- 10 Kasım 2008
- 6.179
- 442
- 163
Kızlar dün gece şu torba yasa tasarısını konuşmuştuk. Tanıdık bir avukata sordum, o da sigorta kurumunun avukatına sormuş. Ben babaların doğum izni 3 günden 10 güne çıkacak mı diye sormuştum. Öyle bişey var, ama kimleri kapsayacağı yasa onaylanmadan kesinleşmez demiş( O da 15güne kadar belli olacak gibi, hadi bakalım belki yetişir belki yetişmez, hayırlısı olsun.
slm kızlar doktordan geldik...
doktor yine çok kilo almışsın dedi :84:
14 kilo aldım. ama ne yapayım hareketsizlikten de oluyo.
artık doğumdan sonra veririz inşallah.
slm kızlar doktordan geldik...
Bozma moralini canım insanın elinde değil ki benim yemem içmem aynı hareketliyim de ama buna rağmen 19 kilo aldım dolu dolu 19 ya düşündükçe deli oluyorum :84::84::84::84::84::84: ..Benim 2 yıldır kronik kabızlığım var..Çikolata kistinden sonra kaldı..Doktor ne ilaç verdi ise işe yaramadı senin ki normal böyle kilo alman dedi.. Bebeğin nasıl boyu kilosu suyu..
ben 20 kg aldım canım hangi mankendi unuttum 24 kilo almış, Deniz Akkaya öyle. Yeşm Salkım 10 kg !!!! almış yalnız (yuh yani göz var nizam var)slm kızlar doktordan geldik...
suyu gayet iyi dedi. bir hafta geriden geliyor. 2500 gr olmuş. ödem hiç yok kilo almışsın dedi. zaten benim doktorum toplamda 9.5 kilo almam gerektiğini söylemişti. yani bu kilo doktoruma göre çok sanırım.
slm annecikler bizim bugün kontrolümüz vardı herşeyimiz çok normal çıktı erken doğum riskim yüzünden yatıyodum 15 gündür artık risk kalmadı rahatla şu son haftalarda istediğini yap gez toz dedi doktorumnst de sancım yoktu çok şükür açılmama bile bakmadı oğluş 2700 olmuş yüzünü gösterdi sıpam çok fotojenik oğlunuz var dedi doktor teyzemiz bide yanakları tombul tombul olmuş sonra tekrar cinsiyetine baktı kız olabilir mi ya çok güzel bi bebek kız güzeli olcak bu oğlan dedi moralimiz çok düzeldi babamızla oğluşun fotosuna baka baka geldik evimize Allah'ım hayırlısıyla kavuştursun evlatlarımıza..
selam kizlar bugun 15 gunluk olduk inanamiyorum hala ne zaman dogurdumda ne zaman 2 haftalik olduk.yarin kilomuza baktiricaz bakalim kac kilo aldi oglusum.sizler nasilsiniz birisi daha dogurmus bebekler marti beklemiyor masallah
kızlar bugun doktora gıttım 21 subat yatıs 22 de 8:30 da amelıyat dedı notunu aldı.. cokkk heyecanlıyım ve cok korkuyorum
arkadaşlar bu torba daha cumhurbaşkanınca onaylanmamış maksimum 15 gün içinde onaylanırmış. Bilgisi olan var mı? 15 gün daha doğurmamam lazım babamızın 10 günlük izni için. Öfff ne yasaymış be
kızlar yaa kafama takacak yeni bi şey buldum ben
bebeğimin hareketlerini hep aynı yerde hissediyorum.yani genellikle sol tarafımda sağda hareket yok gibi.yeni senaryolar üretiyorum artık bu bebeğin bi tarafı tutmuyo mu acaba diyeeee
var mı böyle hep aynı taraflarda hareket hisseden
günaydın kızlarr
bu sabah en erkenci benim herhaldeuyanalı neredeyse bir saat oldu.eşim için dua eden ve geçmiş olsun dileklerini gönderen herkese çok teşekkür ediyorum.dün saat 2 de girmiş ameliyata ve 3 saat sürmüş ameliyatı.önce sadece kol başından uyuşturmaya çalışıp sonra genel anesteziye geçtikleri için ayılma süreci çok uzun sürdü.neyseki ben yatarken sesi artık normal geliyordu.zor zamanlar geçirdik şu son iki gün ama çok daha kötüsü olabilirdi.llah korudu,bebişine bağışladı kocişimi
kendimden çok anlattım.ben yokken neler oldu kızlar.tuğçe zaten bana haber vermişti.tuğbada hala hastanede sanırım.başka var mı durumunu benim kaçırdığım arkadaşımız:44::44:
günaydın kızlar nasılsınız?1 haftadır giremiyordum yazmıstım tansiyon probleminden dolayı 7subatta doguma girecegim diye 37inci haftayı doldurmam için ilaçla 1 hafta beklettiler pazartesi günü kızımın kalp atısları zayıflayınca hemen doguma girdim sezeryanla 14 subatta kızım geldi.hastanede 1 gün kaldım evimizdeyiz şimdi 3.120gr 49cm dogdu kızım.
Selammmm annişler
ayaklarınız şişmeye başladı mı ben yaklaşık 1 haftadır çok fena oluyorum..Su içemiyorum eskisi kadar acaba ondan mı diyorum ? Az yürüyeyim ayakta kalayım bileklerimin ağrısından ölüyorum şişiyorlarda..3 yastık koyuyorum dikiyorum rahatlatıyor ama iş yapamıyorum ya az ütü yaptım yoruldum bir sepet var daha oyyy :84::84::84::84::84:
damla canm hic sorma bir günde kucak delisi oldu benim kız kucaktayken cok rahat bunun dısında sık sık emziriyorum altını kontrol ediyorum sesimi duyunca bile ağlamayı kesiyo minnosum ama anne olmak hem cok güzel hem cok zor feci duygusalım hersye ağlayasım var
hepinize cok tesekkür ederim kızlar.anne olmak cok güzel bir duyguymus sürekli alıp koklamak istiyorum basından ayrılamıyorum.bu arada sezeryan korktugum kadar zor degilmiş hemen toparladım 1gün kaldım hastanede sütümde hemen geldi cok korkmustum girmeden ama korkulacak birsey yokmus şimdi cok rahatım. darısı sizlerin basına tabi zamanında gelsin sizin bebişleriniz sorunsuz bir sekilde
selam arkadaşlar aslında doğum izni topiğinde sormam gerekiyor ama burası daha yoğun olduğu için burada sorayım ben doğum iznine 31. haftada ayrıldım dayanamadığım için doktoruma rica ettim verdi şimdi muhtemel doğum tarihim 3 mart yani 41. haftaya denk geliyor eğer 40. haftada hala doğurmamış olursam ne yapmam gerekiyor doktordan yeni bir rapormu alıp okula bildirmem gerekli yoksa okula bu durumu bildirmeme gerek yokmu yada doğum sonrası izinden bu bir haftayı düşeceklermi ne yapacağım bilginiz varmıı
slm kızlarnabersiniz
ben oğlumu okula gönderdim artık evden çıkamıyom babanesinle gidicek babanesi alcak...yürüyünce aşağıdan çok rahatsızlık veriyo baskı çok oluyo...şu 9 günü bi geçirsem hayırlısıyla...
dün gece saat 4 e kadar uyuyamadım ağladım çocuk gibi :26: artık kalça bel kasık ağrılarımdan yatakta dönemiyom hareket edemiyom hiç...işkence yatmak kalkmak :26: kısmetse son kez yarın dr. gidicem...bakalım nolcak. son 9günüm kaldı :18:
suyu gayet iyi dedi. bir hafta geriden geliyor. 2500 gr olmuş. ödem hiç yok kilo almışsın dedi. zaten benim doktorum toplamda 9.5 kilo almam gerektiğini söylemişti. yani bu kilo doktoruma göre çok sanırım.
sağol canım bilgin içinyani şu bebişler 15gün sabrediversinler ondan sonrada yasa özel sektördekileride kapsasın
benim aksamları sag ayagım birden sisiyor davul gibi oluyor
ohhh Maşallah annesii
bırak ya çok biliyorlar zaten canım takma kafana..Benim şişimde çok yaww ama doktor bu zamanlarda çok olur dedi..Zehirli ödem olmadıktan sonra sorun yokmuş zaten..Sıkma canını sende bebeğin sağlıklı isen sorun yok demektir =)))
sağol canım bilgin içinyani şu bebişler 15gün sabrediversinler ondan sonrada yasa özel sektördekileride kapsasın
Amaaaaaan takma canım, gayet iyi almışsın, bebiş de gayet iyi, doktorlar da farklı bakıyorlar kilo olayına, kimisine göre alıcan tabi, kimisine göre almaman lazım. Benim karnıma baskı yaptığı için bir aydır iştahsızım, yemen lazım dedi doktor, yiyorum, sadece lazım şeyleri, yemekten zevk almayarak....
Alsak da almasak da bebekler sağlıklı olsun, gerisi boş...
sağol cnm. kızım büyümüş çok şükür.
tansiyonumun biraz yüksek çıktığını söyledim idrar tahlili istedi.
zehirli ödem nasıl bir şey? neden oluyor biliyor musun?
masallah annesi riski de atlatmısın ne güzel bu arada cok seker ogluşun Allah nazarlardan saklasın
didem içim gidiyor okudukca masallah subhanallah ayy nasıl istiyorum bu güzel duyguları tatmayı hayırlısıyla RAbbim bize de nasip etsin
ayy ne heyecanlı belli olmus tarihiniz hakkınızda hayırlısı olsun canım aramızda bikac gün var sadece sezeryan icin biraz erken bi tarih vermişler sanki normalde 38 dolduktan sonraya vermiyorlar mı gün canım merak ettim özel bi durum mu var yoksa normalmiymiş böyle insan sabırsızlanıyor da ondan soruyorum:)
ben de sabırsızlıkla bekliyorum bi cıkmadı gitti kör olasıca yasa
yetişseydi bari işimize yarasaydı
ilahi handan kurma kafanda böyle seyler bizimki son zamanlara dek dogru dürüst hareket bile etmiyordu ben ne edeyim o zaman:)
tekrar gecmis olsun canım Allah beterinden korusun
canım gözün aydın tahmin ediyordum senin de dogum yaptıgını sesin cıkmadı bir daha cünkü
ne güzel kavusmussun melegine sagsalim masallah her ikinize de
benim aksamları sag ayagım birden sisiyor davul gibi oluyor
bak sen cimcimeye annesinin kucagı rahat geldi demek gitmiyor baska yere ne güzel ya ayy okudukca icim cosuyor kaynıyor resmen
masallah herseyin sorunsuz olması cok güzel insallah hepimizin dogumu saglıklı hayırlı olur
miyad gecmesi diye ek bir süre veriyorlar benim bildigim canım dogum sonrası izni etkliemiyor bu
az kaldı canım senin de hadi hayırlısıyla kavusmak nasip olsun sabır az daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?