iyi haberlerlerle don canım.günaydınn kızlar bugun dr kontrolumuz var çok heyecanlıyız oğluşumla bırlıkte erkenden kalktık
gunaydın canımgünaydın kızlarrr
günaydınlar herkese, kontrol var bugün bakalım tarih belli olacak mı? Artık yoruldum galiba arkadaşlar. Uykusuz geceler, kasıkta artık hiç azalmayan baskı ağrı, durmadan wc ye gitme isteği, uykusuzluk, mide yanmaları vs... Ay allahın gücüne gidecek diye korkuyorum şikayet etmiyorum ama yoruldum biraz
maşallah kuzuya...
bizimde öğleden sonra kontrolümüz var. herşey yolundadır inşallah... her kontrole gideceğim zaman heyecanlanıyorum. elimde değil...
canmm evet mide boş benim göbekte aşağıda baya...anlamadım kompostomu yakıyo midemi acaba :26:
babayı uyutayım derken sizde sızmayasınız ahucum
günaydın canımHerkese gunaydınlar. Dun doktor kontrolumuz vardı kızım 2500 gr olmus. Bıze dıl cıkardı. ınsan gorunce cok mutlu oluyor. Umarım herkes ıyıdır.
günaydın canımgünaydınn kızlar bugun dr kontrolumuz var çok heyecanlıyız oğluşumla bırlıkte erkenden kalktık
olabilir cnm,
bana ekmekte dokunuyor, belki o da olabilir
canım aynen ööle olmuş
Günaydın canım
Kuzucuğa
pek bi tatlı oldu bunlar sonlara doğru
günaydın canım
güzel haberler getir annesi bize
bi arkadaşımın 2,5 aylık bebeği var geçen ziyarete gitmiştim çocuğa şunaLRI giydirmiş: zıbın, üstüne body, üstüne patikli pijama altı ve pijama üstü, üstüne kot salopet/bahçıvan, ayakkabı, çorap,eldiven,şapka ve battaniyeye sarmıştı. Bana aşırı geldi ama yok böyle iyidir dedi. Acaba ben mi yanlış düşünüyorum. Demek ki ben çocuğu dakkasında hasta edecem ha
günaydın kızlarrr
günaydınlar herkese, kontrol var bugün bakalım tarih belli olacak mı? Artık yoruldum galiba arkadaşlar. Uykusuz geceler, kasıkta artık hiç azalmayan baskı ağrı, durmadan wc ye gitme isteği, uykusuzluk, mide yanmaları vs... Ay Allahın gücüne gidecek diye korkuyorum şikayet etmiyorum ama yoruldum biraz
maşallah kuzuya...
bizimde öğleden sonra kontrolümüz var. herşey yolundadır inşallah... her kontrole gideceğim zaman heyecanlanıyorum. elimde değil...
en nefret ettiğim şey kat kat giydirmek yazık çocuğa hem minnacık bebeğe kot giydirip rahatsız etmeye ne hakkımız var, doktorların onerdığı kendınızın giydiğinin bir kat fazlasını giydirin...kulağımıza küpe olsun
sağol canım inşallah herşey yolundadır, ayrıca bence normali senin dediğin kıyafet konusunda, değilse bile arkadaşımınki hiç ama hiç değil. Lahana bebek olmuştu garibangünaydın canımmm
canım inşallah belli olur günün
güzel haberlerle gel canım
haklısın canm
bende bir kat zıbın birde patikli badi giydireceğim.
birde penye battaniyeye sararım canım.
az mı acaba?
bi arkadaşımın 2,5 aylık bebeği var geçen ziyarete gitmiştim çocuğa şunaLRI giydirmiş: zıbın, üstüne body, üstüne patikli pijama altı ve pijama üstü, üstüne kot salopet/bahçıvan, ayakkabı, çorap,eldiven,şapka ve battaniyeye sarmıştı. Bana aşırı geldi ama yok böyle iyidir dedi. Acaba ben mi yanlış düşünüyorum. Demek ki ben çocuğu dakkasında hasta edecem ha
bugün canım kocamın doğum günü ve ben ona hiç bişey hazırlayamadım hediye bile alamadım evde yatmaktan..benim için yaptıklarını görünce daha kötü hissediyorum kendimi yaaa napsam acaba:96:
Günaydın kızlar.. umarım herkes iidir.....
Günaydın kızlar
Kızım dün akşam bizi çok ama çok heyecanlandırdı sağolsun. 2-3 saat boyunca sıklığı 5 dakika olan sancılar girdi belime. öyle çok şiddetli değildi. hafif hafif geliyordu. eşim görevde olduğundan ben de annemlerde kalıyorum. panik oldum bi yandan, çünkü hastane çantamız da hazır değildi. apar topar eve gittik çantamı hazırlayıp döndük. bi yandan doğmasını istedim, bi yandan da daha erken nolur doğmasın diye dua ettim habire. annem de beni sakinleştirmek için uğraştı sağolsun. alıştırma sancıları bunlar dedi durdu ama beni sakinleştirmekten çok kendini sakinleştirmeye çalışıyordu sanki
bi duş aldım. dinlendim biraz da . sonra geçti sancılar çok şükür. ama benim için gerçekten heyecan dolu saatlerdi :78:
gunaydıııııııııııın annecikler,bebecikler
bencede çok fazla canım. bebişleri kalın kalın alıştırmamak lazım. birde erkek bebişler sıcağıda çok sevmezlermiş.
en azından bir pasta al. o bile yeter bence.
sanada günaydın canım. ben oğluşumla iyiyim çok şükür. işimize geldik. çalışıyoruz.
iyi bir antreman olmuş size. tam bir tecrübe. ne zaman gelecekleri belli olmayınca artık heran bekliyoruz...
sizede günaydınlar...
canım sorun dışarı çıkamamam zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?