2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

günaydınn kızlar bugun dr kontrolumuz var çok heyecanlıyız oğluşumla bırlıkte erkenden kalktık
iyi haberlerlerle don canım.
günaydın kızlarrr
gunaydın canım

ya evet bu bılınmezlık cok kotu keske tarıhlerımız bellı olsa. Ona gore kendımızı hazırlasak degılmı? Son haftalar gercekten zor gecıyor.

maşallah kuzuya...

bizimde öğleden sonra kontrolümüz var. herşey yolundadır inşallah... her kontrole gideceğim zaman heyecanlanıyorum. elimde değil...

aynen elimde deıl benmde ama bu son haftalarda daha bı heyecanlı oluyorum nedense 7.sinde gitmiştim en son 10 geçmedi bir türlü neyse ki bugun gidicez inşallah herşey yolundadır...haberleşiriz nasıl olsa dr dan gelince

canmm evet mide boş benim göbekte aşağıda baya...anlamadım kompostomu yakıyo midemi acaba :26:

olabilir cnm,
bana ekmekte dokunuyor, belki o da olabilir

babayı uyutayım derken sizde sızmayasınız ahucum

canım aynen ööle olmuş

Herkese gunaydınlar. Dun doktor kontrolumuz vardı kızım 2500 gr olmus. Bıze dıl cıkardı. ınsan gorunce cok mutlu oluyor. Umarım herkes ıyıdır.
günaydın canım
kuzucuğa
pek bi tatlı oldu bunlar sonlara doğru

günaydınn kızlar bugun dr kontrolumuz var çok heyecanlıyız oğluşumla bırlıkte erkenden kalktık
günaydın canım
güzel haberler getir annesi bize

bi arkadaşımın 2,5 aylık bebeği var geçen ziyarete gitmiştim çocuğa şunaLRI giydirmiş: zıbın, üstüne body, üstüne patikli pijama altı ve pijama üstü, üstüne kot salopet/bahçıvan, ayakkabı, çorap,eldiven,şapka ve battaniyeye sarmıştı. Bana aşırı geldi ama yok böyle iyidir dedi. Acaba ben mi yanlış düşünüyorum. Demek ki ben çocuğu dakkasında hasta edecem ha

tesekkur ederiz canım. Evet ya sanırım sen ve ben sona kalanlardan olacagız canım. Beklerız napalım.

en nefret ettiğim şey kat kat giydirmek yazık çocuğa hem minnacık bebeğe kot giydirip rahatsız etmeye ne hakkımız var, doktorların onerdığı kendınızın giydiğinin bir kat fazlasını giydirin...kulağımıza küpe olsun

günaydın kızlarrr

günaydın canımmm

canım inşallah belli olur günün
güzel haberlerle gel canım

maşallah kuzuya...

bizimde öğleden sonra kontrolümüz var. herşey yolundadır inşallah... her kontrole gideceğim zaman heyecanlanıyorum. elimde değil...

bende kontrol öncesi hep heyecanlanıyorum

haklısın canm
bende bir kat zıbın birde patikli badi giydireceğim.
birde penye battaniyeye sararım canım.
az mı acaba?

bnce yeterli zaten odalar sıcak oluyo duruma göre bakarız yine artık, neyse kızlar ben çıkıyorum hazırlanıyımda gıdelım doktorumuza...:79:

sağol canım inşallah herşey yolundadır, ayrıca bence normali senin dediğin kıyafet konusunda, değilse bile arkadaşımınki hiç ama hiç değil. Lahana bebek olmuştu gariban 35 haftadasın sana da birşey kalmamış ay geçse şu günler

bugün canım kocamın doğum günü ve ben ona hiç bişey hazırlayamadım hediye bile alamadım evde yatmaktan..benim için yaptıklarını görünce daha kötü hissediyorum kendimi yaaanapsam acaba:96:

Günaydın kızlar

Kızım dün akşam bizi çok ama çok heyecanlandırdı sağolsun. 2-3 saat boyunca sıklığı 5 dakika olan sancılar girdi belime. öyle çok şiddetli değildi. hafif hafif geliyordu. eşim görevde olduğundan ben de annemlerde kalıyorum. panik oldum bi yandan, çünkü hastane çantamız da hazır değildi. apar topar eve gittik çantamı hazırlayıp döndük. bi yandan doğmasını istedim, bi yandan da daha erken nolur doğmasın diye dua ettim habire. annem de beni sakinleştirmek için uğraştı sağolsun. alıştırma sancıları bunlar dedi durdu ama beni sakinleştirmekten çok kendini sakinleştirmeye çalışıyordu sanki
bi duş aldım. dinlendim biraz da . sonra geçti sancılar çok şükür. ama benim için gerçekten heyecan dolu saatlerdi :78:

bencede çok fazla canım. bebişleri kalın kalın alıştırmamak lazım. birde erkek bebişler sıcağıda çok sevmezlermiş.

bugün canım kocamın doğum günü ve ben ona hiç bişey hazırlayamadım hediye bile alamadım evde yatmaktan..benim için yaptıklarını görünce daha kötü hissediyorum kendimi yaaanapsam acaba:96:

en azından bir pasta al. o bile yeter bence.

Günaydın kızlar.. umarım herkes iidir.....

sanada günaydın canım. ben oğluşumla iyiyim çok şükür. işimize geldik. çalışıyoruz.

iyi bir antreman olmuş size. tam bir tecrübe. ne zaman gelecekleri belli olmayınca artık heran bekliyoruz...
gunaydıııııııııııın annecikler,bebecikler

sizede günaydınlar...

canım sorun dışarı çıkamamam zaten

o ne öyle yaaa bana ateş bastı okurken valla ben -25 soğuklukta olan yerde doğdum 4 yaşına kadar ordaydım ve orda bile asla böyle giydirmezler alışması lazım çocuğun biraz soğuğa ve hergünde mutlaka yıkanır bebek doğdundan itibren ama bakınca cocukken bile en az ben hasta olurdum arkadaşlarım arasında şimdide çok soğuk havalarda bile ince bir mont yeterli oluyor başta nasıl alıştırırsan öyle oluyo valla fazla sakınırsan daha çok hasta olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…