bnce yeterli zaten odalar sıcak oluyo duruma göre bakarız yine artık, neyse kızlar ben çıkıyorum hazırlanıyımda gıdelım doktorumuza...:79:
sağol canım inşallah herşey yolundadır, ayrıca bence normali senin dediğin kıyafet konusunda, değilse bile arkadaşımınki hiç ama hiç değil. Lahana bebek olmuştu gariban35 haftadasın sana da birşey kalmamış ay geçse şu günler
günaydın canımGünaydın kızlar.. umarım herkes iidir.....
canım en yakın pastaneden mado vs bir pasta söyleyebilirsinbugün canım kocamın doğum günü ve ben ona hiç bişey hazırlayamadım hediye bile alamadım evde yatmaktan..benim için yaptıklarını görünce daha kötü hissediyorum kendimi yaaa napsam acaba:96:
Günaydın kızlar
Kızım dün akşam bizi çok ama çok heyecanlandırdı sağolsun. 2-3 saat boyunca sıklığı 5 dakika olan sancılar girdi belime. öyle çok şiddetli değildi. hafif hafif geliyordu. eşim görevde olduğundan ben de annemlerde kalıyorum. panik oldum bi yandan, çünkü hastane çantamız da hazır değildi. apar topar eve gittik çantamı hazırlayıp döndük. bi yandan doğmasını istedim, bi yandan da daha erken nolur doğmasın diye dua ettim habire. annem de beni sakinleştirmek için uğraştı sağolsun. alıştırma sancıları bunlar dedi durdu ama beni sakinleştirmekten çok kendini sakinleştirmeye çalışıyordu sanki
bi duş aldım. dinlendim biraz da . sonra geçti sancılar çok şükür. ama benim için gerçekten heyecan dolu saatlerdi :78:
gunaydıııııııııııın annecikler,bebecikler
maşallah kuzuya...
bizimde öğleden sonra kontrolümüz var. herşey yolundadır inşallah... her kontrole gideceğim zaman heyecanlanıyorum. elimde değil...
günaydın güzel anneler ve bebekleri
gunaydın ark. nasılsınız?offf ıst nde hava guzel gıbı ve ben evde oturuyorum...
kızlar
boyut yayınlarından bebeğim kitabı biraz önce geldi
günaydın kızlarrrrr
günaydınlar herkese, kontrol var bugün bakalım tarih belli olacak mı? Artık yoruldum galiba arkadaşlar. Uykusuz geceler, kasıkta artık hiç azalmayan baskı ağrı, durmadan wc ye gitme isteği, uykusuzluk, mide yanmaları vs... Ay Allahın gücüne gidecek diye korkuyorum şikayet etmiyorum ama yoruldum biraz
kızlarrrrrrrrr günaydın bir bebişimiz daha geliyorcalimero güzin arkadaşımız kontrole gitmiş ve suyu çok azaldığı için bugün akşamüstü sezeryanla bebişini kucağına alıcak sizlerden dualarını bekliyor
kızlarrrrrrrrr günaydın bir bebişimiz daha geliyorcalimero güzin arkadaşımız kontrole gitmiş ve suyu çok azaldığı için bugün akşamüstü sezeryanla bebişini kucağına alıcak sizlerden dualarını bekliyor
maşallah bebişine canımHerkese gunaydınlar. Dun doktor kontrolumuz vardı kızım 2500 gr olmus. Bıze dıl cıkardı. ınsan gorunce cok mutlu oluyor. Umarım herkes ıyıdır.
güzel haberlerini bekliyoruzgünaydınn kızlar bugun dr kontrolumuz var çok heyecanlıyız oğluşumla bırlıkte erkenden kalktık
iyiyiz canım çok sağol güne güzel başladık bir bebiş haberi ile dahagünaydın tüm annecilklerrr
nasılsınız?
hepimizin günü çok güzel geçsin
oyy şükür geçmiş olsunGünaydın kızlar
Kızım dün akşam bizi çok ama çok heyecanlandırdı sağolsun. 2-3 saat boyunca sıklığı 5 dakika olan sancılar girdi belime. öyle çok şiddetli değildi. hafif hafif geliyordu. eşim görevde olduğundan ben de annemlerde kalıyorum. panik oldum bi yandan, çünkü hastane çantamız da hazır değildi. apar topar eve gittik çantamı hazırlayıp döndük. bi yandan doğmasını istedim, bi yandan da daha erken nolur doğmasın diye dua ettim habire. annem de beni sakinleştirmek için uğraştı sağolsun. alıştırma sancıları bunlar dedi durdu ama beni sakinleştirmekten çok kendini sakinleştirmeye çalışıyordu sanki
bi duş aldım. dinlendim biraz da . sonra geçti sancılar çok şükür. ama benim için gerçekten heyecan dolu saatlerdi :78:
ahucum eşim dün evimize döndüiyi maşallahhh.kolunda dirseğine kadar alçı koymuşlar ona mızmızlanıp duruyor ama buna da şükür.evimde dün temizlendi.duvarlardaki halılardaki kan lekeleri ortadan kalkınca bende kendimi daha rahat hissetmeye başladım.hatta dünkü nst o kadar iyi çıktı ki doktorum bile hamileliğin başından beri ilk defa hiç kötü birşey söylemeden hep güzel şeylerden bahsetti.prof.bebek 3 kiloyu doldurduğunda sezeryana girersin demişti ama benim doktorum o seviyeye gelebileceğime inanmıyordu.dün oda buna karar verdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?