2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

bnce yeterli zaten odalar sıcak oluyo duruma göre bakarız yine artık, neyse kızlar ben çıkıyorum hazırlanıyımda gıdelım doktorumuza...:79:

güle güle güzel haberlerle gel canım

çok kalın giydirince hareket ederken sıkıntı yaşar bebiş diye korkuyorum.
darlanır gibime geliyor.
evet canım az kaldı ama geçmiyor günler
birde evde yatınca daha zor geçiyor zaman
Günaydın kızlar.. umarım herkes iidir.....
günaydın canım
bugün canım kocamın doğum günü ve ben ona hiç bişey hazırlayamadım hediye bile alamadım evde yatmaktan..benim için yaptıklarını görünce daha kötü hissediyorum kendimi yaaanapsam acaba:96:
canım en yakın pastaneden mado vs bir pasta söyleyebilirsin
akşam içinde bir sofra hazırla eve geleceği vakit dışarıdan yemek sipariş verebilirsin.

:18::18::18:
ayyy canım ne:18: korkmuşsundur
bu yaramazlar çok şakacılar
ney:18:e canım sağlıkla gelsinler artık elleri kulaklarında

gunaydıııııııııııın annecikler,bebecikler

günaydın canımmm

kızlar bu paraminide prima nın bir kampanyası var 3 adet bebek bezi 3-6 kilo 92 li ve 5 adet ıslak mendil 69 tl ben bez fiyatlarını bilmiyorum pek nasıl iyimi ve 3-6 kilo arası toplamda 276 bez yapıyo acaba fazlamı olu razmı mantıklımı alsammı hiç karar veremedim kargo üzretide yok uygun diyorsanız alayım acele fikirlerinizi bekliyoruuum

kızlarrrrrrrrr günaydın bir bebişimiz daha geliyor calimero güzin arkadaşımız kontrole gitmiş ve suyu çok azaldığı için bugün akşamüstü sezeryanla bebişini kucağına alıcak sizlerden dualarını bekliyor

allah sabır versin canım aaz kaldı ha sabret tatlım gececek eline minigini alınca her şey unutuyorsun valla cektikelrimi canımın acısını bile unuttum vallaa

oooooo süper gelsin hayırlısıyla allah ikisinede saglık versin gelsin bebişler iplik sökügü gibi geliyolar artık

ahucum eşim dün evimize döndüiyi maşallahhh.kolunda dirseğine kadar alçı koymuşlar ona mızmızlanıp duruyor ama buna da şükür.evimde dün temizlendi.duvarlardaki halılardaki kan lekeleri ortadan kalkınca bende kendimi daha rahat hissetmeye başladım.hatta dünkü nst o kadar iyi çıktı ki doktorum bile hamileliğin başından beri ilk defa hiç kötü birşey söylemeden hep güzel şeylerden bahsetti.prof.bebek 3 kiloyu doldurduğunda sezeryana girersin demişti ama benim doktorum o seviyeye gelebileceğime inanmıyordu.dün oda buna karar verdi

hadi hayırlı uğurlu olsun inşallah sağlıklı bir doğum olur ve sağlıkla kavuşurlar haftası neydi

aaaa ne güzel bir haber buuuuu
haftası nasıldı ki güzinin acaba????

Bir mnigimiz daha geliyor demekkiAllah yardımcıları olsun.Saglıkla kavuşsunlar birbirlerine.Kaç haftalıktı bu arkadaşımız?

Herkese gunaydınlar. Dun doktor kontrolumuz vardı kızım 2500 gr olmus. Bıze dıl cıkardı. ınsan gorunce cok mutlu oluyor. Umarım herkes ıyıdır.
maşallah bebişine canım
günaydınn kızlar bugun dr kontrolumuz var çok heyecanlıyız oğluşumla bırlıkte erkenden kalktık
güzel haberlerini bekliyoruz
günaydın tüm annecilklerrr
nasılsınız?
hepimizin günü çok güzel geçsin
iyiyiz canım çok sağol güne güzel başladık bir bebiş haberi ile daha
oyy şükür geçmiş olsun
maşallah paşana ilknurcum eşinde iyiymiş çok sevindim görmeseydim bugün arıcaktım seni merak etmiştim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…