benim eşimde vardiyalı canım zor oluyor yaaaa vardiyalı olunca offf birde ailelerimiz uzakta olunca daha zorrrr
ayyy nasıl sinirlendim yaa konyadaki ilahiyat fakültesi profun söylediklerini duydunuzmu valla boşa dememişler cehalet gider eşşeklik baki kalır bunda cehalette gitmemiş okadar yani yuhhh yaaaa
kızlar bu hafta hesaplama kafamı çok karıştırıyo :44: benim yarın 37+0 olacak 37.haftayamı girmiş olcam yoksa 37 bitmiş mi olacak
kızlar bu hafta hesaplama kafamı çok karıştırıyo :44: benim yarın 37+0 olacak 37.haftayamı girmiş olcam yoksa 37 bitmiş mi olacak
sedacım tuğba nasılmış konuştunmu hiç
Canım net açık ama CNBC-e de cold case başladı arada sayfaya da bakıp,arada onu izliyorum
Konuştum canım bugün foruma yazmıştım ama arada çok yazışmalar oldu arada kaynadı sanırım.
Kasılmalar tamamen durmadığı için bugünde hastanede kalacak.Bugün telefonla daha uzun süre konuştuk.Tam kasılmalar durdu denildiğinde tekrar başladığı için taburcu olamadı.
Nst ve ilaçlarla günü geçiyor Tuğbanın.İnşallah yarın çıkış haberini veririm size.:26::26:
selam arkadaşlar aslında doğum izni topiğinde sormam gerekiyor ama burası daha yoğun olduğu için burada sorayım ben doğum iznine 31. haftada ayrıldım dayanamadığım için doktoruma rica ettim verdi şimdi muhtemel doğum tarihim 3 mart yani 41. haftaya denk geliyor eğer 40. haftada hala doğurmamış olursam ne yapmam gerekiyor doktordan yeni bir rapormu alıp okula bildirmem gerekli yoksa okula bu durumu bildirmeme gerek yokmu yada doğum sonrası izinden bu bir haftayı düşeceklermi ne yapacağım bilginiz varmıı
canım 40. haftada doğum gerçekleşmezse + 10 gün hakkın var dr.lar onu veriyor
cok iyiyim canim sağol ilk 5 gün zor gecio ondan sonra toparlanıyosun hızla,ağrım sızım yok ama biraz kanamam var o da azaldı kesilecek gibi bugün 10.günüm banyo yapıcam sacımı falan yıkadım vücudumuda ama girip şöyle bastan asağı güzel bi dus alamadım,ama derin bensiz durmuyo babasına bırakıcam bi süre bakalım napıcaklar=))
bu +10 gün doğum gerçekleşmezse verildiği için doğum öncesi sayılıyor diye biliyorum çünkü doğum sonrası izin doğum tarihi belirtilerek başlatılıyo ya
hepinize cok tesekkür ederim kızlar.anne olmak cok güzel bir duyguymus sürekli alıp koklamak istiyorum basından ayrılamıyorum.bu arada sezeryan korktugum kadar zor degilmiş hemen toparladım 1gün kaldım hastanede sütümde hemen geldi cok korkmustum girmeden ama korkulacak birsey yokmus şimdi cok rahatım. darısı sizlerin basına tabi zamanında gelsin sizin bebişleriniz sorunsuz bir sekilde
iyi akşamlar güzel annelervalla yorgunluktan geçmişe pek bakamadım umarım herkes iyidir annem geldi bugün temizlik yaptık bu saate kadar tüller, camlar ,koltuk vs. çok yoruldum çooookkk aslında çoğunu annem yaptı ama ayakta kalmak bile mahvediyo insanı heryerim ağrıyooo akıntım gelmeye başladı sanırım yorgunluktan oluyoo
bende muhteşem yüzyılı izleyeceğim kızlar. Sonra gelirim. Bugün Hürrem'in bebişi olacakÇok tatlı bebiş reklamda gördüm.
kaçırmışım canım :26::26:arada yatak odasında çekmece toplamakla geçincebenimde açık oluyor ama başında olmuyorum bazen ondada kaçırıveriyorum....geçmiş olsun dileklerimizi iletirsin inş çıkar en kısa zamanda buarada kaç haftalık bebişi tuğbanın tam
Bugün konuştuğumuzda söyledim zaten ,kızlar seni çok merak ediyor ben haberdar ediyorum onları da dedim.
İnşallah canım yarın çıkar Pazar gecesinden beri hastanede o da sıkıldı.34 haftalık olması lazım canım.Aramızda 3 haftaya yakın var diye hatırlıyorum.
aynen canım bizdede temizlik var aynennn bende bişey yapmıyorumbuarada mavi su diye temizlik maddesi var süperr bişey yaaaaa bayıldık parlatıyor hemde bütün çizikler ve fayansdaki lekeler gidiyor açık satılıyor temizlikçilerde...38.haftana girmiş olcan 37+0 37+6 38.hafta oluyor
doktor bana 1 marta gün verdi o zaman 38+5 de doğum yapıcam yani 39 bitmiş olacak neredeyse öylemi
kızlar ıyı aksamlar...nasılsınız? ya kızlar dogumum 15 mart ya 1 aydan az kaldı hayırlısıyla..tugba hala hast ıns bır an önce kasılmaları azalır onun dısında bılmedıgım haberler varmı?cok okuyamadım gecmısı acıkcası ...
ayyy kazeni görünce yüreğim ağzıma geldi birilerimizi ban layacak sandım
ohh süpersin canımmm yaa:))))))))))) Süpersiniz kızlar!!!!!!!!!!!Hamilenin halinden anlamayan herkese gelsin :113:
Bu da hamilelik boyunca nazımızı çeken, destek olan herkese gelsin
Geçmiş olsun canım ya, inşallah atlatırsın tez zamanda
kıyamam ya gerçekten zor bende buraya taşındıktan 5 ay sonra komşularla tanıştım 5 ay evden hiç çıkmadımhiç yoktan iyidir oturdum kendime manikür yaptım bakıp bakıp mutlu olurum diye offf yalnız olmak çok zorrr bi komşum bile yok kahvemi paylaşcak napçam ben
ohh mis gibi olmuşturr ellerinize sağlık canımmiyi akşamlar güzel annelervalla yorgunluktan geçmişe pek bakamadım umarım herkes iyidir annem geldi bugün temizlik yaptık bu saate kadar tüller, camlar ,koltuk vs. çok yoruldum çooookkk aslında çoğunu annem yaptı ama ayakta kalmak bile mahvediyo insanı heryerim ağrıyooo akıntım gelmeye başladı sanırım yorgunluktan oluyoo
inşalah hayırlı haberler verirsin canım yaCanım net açık ama CNBC-e de cold case başladı arada sayfaya da bakıp,arada onu izliyorum
Konuştum canım bugün foruma yazmıştım ama arada çok yazışmalar oldu arada kaynadı sanırım.
Kasılmalar tamamen durmadığı için bugünde hastanede kalacak.Bugün telefonla daha uzun süre konuştuk.Tam kasılmalar durdu denildiğinde tekrar başladığı için taburcu olamadı.
Nst ve ilaçlarla günü geçiyor Tuğbanın.İnşallah yarın çıkış haberini veririm size.:26::26:
evet çok tatlı bende gördüm reklamlarındaabende muhteşem yüzyılı izleyeceğim kızlar. Sonra gelirim. Bugün Hürrem'in bebişi olacakÇok tatlı bebiş reklamda gördüm.
kızlar ıyı aksamlar...nasılsınız? ya kızlar dogumum 15 mart ya 1 aydan az kaldı hayırlısıyla..tugba hala hast ıns bır an önce kasılmaları azalır onun dısında bılmedıgım haberler varmı?cok okuyamadım gecmısı acıkcası ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?