2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

sağol canım bizde iyiyiz oğluşumla
doğumdan önce göğüs kremi kullanan var mı acaba kullanmamız mı gerekir

hangi kremi aldın bende öyle duymuştum ama göğüslere fazla masaj yapılması doğumu tetşkliyor dediler acaba doğru mudur
doğumu tetikler diyenler olmuş oyüzden bende tereddütlüyüm ama sonradan da keşke kullansaydım demekten korkuyorum nezaman başlasakki:26:

canım ya Allah nazarlardan saklasın bebişini eylülcüm

ahuya katılıyorum canım

canım saol hepimizin bebişlerine kocamannn

ayyy ben bi doğuram diyom sen ne diyon anammmmmm kıız valla şimdi en güzeli sensin bebişin görüyon

Amiiin canmm...evet canmm benim göbek o resimlerden dahada büyüdü popomun üstüne oturunca zor kalkıyom ağırlıktan

canım ne zaman gececek peki kendi bu durumuma katlanamıyorum artık ben yaa offff sıkıldımm bir hamilelik şimdide lohusalık sizce ne kadar devam eder bu bozuk psikolojim

sen bu düşünceleri atmaya çalış tatlım bebişini düşün çocuklarını düşün onların sağlığı yerinde

gercekten normal degilim babamız gitti aglaya aglayaa sol memede süt kesildi bir müddet cekiyo cekiyo gelmiyo süt biraz şimdi iyitelde zor teselli etti benikocam sanki o gidince kolum kanadım kırıldı ben üstesinden gelecegimi sanıyordum bakıyorum bayaa zayıflamışım bayaaa bu arada 88 kilodayım yandım

kıyamam sana ya; allah esirgesin ikinizi de.
ben daha doğurmadım ama, bugünlerde çok sulu göz oldum vallahi, oğluma bişey olacakmış gibi; korkuyorum

kıyamam sana ya; allah esirgesin ikinizi de.
ben daha doğurmadım ama, bugünlerde çok sulu göz oldum vallahi, oğluma bişey olacakmış gibi; korkuyorum

evet işin ilginç yanı karnımdaykende böleydim ayy göremiyom ay karnımda ay bi şey olurmu dogursamda gözümün önünde olsaaa şimdide keşke karnım daha saglamdı grip nezle bunlardan korkuyorumm cocugum küçükkk offf vallahi bu tedirginlik deli etti beni anne olmak ne kadar kötü en güzeli baba olmak bak benimki ne kadar relaks tabi hazır burda kafayı yiyen ben oldugum içimn ona göre hava hoş

tatlım bu konuyla ilgili yazmıştım benim duruma düşmee o kreme hemen başlaa kan revan içinde gögüslerim dr dedi son haftalar sürmeye başlasan böyle olmazdı aman başla hemen tatlım

canım ne zaman gececek peki kendi bu durumuma katlanamıyorum artık ben yaa offff sıkıldımm bir hamilelik şimdide lohusalık sizce ne kadar devam eder bu bozuk psikolojim
sen ne kadar iyi olmaya çalışırsan o kadar erken geçecek.
eşinin yanında olmaması tabiki de çok zor,
ama sen o kadar zorlayıcı hamilelikte bile acillere tek başına gittin, elin ayağına dolanmadan.
şimdi 3 bebbişinde maşallah seninle:))
lohusalığı da en kısa dönemde atlatıtrsn tatlım.

ayyy kıyamam
bazen bende desteksiz kalkamıorum

cok tatlı oluyor diymi sanki avucumuzda gibi ay gercekten dokunacagımız koklayacagımız anı düşündükce bi hos oluyor icim masallah tüm kuzulara

masallah annesi güzel büyütüyorsun demek oglusu

Sağol tatlım 10 gün oldu yağoştı yakama öksürük.İlaç kullanamadığım için süründürüyor işte.
Yarın senden de güzel haberler alırız inşallah canım.

canım bak ben son ana dek ilac icmeyecegim diye direttim daha beter ilerledi hastalık sinüzite döndü yerleşti simdi daha fena cekiyorum artık son aydayız bebekler büyüdü ılacların zararı cok olmuyormus böyle cektigimiz sıkıntılar daha cok etkiliyormus bak görün doktora sen de gerekirse crp tahlili yaptır mikrop var mı yok mu baktır bende yüksek cıktı degerler iltihaptan dolayı haptan sonra igne bile verebilirlermis doguma kadar iyileşmen şart diyor doktorum ihmal etme nolur sonra daha cok cekersin Allah korusun gecmis olsun

ay ayy siz de bir ön prova yapmıs kadar oldunuz demek ama daha beklesin annesini kuzucuk az daha sabır

masallah eylülüm dogurdun da göbüşü düşürdün kollama koruma güdülerine mi yenik düştün ne güzel ayy darısı bizlere artık sabırsızlıkla bekliyorum

gitti bile mi eşin kıyamam ya
Allah kavustursun benimki de önümüz haftasonu gelicek kısmetse dogum icin insallah kuzum bekler babasını simdi yurtdısına cıktı iş icin aklım cıkıyor o yokken bişey olacak diye of zor valla ne diyeyim

tatlım bu konuyla ilgili yazmıştım benim duruma düşmee o kreme hemen başlaa kan revan içinde gögüslerim dr dedi son haftalar sürmeye başlasan böyle olmazdı aman başla hemen tatlım

kasılma ve sancıya neden olmazmıki:26:henüz 35.haftadayım ben

evet haklısın ahucum.benim epikrizime baktım demin genel anestezi oldum ben ama epikrizde anestezi türü spinal dio benim bir belim agrıyo aklınız durur tam omirilik oma kemigim ama nasıl nefesim kesiliyo canım sıkıldı yoksa beni kandirip bayıltıp spinal mı yaptılar ama bayıldım benn

bu son günlerde cok fena midem yanıyor sizde de oluyor mu kızlar surup falan da kesmiyor artık

canmm insanın eşi gibi kimse olamaz tabi Allahım yardımcın olsun canmm...kolay değil.
kiloyuda boşver gidicek nasılsa

annişler hastaneden çıkarken bebişinizi
ne ile eve getireceksiniz?
ilk günden oto anakucağına bebiş konur mu?
birde ben karşıdan getireceğim, güvenli ve konforlu bişiler olsun istiyorum

kasılma ve sancıya neden olmazmıki:26:henüz 35.haftadayım ben

tatlım ne diyorummm keşke keşke geri dönmek nasip olsaydıda ben 32 haftadan başlasaydım krem sürmeye sen sütünü sagmıyorsun sadece ucu nemleniyo dogunca catlıo her şey normal gözüküyo ama bebek emmeye başladımı işi bitiyo dr dedi 32 haftalıkkken başlasan böle olmazdı vallahi o emince memelerimi kesiyolar sanııyorum rengide sarı bebegin tekkk caresi anne sütü sarılıktas eger vermesem sarılık olur hadi bakalım çin işkencesi bu olsa gerek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…