2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

maşallah. herşey güzel olacak inşallah. bundan sonra inşallah herşey istediğin gibi olur. tekrardan geçmişler olsun.

canım ben 3-6 kilo yani 2 boy prima bebek bezini 92 adet 22 liraya aldım.

bu durumda 22*3=66 lira yapıyor. ıslak mendillerde eklenince pek bi fark kalmıyor.

ben 2 paket aldım bebek bezi 92 liklerden

maşallah paşana ilknurcum eşinde iyiymiş çok sevindim görmeseydim bugün arıcaktım seni merak etmiştim

maşallah. herşey güzel olacak inşallah. bundan sonra inşallah herşey istediğin gibi olur. tekrardan geçmişler olsun.
teşekkür ederim arkadaşlar bu süreçte bana çok destek oldunuz içimi rahatlattınız hep seviyorum siziiiii

hayırlısıyla,sağlıkla kucağına alır inşallahhhhh
inşallahhh hiç küveze de gerek kalmaz anneyle bebişi hemenn evlerine dönerler

ayyyy korktum şimdi:18:Yarın kontrolüm var.Eşime diyorum yarın çantamızı alıp gidelim nolur nolmaz.Bizim minikler aceleci çıktı diyorum.

canım ben 3-6 kilo yani 2 boy prima bebek bezini 92 adet 22 liraya aldım.

bu durumda 22*3=66 lira yapıyor. ıslak mendillerde eklenince pek bi fark kalmıyor.

ben 2 paket aldım bebek bezi 92 liklerden

çokta mantıklı değil ozaman bikerede almak ıslak mendiller zaten çok pahalı değil birde ben ilk aylarda ıslak mendil kullanmıcam ılık su ve pamukla temizlicem bezide marketten tek alayım bittikçe alırım yani dimi çok sağol

günaydın canımmm
ayy ayy maşallah
sağlıkla gelsin cnm inşallah
kaçıncı haftasındaydı canım.
tüm dualarımız calimeroyla

cok sevindim canım. tekrardan gecmis olsun. masallah bebisimize.

topigi subat 2011 diye degistirsekmi :)) martı bekleyen yok galiba. sabırsız bebisler. Ama sata gore en sona kalanlardan biri ben olacagım heralde biz martı bekleriz.

günaydın anneciklerrr
ciğerimdeki ağrılar azaldı.dün dr ye gidecektik eşim geldiğinde uyuyordum 2 saat uyumuşum
oda kıyamamış uyandırmaya gidemedik.sonrada kendimi iyi hissedince kaldı.tansiyon yüksek
olunca bebeğe giden kan damarları daralıyormuş diye hepsol tarafıma yattım öyle oluncada
sol tarafım acayip ağrıyo sabahta sol kolum uyuştu aha dedim kalpten gidiyom.moralim yerlerde
kızıma sarılıp sarılıp ağladım sanki onu daha göremiyecekmişim gibi geldi.Allahım diyorum bebeğime bişey olmadan bir an önce doğsa bu seferde 2 hafta geriden geldiğimiz için tam gelişmedi diyorum offff
bugün ebede kontrolum var bakalım onun tansiyon aletinde kaç çıkacak oradanda dr ye gidecem artık

Allahım herkese sağlık sıhhat versin aminnn

topigi subat 2011 diye degistirsekmi :)) martı bekleyen yok galiba. sabırsız bebisler. Ama sata gore en sona kalanlardan biri ben olacagım heralde biz martı bekleriz.

calimero da 35teymiş baksana emin olma o kadar valla bi sürpriz yaparsa sağlıkla hayırla gelsin de zaman mühim değil. ben de martı bulurum rahat diyordum ama korktum valla

inşallah güzel haberlerle dönmeni bekliyoruz canım.lütfen kötü şeyler düşünüp kötüyü çağırma

kızlarr bebeğime süveter örmek istiyorum ilk 3 ay için yani yaza kadar yiyebileceği bişey. kaç sayıyla başlamam gerekiyor. bi türlü karar veremedim. 60 la başladım baa ördüm ama onu herhalde 2 yaşına doğru anca giyer:S

gunaydın ark. nasılsınız?offf ıst nde hava guzel gıbı ve ben evde oturuyorum...

günaydın canııım
üzülme
olsun canım bizde baharda gezeceğiz
güsel güsel

bende 2 gün önce sipariş vermiştim. bakalım benimki ne zaman gelecek?

günaydınlar. bebişin nasıl?

canım10 günde geldi benimkisi

41 kere yahya bebişe
en kısa zamanda alçısı da çıkar inşallah canım

bisde tatlı :94: seviyorusss

canım bizde senle bekleriz inşallah

canım güzel haberlerle gel tatlım .
kötü şeyler düşünme tatlım.

calimero da 35teymiş baksana emin olma o kadar valla bi sürpriz yaparsa sağlıkla hayırla gelsin de zaman mühim değil. ben de martı bulurum rahat diyordum ama korktum valla

dogru canım okudukca bebek haberlerini bende korkuyorum aslında bakalım ya ne zaman gelmek isterlerse artık. Hayırlısı olsun hepimiz icin.

insallah canım vallaha son gunlerde birde bu belirsizlik strres yapıyor insanı.

anammm ben hala boşboş yatayım 38. haftada bursaya gidicem doğum yapıcam diye hayal kurayım umarım gerçek olur
hazırlan canım baksana belli olmuyor bu bebişler
amin canım kilosu iyiyse kendini toparlar sanıyorum bana öyle demişti doktor aramızda 1gün var güzinle çünkü
ayyyy korktum şimdi:18:Yarın kontrolüm var.Eşime diyorum yarın çantamızı alıp gidelim nolur nolmaz.Bizim minikler aceleci çıktı diyorum.
senin haftan ileride hele senin hiç belli olmaz
bende martı bekle oğlum diyorum bahar bebişi olsun sıpam
güzzel haberlerini bekliyoruz canım

canım ipinin kalınlığı önemli incemi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…