biz kaçtık kızlar hayırlı akşamlar
kızlar ya bu çok hoşuma gidiyo
ve beni üzen sinirlendiren tüm velilerime gitsin bunlar
ohhhh içim rahatladı valla
ohh döktünn içini sıra bendee bu kayganama gitsinnnbu bikere aramayan küçük görümceye gitsinn bu beni yalnız bırakanlara yanıma gelmeyenlere bu çatlaklarımaaaaa bu yüzüme çatlaklarımın çok bu da kocişimee
Sağol tatlım 10 gün oldu yağoştı yakama öksürük.İlaç kullanamadığım için süründürüyor işte.
Yarın senden de güzel haberler alırız inşallah canım.
ayyy kazeni görünce yüreğim ağzıma geldi birilerimizi ban layacak sandım
iyi akşamlar viyolecim:80::80:biz iyiyiz siz nasılsınız bebişleiyi akşamlar kızlar:79:nasılsınız bebişler nasıl
hiç yoktan iyidir oturdum kendime manikür yaptım bakıp bakıp mutlu olurum diye offf yalnız olmak çok zorrr bi komşum bile yok kahvemi paylaşcak napçam ben
iyi akşamlar viyolecim:80::80:biz iyiyiz siz nasılsınız bebişle
biz varız burda bebeksucumtabii kahveni paylaşamıyoruz ama napalım
iyi akşamlar viyolecim:80::80:biz iyiyiz siz nasılsınız bebişle
biz varız burda bebeksucumtabii kahveni paylaşamıyoruz ama napalım
:))))))))))) Süpersiniz kızlar!!!!!!!!!!!Hamilenin halinden anlamayan herkese gelsin :113:
Bu da hamilelik boyunca nazımızı çeken, destek olan herkese gelsin
Geçmiş olsun canım ya, inşallah atlatırsın tez zamanda
ardinacım geçmiş olsun sanada
hiç yoktan iyidir oturdum kendime manikür yaptım bakıp bakıp mutlu olurum diye offf yalnız olmak çok zorrr bi komşum bile yok kahvemi paylaşcak napçam ben
kızlar kociş geldi yemek vakti...hepinizi öpüyoruz..çapkın oğluşum kızı olacak teyzelerine özel selam gönderiyomuş
Sağolun kızlar
Benimde komşum yok canım.Oturduğumuz sitedediğerlerinden hayat görüşümüz farklı benimde görüştüğüm kimsem yok,ailemde şehirdışında yaşıyor.Arkadaşlarım,internetle avunuyorum.
ohh ne güzel canım senin eşindemi vardiyalı çalışıyoriyiyiz bizde damla teyzesibabamızı dörtte işe gönderdik arkasından biraz uzanıp şekerleme yaptık yemek yedik teyzelerimize bakalım nasıllarmış dedik
damlaya katılıyorum bebeksucum bizler varız yeri geldiğinde komşularımızdan bile daha yakınız birbirimize bence
ne güzel canım ohhh bak değişik çözümler var aynı bende senin gibiyim şehir dışından gelin gelince arkadaş yok öyle interntte ark.larımla konusuyorum iyiki internet varvalla sizde olmasanız napcam bilmemçeşitli çözümlerim var tabi mesela dün ablamla aynı anda kahve yapıp telefonda sohbet ederek içtik idare etti işte..
aynen canım yaaaaaaaaaSağolun kızlar
Benimde komşum yok canım.Oturduğumuz sitedediğerlerinden hayat görüşümüz farklı benimde görüştüğüm kimsem yok,ailemde şehirdışında yaşıyor.Arkadaşlarım,internetle avunuyorum.
afiyet olsun canım ama çapkın oğluna söyle bizimde oğlumuz var olmaz öleeee aaaaaaaaaaaaaaaakızlar kociş geldi yemek vakti...hepinizi öpüyoruz..çapkın oğluşum kızı olacak teyzelerine özel selam gönderiyomuş
haberlerde izledim cahil herif okumakla adam olmuyor diiye boşne dememişlerayyy nasıl sinirlendim yaa konyadaki ilahiyat fakültesi profun söylediklerini duydunuzmu valla boşa dememişler cehalet gider eşşeklik baki kalır bunda cehalette gitmemiş okadar yani yuhhh yaaaa
ohh ne güzel canım senin eşindemi vardiyalı çalışıyor
ne güzel canım ohhh bak değişik çözümler var aynı bende senin gibiyim şehir dışından gelin gelince arkadaş yok öyle interntte ark.larımla konusuyorum iyiki internet var
aynen canım yaaaaaaaaa
afiyet olsun canım ama çapkın oğluna söyle bizimde oğlumuz var olmaz öleeee aaaaaaaaaaaaaaaa
haberlerde izledim cahil herif okumakla adam olmuyor diiye boşne dememişler
evet damlacım vardiyalı çalışıyor....bende sizler gibiyim istdan muğlaya gelin geldim komşularım var sağolsunlar ama herzaman birarada olunmuyor kesinlikle iyiki internet var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?