- 10 Kasım 2008
- 6.179
- 442
- 163
kızlar aslında bu soruyu utanarak soruyorumgerçekten ne yapacağıma karar veremedim de artık sizleri bir sırdaş bir kardeş olarak görüyorum...bu ctesi çatı muayenemiz var ve malum tüy meselesi aslında ağda yaptırmıştım ve tek tük mini minnacık uçları çıkmaya başlamış bugün ilk defa bakayım dedim şöyle aynayla ve derimin rengi değişmiş böyle bir garip olmuş çok kötü göründü gözüme...drum erkek..ayy ne bileyim çok uatndım kendimden hadi tamam tüyleri kuaföre giderim azçok hallederim ama yinede açamayacakmışım gibi geliyo..ve ben normal doğum istiyorum biliyorum bu ne yaman çelişki diyosunuz ama çok çirkin bir görüntüsü var ne bileyim damarlar falan belli olmaya başlamış anlatamadım sanırım ama umarım siz anlamışsınızdır.
canım doktorlar neler neler görüyorlar hiç takma kafanabende geçen hafta tatildeyken hergün sanki pazarmış gibi geliyordu ilk uyanınca sonra içerden tvden maç sesleri gelmeyince haftaiçi olduğunu anlıyordum
kızlar aslında bu soruyu utanarak soruyorumgerçekten ne yapacağıma karar veremedim de artık sizleri bir sırdaş bir kardeş olarak görüyorum...bu ctesi çatı muayenemiz var ve malum tüy meselesi aslında ağda yaptırmıştım ve tek tük mini minnacık uçları çıkmaya başlamış bugün ilk defa bakayım dedim şöyle aynayla ve derimin rengi değişmiş böyle bir garip olmuş çok kötü göründü gözüme...drum erkek..ayy ne bileyim çok uatndım kendimden hadi tamam tüyleri kuaföre giderim azçok hallederim ama yinede açamayacakmışım gibi geliyo..ve ben normal doğum istiyorum biliyorum bu ne yaman çelişki diyosunuz ama çok çirkin bir görüntüsü var ne bileyim damarlar falan belli olmaya başlamış anlatamadım sanırım ama umarım siz anlamışsınızdır.
ah bu çekingenliğin gözü kör olsun :) sırf doğum anında o kadar sancı çekerken bide erkek doktorun stresini çekmeyeyim diye fellik fellik bayan doktor aradım.. kolay gelsin canım sana. sanırım her kadın aynı çekingenliği yaşıyordur ve doktor da bu konuda hastalarına nasıl yardımcı olacağını biliyordur. eminim doktorun seni zor durumda bırakmayacaktır..
Hayırlı olsungünaydın kızlar nasılsınız?1 haftadır giremiyordum yazmıstım tansiyon probleminden dolayı 7subatta doguma girecegim diye 37inci haftayı doldurmam için ilaçla 1 hafta beklettiler pazartesi günü kızımın kalp atısları zayıflayınca hemen doguma girdim sezeryanla 14 subatta kızım geldi.hastanede 1 gün kaldım evimizdeyiz şimdi 3.120gr 49cm dogdu kızım.
günaydınn kızlar bizde kahvaltımızı yaptık oğluşumla yarın dr kontrolu var çok heyecanlıyımm gıtmışken kucağımda çıksam bebeşimle
gözün aydın canım. maşallah kuzuya. darısı hepimizin başına. umarım sende iyisindir.
kendine ve bebişine çok iyi bak. bol bol sıvı tüket sütünün bol bol gelmesi için...
günaydın sanada bersuu cuğum...
bizimde yarın kontrolümüz var. artık heyecanla bekliyoruz. ben 34+5 deyim. zamanı var daha diye düşünüyorum ama bakalım oğluşum ne düşünüyor??
ewt cnm ben de anlamadım. teyzem 30 haftalık hamile 11 kilo almış. doktor çok iyi hiç kilo almamışsın diyomuş. her doktor farklı sanırım.
Bildiğim kadarıyla aşı yenidoğan tetanosunu önlemek içinmiş. Türkiye de artık görülmüyormuş bu tetanos ama yine de tedbiri elden bırakmamak gerek diye düşünüldüğünden ben de yaptırdım ama doktor yönlendirmişti bizi..Acaba sena niye söylemediler ki:26:kızlar bide ben hiç aşı yapılmadım. sağlık ocağına kaydım yeni yapıldı. doktor da aşıyla ilgili bir şey söylemedi. aşı önemli mi?
bu arada kendimizden bahsedelim..biz çok iyiyiz çok şükür.bugün toplantı vardı uyuya kalmışım sandalyedekızların hiçbiri kıyıp uyandıramamış üstüme kabanlarını montlarını atmışlar üşürüm diye ama nerde bir kalktım çarpıntıdan nefes nefese kalmışım yerime derse girecek ücretli öğretmen geldi bugün dolabımı kitaplarımı falan teslim ederken duygulandım
çok sağolun kızlar 1-2 saate kadar dr ye gideceğiz bakalım neler diyecek:26:
Posedion, canım benim de bu hafta son.Artık yorucu oluyor değil mi ayakta kalmak sürekli? Normalde önümüzdeki haftada çalışacaktım ama ne olur ne olmaz fazla zorlamayayım dedim.Pazartesi günü ayrılacağım ben de inşallah
inşallah evdeki tansiyon aleti yanlış gösteriyordur
Umarım güzel haberlerle gelirsin canım, Merak etme üzme kendini.çok sağolun kızlar 1-2 saate kadar dr ye gideceğiz bakalım neler diyecek:26:
çok sağolun kızlar 1-2 saate kadar dr ye gideceğiz bakalım neler diyecek:26:
ayy valla hiç gerek yok kendimizi kasmaya..gerçi ben hesaplamadım ne zaman tekrar işe başlamamız gerekiyo ama sanırım haziranda ya rapor alıcaz yada başlıycaz dimi?sen hesapladınmı?
canım üzme kendini benimde tansiyonum 36ıncı haftada cıktı baya yüksekti 1 hafta kontrol altında tutulduktan sonra dogum yaptım 37inci haftada bebegimde bende cok iyiyz şimdi doktor kontrolundesin demi ilacını düzenli al birsey olmaz korkma yüksek tansiyon 6 ayda ortaya cıkarsa tehlikeli demişti doktorum onun dısında anneyede bebegede zarar vermeden ikisinide tehlikeye atmadan alıyoruz bebegi demişti merak etme moralini bozmakızlar moralim çok bozukyüksek tansiyonda annede bebekte ölebilirmiş.bana bişey olursa kızım bebeğim napar annesiz düşüncesi bile beni kahrediyo .tansiyonum yüksek çıkıyo napacam ben yaaa ağlamaktan başka
ah bu çekingenliğin gözü kör olsun :) sırf doğum anında o kadar sancı çekerken bide erkek doktorun stresini çekmeyeyim diye fellik fellik bayan doktor aradım.. kolay gelsin canım sana. sanırım her kadın aynı çekingenliği yaşıyordur ve doktor da bu konuda hastalarına nasıl yardımcı olacağını biliyordur. eminim doktorun seni zor durumda bırakmayacaktır..
canım doktorlar neler neler görüyorlar hiç takma kafanamaç yok cidden ondan anlamam lazımdı
Özlemcim aynı gün,aynı dr,aynı sıkıntılar
Gebelik döneminde vajinal bölge,koltuk altında ten renginin kararması görülebiliyormuş.Ben 2 ay önce falan nette araştırmıştım.Doğumdan sonra normale dönüyormuş.
Bende Damlanın yazdığı gibi,drlar neler görüyor diye kendimi avutuyorum.
Hesapladım canım Mayıs'ın ortalarına denk geliyor iznin bitişi,4 hafta kalıyor yaklaşık olarak. Ama rapor alırız artık napalım.Ben de kasmıyorum bizden önemli değil ya..Zaten öğrenciler de mağdur olmayacaklar boş geçmeyecek dersleri..
bende bişey sorcam 11 gün önce doktora gittim en son 32+5 ti ozaman bidakine 4 hafta sonra çağardı bide ilk kez gitim buna biz başka bir şhrre taşındık burda olsun bitane nolur nolmaz dedim ama sizler çok sık gidiyosunuz acaba gitsemmi bende yine ne biliim en azından ki hafta olması gerekmezmi bilemedim şimdi bu zmada daha sık olması erekir sanki...
kızlar moralim çok bozukyüksek tansiyonda annede bebekte ölebilirmiş.bana bişey olursa kızım bebeğim napar annesiz düşüncesi bile beni kahrediyo .tansiyonum yüksek çıkıyo napacam ben yaaa ağlamaktan başka
ayyy evetkader arkadaşım benim...ben zaten ilk hastayım sanırım güne benimle merhaba diyecekk umsrım çabuk unutur gördüğü şeyleri diye umudediyorum..sen aldınmı randevunu?
selam anne adaylari:) nasilsiniz bakalim insallah iyisinizdir.biz bugun oglumun kilosuna baktirmaya gittik 1 haftada 400 gram almisiz cok sevindim.Sadece anne sutu verdigim icin yetiyormu acaba yariyormu diye kendimi yemistim.Rahatladim.Anlayacaginiz dogursanizda paranoyakliklar bitmiyor surekli biseylere takiyorsunuz bir anne olarak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?