sağol canım bizde iyiyiz oğluşumlaiyiyiz cnm sen?
doğumdan önce göğüs kremi kullanan var mı acaba kullanmamız mı gerekir
doğumu tetikler diyenler olmuş oyüzden bende tereddütlüyüm ama sonradan da keşke kullansaydım demekten korkuyorum nezaman başlasakki:26:hangi kremi aldın bende öyle duymuştum ama göğüslere fazla masaj yapılması doğumu tetşkliyor dediler acaba doğru mudur
evet tavşanlı babası koluna tersten yatırıyo agacın dalında yatan cita yavrusu gibi yatıyo yaa cok tatlı agzı cenesi bayılıyorum cok tatlı teyzesigayriihtiyarı gülüyo arada gamzeleri cıkıo ay ölecem seyrediyorum kıyamıyorum koklamaya valla yataktan cıkarmıyorum cocuklar ellemek istiyo bırakmıyorum küsüyolar ama cok küçük daha ne yapayım
kızlar bir şey diyecem ama kesin deli bu kadın diyeceksiniz özledim hamile halimi ve karnımda bebegimin tepiklerini hissetmeyi sanki burada bir sürü tehlike var bebişime bi şey olcakmış gibi gelio sanki orada daha mı saglam yerdeydi bilemiyorumm biraz psikolojim bozuldu neden acabaaa
ahuya katılıyorum canım
canım lohusasın sen:))
sağol canım bizde iyiyiz oğluşumla
doğumu tetikler diyenler olmuş oyüzden bende tereddütlüyüm ama sonradan da keşke kullansaydım demekten korkuyorum nezaman başlasakki:26:
canım ya Allah nazarlardan saklasın bebişini eylülcüm
ayyy ben bi doğuram diyom sen ne diyonkızlar bir şey diyecem ama kesin deli bu kadın diyeceksiniz özledim hamile halimi ve karnımda bebegimin tepiklerini hissetmeyi sanki burada bir sürü tehlike var bebişime bi şey olcakmış gibi gelio sanki orada daha mı saglam yerdeydi bilemiyorumm biraz psikolojim bozuldu neden acabaaa
inş.hayırlısı tatlım 37 bitti 38 oldun korkma gelirse gelir yavruşun hiç bir şey olmaz bir gir bakalım nst hayırlısını versin rabbim ikinizi sagsaglim ameliyattan kaldırsın bir şey kalmadı bitti tatlımdoya doya yatacaksın sen oldukca agırlaştın göbüş baya büyüktü senin tatlım.evet erken düşürdü ogluşum darısı başınıza canım
canım ne zaman gececek peki kendi bu durumuma katlanamıyorum artık ben yaa offff sıkıldımm bir hamilelik şimdide lohusalık sizce ne kadar devam eder bu bozuk psikolojim
ayyy ben bi doğuram diyom sen ne diyonanammmmmm kıız valla şimdi en güzeli sensin bebişin görüyon
Amiiin canmm...evet canmm benim göbek o resimlerden dahada büyüdüpopomun üstüne oturunca zor kalkıyom ağırlıktan
kızlar bir şey diyecem ama kesin deli bu kadın diyeceksiniz özledim hamile halimi ve karnımda bebegimin tepiklerini hissetmeyi sanki burada bir sürü tehlike var bebişime bi şey olcakmış gibi gelio sanki orada daha mı saglam yerdeydi bilemiyorumm biraz psikolojim bozuldu neden acabaaa
sen bu düşünceleri atmaya çalış tatlım bebişini düşün çocuklarını düşün onların sağlığı yerinde
kıyamam sana ya; allah esirgesin ikinizi de.
ben daha doğurmadım ama, bugünlerde çok sulu göz oldum vallahi, oğluma bişey olacakmış gibi; korkuyorum
sağol canım bizde iyiyiz oğluşumla
doğumu tetikler diyenler olmuş oyüzden bende tereddütlüyüm ama sonradan da keşke kullansaydım demekten korkuyorum nezaman başlasakki:26:
canım ya Allah nazarlardan saklasın bebişini eylülcüm
sen ne kadar iyi olmaya çalışırsan o kadar erken geçecek.canım ne zaman gececek peki kendi bu durumuma katlanamıyorum artık ben yaa offff sıkıldımm bir hamilelik şimdide lohusalık sizce ne kadar devam eder bu bozuk psikolojim
ayyy ben bi doğuram diyom sen ne diyonanammmmmm kıız valla şimdi en güzeli sensin bebişin görüyon
Amiiin canmm...evet canmm benim göbek o resimlerden dahada büyüdüpopomun üstüne oturunca zor kalkıyom ağırlıktan
teyzesi de yesin annesi o ayaklarını ..bende oğluşumun ayaklarını bazen karnımda görüyorrum dokunuyorum sanki hoşuna gidiyo meleğimin hiç çekmiyo ayağını oynattırıyo bana
maşallah de annesi doğumdan sonrada böyle ol tamammı kızım de.çocuğu koşulla şimdiden..
selam anne adaylari:) nasilsiniz bakalim insallah iyisinizdir.biz bugun oglumun kilosuna baktirmaya gittik 1 haftada 400 gram almisiz cok sevindim.Sadece anne sutu verdigim icin yetiyormu acaba yariyormu diye kendimi yemistim.Rahatladim.Anlayacaginiz dogursanizda paranoyakliklar bitmiyor surekli biseylere takiyorsunuz bir anne olarak
Sağol tatlım 10 gün oldu yağoştı yakama öksürük.İlaç kullanamadığım için süründürüyor işte.
Yarın senden de güzel haberler alırız inşallah canım.
selam
bugün öğleden sonra uyuyakalmışım bi kalktım hafif bir ıslaklık vardı bacaklarımda sonra eşimi aradım eve geldi
dr aradık ayağa kalksın dvm ederse ıslanma gelin dedi.
ayağa kalktım devam etmadi
tabiii bu arada inanılmaz gaz sancısım da var
neyse hastane çantamda eksik olan şeyler vardı.
gittik onları aldık( pijama, göğüs kalkanı, meme ucu )
ayyy çok tırstım ama
:18::18::18:
kızım 2 hafta daha bekle lütfen
evet tavşanlı babası koluna tersten yatırıyo agacın dalında yatan cita yavrusu gibi yatıyo yaa cok tatlı agzı cenesi bayılıyorum cok tatlı teyzesigayriihtiyarı gülüyo arada gamzeleri cıkıo ay ölecem seyrediyorum kıyamıyorum koklamaya valla yataktan cıkarmıyorum cocuklar ellemek istiyo bırakmıyorum küsüyolar ama cok küçük daha ne yapayım
gercekten normal degilim babamız gitti aglaya aglayaa sol memede süt kesildi bir müddet cekiyo cekiyo gelmiyo süt biraz şimdi iyitelde zor teselli etti benikocam sanki o gidince kolum kanadım kırıldı ben üstesinden gelecegimi sanıyordum bakıyorum bayaa zayıflamışım bayaaa bu arada 88 kilodayım yandım
tatlım bu konuyla ilgili yazmıştım benim duruma düşmee o kreme hemen başlaa kan revan içinde gögüslerim dr dedi son haftalar sürmeye başlasan böyle olmazdı aman başla hemen tatlım
sen ne kadar iyi olmaya çalışırsan o kadar erken geçecek.
eşinin yanında olmaması tabiki de çok zor,
ama sen o kadar zorlayıcı hamilelikte bile acillere tek başına gittin, elin ayağına dolanmadan.
şimdi 3 bebbişinde maşallah seninle:))
lohusalığı da en kısa dönemde atlatıtrsn tatlım.
ayyy kıyamam
bazen bende desteksiz kalkamıorum
gercekten normal degilim babamız gitti aglaya aglayaa sol memede süt kesildi bir müddet cekiyo cekiyo gelmiyo süt biraz şimdi iyitelde zor teselli etti benikocam sanki o gidince kolum kanadım kırıldı ben üstesinden gelecegimi sanıyordum bakıyorum bayaa zayıflamışım bayaaa bu arada 88 kilodayım yandım
kasılma ve sancıya neden olmazmıki:26:henüz 35.haftadayım ben
bu son günlerde cok fena midem yanıyor sizde de oluyor mu kızlar surup falan da kesmiyor artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?