2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canmm insanın eşi gibi kimse olamaz tabi Allahım yardımcın olsun canmm...kolay değil.
kiloyuda boşver gidicek nasılsa

asla allah babanızı başınızdan eksik etmesinn çok zor birde eşim cok mükemmel o varken bebegin altına bile ellmedimmm sade agladıgında mememe getirdi off keşke yanımda olsaydııı evet gidecek karnımda hala bebek var gibi şiş biliyormusun ama umurumdaaaa degil nasıl olsaa gidecek biliyorummm tatlım oğlumun boyu 53 santim sölememiştim güncellerken yazarsın tatlım

annişler hastaneden çıkarken bebişinizi
ne ile eve getireceksiniz?
ilk günden oto anakucağına bebiş konur mu?
birde ben karşıdan getireceğim, güvenli ve konforlu bişiler olsun istiyorum

ben almadım oto koltuğu...kucaklayıp eve getircez miniğimizi inşallah

canmm bendede nasıl mide yanması oluyo ama...hiç olmazdı şu 1haftadır fenayım...şurupta içmiyom.

asnda göbek aşagıya düşüyo midedeki baskı azalıyo 37 haftada neden öyle olmuşş bende yoktuuu 36 oldu bitti midem rahatladı ama cok düşmüştü göbüşüm aşagıya

bu son günlerde cok fena midem yanıyor sizde de oluyor mu kızlar surup falan da kesmiyor artık

Canım 2 gündür benimde migdemde yanma var.Normalde şurup içince rahatlıyordum.Ama şimdi fayda etmiyor.Cuma kontrolm var sorucam doktoruma.:26:

asnda göbek aşagıya düşüyo midedeki baskı azalıyo 37 haftada neden öyle olmuşş bende yoktuuu 36 oldu bitti midem rahatladı ama cok düşmüştü göbüşüm aşagıya

canmm evet mide boş benim göbekte aşağıda baya...anlamadım kompostomu yakıyo midemi acaba :26:

ben almadım oto koltuğu...kucaklayıp eve getircez miniğimizi inşallah

aman en güzeli saracaksın battaniyeye atladık taksiye geldik hemen evee ay ne kadar güzeldi ilk eve girdikkk evimiz yaa özlemiştim evimi çok ameliyata girerken ve cıktıgımda o acıları cekerken evim sokagım gözümün önünden gecti hayatım bir flim gibi gözümün önünden gecti hala yaşadıgıma inanamıyorummmm yaaa

Bana gögüs kremini 32.haftalıkken verdi doktorum.Her gece sürüyorum.Dogumdan sonra sürmenin faydası yok.Hamile iken kullanırsan faydasını görürsün dedi.İnş. faydasını görürüm.

canmm evet mide boş benim göbekte aşağıda baya...anlamadım kompostomu yakıyo midemi acaba :26:

muhtemelen yedigin bir şeyden kaynaklanıyo son hafta hem beta hcg düşüyo hem bebek midede baskı bitiyo olmaması gerek bir dikkat et yemene bakalım komposto yapabilirr bak son zamanların içme şuurup felan sakın

muhtemelen yedigin bir şeyden kaynaklanıyo son hafta hem beta hcg düşüyo hem bebek midede baskı bitiyo olmaması gerek bir dikkat et yemene bakalım komposto yapabilirr bak son zamanların içme şuurup felan sakın

yok canmm hiç içermiyim... çok öptüm seni tatlım iyi geceler

annişler hastaneden çıkarken bebişinizi
ne ile eve getireceksiniz?
ilk günden oto anakucağına bebiş konur mu?
birde ben karşıdan getireceğim, güvenli ve konforlu bişiler olsun istiyorum

valla ana kucagı aldık ama sanırım kucakta getirecegiz kalabalık olucaz dönerken arabada koltuga yer olmaz :)

upss deme eylülüm baslayalım mı o zaman biz de sürmeye

canmm bendede nasıl mide yanması oluyo ama...hiç olmazdı şu 1haftadır fenayım...şurupta içmiyom.

of sorma canım berbat bişey epeydir yanmam yoktu birden hortladı tekrar bu daha beter öncekinden gecmiyor hiç

benim hep asagıda olan kızım tersine yukarı dogru cıktı iyi mi tam göğüs altımda duruyor mide kısmına baskı yapıyor artık

Canım 2 gündür benimde migdemde yanma var.Normalde şurup içince rahatlıyordum.Ama şimdi fayda etmiyor.Cuma kontrolm var sorucam doktoruma.:26:

valla lansor diye mide hapı vermişti bir ara doktorum o iyi geliyor ama ona da alısıp her gün ilac almak istemiyor insan surup bişeye yaramıo o kesin

Bana gögüs kremini 32.haftalıkken verdi doktorum.Her gece sürüyorum.Dogumdan sonra sürmenin faydası yok.Hamile iken kullanırsan faydasını görürsün dedi.İnş. faydasını görürüm.

gec mi kaldık o vakit:)

sağol canım bende artık kullanmaya başlıyım ozaman...
kızlar babamız geldi bz çıkıyoruz oğluşumla hepinize iyigeceler:79:

sorma tatlım prova gibiydi ama ben korkudan yerimden kalkmadım
suyu akacak die
eşiminde eve geldiğinde beti benzi atmıştı.

selam kızlar...keyifler nasıl..benimde bu tansiyonla başım dertte zaten hep düşüktü şimdi yerlerde geziyor,doktor yüksek olmasındA diyor ama buda halsizlik yapıyor...

bende şimdi sipariş ediyorum göğüs ucu kremini acayip inmiş fiyatı..isteyene liinkini verip davet gönderebilirim...

paramini

bize de müsade hanımlar ayaklarım şişti yine gidip dikeyim biraz
uykum var ama uyuyabilmek nasip olsa ah
herkese hayırlı geceler saglıkla büyüsün göbüşte bebişler
vakitlice gelsinler insallah

canım tıkladım mail adresimi yolladım geldi senin adın yazıyordu sanırım sen davet etmiş oldun

canım tıkladım mail adresimi yolladım geldi senin adın yazıyordu sanırım sen davet etmiş oldun

öyle mi...bende kredi kartımı eşimde unutmuşum kaldı yarına inşallah bitmez...ben doğum sonra alacaktım aslında ama 10 inmiş görünce kaçırmayayım dedim..umarım işe yarar..hoş ilk bebişimde hiç yara olmadı ama nolur nolmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…