herkeze iyi gecelerhiç rahat değilim yaaa :26: sen koru Allahım...
sağol canım bende artık kullanmaya başlıyım ozaman...
kızlar babamız geldi bz çıkıyoruz oğluşumla hepinize iyigeceler:79:
öyle mi...bende kredi kartımı eşimde unutmuşum kaldı yarına inşallah bitmez...ben doğum sonra alacaktım aslında ama 10 inmiş görünce kaçırmayayım dedim..umarım işe yarar..hoş ilk bebişimde hiç yara olmadı ama nolur nolmaz
annişler ve tatlı bebişler hepinize ii geceler
biz babamızı uyutmaya gidiyoruz.
iyi geceler kızlarrrr:80::80:
valla ana kucagı aldık ama sanırım kucakta getirecegiz kalabalık olucaz dönerken arabada koltuga yer olmaz :)
upss deme eylülüm baslayalım mı o zaman biz de sürmeye
of sorma canım berbat bişey epeydir yanmam yoktu birden hortladı tekrar bu daha beter öncekinden gecmiyor hiç
benim hep asagıda olan kızım tersine yukarı dogru cıktı iyi mi tam göğüs altımda duruyor mide kısmına baskı yapıyor artık
valla lansor diye mide hapı vermişti bir ara doktorum o iyi geliyor ama ona da alısıp her gün ilac almak istemiyor insan surup bişeye yaramıo o kesin
gec mi kaldık o vakit:)
kasılma ve sancıya neden olmazmıki:26:henüz 35.haftadayım ben
2 hafta öncesinden diye hatırlıyorum canımya da 10 gün dur öğrenince söylerim bi de sezaryen olacaklar hergün kayısı komposto
2 hafta öncesinden diye hatırlıyorum canımya da 10 gün dur öğrenince söylerim bi de sezaryen olacaklar hergün kayısı komposto
evet dogru diyorsunnn kayısı süper cıkarıyo wc ameliyat sonrası
canım rastlamışken tekrar hayırlı uğurlu olsun güle güle büyüt yavrunu.
kayısı kompostosunu günde 1 kase içsek yeterli olur mu acaba?
cok saol darısı başına inş yeterli olurrr kimse ben gibi acı cekmesin inş. ama şükür halimeee
ben hast kuru kayısı aldırdım süper oldu
cok saol darısı başına inş yeterli olurrr kimse ben gibi acı cekmesin inş. ama şükür halimeee
Eylül nasılsın??? Nasıl gidiyor annelik? Sıranı savdın, biz hergün bugün o gün mü acaba diye uyanmaya devam ediyoruz:)
Sezaryenden kaç gün sonra duş alınabiliyor?
doğum yapan iki yakınım da aynı gün hastanede duş aldılar acaba doktora sordular mı yoksa kendileri mi duramadılar onu bilmiyorum işte
Eylül nasılsın??? Nasıl gidiyor annelik? Sıranı savdın, biz hergün bugün o gün mü acaba diye uyanmaya devam ediyoruz:)
Sezaryenden kaç gün sonra duş alınabiliyor?
doğum yapan iki yakınım da aynı gün hastanede duş aldılar acaba doktora sordular mı yoksa kendileri mi duramadılar onu bilmiyorum işte
eylülcüm eşin gitmiş allah kavusştursun. sana bişey sorucam hastanedeyken bebege neler gıydırdın bı de cıkarken neler giydırdın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?