2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ami,n canım aminaynı benim gögüs ucum öle işte benim düştügüme düşmeyin kullanın canım krem gercektennn çok gerekliymiş bu arada beklettim sizi bebişi emzirip geldimmm cay yaptım sıvı cok içiyorum sütüm olsun diye

Saol canım:) Ben de durdum durdum buna taktım. Eğer sezaryen olursa duşu yasaklarlar mı acaba diye.. Senin yakınların normal mi doğum yapmıştı sezaryen mi?

sezaryen canım ikisi de ama dedim ya belki doktor izin vermemiştir topikte bi arkadaş bugün 8. gün yaptım yazmıştı yanlış hatırlamıorsam

Saol canım, ama saçları yıkamak serbest di mi?
Ya bak ne güzel Muhammedi aldın kucağına sağlıkla, ameliyatı atlattın sağ salim, çocukların yanında, eşin desteğiyle yanında, sen neleri halletin hamilelğin boyunca, biz sadece yazışmalarımızdan biliyoruz, kim bilir sen nelerin üstesinden gelmişsindir, yaslan şöyle artık arkana, bir ohhh de, herşey çooook güzel olacak inşallah

Saol canım:) Ben de durdum durdum buna taktım. Eğer sezaryen olursa duşu yasaklarlar mı acaba diye.. Senin yakınların normal mi doğum yapmıştı sezaryen mi?
takma 1 hafta en saglıklısı tabi 4 günde yapan var artık o senin mantıgına kalmış ....herkes normal ben 3 gün 3 gece sancı cektim ilk bebişimde 1 santim bile acılmadı ayrıca 42 haftalık olmuştu kızım 4 bucuk kilooo olmadı normal rahim agzım darmış kaslardan acılmadı hayırlısı ne yapalım

Evet tatlım yıka onda sıkıntı yok canım çok mükemmelsin saol aslında dogru muhammedim yanımda evdeyim bir sıkıntı yok neden dert ediyorum yaslanıp cayımı içeyim degil mi allah her zaman yanında olsun galiba biraz teselliye ihtiyacım var allah sevdiklerinden hiç ayırmasın sizi sizin desteklerinizle önce allahın yardımı ilee dogurdum muhammedi hap yanımdasınız allah hiç darda koymasın sşizi inş:saol tatlım

Aynen bunu hep demişimdir kimseye bir şey olmaz bize olur ya denk gelirse bu yüzden bekledim duş almadım bu gün aldım ama ssanki yeniden dogdumm uyumuşum kalkıp bebgi emzirip tekrar tekrar yatmışımm:::: çok şükürr

Canım benim çok saol! Sen de çok iyi bak kendine, dert etme boş şeyleri. Bizim için de öp, kokla Muhammedi. İyi geceler

Herkese gunaydınlar. Dun doktor kontrolumuz vardı kızım 2500 gr olmus. Bıze dıl cıkardı. ınsan gorunce cok mutlu oluyor. Umarım herkes ıyıdır.

Herkese gunaydınlar. Dun doktor kontrolumuz vardı kızım 2500 gr olmus. Bıze dıl cıkardı. ınsan gorunce cok mutlu oluyor. Umarım herkes ıyıdır.

maşallah kuzuya...

günaydınn kızlar bugun dr kontrolumuz var çok heyecanlıyız oğluşumla bırlıkte erkenden kalktık

bizimde öğleden sonra kontrolümüz var. herşey yolundadır inşallah... her kontrole gideceğim zaman heyecanlanıyorum. elimde değil...

günaydınlar herkese, kontrol var bugün bakalım tarih belli olacak mı? Artık yoruldum galiba arkadaşlar. Uykusuz geceler, kasıkta artık hiç azalmayan baskı ağrı, durmadan wc ye gitme isteği, uykusuzluk, mide yanmaları vs... Ay Allahın gücüne gidecek diye korkuyorum şikayet etmiyorum ama yoruldum biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…