- 10 Kasım 2008
- 6.179
- 442
- 163
iyi geceler arkadaşlar bu gün çok yoruldum yatıyorum hepinize tatlı rüyalar
canım en güzelini yapmışsın önceden hazırlamakla.
ben genelde yattığım için yanımda da eşimden başka kimse yok hazırlayamadım
ama bu haftasonu halledeceğim inşallah
sağol eylülcüğüm:)
canım sen nasılsın? bebiş nasıl?
lohusalık nasıl geçiyor?
benim için öp bebişini
gördüm gördüm canım yorumda yaptım çooooooooook güzel maşallah 41kerekızlar
handanın kızının son fotosunu gördünüz mü face den?
pek tatlı maşallah
yaylagüzeli dr geldi mi acaba,
ilknur da bugün gözükmedi
ayyy merak ettim ikisini de
ben uyuyorum beee azizecim :26::26:yani normalde geç yattığım için burdayım yoksa yatağa girince çok rahatım hatta arada wc.ye gidip tekrar uykuya rahat dalıyorum:26:iyi akşamlar kızlar
nasıl uykusuzum :26: önümdede çoook uzun bi uykusuz gece daha beni bekliyobi benmiyim yoksa uyuyamıyan varmı benim gibi?
iyi akşamlar kızlar
nasıl uykusuzum :26: önümdede çoook uzun bi uykusuz gece daha beni bekliyobi benmiyim yoksa uyuyamıyan varmı benim gibi?
bende anlamadım canım yaa bu kasılmalar normalmi ama deli gibi sancım olmadan gitmem hastaneye felan:26::26:iyi geceler tatlı rüyalarselam annecikler,yine coşmusuz:) geçmişi okumak ne mumkun.. atlaya atlaya bakıyorum mecburen.
bnm bikaç gundur kasılmalarım var..bi de 2-3 snyelik iğne batması gibi seyler... ama sanırım normal..
buarada gece uyuyamayan ben varım.. geziorum evin içinde.ya da kalkıp oturuorum yatakta.her tarafım agrıo..
hepinize iyi geceler tatlı annecikler.. bebişler...
yatmaya çalışacam.optuk kızımla hepinizi
az kaldı seninde azizecim bak son kontrolünüzede gidiyormuşsunuz darısı bizim başımızaayyy damlacım maaşallahnegüzel...
ben kızımdan değil...kalça ve bacaklarım çok tutuluyo yatakta ondan uyuyamıyom...Allahım şu son günlerim hayırlısıyla bi geçsin...
kısmetse yarın dr.gidiyom bakalım son olcak inşallah...
gözün aydın eylülcüm göbişinizde düşmüşcanımsın kıyamam sana gececek az kaldıı uyuyacaksın hemde ölee tatlıki bu uyku demen kalktım allahım duş aldım azizecim sanki bulutlarda uyudum inş seninde olacak o günler gelecek bebişinle saglık ve ne zaman zamanı ise biraz kaldı sabret tatlım..uyku dışıbnda varmı sıkıntın göbegimiz düştü teyzemiz
tatlım duş aldım bu gün aradım dr
duş alabilirsin dedi birde ameliyat sargıları cıkar sargısız kalsın dedi
..birde teyzesi muhammedimin göbegi düştüü çok şükür
kurtuldum korkutur hep beni...iyi olmana cok sevindim aman tek sıkıntı gaz olsun beklesin senin kuzun daha küçük annesi gelmesinn akıllı olsunlar bak erkekler fena oluyo gene kızlar bakma daha usslu
canımsın kıyamam sana gececek az kaldıı uyuyacaksın hemde ölee tatlıki bu uyku demen kalktım allahım duş aldım azizecim sanki bulutlarda uyudum inş seninde olacak o günler gelecek bebişinle saglık ve ne zaman zamanı ise biraz kaldı sabret tatlım..uyku dışıbnda varmı sıkıntın göbegimiz düştü teyzemiz
offf csanmm yaa...dün gece nasıl ağlıyom ama yatakta resmen kıvrandımşu ağrılardan bide bel ve kasıklardan arada sancı vurdu durdu...yarın dr.gidicem bakalım nst.de ne çıkıcak bugünde sancılandım :26: bi yarın olsada dr.gitsem...
maaşallah oğluşuna canmmerkenden düşmüş göbecik
maşallah muhammede demek göbişi düştü
canım benim yaaa, yerim onu ben sevimli şey
maşallah ne yakışmış tulumu,
pek b i tatlı bu mart bebişleri
bende anlamadım canım yaa bu kasılmalar normalmi ama deli gibi sancım olmadan gitmem hastaneye felan:26::26:iyi geceler tatlı rüyalar
az kaldı seninde azizecim bak son kontrolünüzede gidiyormuşsunuz darısı bizim başımıza
gözün aydın eylülcüm göbişinizde düşmüş
kızlar moralim çok bozukyüksek tansiyonda annede bebekte ölebilirmiş.bana bişey olursa kızım bebeğim napar annesiz düşüncesi bile beni kahrediyo .tansiyonum yüksek çıkıyo napacam ben yaaa ağlamaktan başka
iyi akşamlar kızlar
selam annecikler,yine coşmusuz:) geçmişi okumak ne mumkun.. atlaya atlaya bakıyorum mecburen.
bnm bikaç gundur kasılmalarım var..bi de 2-3 snyelik iğne batması gibi seyler... ama sanırım normal..
buarada gece uyuyamayan ben varım.. geziorum evin içinde.ya da kalkıp oturuorum yatakta.her tarafım agrıo..
hepinize iyi geceler tatlı annecikler.. bebişler...
yatmaya çalışacam.optuk kızımla hepinizi
güzel haberlerle gel cnmayyy damlacım maaşallahnegüzel...
ben kızımdan değil...kalça ve bacaklarım çok tutuluyo yatakta ondan uyuyamıyom...Allahım şu son günlerim hayırlısıyla bi geçsin...
kısmetse yarın dr.gidiyom bakalım son olcak inşallah...
kızlar bir şey diyecem ama kesin deli bu kadın diyeceksiniz özledim hamile halimi ve karnımda bebegimin tepiklerini hissetmeyi sanki burada bir sürü tehlike var bebişime bi şey olcakmış gibi gelio sanki orada daha mı saglam yerdeydi bilemiyorumm biraz psikolojim bozuldu neden acabaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?