum, sadece lazım şeyleri, yemekten zevk almayarak....
Alsak da almasak da bebekler sağlıklı olsun, gerisi boş...

benim aksamları sag ayagım birden sisiyor davul gibi oluyor

aaa seninde mi aynı ya benimde ne hikmet ise sağ ayağım çok şişiyor öyle ki acıyor artık..NEden sağ daha çok şişiyor acaba bilgin var mı ? doktor olur şişip de iniyorsa uzandıktan sonra sorun yok dedi..

Valla benim doktorum da hiç germedi beni ama şeker olasılığı nedeniyle o haftalarda uyardı konuştu vs ama şeker çıkmayınca hadi kurtardın ama dikkat et yine de dedi sonra en son "20 kg aldım hocam " dedim gururla o da "aferin" dedi ama iyi halt etmişsin der gibiydi çok seviyorum doktorumu ya

sağol cnm. kızım büyümüş çok şükür.
tansiyonumun biraz yüksek çıktığını söyledim idrar tahlili istedi.
zehirli ödem nasıl bir şey? neden oluyor biliyor musun?

sağol canım bilgin için yani şu bebişler 15gün sabrediversinler ondan sonrada yasa özel sektördekileride kapsasın

Ahh keşke valla, eşime söyledim, 10 gün yasal iznim olsa bile mutlaka çağırırlar beni aralarda, özel sektörde 10 gün zor dedi(

Yaylagüzeli demek norveçte 12 hafta!!!! Biz de öyle bişey olsa ekonomimiz darbe yer:))) Doğum parası filan da veriyorlardır orda teşvik etmek için. Bizim ülkede olsa geçim kaynağına döner çocuk yapmak, para var, tatil var:))) Ay ben de en kötü tarafından baktım ama keşke bizde de olsa...

benim kuzu da dünden beri bir uğraşlarda içerde acaba dönmeye mi calısıyor diye ümit etmiyor degilim
fakat ikidir tam göğsümün alt kısmında toplanıyor gibi sertleşiyor iki koca top varmıs gibi kaburgalarıma dayanıyor acıtıyor biraz kızımın sırt kısmı mı yukarıya toplanıyor yoksa bu acaba kasılma mı oluyor anlamıyorum ki ben hic kasılmadım da simdiye kadar:)
yalnız bu dedigim sey olurken alt kısım yani kasıklarımın oldugu kısım yumusak zaten bebişin sadece ayagı orada genelde vücudu üst kısımlarımda hissediyorum ben
normalde sakindi kuzum iki gündür debeleniyor garibim ama dönemedi bence hala ayacıkları asagıdan vuruyor pıtpıt yerim ben onun kücücük ayaklarını ya bi kavussaydık hayırlısıyla

ewt cnm ben de anlamadım. teyzem 30 haftalık hamile 11 kilo almış. doktor çok iyi hiç kilo almamışsın diyomuş. her doktor farklı sanırım.

sağol cnm. kızım büyümüş çok şükür.
tansiyonumun biraz yüksek çıktığını söyledim idrar tahlili istedi.
zehirli ödem nasıl bir şey? neden oluyor biliyor musun?

maşallah minik kuşa

Evet protein e bakarlar muhtemel..

Zehirli ödem dinlendiğinde inmeyen ödemmiş..Benim çok şişiyor ayaklarım yastık koyuyorum altına yatıyorum iniyor ama zehirli ödemde inmiyormuş..Rabbim esirgesin inş. son zamanlarımıza geldik inş. sorunsuz sıkıntısız bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza almak nasip olur..

sağol canım Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin hepimize

bende bişey sorcam 11 gün önce doktora gittim en son 32+5 ti ozaman bidakine 4 hafta sonra çağardı bide ilk kez gitim buna biz başka bir şhrre taşındık burda olsun bitane nolur nolmaz dedim ama sizler çok sık gidiyosunuz acaba gitsemmi bende yine ne biliim en azından ki hafta olması gerekmezmi bilemedim şimdi bu zmada daha sık olması erekir sanki...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…