2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canim dusunme boyle seyler. kimbilir o doktor nelerle karsilasiyordur. onalr normal karsiliyorlardir artik boyle seyleri. rahat ol sen. strese giripte bebeginde strese sokma e mi?

haklısın canım biliyorum ama tabi ilk olunca biraz heyecanlanıyorum tedirgin oluyorum...bebeğin strese girme olayı varmış demi birde..hatta strese girince acil müdahele yapılıyomuş doğru mu?onu da bugün duydum:26:

Pufff ne yapacağız böyleee
düzelir canım ya ne yapalımm çirkin olsamda şişken eşim beni ölede seviyorr
bide benim yüzüm geniş görsen şiş halimi öğğ olursunn
slm kızlar doktordan geldik...
doktor yine çok kilo almışsın dedi :84:
14 kilo aldım. ama ne yapayım hareketsizlikten de oluyo.
artık doğumdan sonra veririz inşallah.
ayy 14mü ne güsel maşalhh keşke bende 14 alsaydımm
kavuşcaz canım azkladıı
bende ayırt edemiyorumm ya kasılmayla hareketlerii

canım ya daha gitmedin mi sen dr
Rabbim esirgesin haftan falan çok güsel canım ya bu kadar endişe etme nolur ağlama sakin ol
geçmiş olsun tatlım ya daha atlatamadın mı illeti
kıyamam yaa
canım benimde ölee değişmiş resmen eski haline döner belkii
ya ne zor dimi bayanda olsa erkekte olsa insan zorlanıyor benimkşisi bayan çok şükürr
ayyy evet kader arkadaşım benim...ben zaten ilk hastayım sanırım güne benimle merhaba diyecekk umsrım çabuk unutur gördüğü şeyleri diye umudediyorum..sen aldınmı randevunu?
benim randevuda 11 de yarın nasıl heyecanlıyım anlatamam
acaba açılma var mı bakacakmı
ya doğum başlamış dese ne güsel olurr

maşallah.anne sütü yarar çocuğa kilo yapar der büyükler haklılarda:) benim annem hala bana yemeğini yedinmi diye soruyo hergün..hatta bazen abartıp ne yedin ne kadar yedin diye bile soruyo..annelik bir ömür boyu sürüyo

maşalah canım ya oğluşunaa sanada maşalah canımm ne güsel yaramış paşayaa

evet çok utanç verici bizim için...seninde artık baya yakın maşallah doğumun açılma var derse ne yaparsın mesela.ben o an ne yapacağımı çok kestiremiyorum.sevinir miyim?korkar mıyım?hiç bilemiyorum.

birde lohusalik belasi varki kizlar cok tuhaf bir donem gercekten.Cocugu kimseye vermek istemiyorum,babasi bile sevince sinirleniyorum,kendimi ikinci plana itilmis hissediyorum ee hamilelikte alistim simartilmaya ilgiye simdi sinirlendiriyo beni ilgisizlik.Esime karsi hep ofke doluyum sebebi yok.Kaynana olayina hic girmiyorum bile

evet çok utanç verici bizim için...seninde artık baya yakın maşallah doğumun açılma var derse ne yaparsın mesela.ben o an ne yapacağımı çok kestiremiyorum.sevinir miyim?korkar mıyım?hiç bilemiyorum.

evet canım baya yaklaştı artık olsa hiç fena olmaz yanii
açılma var dese sevinirim herhalde geliyor artık die bir sürü normal doğum hikayeleri okudum kiminden etkilendim kiminden atkilenmedim ama ne biliyim ya korku yok gibi

Öyle deme canım valla Allah korusun kendini çok kaptırma lohusalık normal bir dönem diye düşün.bir arkadaşımın tanıdığı lohusalık dönemindeyken bebeğini boğmaya çalışmış sırf bu yüzden elinden almışlar bebeği ve sonrasında kız intihar etmiş...gözünü korkutmak istemem ama Allah korusun seni ve bebeğini.ben çok korkuyorum o nedenle anneme 40 gün boyunca benle kal diyorum..

maşallah cnm bebişine. Allah nazardan korusun.

bende şimdilik korkmuyorum.ama doğumu da çoooook uzak görüyorum belki ondandır.hatta 42.haftaya kadar bekler diyorum kendi kendime..çok tembel geliyo bana oğluşum

masallah canim kuzuna da sana da

canim dusunmemeye calis bu stres olayini da. bir arkadas oyle yazmisti bugun evet.

o buyuk oglumdayken bana da olmustu. ama ben kendim 2. plana atilmaktan cok onu paylasamamistim kimseyle. dokunanin elini kolunu kirmak istiyordum ne ayip

ben futbol izlemeyi çok sevdiğim için canım oturup izlerim yaniii digitürk bile benim sayemde var
maşallah bebişine didemcim

bende şimdilik korkmuyorum.ama doğumu da çoooook uzak görüyorum belki ondandır.hatta 42.haftaya kadar bekler diyorum kendi kendime..çok tembel geliyo bana oğluşum
tembel oğluşunu ısırırm yaa
yaklaştıkça korku çoğalıyor kiminde ama bende azaldı hatta hiç kalmadı diyebilirim ilk 3 ayda başlamıştı doğum korkusu ama atlattım çok şükür şimdi bekliyorum büyük günü sabırsızlıkla
gelir annesi mart bebişleri hızlı çıktı maşalahh bizi bekletmezzler o kadar

acaba bizde mi böle olacaz
doğal olarak alıştık ilgiye doğumdan sonra gözler bebişlerde olunca off halimi düşünemiyorum
ya ne yapalım eşler de anlayyışlı olmak zorunda dimi

kızlar ya bu çok hoşuma gidiyo
ve beni üzen sinirlendiren tüm velilerime gitsin bunlar
bunlarda bana trafikte hız sınırlarını ihlal etmeden gittiğim için küfreden şoförlere gelsin bunlarda beni bir kez arayıp sormayan büyük görümceme gelsin bunlardaaaaaa anneannem ve dedeme gelsin düğünümü bana zehir ettikleri için

ohhhh içim rahatladı valla

ohh döktünn içini sıra bendee bu kayganama gitsinnn bu bikere aramayan küçük görümceye gitsinn bu beni yalnız bırakanlara yanıma gelmeyenlere bu çatlaklarımaaaaabu yüzüme çatlaklarımın çok kötü olduğunu söyleyenlereee bu üst katta oturan komşuyaa
bu kayınpederimeeeee
bu da kocişimee

Sağol tatlım 10 gün oldu yağoştı yakama öksürük.İlaç kullanamadığım için süründürüyor işte.
Yarın senden de güzel haberler alırız inşallah canım.

senin bu msajını eşimin görmemesi lazım..aile içi kargaşaya sebep olabilir...

eee olsun azcıcık futbol hakemliği bile yaptım ben canımsakatlanmasam amilyat olmasam devam ederdim yaniii
kızlar içinizi dökün dökün rahatlarsınız bende bel ağrısı çekiyorum onu dökiyim bari

Sağol tatlım 10 gün oldu yağoştı yakama öksürük.İlaç kullanamadığım için süründürüyor işte.
Yarın senden de güzel haberler alırız inşallah canım.
canım ya inşalah bir an evvel bırakır yakanı pis hastalık
saol canım benim inşalahh sende hayırlı haberler verirsinn
eee olsun azcıcık futbol hakemliği bile yaptım ben canımsakatlanmasam amilyat olmasam devam ederdim yaniii
kızlar içinizi dökün dökün rahatlarsınız bende bel ağrısı çekiyorum onu dökiyim bari

ay bende çok severim futbolu ama izlemeyi değil oynamayı çok oynadımm
ahh ahh okulda şampiyon bile olmuştukkkk

dök canımmm kurtull içinde bırakmaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…