2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Hakan Coker e bakıcam canım sağol...

cnm nst ne olunca iyi oluyor? doktor hiçbir bilgi vermedi gayet iyi dedi. ben kızımın hareketlerini hissettim ama zaten aleti bağladı gitti hemşire. birazdan geldi aleti çıkardı sonucu verdi. o kadar.
doktor da iyi dedi. kağıda bakınca da bir şey anlamadım. ama merak ediyorum ne kadar hareket etmiş hepsini hissettim mi

kızlar bide ben hiç aşı yapılmadım. sağlık ocağına kaydım yeni yapıldı. doktor da aşıyla ilgili bir şey söylemedi. aşı önemli mi?

kızlar bide ben hiç aşı yapılmadım. sağlık ocağına kaydım yeni yapıldı. doktor da aşıyla ilgili bir şey söylemedi. aşı önemli mi?

evet canım tetonoz aşısı 3 doz yapılıyor doğumdan önce 2 doz doğumdan sonra da 1 doz yapılıyor.. Benim doktora da ben sordum 6,5 aylık hamile iken hemen yaptır demişti..

Kızlar belim tutulmuş gibi bir ağrı var yaygın bir şekilde belimde. doğumla alakalı bişi olmasından endişe ediyorum. karnımda sertleşme var mı yok mu anlamıyorum çünkü karnım sürekli sert zaten. doğum sancısı olsa başka bölgelerde de sancı hissederdim değil mi?

Herkese farklı oluyor demek ki ama oluyor yani kaçış yok ne yapalım Rabbim yardımcımız olur inş.

öyle canım hayırlısı olsun gecer bunlar da

nst kagıdında iki gafik var birisi senin sancın olup olmadgını gösteriyor
diger grafik de bebişin kalp atıslarını
o egrilere göre belli aralıktaysa degerlerin sorun yok demek normal cıkmıs demek ki doktorun bişey demedgine göre

neden uyarmadılar ki seni asıların zamanı gecti daha önce yapılmalıydı diye biliyorum ben ama

canım bazen benim de belime agrı giriyor bikac saat baya agrıyor ama sonra geciyor gecmezse eger doktoruna danısırsın sen de uzan biraz dinlen istersen

canım aynısı banada oldu hemen hemen her ultrasonda kızım kıpırdıyor ama ben hissetmiyordum. Zaten hareketlerinide cok gec hissetmeye basladım. Doktor plesenta onde oldugu icin hissetmiyorsun dedi. Yani yastık gibiymis plesenta buda hareketlerini hissetmemi guclestiriyormus. Belki sizinde oyledir.

Saat 2 den beri ancak fırsat bulup yazabildim.Doğum yaklaştıkça hazırlıksız yakalanıcam diye telaşlanmaya başladım.Dün Tuğçe de ansızın doğum yapınca hepten panikledim.Aramızda malum sadece 3 gün vardı.
Hazırlıkların arasında hala hastalıkla boğuşuyorum.10 gündür öksürük yakamı bırakmadı.Ne içtiysem ne yediysem kar etmedi.
Doğumda da öksürücem herhalde bu gidişle.
2 gündür hastanede misafirleri karşılamak ve kızıma hatıra olması açısından kurabiye tasarımı yapan 5-6 kişi ile görüştüm.Sonunda bugün kararımızı verdik.60 adet birbirinden farklı modellerde kızımın adı yazacak kurabiyeler için 150 ytlye anlaştık.Her bir kurabiye ambalajlı olduğu için dayanıklılığıda 2 hafta kadar gidiyormuş.Bu cuma siparişimizi vericez kısmetse,3 günde de teslim edilecek.

Gözünaydın canım,allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin bebişimizi.

bi de tuğba (sanırım nicki moongoodnes) arkadaşımız hastanede demişlerdi varmı ki ondan bi haber???

sanırım büyük süpriz olmazsa elifde galiba

inş iyilerdir bende merak ettim ama facede bişey yazmıyor şuanda

Ben hergün görüşüyorum Tuğba ile.Dün yanına gidecektim ama telefonu açmadığı için taburcu olup olmadığı konusunda kararsız kaldım ve ziyaret edemedim.
Kasılmaları tamamen bitmediği için bugün de hastanede kalacak.Mevcut durumda şimdilik bir değişiklik yok.

Canım siz anneler anlattıkça bizde özeniyoruz Darısı tüm topikteki arkadaşlara.

ya arkadaşlar şubat topiğine baktın, doğum yapanlar ne güzel kilo vermişler çabucak, acaba ben de o kadar çabuk verebilecekmiyim :18: :18:

Bizim topikte Şubat annelerinden geri kalmaz canım.Bizde veririz hayırlısıyla.

Bizim anestezi uzmanı arkadaşımız da aynı şeyi söylüyor canım.Kişiye göre değişiyor ama anlatıldığı gibi değil,hurafeye döndü diyor.

slm kızlar doktordan geldik...
doktor yine çok kilo almışsın dedi :84:
14 kilo aldım. ama ne yapayım hareketsizlikten de oluyo.
artık doğumdan sonra veririz inşallah.

14 kilo o kadar da çok değil canım.Zaten şunun şurasında hepimizin ne kadar günü kaldı ki.

ben 20 kg aldım canım hangi mankendi unuttum 24 kilo almış, Deniz Akkaya öyle. Yeşm Salkım 10 kg !!!! almış yalnız (yuh yani göz var nizam var)

Vallahi 10 kiloyu sanıyorum ilk 4 ay için söylemiştir.5 aylıkken bayağı bir kilo almıştı çünkü.

Bende senin gibiyim canım,iştah yerlerde.Zorlaya zorlaya yemek yiyorum.

Bende tetanoz aşısı olmadım.Drum gerek duymadığını söyledi.Ben yine de 21. haftamda sağlık ocağına yaptırmaya gitmiştim ama hemşireler çok ilgisiz ve kayıtsızdılar.Güvenememiştim yaptırmadan çıkmıştım.
Nasıl bir sağlık ocağı ise 1 ay önce drlar istifa ettikleri için kapanmış.Garip bir durumdu benimkisi.

maşallah canım Rabbim sağlıklı uzun ömürler nasip etsin bebeğine ve sana
geçmiş olsun canım tekrardan.Rabbim başka kaza bela sıkıntı yaşatmasın inşallah...
veee şerbet takımımızı yaptık annemle hemen çektim koyuyorumfikir olur belkim sizlerede
şerbet takımını,kapı süsünü,bebek şekerlerini herşeyini çok beğendim canım..Güzel günlerde kullan
maşallah oğluşuna..ayyy ne güzel günün belli olmuş darısı biz öğrenemeyenlere inş.
evet çok tatlı maşallah.
selam kizlar bugun 15 gunluk olduk inanamiyorum hala ne zaman dogurdumda ne zaman 2 haftalik olduk.yarin kilomuza baktiricaz bakalim kac kilo aldi oglusum.sizler nasilsiniz birisi daha dogurmus bebekler marti beklemiyor masallah
günler nasıl da çabuk geçiyodur sana...bana ise saatler bile ay gibi gelmeye başladı
iyi geceler kızlar
faydalı buldum ve sizlerle paylaşmak istedim:
Anne Olunca Anladm - Doum - YEN ANNELERE UZMANINDAN EMZRME TYOLARI
çok teşekkürler canım güzel paylaşımın için
kızlar bugun doktora gıttım 21 subat yatıs 22 de 8:30 da amelıyat dedı notunu aldı.. cokkk heyecanlıyım ve cok korkuyorum
seninde günün belli olmuş ne güzel korkma korkma.bir arkadaşımın dediği gibi Rabbim onları oraya nasıl güzel intizamlı yerleştiriyorsa öyle güzel bi şekilde de dünyaya getiriyosun...
Eki Görüntüle 142104
dayanamadım sizinle paylaşıyım dedim işte tombul yanaklı oğluşum
yerim ben onu maşallah...

geçmiş olsun canım.çatlakları kaşımamak gerekiyormuş çok kaşınırrsa yanma yaparsa havluyu ıslatıp karnına koyacakmışsın burda bir teyze demişti bana
maşallah maşallah Sağlıklı uzun ömürler nasip etsin Rabbim meleğine
canım çok geçmiş olsun.umarım iyisindir şimdi
ne güzel anlatmışsın.hayırlısıylaa bizlerde yaşarız inşallah o günleri..bana nedense çok uzakmış gibi geliyo...hani bazılarının karnı aşağı inermiş ya doğuma yakın benimki hala burnumda
slm kızlar doktordan geldik...
doktor yine çok kilo almışsın dedi :84:
14 kilo aldım. ama ne yapayım hareketsizlikten de oluyo.
artık doğumdan sonra veririz inşallah.
ne kötü drmuş öylehem bebeği etkilemiyosa sanane dimi?hem herkes isteyerek bilerek çok kilo alıyo değil ya..
teyzesi de yesin annesi o ayaklarını ..bende oğluşumun ayaklarını bazen karnımda görüyorrum dokunuyorum sanki hoşuna gidiyo meleğimin hiç çekmiyo ayağınıoynattırıyo bana
korkma canım.annemde hipertansiyon hastasıydı küçük kardeşimi doğurduğunda ve çok şükür bir sıkıntıyla karşılaşmadık...hem hiçbirimiizin garantisi yok ki şu dünyada üzülüp kendini yorma
maşallah de annesi doğumdan sonrada böyle ol tamammı kızım de.çocuğu koşulla şimdiden..

geçmiş olsun canım.ama doğıumla alakalı değildir sanmıyorum bebekler büyüdükçe bele ve sırta olan baskı artıyo ve sinirler sıkışabiliyo diye biliyorum ben

canım o sancı düz gidiyorsa yani hafif oynalamalar varsa sancı yok ama yukarılara doğru çıkıyorsa sancı var demek

aaa ozaman kesin öyle çünkü plesanta yüzündende göremiyorduk yüzünü demek bebişlerimizin hareketlerini hissetmemizi engelliyor pis plesanta

bu arada kendimizden bahsedelim..biz çok iyiyiz çok şükür.bugün toplantı vardı uyuya kalmışım sandalyedekızların hiçbiri kıyıp uyandıramamış üstüme kabanlarını montlarını atmışlar üşürüm diye ama nerde bir kalktım çarpıntıdan nefes nefese kalmışımyerime derse girecek ücretli öğretmen geldi bugün dolabımı kitaplarımı falan teslim ederken duygulandım

demek ayrıldın işden hadi bakalım hayırlısı olsun size

canım bazen benim de belime agrı giriyor bikac saat baya agrıyor ama sonra geciyor gecmezse eger doktoruna danısırsın sen de uzan biraz dinlen istersen

Bel ağrısı çekiyordum ama bugünkü biraz farklı sanki şimdi işteyim maalesef uzanma şansım yok. ama eve gider gitmez dinlenicem inşallah kızım fırsat verirse.. :18:

kızlar aslında bu soruyu utanarak soruyorumgerçekten ne yapacağıma karar veremedim de artık sizleri bir sırdaş bir kardeş olarak görüyorum...bu ctesi çatı muayenemiz var ve malum tüy meselesi aslında ağda yaptırmıştım ve tek tük mini minnacık uçları çıkmaya başlamış bugün ilk defa bakayım dedim şöyle aynayla ve derimin rengi değişmiş böyle bir garip olmuş çok kötü göründü gözüme...drum erkek..ayy ne bileyim çok uatndım kendimden hadi tamam tüyleri kuaföre giderim azçok hallederim ama yinede açamayacakmışım gibi geliyo..ve ben normal doğum istiyorum biliyorum bu ne yaman çelişki diyosunuz ama çok çirkin bir görüntüsü var ne bileyim damarlar falan belli olmaya başlamış anlatamadım sanırım ama umarım siz anlamışsınızdır.

canım ya cok az kaldı ha gayret

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…