slm şekerlerr yorulduk bizde oğluşumla misler gbi olduk yarına hazırlandık
slm kızlar doktordan geldik...
doktor yine çok kilo almışsın dedi :84:
14 kilo aldım. ama ne yapayım hareketsizlikten de oluyo.
artık doğumdan sonra veririz inşallah.
canım ben başından beri 2 haftada bir gittim,geçen haftadan doğuma kadar da haftada bir gideceğim. için nasıl rahat olacaksa o sıklıkta git sen dilersenbende bişey sorcam 11 gün önce doktora gittim en son 32+5 ti ozaman bidakine 4 hafta sonra çağardı bide ilk kez gitim buna biz başka bir şhrre taşındık burda olsun bitane nolur nolmaz dedim ama sizler çok sık gidiyosunuz acaba gitsemmi bende yine ne biliim en azından ki hafta olması gerekmezmi bilemedim şimdi bu zmada daha sık olması erekir sanki...
kızlar moralim çok bozukyüksek tansiyonda annede bebekte ölebilirmiş.bana bişey olursa kızım bebeğim napar annesiz düşüncesi bile beni kahrediyo .tansiyonum yüksek çıkıyo napacam ben yaaa ağlamaktan başka
canım geçmiş olsun dr sorabiliyorsan sor derim.Kızlar belim tutulmuş gibi bir ağrı var yaygın bir şekilde belimde. doğumla alakalı bişi olmasından endişe ediyorum. karnımda sertleşme var mı yok mu anlamıyorum çünkü karnım sürekli sert zaten. doğum sancısı olsa başka bölgelerde de sancı hissederdim değil mi?
kızlar aslında bu soruyu utanarak soruyorumgerçekten ne yapacağıma karar veremedim de artık sizleri bir sırdaş bir kardeş olarak görüyorum...bu ctesi çatı muayenemiz var ve malum tüy meselesi aslında ağda yaptırmıştım ve tek tük mini minnacık uçları çıkmaya başlamış bugün ilk defa bakayım dedim şöyle aynayla ve derimin rengi değişmiş böyle bir garip olmuş çok kötü göründü gözüme...drum erkek..ayy ne bileyim çok uatndım kendimden hadi tamam tüyleri kuaföre giderim azçok hallederim ama yinede açamayacakmışım gibi geliyo..ve ben normal doğum istiyorum biliyorum bu ne yaman çelişki diyosunuz ama çok çirkin bir görüntüsü var ne bileyim damarlar falan belli olmaya başlamış anlatamadım sanırım ama umarım siz anlamışsınızdır.
güszel haberlerle gel cnmçok sağolun kızlar 1-2 saate kadar dr ye gideceğiz bakalım neler diyecek:26:
gel tatlım ben sana yaparımhiç yoktan iyidir oturdum kendime manikür yaptım bakıp bakıp mutlu olurum diye offf yalnız olmak çok zorrr bi komşum bile yok kahvemi paylaşcak napçam ben
iyi akşamlar kızlar:79:nasılsınız bebişler nasıl
afiyet olsunkızlar kociş geldi yemek vakti...hepinizi öpüyoruz..çapkın oğluşum kızı olacak teyzelerine özel selam gönderiyomuş
ohhh misss gibi olmuştur eviyi akşamlar güzel annelervalla yorgunluktan geçmişe pek bakamadım umarım herkes iyidir annem geldi bugün temizlik yaptık bu saate kadar tüller, camlar ,koltuk vs. çok yoruldum çooookkk aslında çoğunu annem yaptı ama ayakta kalmak bile mahvediyo insanı heryerim ağrıyooo akıntım gelmeye başladı sanırım yorgunluktan oluyoo
inşallah güzel haberlerini verirsin cnmCanım net açık ama CNBC-e de cold case başladı arada sayfaya da bakıp,arada onu izliyorum
Konuştum canım bugün foruma yazmıştım ama arada çok yazışmalar oldu arada kaynadı sanırım.
Kasılmalar tamamen durmadığı için bugünde hastanede kalacak.Bugün telefonla daha uzun süre konuştuk.Tam kasılmalar durdu denildiğinde tekrar başladığı için taburcu olamadı.
Nst ve ilaçlarla günü geçiyor Tuğbanın.İnşallah yarın çıkış haberini veririm size.:26::26:
slm şekerlerr yorulduk bizde oğluşumla misler gbi olduk yarına hazırlandık
selam
bugün öğleden sonra uyuyakalmışım bi kalktım hafif bir ıslaklık vardı bacaklarımda sonra eşimi aradım eve geldi
dr aradık ayağa kalksın dvm ederse ıslanma gelin dedi.
ayağa kalktım devam etmadi
tabiii bu arada inanılmaz gaz sancısım da var
neyse hastane çantamda eksik olan şeyler vardı.
gittik onları aldık( pijama, göğüs kalkanı, meme ucu )
ayyy çok tırstım ama
:18::18::18:
kızım 2 hafta daha bekle lütfen
canım kıyamam çok korkmussundur. kızın sana bi şaka yapmış. bekler annesi 2 hafta daha meleğin.selam
bugün öğleden sonra uyuyakalmışım bi kalktım hafif bir ıslaklık vardı bacaklarımda sonra eşimi aradım eve geldi
ayyy çok tırstım ama
doğumdan önce göğüs kremi kullanan var mı acaba kullanmamız mı gerekir
doğumdan önce göğüs kremi kullanan var mı acaba kullanmamız mı gerekir
ben ayva çekirdeği jeli yapıcam onu kullanıcam
canım ben de aldım ama kullanmayı unutuyorum. doktor birşey demedi ama arkadaşlarım tavsiye etmişti 32. haftadan sonra mutlak kullan diye
bende burdan bakarak yapıcam canımo nasıl yapılıyor canım
bende burdan bakarak yapıcam canım
ayva çekirdeği kremi, maskesi, kürü, faydaları, yararları, cilde, jeli, yağı, jölesi, ne işe yarar, nasıl yapılır
ben ayva çekirdeği jeli yapıcam onu kullanıcam
hangi kremi aldın bende öyle duymuştum ama göğüslere fazla masaj yapılması doğumu tetşkliyor dediler acaba doğru mudur
kızlar herkes hürremi izliyor herhalde. ben sıkılıyorum valla çocuklar duymasını açtım.
37. haftada başlamayı düşünüorum. lansinoh aldım.doğumdan önce göğüs kremi kullanan var mı acaba kullanmamız mı gerekir
2400 dü tatlım.kıyamam üzülme bekler canım kaç kiloydu kızın enson gittiğinde bana doktor doğsa bile kendini toparlar demişti korkma senin bebişde toparlar
canım kıyamam çok korkmussundur. kızın sana bi şaka yapmış. bekler annesi 2 hafta daha meleğin.
şimdi nasılsın? benim de eksiklerim var canım. ben de artık halletsem iyi olacak
bekler bekler canım merak etme biz hazırladık korktuk wallahicanım ben bişi seyretmiorum
37. haftada başlamayı düşünüorum. lansinoh aldım.
doğumu tetiklemesin die
2400 dü tatlım.
canım beklesin birazcık daha çok minik yavrum benim
daha yatağını da hazırlamadım
sağol cnm iyiyim ama gaz sancım
mahvediyor.
karnım sürekli sert.
bencede cnm benimde daha çok eksiğim var.
kıyafetlerini daha geçen hafta yıkadım.
şekerleri kapı süsü, bebeğin odasının halısı, tülleri yatağı eksik
rica ederimteşekkür ederim
bende aldımda ne kadar pahalı kendi sütünüzü sürün kızlar doğumdan sonralansinoh kremi önerdiler. masaj yapmıyorum canım uçlarına sürüyorum . bekliyorum emmesini
selam
ayyy çok tırstım ama
bekler bekler canım merak etme biz hazırladık korktuk wallahi
rica ederim
bende aldımda ne kadar pahalı kendi sütünüzü sürün kızlar doğumdan sonra
sağol eylülcüğüm:)tatlım iyimisin şimdi korkma bekleyecek kuzun annesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?