canim dusunme boyle seyler. kimbilir o doktor nelerle karsilasiyordur. onalr normal karsiliyorlardir artik boyle seyleri. rahat ol sen. strese giripte bebeginde strese sokma e mi?
düzelir canım ya ne yapalımm çirkin olsamda şişken eşim beni ölede seviyorrPufff ne yapacağız böyleee
ayy 14mü ne güsel maşalhh keşke bende 14 alsaydımmslm kızlar doktordan geldik...
doktor yine çok kilo almışsın dedi :84:
14 kilo aldım. ama ne yapayım hareketsizlikten de oluyo.
artık doğumdan sonra veririz inşallah.
kavuşcaz canım azkladııbenim kuzu da dünden beri bir uğraşlarda içerde acaba dönmeye mi calısıyor diye ümit etmiyor degilim
fakat ikidir tam göğsümün alt kısmında toplanıyor gibi sertleşiyor iki koca top varmıs gibi kaburgalarıma dayanıyor acıtıyor biraz kızımın sırt kısmı mı yukarıya toplanıyor yoksa bu acaba kasılma mı oluyor anlamıyorum ki ben hic kasılmadım da simdiye kadar:)
yalnız bu dedigim sey olurken alt kısım yani kasıklarımın oldugu kısım yumusak zaten bebişin sadece ayagı orada genelde vücudu üst kısımlarımda hissediyorum ben
normalde sakindi kuzum iki gündür debeleniyor garibim ama dönemedi bence hala ayacıkları asagıdan vuruyor pıtpıt yerim ben onun kücücük ayaklarını ya bi kavussaydık hayırlısıyla
canım ya daha gitmedin mi sen drkızlar moralim çok bozukyüksek tansiyonda annede bebekte ölebilirmiş.bana bişey olursa kızım bebeğim napar annesiz düşüncesi bile beni kahrediyo .tansiyonum yüksek çıkıyo napacam ben yaaa ağlamaktan başka
geçmiş olsun tatlım ya daha atlatamadın mı illetiSaat 2 den beri ancak fırsat bulup yazabildim.Doğum yaklaştıkça hazırlıksız yakalanıcam diye telaşlanmaya başladım.Dün Tuğçe de ansızın doğum yapınca hepten panikledim.Aramızda malum sadece 3 gün vardı.
Hazırlıkların arasında hala hastalıkla boğuşuyorum.10 gündür öksürük yakamı bırakmadı.Ne içtiysem ne yediysem kar etmedi.
Doğumda da öksürücem herhalde bu gidişle.
2 gündür hastanede misafirleri karşılamak ve kızıma hatıra olması açısından kurabiye tasarımı yapan 5-6 kişi ile görüştüm.Sonunda bugün kararımızı verdik.60 adet birbirinden farklı modellerde kızımın adı yazacak kurabiyeler için 150 ytlye anlaştık.Her bir kurabiye ambalajlı olduğu için dayanıklılığıda 2 hafta kadar gidiyormuş.Bu cuma siparişimizi vericez kısmetse,3 günde de teslim edilecek.
Gözünaydın canım,allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin bebişimizi.
Ben hergün görüşüyorum Tuğba ile.Dün yanına gidecektim ama telefonu açmadığı için taburcu olup olmadığı konusunda kararsız kaldım ve ziyaret edemedim.
Kasılmaları tamamen bitmediği için bugün de hastanede kalacak.Mevcut durumda şimdilik bir değişiklik yok.
Canım siz anneler anlattıkça bizde özeniyoruzDarısı tüm topikteki arkadaşlara.
Bizim topikte Şubat annelerinden geri kalmaz canım.Bizde veririz hayırlısıyla.
Bizim anestezi uzmanı arkadaşımız da aynı şeyi söylüyor canım.Kişiye göre değişiyor ama anlatıldığı gibi değil,hurafeye döndü diyor.
14 kilo o kadar da çok değil canım.Zaten şunun şurasında hepimizin ne kadar günü kaldı ki.
Vallahi 10 kiloyu sanıyorum ilk 4 ay için söylemiştir.5 aylıkken bayağı bir kilo almıştı çünkü.
Bende senin gibiyim canım,iştah yerlerde.Zorlaya zorlaya yemek yiyorum.
Bende tetanoz aşısı olmadım.Drum gerek duymadığını söyledi.Ben yine de 21. haftamda sağlık ocağına yaptırmaya gitmiştim ama hemşireler çok ilgisiz ve kayıtsızdılar.Güvenememiştim yaptırmadan çıkmıştım.
Nasıl bir sağlık ocağı ise 1 ay önce drlar istifa ettikleri için kapanmış.Garip bir durumdu benimkisi.
kıyamam yaabu arada kendimizden bahsedelim..biz çok iyiyiz çok şükür.bugün toplantı vardı uyuya kalmışım sandalyedekızların hiçbiri kıyıp uyandıramamış üstüme kabanlarını montlarını atmışlar üşürüm diye ama nerde bir kalktım çarpıntıdan nefes nefese kalmışım yerime derse girecek ücretli öğretmen geldi bugün dolabımı kitaplarımı falan teslim ederken duygulandım
canım benimde ölee değişmiş resmen eski haline döner belkiikızlar aslında bu soruyu utanarak soruyorumgerçekten ne yapacağıma karar veremedim de artık sizleri bir sırdaş bir kardeş olarak görüyorum...bu ctesi çatı muayenemiz var ve malum tüy meselesi aslında ağda yaptırmıştım ve tek tük mini minnacık uçları çıkmaya başlamış bugün ilk defa bakayım dedim şöyle aynayla ve derimin rengi değişmiş böyle bir garip olmuş çok kötü göründü gözüme...drum erkek..ayy ne bileyim çok uatndım kendimden hadi tamam tüyleri kuaföre giderim azçok hallederim ama yinede açamayacakmışım gibi geliyo..ve ben normal doğum istiyorum biliyorum bu ne yaman çelişki diyosunuz ama çok çirkin bir görüntüsü var ne bileyim damarlar falan belli olmaya başlamış anlatamadım sanırım ama umarım siz anlamışsınızdır.
benim randevuda 11 de yarın nasıl heyecanlıyım anlatamamayyy evetkader arkadaşım benim...ben zaten ilk hastayım sanırım güne benimle merhaba diyecekk umsrım çabuk unutur gördüğü şeyleri diye umudediyorum..sen aldınmı randevunu?
selam anne adaylari:) nasilsiniz bakalim insallah iyisinizdir.biz bugun oglumun kilosuna baktirmaya gittik 1 haftada 400 gram almisiz cok sevindim.Sadece anne sutu verdigim icin yetiyormu acaba yariyormu diye kendimi yemistim.Rahatladim.Anlayacaginiz dogursanizda paranoyakliklar bitmiyor surekli biseylere takiyorsunuz bir anne olarak
selam anne adaylari:) nasilsiniz bakalim insallah iyisinizdir.biz bugun oglumun kilosuna baktirmaya gittik 1 haftada 400 gram almisiz cok sevindim.Sadece anne sutu verdigim icin yetiyormu acaba yariyormu diye kendimi yemistim.Rahatladim.Anlayacaginiz dogursanizda paranoyakliklar bitmiyor surekli biseylere takiyorsunuz bir anne olarak
canım benimde ölee değişmiş resmen eski haline döner belkii
ya ne zor dimi bayanda olsa erkekte olsa insan zorlanıyor benimkşisi bayan çok şükürr
benim randevuda 11 de yarın nasıl heyecanlıyım anlatamam
acaba açılma var mı bakacakmı
ya doğum başlamış dese ne güsel olurr
evet çok utanç verici bizim için...seninde artık baya yakın maşallah doğumun açılma var derse ne yaparsın mesela.ben o an ne yapacağımı çok kestiremiyorum.sevinir miyim?korkar mıyım?hiç bilemiyorum.
birde lohusalik belasi varki kizlar cok tuhaf bir donem gercekten.Cocugu kimseye vermek istemiyorum,babasi bile sevince sinirleniyorum,kendimi ikinci plana itilmis hissediyorum ee hamilelikte alistim simartilmaya ilgiye simdi sinirlendiriyo beni ilgisizlik.Esime karsi hep ofke doluyum sebebi yok.Kaynana olayina hic girmiyorum bile
birde lohusalik belasi varki kizlar cok tuhaf bir donem gercekten.Cocugu kimseye vermek istemiyorum,babasi bile sevince sinirleniyorum,kendimi ikinci plana itilmis hissediyorum ee hamilelikte alistim simartilmaya ilgiye simdi sinirlendiriyo beni ilgisizlik.Esime karsi hep ofke doluyum sebebi yok.Kaynana olayina hic girmiyorum bile
evet canım baya yaklaştı artık olsa hiç fena olmaz yanii
açılma var dese sevinirim herhalde geliyor artık die bir sürü normal doğum hikayeleri okudum kiminden etkilendim kiminden atkilenmedim ama ne biliyim ya korku yok gibi
haklısın canım biliyorum ama tabi ilk olunca biraz heyecanlanıyorum tedirgin oluyorum...bebeğin strese girme olayı varmış demi birde..hatta strese girince acil müdahele yapılıyomuş doğru mu?onu da bugün duydum:26:
maç olayı çok önemli zaten eşimin evdeki varlığının yegane kanıtı diyebilirim bir insan hiç mi sıkılmaz yarabbim.hepp aynı şey hep aynı şey bazen basket falan izleyelim diyorum ne gerk var diyo sanki futbol çok gerkli...bende bazen canım sıkılınca oturuyorum yanına ve her futbolcuya yorum yapıyorum.şunun şurası şöyle bunun burası böyle ayyy bu çok çirkin veya waawww bu çok yakışıklı diyorum hemen değiştiriyo
maşallah bebişine didemcimselam anne adaylari:) nasilsiniz bakalim insallah iyisinizdir.biz bugun oglumun kilosuna baktirmaya gittik 1 haftada 400 gram almisiz cok sevindim.Sadece anne sutu verdigim icin yetiyormu acaba yariyormu diye kendimi yemistim.Rahatladim.Anlayacaginiz dogursanizda paranoyakliklar bitmiyor surekli biseylere takiyorsunuz bir anne olarak
tembel oğluşunu ısırırm yaabende şimdilik korkmuyorum.ama doğumu da çoooook uzak görüyorum belki ondandır.hatta 42.haftaya kadar bekler diyorum kendi kendime..çok tembel geliyo bana oğluşum
acaba bizde mi böle olacazmasallah canim kuzuna da sana da
canim dusunmemeye calis bu stres olayini da. bir arkadas oyle yazmisti bugun evet.
o buyuk oglumdayken bana da olmustu. ama ben kendim 2. plana atilmaktan cok onu paylasamamistim kimseyle. dokunanin elini kolunu kirmak istiyordumne ayip
ben futbol izlemeyi çok sevdiğim için canım oturup izlerim yaniii digitürk bile benim sayemde var
geçmiş olsun tatlım ya daha atlatamadın mı illeti
kıyamam yaa
canım benimde ölee değişmiş resmen eski haline döner belkii
ya ne zor dimi bayanda olsa erkekte olsa insan zorlanıyor benimkşisi bayan çok şükürr
benim randevuda 11 de yarın nasıl heyecanlıyım anlatamam
acaba açılma var mı bakacakmı
ya doğum başlamış dese ne güsel olurr
senin bu msajını eşimin görmemesi lazım..aile içi kargaşaya sebep olabilir...
canım ya inşalah bir an evvel bırakır yakanı pis hastalıkSağol tatlım 10 gün oldu yağoştı yakama öksürük.İlaç kullanamadığım için süründürüyor işte.
Yarın senden de güzel haberler alırız inşallah canım.
eee olsun azcıcık futbol hakemliği bile yaptım ben canım sakatlanmasam amilyat olmasam devam ederdim yaniii
kızlar içinizi dökün dökün rahatlarsınız bende bel ağrısı çekiyorum onu dökiyim bari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?