2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

bilmiyorum ki canım hic sormadım ben doktoruma normaldir diye
zaten her kontrolde bacaklarıma bakıyor ödem var mı diye
gece dokuzdan sonra birden bire şişiyor benim de sag ayagım solun iki katı oluyor geriliyor uyusur gibi
bir de normalde de benim sag kalcam cok agrıyor yatarken falan cürükmüş gibi acıyor ara ara da sag bacagımda cekilme gibi bişeyler oluyor bana da garip geliyor neden tek sag tarafta diye sorayım bari bu haftasonu ben de merak ettim simdi uzanınca yumusuyor ama senin de öyle mi

ben çok merak ediyorum doğumdan sonra vücudumda kaç kilo kalacak diye. senin ilk doğumda kaç kilo kalmıştı? bebeğim bir hafta geriden geliyo yani kiloları o değil ben alıyorum. ama ne kadarını ben alıyorum :18:

32.haftaya dek ayda bir
32-36 arası iki haftada bir
36.hafta sonrası her hafta cagırdı beni doktorum
icinin rahat olması icin istersen sen de sık git bundan sonra canım

suyu gayet iyi dedi. bir hafta geriden geliyor. 2500 gr olmuş. ödem hiç yok kilo almışsın dedi. zaten benim doktorum toplamda 9.5 kilo almam gerektiğini söylemişti. yani bu kilo doktoruma göre çok sanırım.
maşşalh kuzuna
SGK lı herkesi kapsar diye biliyorum ben memur işci esnaf özel farkeder mi ki??

canım bsc söylemiş kapmazsa offffff ki ne offff yani
evet canım kasılma oluyor yani banada söylediler nst.de kasıldım ve cidden sancı çıktı öyle anladım buarada bizim bebişler tembel çıktı sanırım sermestcim yaaaa
son haftalara doğru sık gidilmesi gerekiyor diye biliyorum canım ben ama doktordan doktora değişiyor işte

kızlar moralim çok bozuk yüksek tansiyonda annede bebekte ölebilirmiş.bana bişey olursa kızım bebeğim napar annesiz düşüncesi bile beni kahrediyo.tansiyonum yüksek çıkıyo napacam ben yaaa ağlamaktan başka

anladım canımçok sağol.

amin cnm inşallah...

bez şimdiye kadar sıkıntı olmadıkça ayda bir gidiyordum. bugün doktor 10 gün sonrası için kontrol verdi. artık böyle görüşecekmişiz.

Benimde hep akşam oluyor anlamıyorum ama normal diyorlar..Ben herkese soruyorum doktora da sordum hepsi aynı şeyi söylüyor bu zamanlardan sonra az yürüsen ayakta kalsan davul gibi olursun dikkat et die..Çok yorulunca da devasa bir şekilde şişiyor..

Benim de sağ kalçama vuruyor canım..Bebeğin erkek mi ? ne alaka bilmiyorum ama erkek çocuklarında bu ağrılar çoğunlukla kalçaya bacağa ve bele vururmuş kızlarda da kasıklara..

canım haftan ilerlemiş öyle birşeye mahal vermeden doğuma alırlar seni eğer erken olsaydı işte o zaman kötüydü

Canım sakın ağlama, dur bi sakin ol, doktora danıştın mı? Eğer tehlikeli boyuttaysa zaten onlar müdahale eder, sen rahat ol, ama doktordan bilgi al. Bak üzülmek, panik de yükseltir tansiyonu, iyi şeyler düşün, doktoruna danış....

canım doktoruna sor bence. benim de yüksek çıktı hafta içinde. bugün sordum ama tansiyon aleti de bozuk olabilir diye şüphelendik. bilekten ölçülenlerden mi kullanıyorsun? onlar çok sağlıklı olmuyor. tansiyonum yüksek çıktı deyince idrar tahlili istedi. hayırlısı. bakalım ne çıkacak...

tatlım doktora gitsen yani yüksek tansiyon tehlikelidir hatta bizim tanıdığın kızı bu yüzden 36.haftasında doğum yaptı ihmal etme beklemeden git derim yada ölçtür eczanede felan

şiiiii ağlamak yok moral bozmak da yok bebeğinde etkileniyor sakın unutma..Rabbime emanetiz..Dua edeceğiz ama böyle harap etme kendini Meleğin hissediyor..Sancın olur bak Allah Korusun..

yok canım kimi doktor 33. haftadan kimisi de 34. haftadan sonra 20 gün sonra gel diyorlar sonra da 10 günde bir çağırıyorlar daha erken sana =))

evet canım kasılma oluyor yani banada söylediler nst.de kasıldım ve cidden sancı çıktı öyle anladım buarada bizim bebişler tembel çıktı sanırım sermestcim yaaaa

hadi ya simdi ben de kasılmış mı oldum sonunda
nelere seviniyorum hersey herkesten farklı gidince kendimi anormal görür oldum napiim
hakketen tembel bizim kuzular damlacım
ama dur simdi küstürmeyeyim hanfendiyi dünden beri pek bir faal cimcimem sessizlige gömülmesin kızıp simdi bana:)

tatlım neden üzüyorsun böyle kendini haftan gayet güzel aksi bi durum olsa hemen alırlar zaten bebişini sen düzenli ölc doktorunun takibinde ol bişey olmaz kötü düşünüp üzme kendini

sermestim sorma doktor bana hareketleri nasıl dedi pek hareketli değil dedim şuanda hareket ediyor hissetmiyormusun dediyok dedimacaba spor yaparken karın kası çalıştığımız için kas varda ondanmı hissetmiyorumkiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii....belki senin kızında hareket ediyordur ama hissetmiyorsundur

Evet benimde bildiğim kadarı iile yüksek tansiyon tehlikeli ancak doktor luzum görseydi bebeğini alırdı şimdiden 37 haftalıksın sonuçta üzülme

benimki kız canım ama tarif ettigin gibi sagdan kalcadan oluyor agrılar genelde
normal demek son zamanlarda olacak illa böyle şeyler

sen kaslardan ben yaglardan hissetmiyom o zaman
yok ya benimkisi bazen ultrasonda bile kıpırdamıyor uykucu cok o kadar karnıma bastıryor aleti doktorum tık tepki yok gerci ben cok dürtükledim zamanında hareketlerini duymak icin uyansın diye sonra alıstı mı ne bazen canı istemezse istedigin kadar salla dürt nafile cevap vermiyor cok ehli keyif anası uykusuzun teki kızı uykulardan alamıyo gözünü :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…