ahucum eşim dün evimize döndüiyi maşallahhh.kolunda dirseğine kadar alçı koymuşlar ona mızmızlanıp duruyor ama buna da şükür.evimde dün temizlendi.duvarlardaki halılardaki kan lekeleri ortadan kalkınca bende kendimi daha rahat hissetmeye başladım.hatta dünkü nst o kadar iyi çıktı ki doktorum bile hamileliğin başından beri ilk defa hiç kötü birşey söylemeden hep güzel şeylerden bahsetti.prof.bebek 3 kiloyu doldurduğunda sezeryana girersin demişti ama benim doktorum o seviyeye gelebileceğime inanmıyordu.dün oda buna karar verdi
aaaa ne güzel bir haber buuuuu
haftası nasıldı ki güzinin acaba????
35+1 canım
kızlar bu paraminide prima nın bir kampanyası var 3 adet bebek bezi 3-6 kilo 92 li ve 5 adet ıslak mendil 69 tl ben bez fiyatlarını bilmiyorum pek nasıl iyimi ve 3-6 kilo arası toplamda 276 bez yapıyo acaba fazlamı olu razmı mantıklımı alsammı hiç karar veremedim kargo üzretide yok uygun diyorsanız alayım acele fikirlerinizi bekliyoruuum
maşallah paşana ilknurcum eşinde iyiymiş çok sevindim görmeseydim bugün arıcaktım seni merak etmiştim
teşekkür ederim arkadaşlar bu süreçte bana çok destek oldunuz içimi rahatlattınız hep seviyorum siziiiiimaşallah. herşey güzel olacak inşallah. bundan sonra inşallah herşey istediğin gibi olur. tekrardan geçmişler olsun.
hayırlısıyla,sağlıkla kucağına alır inşallahhhhh35+1 canım
canım ben 3-6 kilo yani 2 boy prima bebek bezini 92 adet 22 liraya aldım.
bu durumda 22*3=66 lira yapıyor. ıslak mendillerde eklenince pek bi fark kalmıyor.
ben 2 paket aldım bebek bezi 92 liklerden
günaydın kızlarrrrr
kızlarrrrrrrrr günaydın bir bebişimiz daha geliyorcalimero güzin arkadaşımız kontrole gitmiş ve suyu çok azaldığı için bugün akşamüstü sezeryanla bebişini kucağına alıcak sizlerden dualarını bekliyor
ahucum eşim dün evimize döndüiyi maşallahhh.kolunda dirseğine kadar alçı koymuşlar ona mızmızlanıp duruyor ama buna da şükür.evimde dün temizlendi.duvarlardaki halılardaki kan lekeleri ortadan kalkınca bende kendimi daha rahat hissetmeye başladım.hatta dünkü nst o kadar iyi çıktı ki doktorum bile hamileliğin başından beri ilk defa hiç kötü birşey söylemeden hep güzel şeylerden bahsetti.prof.bebek 3 kiloyu doldurduğunda sezeryana girersin demişti ama benim doktorum o seviyeye gelebileceğime inanmıyordu.dün oda buna karar verdi
kızlarrrrrrrrr günaydın bir bebişimiz daha geliyorcalimero güzin arkadaşımız kontrole gitmiş ve suyu çok azaldığı için bugün akşamüstü sezeryanla bebişini kucağına alıcak sizlerden dualarını bekliyor
topigi subat 2011 diye degistirsekmi :)) martı bekleyen yok galiba. sabırsız bebisler. Ama sata gore en sona kalanlardan biri ben olacagım heralde biz martı bekleriz.
inşallah güzel haberlerle dönmeni bekliyoruz canım.lütfen kötü şeyler düşünüp kötüyü çağırmagünaydın anneciklerrr
ciğerimdeki ağrılar azaldı.dün dr ye gidecektik eşim geldiğinde uyuyordum 2 saat uyumuşum
oda kıyamamış uyandırmaya gidemedik.sonrada kendimi iyi hissedince kaldı.tansiyon yüksek
olunca bebeğe giden kan damarları daralıyormuş diye hepsol tarafıma yattım öyle oluncada
sol tarafım acayip ağrıyo sabahta sol kolum uyuştu aha dedim kalpten gidiyom.moralim yerlerde
kızıma sarılıp sarılıp ağladım sanki onu daha göremiyecekmişim gibi geldi.Allahım diyorum bebeğime bişey olmadan bir an önce doğsa bu seferde 2 hafta geriden geldiğimiz için tam gelişmedi diyorum offff
bugün ebede kontrolum var bakalım onun tansiyon aletinde kaç çıkacak oradanda dr ye gidecem artık
Allahım herkese sağlık sıhhat versin aminnn
gunaydın ark. nasılsınız?offf ıst nde hava guzel gıbı ve ben evde oturuyorum...
bende 2 gün önce sipariş vermiştim. bakalım benimki ne zaman gelecek?
günaydınlar. bebişin nasıl?
teşekkür ederim arkadaşlar bu süreçte bana çok destek oldunuz içimi rahatlattınız hep seviyorum siziiiii
hayırlısıyla,sağlıkla kucağına alır inşallahhhhh
inşallahhh hiç küveze de gerek kalmaz anneyle bebişi hemenn evlerine dönerler
topigi subat 2011 diye degistirsekmi :)) martı bekleyen yok galiba. sabırsız bebisler. Ama sata gore en sona kalanlardan biri ben olacagım heralde biz martı bekleriz.
günaydın anneciklerrr
ciğerimdeki ağrılar azaldı.dün dr ye gidecektik eşim geldiğinde uyuyordum 2 saat uyumuşum
oda kıyamamış uyandırmaya gidemedik.sonrada kendimi iyi hissedince kaldı.tansiyon yüksek
olunca bebeğe giden kan damarları daralıyormuş diye hepsol tarafıma yattım öyle oluncada
sol tarafım acayip ağrıyo sabahta sol kolum uyuştu aha dedim kalpten gidiyom.moralim yerlerde
kızıma sarılıp sarılıp ağladım sanki onu daha göremiyecekmişim gibi geldi.Allahım diyorum bebeğime bişey olmadan bir an önce doğsa bu seferde 2 hafta geriden geldiğimiz için tam gelişmedi diyorum offff
bugün ebede kontrolum var bakalım onun tansiyon aletinde kaç çıkacak oradanda dr ye gidecem artık
calimero da 35teymiş baksana emin olma o kadar valla bi sürpriz yaparsasağlıkla hayırla gelsin de zaman mühim değil. ben de martı bulurum rahat diyordum ama korktum valla
günaydın canııım
üzülme
olsun canım bizde baharda gezeceğiz
güsel güsel
canım10 günde geldi benimkisi
41 kereyahya bebişe
en kısa zamanda alçısı da çıkar inşallah canım
bisde tatlı :94: seviyorusss
canım bizde senle bekleriz inşallah
canım güzel haberlerle gel tatlım .
kötü şeyler düşünme tatlım.
hazırlan canım baksana belli olmuyor bu bebişleranammm ben hala boşboş yatayım 38. haftada bursaya gidicem doğum yapıcam diye hayal kurayım umarım gerçek olur
amin canım kilosu iyiyse kendini toparlar sanıyorum bana öyle demişti doktor aramızda 1gün var güzinle çünküteşekkür ederim arkadaşlar bu süreçte bana çok destek oldunuz içimi rahatlattınız hep seviyorum siziiiii
hayırlısıyla,sağlıkla kucağına alır inşallahhhhh
inşallahhh hiç küveze de gerek kalmaz anneyle bebişi hemenn evlerine dönerler
ayyyy korktum şimdi:18:Yarın kontrolüm var.Eşime diyorum yarın çantamızı alıp gidelim nolur nolmaz.Bizim minikler aceleci çıktı diyorum.
bende martı bekle oğlum diyorum bahar bebişi olsun sıpamtopigi subat 2011 diye degistirsekmi :)) martı bekleyen yok galiba. sabırsız bebisler. Ama sata gore en sona kalanlardan biri ben olacagım heralde biz martı bekleriz.
güzzel haberlerini bekliyoruz canımgünaydın anneciklerrr
kızlarr bebeğime süveter örmek istiyorum ilk 3 ay için yani yaza kadar yiyebileceği bişey. kaç sayıyla başlamam gerekiyor. bi türlü karar veremedim. 60 la başladım baa ördüm ama onu herhalde 2 yaşına doğru anca giyer:S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?