canım benim, Allah başka dert vermesin diyelim. Sağlıkla aldın ya kucağına çok şükür, analık zor işmiş sen daha iyi bilirsin, biz de öğreniyoruz. Artık ben de başlarım yavaştan krem kullanmaya çünkü göğüs ucu yok ben de (olmayacak yerde belirirler sadece)
Saol canım:) Ben de durdum durdum buna taktım. Eğer sezaryen olursa duşu yasaklarlar mı acaba diye.. Senin yakınların normal mi doğum yapmıştı sezaryen mi?
bozuk pisikolojim dışında süper sanki anksiyete bozuklugu gibi oldum her şeye cocuguma bir şey olcakmı tedirginligi var dogum depresifi sanırsam gececek bunun dışında süperr..bak sezeryande kim ne derse desin 1 hafta duş almamak en saglıklısı cok tehlikeli enf anlamında bu yüzden 1 hafta canım uzmanım dedi bende bu gün duş alıp abandajlar çözüldü ameliyatım acıktaa
takma 1 hafta en saglıklısı tabi 4 günde yapan var artık o senin mantıgına kalmış ....herkes normal ben 3 gün 3 gece sancı cektim ilk bebişimde 1 santim bile acılmadı ayrıca 42 haftalık olmuştu kızım 4 bucuk kilooo olmadı normal rahim agzım darmış kaslardan acılmadı hayırlısı ne yapalımSaol canım:) Ben de durdum durdum buna taktım. Eğer sezaryen olursa duşu yasaklarlar mı acaba diye.. Senin yakınların normal mi doğum yapmıştı sezaryen mi?
internete baktım da searyenden sonra 2 ya da 3. günden sonra banyo olur diyo.
bak ne diyorum 4 gün sonrada olur ama enf olma riski yüksek oldugu için en garantili yıkanmada enf olmama zamanı 1 hafta bu sana kalmış
Evet tatlım yıka onda sıkıntı yok canım çok mükemmelsin saol aslında dogru muhammedim yanımda evdeyim bir sıkıntı yok neden dert ediyorum yaslanıp cayımı içeyim degil mi allah her zaman yanında olsun galiba biraz teselliye ihtiyacım var allah sevdiklerinden hiç ayırmasın sizi sizin desteklerinizle önce allahın yardımı ilee dogurdum muhammedi hap yanımdasınız allah hiç darda koymasın sşizi inş:saol tatlım
canım bir kere yanınıza iç zıbın ve tulam 2 kat tan daha fazla alın ve anne kucagı alma 2 ince battaniye bir tane kalın battaniye bebk yagı al birde digerleri, biliyorsun zaten
Canım benim çok saol! Sen de çok iyi bak kendine, dert etme boş şeyleri. Bizim için de öp, kokla Muhammedi. İyi geceler
bebe yagıyla hemen msj mı yapılıokı canım bebege
doktorum bana 3.günde yapabilirsin banyo dedi sadece nemli kalmamasına dikkat et sezeryan yerinin dedi bende şimdi aldım dusumu kızımı izliyorum:)internete baktım da searyenden sonra 2 ya da 3. günden sonra banyo olur diyo.
Herkese gunaydınlar. Dun doktor kontrolumuz vardı kızım 2500 gr olmus. Bıze dıl cıkardı. ınsan gorunce cok mutlu oluyor. Umarım herkes ıyıdır.
günaydınn kızlar bugun dr kontrolumuz var çok heyecanlıyız oğluşumla bırlıkte erkenden kalktık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?