2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar
handanın kızının son fotosunu gördünüz mü face den?
pek tatlı maşallah
yaylagüzeli dr geldi mi acaba,
ilknur da bugün gözükmedi
ayyy merak ettim ikisini de

iyi akşamlar kızlar
nasıl uykusuzum :26: önümdede çoook uzun bi uykusuz gece daha beni bekliyo bi benmiyim yoksa uyuyamıyan varmı benim gibi?

tatlım duş aldım bu gün aradım dr
duş alabilirsin dedi birde ameliyat sargıları cıkar sargısız kalsın dedi
..birde teyzesi muhammedimin göbegi düştüü çok şükür
kurtuldum korkutur hep beni...iyi olmana cok sevindim aman tek sıkıntı gaz olsun beklesin senin kuzun daha küçük annesi gelmesinn akıllı olsunlar bak erkekler fena oluyo gene kızlar bakma daha usslu

kızlar
handanın kızının son fotosunu gördünüz mü face den?
pek tatlı maşallah
yaylagüzeli dr geldi mi acaba,
ilknur da bugün gözükmedi
ayyy merak ettim ikisini de
gördüm gördüm canım yorumda yaptım çooooooooook güzel maşallah 41kere darısı bizlerin başına...yarın ararım ben ilknuru ahucum burda olmazsa eşinin yanındadır kesin misafirleride vardı yaa
iyi akşamlar kızlar
nasıl uykusuzum :26: önümdede çoook uzun bi uykusuz gece daha beni bekliyo bi benmiyim yoksa uyuyamıyan varmı benim gibi?
ben uyuyorum beee azizecim :26::26:yani normalde geç yattığım için burdayım yoksa yatağa girince çok rahatım hatta arada wc.ye gidip tekrar uykuya rahat dalıyorum:26:

iyi akşamlar kızlar

canımsın kıyamam sana gececek az kaldıı uyuyacaksın hemde ölee tatlıki bu uyku demen kalktım allahım duş aldım azizecim sanki bulutlarda uyudum inş seninde olacak o günler gelecek bebişinle saglık ve ne zaman zamanı ise biraz kaldı sabret tatlım..uyku dışıbnda varmı sıkıntın göbegimiz düştü teyzemiz

selam annecikler,yine coşmusuz:) geçmişi okumak ne mumkun.. atlaya atlaya bakıyorum mecburen.
bnm bikaç gundur kasılmalarım var..bi de 2-3 snyelik iğne batması gibi seyler... ama sanırım normal..

buarada gece uyuyamayan ben varım.. geziorum evin içinde.ya da kalkıp oturuorum yatakta.her tarafım agrıo..

hepinize iyi geceler tatlı annecikler.. bebişler...

yatmaya çalışacam.optuk kızımla hepinizi

ayyy damlacım maaşallah negüzel...
ben kızımdan değil...kalça ve bacaklarım çok tutuluyo yatakta ondan uyuyamıyom...Allahım şu son günlerim hayırlısıyla bi geçsin...

kısmetse yarın dr.gidiyom bakalım son olcak inşallah...

bende anlamadım canım yaa bu kasılmalar normalmi ama deli gibi sancım olmadan gitmem hastaneye felan:26::26:iyi geceler tatlı rüyalar
az kaldı seninde azizecim bak son kontrolünüzede gidiyormuşsunuz darısı bizim başımıza
gözün aydın eylülcüm göbişinizde düşmüş

maşallah muhammede demek göbişi düştü
canım benim yaaa, yerim onu ben sevimli şey
maşallah ne yakışmış tulumu,
pek b i tatlı bu mart bebişleri

offf csanmm yaa...dün gece nasıl ağlıyom ama yatakta resmen kıvrandım şu ağrılardan bide bel ve kasıklardan arada sancı vurdu durdu...yarın dr.gidicem bakalım nst.de ne çıkıcak bugünde sancılandım :26: bi yarın olsada dr.gitsem...

maaşallah oğluşuna canmm erkenden düşmüş göbecik

ekrana bakmakta zorlanıyom valla...birazdan çıkarım uyuycamdan değil de çok halsizim koltukta uzancam öle...

inş.hayırlısı tatlım 37 bitti 38 oldun korkma gelirse gelir yavruşun hiç bir şey olmaz bir gir bakalım nst hayırlısını versin rabbim ikinizi sagsaglim ameliyattan kaldırsın bir şey kalmadı bitti tatlımdoya doya yatacaksın sen oldukca agırlaştın göbüş baya büyüktü senin tatlım.evet erken düşürdü ogluşum darısı başınıza canım

maşallah muhammede demek göbişi düştü
canım benim yaaa, yerim onu ben sevimli şey
maşallah ne yakışmış tulumu,
pek b i tatlı bu mart bebişleri

evet tavşanlı babası koluna tersten yatırıyo agacın dalında yatan cita yavrusu gibi yatıyo yaa cok tatlı agzı cenesi bayılıyorum cok tatlı teyzesigayriihtiyarı gülüyo arada gamzeleri cıkıo ay ölecem seyrediyorum kıyamıyorum koklamaya valla yataktan cıkarmıyorum cocuklar ellemek istiyo bırakmıyorum küsüyolar ama cok küçük daha ne yapayım

evet saol tatlım darısı başınıza canım

dua et canım rabbim korur bebişlerimizi benimde 6 aya kadar düşüktü 6 aydan sonrada yükseldi senin kaç benim 14 9 sürekli dr yüksek diyor takma birde biz iyice duygusallaştık bendede sürekli ölüm korkusu başladı üzülme herşey düzelecek sağlıkla gelecek bebişlerimiz

iyi akşamlar kızlar

canım bazen bende uyuyamıorum
çok can sıkıcı oluyor
neyse canım çok az kaldı
sık dişini

ii geceler tatlım
kasılma bende de var, özellikle yorulunca artıyor şiddeti

güzel haberlerle gel cnm

kızlar bir şey diyecem ama kesin deli bu kadın diyeceksiniz özledim hamile halimi ve karnımda bebegimin tepiklerini hissetmeyi sanki burada bir sürü tehlike var bebişime bi şey olcakmış gibi gelio sanki orada daha mı saglam yerdeydi bilemiyorumm biraz psikolojim bozuldu neden acabaaa

canım lohusasın sen:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…