2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

iyi akşamlar güzel anneler valla yorgunluktan geçmişe pek bakamadım umarım herkes iyidir annem geldi bugün temizlik yaptık bu saate kadar tüller, camlar ,koltuk vs. çok yoruldum çooookkk aslında çoğunu annem yaptı ama ayakta kalmak bile mahvediyo insanı heryerim ağrıyoooakıntım gelmeye başladı sanırım yorgunluktan oluyoo

kızlar bu hafta hesaplama kafamı çok karıştırıyo :44: benim yarın 37+0 olacak 37.haftayamı girmiş olcam yoksa 37 bitmiş mi olacak

kızlar bu hafta hesaplama kafamı çok karıştırıyo :44: benim yarın 37+0 olacak 37.haftayamı girmiş olcam yoksa 37 bitmiş mi olacak

aynen canım bizdede temizlik var aynennn bende bişey yapmıyorumbuarada mavi su diye temizlik maddesi var süperr bişey yaaaaa bayıldık parlatıyor hemde bütün çizikler ve fayansdaki lekeler gidiyor açık satılıyor temizlikçilerde...38.haftana girmiş olcan 37+0 37+6 38.hafta oluyor

sedacım tuğba nasılmış konuştunmu hiç

Canım net açık ama CNBC-e de cold case başladı arada sayfaya da bakıp,arada onu izliyorum
Konuştum canım bugün foruma yazmıştım ama arada çok yazışmalar oldu arada kaynadı sanırım.
Kasılmalar tamamen durmadığı için bugünde hastanede kalacak.Bugün telefonla daha uzun süre konuştuk.Tam kasılmalar durdu denildiğinde tekrar başladığı için taburcu olamadı.
Nst ve ilaçlarla günü geçiyor Tuğbanın.İnşallah yarın çıkış haberini veririm size.:26::26:

kaçırmışım canım :26::26:arada yatak odasında çekmece toplamakla geçince benimde açık oluyor ama başında olmuyorum bazen ondada kaçırıveriyorum....geçmiş olsun dileklerimizi iletirsin inş çıkar en kısa zamanda buarada kaç haftalık bebişi tuğbanın tam

slm kızlar,
bugün biraz işlerimiz vardı pek giremedim. Ne güzel bir bebiş haberi daha gelmiş...Sıra bizede gelsin artık

bende aynı senin durumundayım canım. 31.haftamda ayrıldım. Doğum tarihim 3 MartVe normal doğumu bekleyeceğim için geçme ihtimali var. Doktorum geçikmiş doğum raporu verecek artık yapacak birşey yok malesef.

canım 40. haftada doğum gerçekleşmezse + 10 gün hakkın var dr.lar onu veriyor

evet canım aynen öyle oluyormuş.

kıyamam ben kuzucuğa, şimdiden alışmış anne kokusuna
bu +10 gün doğum gerçekleşmezse verildiği için doğum öncesi sayılıyor diye biliyorum çünkü doğum sonrası izin doğum tarihi belirtilerek başlatılıyo ya

evet canım doğum sonrası iznini etkilemiyor.

Allah analı babalı büyütsün. Maşallah size

37 dolmuş ve bitmiş olacak 38'den gün almaya başlayacaksın canım.

Ayyy anne gibisi var mı hergün 3-4 defa teşefonlaşıyoruz,yine de doyamıyorum anneme:76:

bende muhteşem yüzyılı izleyeceğim kızlar. Sonra gelirim. Bugün Hürrem'in bebişi olacak Çok tatlı bebiş reklamda gördüm.

Bugün konuştuğumuzda söyledim zaten ,kızlar seni çok merak ediyor ben haberdar ediyorum onları da dedim.
İnşallah canım yarın çıkar Pazar gecesinden beri hastanede o da sıkıldı.34 haftalık olması lazım canım.Aramızda 3 haftaya yakın var diye hatırlıyorum.

çok zor hastanede yatmak demek aynıyız tuğbayla inş en kısa zamanda çıkarlar

doktor bana 1 marta gün verdi o zaman 38+5 de doğum yapıcam yani 39 bitmiş olacak neredeyse öylemi

kızlar ıyı aksamlar...nasılsınız? ya kızlar dogumum 15 mart ya 1 aydan az kaldı hayırlısıyla..tugba hala hast ıns bır an önce kasılmaları azalır onun dısında bılmedıgım haberler varmı?cok okuyamadım gecmısı acıkcası ...

merhaba kızlar umarım herkes iyidir renkrenk benimde doğum sata göre 15 mart

ayyy kazeni görünce yüreğim ağzıma geldi birilerimizi ban layacak sandım

ohh süpersin canımmm yaa
hiç yoktan iyidir oturdum kendime manikür yaptım bakıp bakıp mutlu olurum diye offf yalnız olmak çok zorrr bi komşum bile yok kahvemi paylaşcak napçam ben
kıyamam ya gerçekten zor bende buraya taşındıktan 5 ay sonra komşularla tanıştım 5 ay evden hiç çıkmadım
ohh mis gibi olmuşturr ellerinize sağlık canımm
dinlen canım uzan biraz
inşalah hayırlı haberler verirsin canım ya
bende muhteşem yüzyılı izleyeceğim kızlar. Sonra gelirim. Bugün Hürrem'in bebişi olacak Çok tatlı bebiş reklamda gördüm.
evet çok tatlı bende gördüm reklamlarındaa

az kalmış canım o gün gelsin hayırlısyla inşalah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…