canmm insanın eşi gibi kimse olamaz tabi Allahım yardımcın olsun canmm...kolay değil.
kiloyuda boşver gidicek nasılsa
annişler hastaneden çıkarken bebişinizi
ne ile eve getireceksiniz?
ilk günden oto anakucağına bebiş konur mu?
birde ben karşıdan getireceğim, güvenli ve konforlu bişiler olsun istiyorum
canmm bendede nasıl mide yanması oluyo ama...hiç olmazdı şu 1haftadır fenayım...şurupta içmiyom.
bu son günlerde cok fena midem yanıyor sizde de oluyor mu kızlar surup falan da kesmiyor artık
asnda göbek aşagıya düşüyo midedeki baskı azalıyo 37 haftada neden öyle olmuşş bende yoktuuu 36 oldu bitti midem rahatladı ama cok düşmüştü göbüşüm aşagıya
ben almadım oto koltuğu...kucaklayıp eve getircez miniğimizi inşallah
canmm evet mide boş benim göbekte aşağıda baya...anlamadım kompostomu yakıyo midemi acaba :26:
muhtemelen yedigin bir şeyden kaynaklanıyo son hafta hem beta hcg düşüyo hem bebek midede baskı bitiyo olmaması gerek bir dikkat et yemene bakalım komposto yapabilirr bak son zamanların içme şuurup felan sakın
annişler hastaneden çıkarken bebişinizi
ne ile eve getireceksiniz?
ilk günden oto anakucağına bebiş konur mu?
birde ben karşıdan getireceğim, güvenli ve konforlu bişiler olsun istiyorum
tatlım ne diyorummm keşke keşke geri dönmek nasip olsaydıda ben 32 haftadan başlasaydım krem sürmeye sen sütünü sagmıyorsun sadece ucu nemleniyo dogunca catlıo her şey normal gözüküyo ama bebek emmeye başladımı işi bitiyo dr dedi 32 haftalıkkken başlasan böle olmazdı vallahi o emince memelerimi kesiyolar sanııyorum rengide sarı bebegin tekkk caresi anne sütü sarılıktas eger vermesem sarılık olur hadi bakalım çin işkencesi bu olsa gerek
canmm bendede nasıl mide yanması oluyo ama...hiç olmazdı şu 1haftadır fenayım...şurupta içmiyom.
asnda göbek aşagıya düşüyo midedeki baskı azalıyo 37 haftada neden öyle olmuşş bende yoktuuu 36 oldu bitti midem rahatladı ama cok düşmüştü göbüşüm aşagıya
Canım 2 gündür benimde migdemde yanma var.Normalde şurup içince rahatlıyordum.Ama şimdi fayda etmiyor.Cuma kontrolm var sorucam doktoruma.:26:
Bana gögüs kremini 32.haftalıkken verdi doktorum.Her gece sürüyorum.Dogumdan sonra sürmenin faydası yok.Hamile iken kullanırsan faydasını görürsün dedi.İnş. faydasını görürüm.
tatlım ne diyorummm keşke keşke geri dönmek nasip olsaydıda ben 32 haftadan başlasaydım krem sürmeye sen sütünü sagmıyorsun sadece ucu nemleniyo dogunca catlıo her şey normal gözüküyo ama bebek emmeye başladımı işi bitiyo dr dedi 32 haftalıkkken başlasan böle olmazdı vallahi o emince memelerimi kesiyolar sanııyorum rengide sarı bebegin tekkk caresi anne sütü sarılıktas eger vermesem sarılık olur hadi bakalım çin işkencesi bu olsa gerek
cok tatlı oluyor diymi sanki avucumuzda gibi ay gercekten dokunacagımız koklayacagımız anı düşündükce bi hos oluyor icim masallah tüm kuzulara
masallah annesi güzel büyütüyorsun demek oglusu
canım bak ben son ana dek ilac icmeyecegim diye direttim daha beter ilerledi hastalık sinüzite döndü yerleşti simdi daha fena cekiyorum artık son aydayız bebekler büyüdü ılacların zararı cok olmuyormus böyle cektigimiz sıkıntılar daha cok etkiliyormus bak görün doktora sen de gerekirse crp tahlili yaptır mikrop var mı yok mu baktır bende yüksek cıktı degerler iltihaptan dolayı haptan sonra igne bile verebilirlermis doguma kadar iyileşmen şart diyor doktorum ihmal etme nolur sonra daha cok cekersin Allah korusun gecmis olsun
ay ayy siz de bir ön prova yapmıs kadar oldunuz demek ama daha beklesin annesini kuzucuk az daha sabır
masallah eylülüm dogurdun da göbüşü düşürdün kollama koruma güdülerine mi yenik düştün ne güzel ayy darısı bizlere artık sabırsızlıkla bekliyorum
gitti bile mi eşin kıyamam ya
Allah kavustursun benimki de önümüz haftasonu gelicek kısmetse dogum icin insallah kuzum bekler babasını simdi yurtdısına cıktı iş icin aklım cıkıyor o yokken bişey olacak diye of zor valla ne diyeyim
kasılma ve sancıya neden olmazmıki:26:henüz 35.haftadayım ben[/QUOTE
canım 37 den sonra kullanacağım ben
zaten 37 den sonra kasılsamda doğrururm
bu son günlerde cok fena midem yanıyor sizde de oluyor mu kızlar surup falan da kesmiyor artık
geçmiş olsun canımmm
herkeze iyi gecelerhiç rahat değilim yaaa :26: sen koru Allahım...
selam kızlar...keyifler nasıl..benimde bu tansiyonla başım dertte zaten hep düşüktü şimdi yerlerde geziyor,doktor yüksek olmasındA diyor ama buda halsizlik yapıyor...
bende şimdi sipariş ediyorum göğüs ucu kremini acayip inmiş fiyatı..isteyene liinkini verip davet gönderebilirim...
paramini
canım tıkladım mail adresimi yolladım geldi senin adın yazıyordu sanırım sen davet etmiş oldun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?