aaa seninde mi aynı ya benimde ne hikmet ise sağ ayağım çok şişiyor öyle ki acıyor artık..NEden sağ daha çok şişiyor acaba bilgin var mı ? doktor olur şişip de iniyorsa uzandıktan sonra sorun yok dedi..
ay yıldızadacığımın üstüne tam denk gelmişaldığım 20 kiloyu nasıl verebilirim kuşkuma arkadaşların cesaret veren yazıları için çok teşekkürler.
ben de ilk bebeğimde 14 kilo ile doğuma gitmiştim dr çok kilo aldın diye deli ediyordu beni. bu hamileliğimde de aynı dr a gidiyordum, hatta aralık ayında yaşadıklarımı anlatmıştım, dr beni kilo konusunda -afedersiniz- yerin dibine soktu, çıkardı. ağlayarak gelmiştim eve akşam da hastanelik olmuştum. onun üzerine dr değiştirdim, şimdi ki bişey demiyo. ha haklı mı kilo konusunda,evet, ama benimde elimde olan bişey değil. çünkü gerçekten abartı yediğim bişey yok. geçen sene diyetle 5-6 kilo verip 56 kiloya inmiştim. tabi hamile kalınca dikkat etmeyi bıraktım verdiğim o kiloları da almam çok hızlı oldu.
yani benim bahanem varrrr, yaaaa
bende bişey sorcam 11 gün önce doktora gittim en son 32+5 ti ozaman bidakine 4 hafta sonra çağardı bide ilk kez gitim buna biz başka bir şhrre taşındık burda olsun bitane nolur nolmaz dedim ama sizler çok sık gidiyosunuz acaba gitsemmi bende yine ne biliim en azından ki hafta olması gerekmezmi bilemedim şimdi bu zmada daha sık olması erekir sanki...
maşşalh kuzunasuyu gayet iyi dedi. bir hafta geriden geliyor. 2500 gr olmuş. ödem hiç yok kilo almışsın dedi. zaten benim doktorum toplamda 9.5 kilo almam gerektiğini söylemişti. yani bu kilo doktoruma göre çok sanırım.
SGK lı herkesi kapsar diye biliyorum ben memur işci esnaf özel farkeder mi ki??
canım bsc söylemiş kapmazsa offffff ki ne offff yaniAhh keşke valla, eşime söyledim, 10 gün yasal iznim olsa bile mutlaka çağırırlar beni aralarda, özel sektörde 10 gün zor dedi(
Yaylagüzeli demek norveçte 12 hafta!!!! Biz de öyle bişey olsa ekonomimiz darbe yer:))) Doğum parası filan da veriyorlardır orda teşvik etmek için. Bizim ülkede olsa geçim kaynağına döner çocuk yapmak, para var, tatil var:))) Ay ben de en kötü tarafından baktım ama keşke bizde de olsa...
evet canım kasılma oluyor yani banada söylediler nst.de kasıldım ve cidden sancı çıktı öyle anladım buarada bizim bebişler tembel çıktı sanırım sermestcim yaaaabenim kuzu da dünden beri bir uğraşlarda içerde acaba dönmeye mi calısıyor diye ümit etmiyor degilim
fakat ikidir tam göğsümün alt kısmında toplanıyor gibi sertleşiyor iki koca top varmıs gibi kaburgalarıma dayanıyor acıtıyor biraz kızımın sırt kısmı mı yukarıya toplanıyor yoksa bu acaba kasılma mı oluyor anlamıyorum ki ben hic kasılmadım da simdiye kadar:)
yalnız bu dedigim sey olurken alt kısım yani kasıklarımın oldugu kısım yumusak zaten bebişin sadece ayagı orada genelde vücudu üst kısımlarımda hissediyorum ben
normalde sakindi kuzum iki gündür debeleniyor garibim ama dönemedi bence hala ayacıkları asagıdan vuruyor pıtpıt yerim ben onun kücücük ayaklarını ya bi kavussaydık hayırlısıyla
son haftalara doğru sık gidilmesi gerekiyor diye biliyorum canım ben ama doktordan doktora değişiyor iştebende bişey sorcam 11 gün önce doktora gittim en son 32+5 ti ozaman bidakine 4 hafta sonra çağardı bide ilk kez gitim buna biz başka bir şhrre taşındık burda olsun bitane nolur nolmaz dedim ama sizler çok sık gidiyosunuz acaba gitsemmi bende yine ne biliim en azından ki hafta olması gerekmezmi bilemedim şimdi bu zmada daha sık olması erekir sanki...
maşallah minik kuşa
Evet protein e bakarlar muhtemel..
Zehirli ödem dinlendiğinde inmeyen ödemmiş..Benim çok şişiyor ayaklarım yastık koyuyorum altına yatıyorum iniyor ama zehirli ödemde inmiyormuş..Rabbim esirgesin inş. son zamanlarımıza geldik inş. sorunsuz sıkıntısız bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza almak nasip olur..
bende bişey sorcam 11 gün önce doktora gittim en son 32+5 ti ozaman bidakine 4 hafta sonra çağardı bide ilk kez gitim buna biz başka bir şhrre taşındık burda olsun bitane nolur nolmaz dedim ama sizler çok sık gidiyosunuz acaba gitsemmi bende yine ne biliim en azından ki hafta olması gerekmezmi bilemedim şimdi bu zmada daha sık olması erekir sanki...
bilmiyorum ki canım hic sormadım ben doktoruma normaldir diye
zaten her kontrolde bacaklarıma bakıyor ödem var mı diye
gece dokuzdan sonra birden bire şişiyor benim de sag ayagım solun iki katı oluyor geriliyor uyusur gibi
bir de normalde de benim sag kalcam cok agrıyor yatarken falan cürükmüş gibi acıyor ara ara da sag bacagımda cekilme gibi bişeyler oluyor bana da garip geliyor neden tek sag tarafta diye sorayım bari bu haftasonu ben de merak ettim simdi uzanınca yumusuyor ama senin de öyle mi
kızlar moralim çok bozukyüksek tansiyonda annede bebekte ölebilirmiş.bana bişey olursa kızım bebeğim napar annesiz düşüncesi bile beni kahrediyo .tansiyonum yüksek çıkıyo napacam ben yaaa ağlamaktan başka
kızlar moralim çok bozukyüksek tansiyonda annede bebekte ölebilirmiş.bana bişey olursa kızım bebeğim napar annesiz düşüncesi bile beni kahrediyo .tansiyonum yüksek çıkıyo napacam ben yaaa ağlamaktan başka
evet canım kasılma oluyor yani banada söylediler nst.de kasıldım ve cidden sancı çıktı öyle anladım buarada bizim bebişler tembel çıktı sanırım sermestcim yaaaa
hadi ya simdi ben de kasılmış mı oldum sonunda
nelere seviniyorum hersey herkesten farklı gidince kendimi anormal görür oldum napiim
hakketen tembel bizim kuzular damlacım
ama dur simdi küstürmeyeyim hanfendiyi dünden beri pek bir faal cimcimem sessizlige gömülmesin kızıp simdi bana:)
tatlım neden üzüyorsun böyle kendini haftan gayet güzel aksi bi durum olsa hemen alırlar zaten bebişini sen düzenli ölc doktorunun takibinde ol bişey olmaz kötü düşünüp üzme kendini
Benimde hep akşam oluyor anlamıyorum ama normal diyorlar..Ben herkese soruyorum doktora da sordum hepsi aynı şeyi söylüyor bu zamanlardan sonra az yürüsen ayakta kalsan davul gibi olursun dikkat et die..Çok yorulunca da devasa bir şekilde şişiyor..
Benim de sağ kalçama vuruyor canım..Bebeğin erkek mi ? ne alaka bilmiyorum ama erkek çocuklarında bu ağrılar çoğunlukla kalçaya bacağa ve bele vururmuş kızlarda da kasıklara..
sermestim sorma doktor bana hareketleri nasıl dedi pek hareketli değil dedim şuanda hareket ediyor hissetmiyormusun dediyok dedim acaba spor yaparken karın kası çalıştığımız için kas varda ondanmı hissetmiyorumkiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii....belki senin kızında hareket ediyordur ama hissetmiyorsundur
benimki kız canım ama tarif ettigin gibi sagdan kalcadan oluyor agrılar genelde
normal demek son zamanlarda olacak illa böyle şeyler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?