2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

bende geçen hafta tatildeyken hergün sanki pazarmış gibi geliyordu ilk uyanınca sonra içerden tvden maç sesleri gelmeyince haftaiçi olduğunu anlıyordum
canım doktorlar neler neler görüyorlar hiç takma kafanamaç yok cidden ondan anlamam lazımdı

ah bu çekingenliğin gözü kör olsun :) sırf doğum anında o kadar sancı çekerken bide erkek doktorun stresini çekmeyeyim diye fellik fellik bayan doktor aradım.. kolay gelsin canım sana. sanırım her kadın aynı çekingenliği yaşıyordur ve doktor da bu konuda hastalarına nasıl yardımcı olacağını biliyordur. eminim doktorun seni zor durumda bırakmayacaktır..

benim gittiğim ilk dr bayandı ama çok soğuk suratlı biriydi Allah affetsin beni ama meymenetsizin tekiydi.sonra çevremdekilerin tavsiyesiyle başladık bu druma..şimdiye kadar çok memnundum.ama sanırım onlar alışmışlardır demi hergün bir sürü görüyolardır...keşke diyorum şöyle hafıza silme sihri falan yapabilseydim o anı silerdim drumun kafasından

Hayırlı olsun Ne güzel sağ salim bebeğini kucağına almışsın.Maşallah pek tatlı face de gördüm resmini

günaydınn kızlar bizde kahvaltımızı yaptık oğluşumla yarın dr kontrolu var çok heyecanlıyımm gıtmışken kucağımda çıksam bebeşimle

İnşallah güzel haberlerle gelirsin Bizim kontrolümüz de yarın..Bakalım ne kadar olmuş bizimki

İnşallah sen de güzel haberlerle gelirsin canım

ewt cnm ben de anlamadım. teyzem 30 haftalık hamile 11 kilo almış. doktor çok iyi hiç kilo almamışsın diyomuş. her doktor farklı sanırım.

Ben de 10 kilo aldım toplamda.Geçen ay çok almışsın diye kızmıştı Pek tuhaf bu doktorlar

kızlar bide ben hiç aşı yapılmadım. sağlık ocağına kaydım yeni yapıldı. doktor da aşıyla ilgili bir şey söylemedi. aşı önemli mi?
Bildiğim kadarıyla aşı yenidoğan tetanosunu önlemek içinmiş. Türkiye de artık görülmüyormuş bu tetanos ama yine de tedbiri elden bırakmamak gerek diye düşünüldüğünden ben de yaptırdım ama doktor yönlendirmişti bizi..Acaba sena niye söylemediler ki:26:

Posedion, canım benim de bu hafta son.Artık yorucu oluyor değil mi ayakta kalmak sürekli? Normalde önümüzdeki haftada çalışacaktım ama ne olur ne olmaz fazla zorlamayayım dedim.Pazartesi günü ayrılacağım ben de inşallah

ayy valla hiç gerek yok kendimizi kasmaya..gerçi ben hesaplamadım ne zaman tekrar işe başlamamız gerekiyo ama sanırım haziranda ya rapor alıcaz yada başlıycaz dimi?sen hesapladınmı?

Valla bu şekilde düşünerek gittiğim bütün bayan doktorlardan daha bir memnuniyetsiz ayrıldım.Erkek doktorlar daha fazla özen gösteriyor seni incitmemek utandırmamak için.Hassasiyetini anlıyorlar.Tabi benim düşüncem bu..Çok iyi bayan doktorlar da vardır mutlaka.Ama erkek doktorlar bizi kadın olarak bile görmüyorlardır eminim boşuna strese giriyoruz.

çok sağolun kızlar 1-2 saate kadar dr ye gideceğiz bakalım neler diyecek:26:
Umarım güzel haberlerle gelirsin canım, Merak etme üzme kendini.

ayy valla hiç gerek yok kendimizi kasmaya..gerçi ben hesaplamadım ne zaman tekrar işe başlamamız gerekiyo ama sanırım haziranda ya rapor alıcaz yada başlıycaz dimi?sen hesapladınmı?

Hesapladım canım Mayıs'ın ortalarına denk geliyor iznin bitişi,4 hafta kalıyor yaklaşık olarak. Ama rapor alırız artık napalım.Ben de kasmıyorum bizden önemli değil ya..Zaten öğrenciler de mağdur olmayacaklar boş geçmeyecek dersleri..

canım üzme kendini benimde tansiyonum 36ıncı haftada cıktı baya yüksekti 1 hafta kontrol altında tutulduktan sonra dogum yaptım 37inci haftada bebegimde bende cok iyiyz şimdi doktor kontrolundesin demi ilacını düzenli al birsey olmaz korkma yüksek tansiyon 6 ayda ortaya cıkarsa tehlikeli demişti doktorum onun dısında anneyede bebegede zarar vermeden ikisinide tehlikeye atmadan alıyoruz bebegi demişti merak etme moralini bozma

Özlemcim aynı gün,aynı dr,aynı sıkıntılar
Gebelik döneminde vajinal bölge,koltuk altında ten renginin kararması görülebiliyormuş.Ben 2 ay önce falan nette araştırmıştım.Doğumdan sonra normale dönüyormuş.
Bende Damlanın yazdığı gibi,drlar neler görüyor diye kendimi avutuyorum.

canım doktorlar neler neler görüyorlar hiç takma kafanamaç yok cidden ondan anlamam lazımdı

maç olayı çok önemli zaten eşimin evdeki varlığının yegane kanıtı diyebilirimbir insan hiç mi sıkılmaz yarabbim.hepp aynı şey hep aynı şey bazen basket falan izleyelim diyorum ne gerk var diyosanki futbol çok gerkli...bende bazen canım sıkılınca oturuyorum yanına ve her futbolcuya yorum yapıyorum.şunun şurası şöyle bunun burası böyle ayyy bu çok çirkin veya waawww bu çok yakışıklı diyorum hemen değiştiriyo

ayyy evet kader arkadaşım benim...ben zaten ilk hastayım sanırım güne benimle merhaba diyecekk umsrım çabuk unutur gördüğü şeyleri diye umudediyorum..sen aldınmı randevunu?

ayy çokta erken bitiyomuş.ben haziranda biter diye düşünmüştüm.acaba 1 ay boyunca raporu nasıl alıcaz.her hafta her hafta uğraş dur....drlar verirlermi ki o kadar dönem raporu:26:

canim benim doktora kalsa senin ki gibi cagiracakti ama ben huzursuz oluyorum diye 34 den sonra 2 ser hafta arayla gidiyorum.

allah korusun canim benim. guzel dusun. dr. dan guzel haberlerle donersin insallah.

canim dusunme boyle seyler. kimbilir o doktor nelerle karsilasiyordur. onalr normal karsiliyorlardir artik boyle seyleri. rahat ol sen. strese giripte bebeginde strese sokma e mi?

ayyy evet kader arkadaşım benim...ben zaten ilk hastayım sanırım güne benimle merhaba diyecekk umsrım çabuk unutur gördüğü şeyleri diye umudediyorum..sen aldınmı randevunu?

Geçen Cumartesi günü almıştım canım.Eşim bu hafta sonu 4 gün yurtdışında kalıp haftasonu dinlenemediği için randevumuzu biraz olsun uyuyabilsin ve bu hafta geç kalmayalım diye 10.30 a aldım
Bende de aynı stres var ama takmamaya çalışıyorum canım.Bak aynı gün ikimizi de görecek.Kim bilir neler görüyordur

selam anne adaylari:) nasilsiniz bakalim insallah iyisinizdir.biz bugun oglumun kilosuna baktirmaya gittik 1 haftada 400 gram almisiz cok sevindim.Sadece anne sutu verdigim icin yetiyormu acaba yariyormu diye kendimi yemistim.Rahatladim.Anlayacaginiz dogursanizda paranoyakliklar bitmiyor surekli biseylere takiyorsunuz bir anne olarak

Oh maşallah canım oğluna

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…