2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar ya bu çok hoşuma gidiyo
ve beni üzen sinirlendiren tüm velilerime gitsin bunlar

ohhhh içim rahatladı valla

:))))))))))) Süpersiniz kızlar!!!!!!!!!!!Hamilenin halinden anlamayan herkese gelsin:113:
Bu da hamilelik boyunca nazımızı çeken, destek olan herkese gelsin

Sağol tatlım 10 gün oldu yağoştı yakama öksürük.İlaç kullanamadığım için süründürüyor işte.
Yarın senden de güzel haberler alırız inşallah canım.

Geçmiş olsun canım ya, inşallah atlatırsın tez zamanda

hiç yoktan iyidir oturdum kendime manikür yaptım bakıp bakıp mutlu olurum diye offf yalnız olmak çok zorrr bi komşum bile yok kahvemi paylaşcak napçam ben

iyi akşamlar kızlar:79:nasılsınız bebişler nasıl
iyi akşamlar viyolecim:80::80:biz iyiyiz siz nasılsınız bebişle
hiç yoktan iyidir oturdum kendime manikür yaptım bakıp bakıp mutlu olurum diye offf yalnız olmak çok zorrr bi komşum bile yok kahvemi paylaşcak napçam ben

biz varız burda bebeksucumtabii kahveni paylaşamıyoruz ama napalım

iyiyiz bizde damla teyzesibabamızı dörtte işe gönderdik arkasından biraz uzanıp şekerleme yaptık yemek yedik teyzelerimize bakalım nasıllarmış dedik

damlaya katılıyorum bebeksucum bizler varız yeri geldiğinde komşularımızdan bile daha yakınız birbirimize bence

valla sizde olmasanız napcam bilmemçeşitli çözümlerim var tabi mesela dün ablamla aynı anda kahve yapıp telefonda sohbet ederek içtik idare etti işte..

ardinacım geçmiş olsun sanada

Sağolun kızlar

Benimde komşum yok canım.Oturduğumuz sitedediğerlerinden hayat görüşümüz farklı benimde görüştüğüm kimsem yok,ailemde şehirdışında yaşıyor.Arkadaşlarım,internetle avunuyorum.

kızlar kociş geldi yemek vakti...hepinizi öpüyoruz..çapkın oğluşum kızı olacak teyzelerine özel selam gönderiyomuş

ayyy nasıl sinirlendim yaa konyadaki ilahiyat fakültesi profun söylediklerini duydunuzmu valla boşa dememişler cehalet gider eşşeklik baki kalır bunda cehalette gitmemiş okadar yani yuhhh yaaaa

ay aynı iben şte bizde 3 hafta önce bursadan çerkezköye taşındık kimse yok burda sadece iş sebebiyle geldik havada çok soğuk biyer bilmiom çıkçak halimde yok öyle kapandım kaldım eve bebeğim gelsin diye bekliyorum işte

ohh ne güzel canım senin eşindemi vardiyalı çalışıyor
valla sizde olmasanız napcam bilmemçeşitli çözümlerim var tabi mesela dün ablamla aynı anda kahve yapıp telefonda sohbet ederek içtik idare etti işte..
ne güzel canım ohhh bak değişik çözümler var aynı bende senin gibiyim şehir dışından gelin gelince arkadaş yok öyle interntte ark.larımla konusuyorum iyiki internet var
aynen canım yaaaaaaaaa
kızlar kociş geldi yemek vakti...hepinizi öpüyoruz..çapkın oğluşum kızı olacak teyzelerine özel selam gönderiyomuş
afiyet olsun canım ama çapkın oğluna söyle bizimde oğlumuz var olmaz öleeee aaaaaaaaaaaaaaaa
ayyy nasıl sinirlendim yaa konyadaki ilahiyat fakültesi profun söylediklerini duydunuzmu valla boşa dememişler cehalet gider eşşeklik baki kalır bunda cehalette gitmemiş okadar yani yuhhh yaaaa
haberlerde izledim cahil herif okumakla adam olmuyor diiye boşne dememişler

evet damlacım vardiyalı çalışıyor....bende sizler gibiyim istdan muğlaya gelin geldim komşularım var sağolsunlar ama herzaman birarada olunmuyor kesinlikle iyiki internet var

evet damlacım vardiyalı çalışıyor....bende sizler gibiyim istdan muğlaya gelin geldim komşularım var sağolsunlar ama herzaman birarada olunmuyor kesinlikle iyiki internet var

benim eşimde vardiyalı canım zor oluyor yaaaa vardiyalı olunca offf birde ailelerimiz uzakta olunca daha zorrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…