2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ben aldım krem ama bu sitedende indirimleri takip etmek lazım ihtiyacımız olanları alırız sağol canım

sür tatlım gec degil vakit kaybetmee ama iyi geceler canım

ben hast kuru kayısı aldırdım süper oldu

canım benim, Allah başka dert vermesin diyelim. Sağlıkla aldın ya kucağına çok şükür, analık zor işmiş sen daha iyi bilirsin, biz de öğreniyoruz. Artık ben de başlarım yavaştan krem kullanmaya çünkü göğüs ucu yok ben de (olmayacak yerde belirirler sadece)

cok saol darısı başına inş yeterli olurrr kimse ben gibi acı cekmesin inş. ama şükür halimeee

Eylül nasılsın??? Nasıl gidiyor annelik? Sıranı savdın, biz hergün bugün o gün mü acaba diye uyanmaya devam ediyoruz:)
Sezaryenden kaç gün sonra duş alınabiliyor?

Eylül nasılsın??? Nasıl gidiyor annelik? Sıranı savdın, biz hergün bugün o gün mü acaba diye uyanmaya devam ediyoruz:)

doğum yapan iki yakınım da aynı gün hastanede duş aldılar acaba doktora sordular mı yoksa kendileri mi duramadılar onu bilmiyorum işte

doğum yapan iki yakınım da aynı gün hastanede duş aldılar acaba doktora sordular mı yoksa kendileri mi duramadılar onu bilmiyorum işte

Saol canım:) Ben de durdum durdum buna taktım. Eğer sezaryen olursa duşu yasaklarlar mı acaba diye.. Senin yakınların normal mi doğum yapmıştı sezaryen mi?

bozuk pisikolojim dışında süper sanki anksiyete bozuklugu gibi oldum her şeye cocuguma bir şey olcakmı tedirginligi var dogum depresifi sanırsam gececek bunun dışında süperr..bak sezeryande kim ne derse desin 1 hafta duş almamak en saglıklısı cok tehlikeli enf anlamında bu yüzden 1 hafta canım uzmanım dedi bende bu gün duş alıp abandajlar çözüldü ameliyatım acıktaa

eylülcüm eşin gitmiş allah kavusştursun. sana bişey sorucam hastanedeyken bebege neler gıydırdın bı de cıkarken neler giydırdın

canım bir kere yanınıza iç zıbın ve tulam 2 kat tan daha fazla alın ve anne kucagı alma 2 ince battaniye bir tane kalın battaniye bebk yagı al birde digerleri, biliyorsun zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…