bi arkadaşımın 2,5 aylık bebeği var geçen ziyarete gitmiştim çocuğa şunaLRI giydirmiş: zıbın, üstüne body, üstüne patikli pijama altı ve pijama üstü, üstüne kot salopet/bahçıvan, ayakkabı, çorap,eldiven,şapka ve battaniyeye sarmıştı. Bana aşırı geldi ama yok böyle iyidir dedi. Acaba ben mi yanlış düşünüyorum. Demek ki ben çocuğu dakkasında hasta edecem ha
evet canım erken doğum riskim var diye 29.haftada izne ayrıldım şimdi maaşallah 38 e geldik hala inanamıyorum şimdide ilacı bıraktım bırakalı kasılma bile çok nadir oluyo heralde 40.haftayıda göstercek bana oğlum bugün dr kontrolüm var bakalım nstde sancı çıkacak mıgünaydın canım
bersucuğum senin erken doğum riskin var mıydı, ben mi yanlış hatırlıyorum
ay bende düşünüyodum sipariş vermeyi nasıl canım güzel mi almaya değer bişeyler var mı içindekızlar
boyut yayınlarından bebeğim kitabı biraz önce geldi
ay maaşallah bebişler mısır patlağı gibi durmaksızın geliyor valla aman sağlıklı olsunlarda biraz aceleci olmalarında zarar yok inşallah sezeryanı kolaycacık geçer sağlıcakla kucaklar bebişinikızlarrrrrrrrr günaydın bir bebişimiz daha geliyorcalimero güzin arkadaşımız kontrole gitmiş ve suyu çok azaldığı için bugün akşamüstü sezeryanla bebişini kucağına alıcak sizlerden dualarını bekliyor
günaydın anneciklerrr
ciğerimdeki ağrılar azaldı.dün dr ye gidecektik eşim geldiğinde uyuyordum 2 saat uyumuşum
oda kıyamamış uyandırmaya gidemedik.sonrada kendimi iyi hissedince kaldı.tansiyon yüksek
olunca bebeğe giden kan damarları daralıyormuş diye hepsol tarafıma yattım öyle oluncada
sol tarafım acayip ağrıyo sabahta sol kolum uyuştu aha dedim kalpten gidiyom.moralim yerlerde
kızıma sarılıp sarılıp ağladım sanki onu daha göremiyecekmişim gibi geldi.Allahım diyorum bebeğime bişey olmadan bir an önce doğsa bu seferde 2 hafta geriden geldiğimiz için tam gelişmedi diyorum offff
bugün ebede kontrolum var bakalım onun tansiyon aletinde kaç çıkacak oradanda dr ye gidecem artık
Allahım herkese sağlık sıhhat versin aminnn
2 hafta öncesinden diye hatırlıyorum canımya da 10 gün dur öğrenince söylerim bi de sezaryen olacaklar hergün kayısı komposto
sweet canım lif ipiyle örüyorum
ince ipmiş canım 60 başlasan sanırım ancak olur kalınla bile 45-50 başlıyorum ben:26::26:
Günaydın kızlar!!!!
İyiyiz canım, malesef evde oturuyoruz, ama son günler artık, az kaldı.
bilemedim ki canım büyük geldi gözümee. ördüm artık sökmeyim o zaman büyüyünce giyer napalım :)))
Sağol tatlım 10 gün oldu yağoştı yakama öksürük.İlaç kullanamadığım için süründürüyor işte.
Yarın senden de güzel haberler alırız inşallah canım.
ayyy nasıl sinirlendim yaa konyadaki ilahiyat fakültesi profun söylediklerini duydunuzmu valla boşa dememişler cehalet gider eşşeklik baki kalır bunda cehalette gitmemiş okadar yani yuhhh yaaaa
kızlar ıyı aksamlar...nasılsınız? ya kızlar dogumum 15 mart ya 1 aydan az kaldı hayırlısıyla..tugba hala hast ıns bır an önce kasılmaları azalır onun dısında bılmedıgım haberler varmı?cok okuyamadım gecmısı acıkcası ...
selam
bugün öğleden sonra uyuyakalmışım bi kalktım hafif bir ıslaklık vardı bacaklarımda sonra eşimi aradım eve geldi
dr aradık ayağa kalksın dvm ederse ıslanma gelin dedi.
ayağa kalktım devam etmadi
tabiii bu arada inanılmaz gaz sancısım da var
neyse hastane çantamda eksik olan şeyler vardı.
gittik onları aldık( pijama, göğüs kalkanı, meme ucu )
ayyy çok tırstım ama
:18::18::18:
kızım 2 hafta daha bekle lütfen
canım ne zaman gececek peki kendi bu durumuma katlanamıyorum artık ben yaa offff sıkıldımm bir hamilelik şimdide lohusalık sizce ne kadar devam eder bu bozuk psikolojim
Herkese gunaydınlar. Dun doktor kontrolumuz vardı kızım 2500 gr olmus. Bıze dıl cıkardı. ınsan gorunce cok mutlu oluyor. Umarım herkes ıyıdır.
kızlarrrrrrrrr günaydın bir bebişimiz daha geliyorcalimero güzin arkadaşımız kontrole gitmiş ve suyu çok azaldığı için bugün akşamüstü sezeryanla bebişini kucağına alıcak sizlerden dualarını bekliyor
ahucum eşim dün evimize döndüiyi maşallahhh.kolunda dirseğine kadar alçı koymuşlar ona mızmızlanıp duruyor ama buna da şükür.evimde dün temizlendi.duvarlardaki halılardaki kan lekeleri ortadan kalkınca bende kendimi daha rahat hissetmeye başladım.hatta dünkü nst o kadar iyi çıktı ki doktorum bile hamileliğin başından beri ilk defa hiç kötü birşey söylemeden hep güzel şeylerden bahsetti.prof.bebek 3 kiloyu doldurduğunda sezeryana girersin demişti ama benim doktorum o seviyeye gelebileceğime inanmıyordu.dün oda buna karar verdi
günaydın anneciklerrr
ciğerimdeki ağrılar azaldı.dün dr ye gidecektik eşim geldiğinde uyuyordum 2 saat uyumuşum
oda kıyamamış uyandırmaya gidemedik.sonrada kendimi iyi hissedince kaldı.tansiyon yüksek
olunca bebeğe giden kan damarları daralıyormuş diye hepsol tarafıma yattım öyle oluncada
sol tarafım acayip ağrıyo sabahta sol kolum uyuştu aha dedim kalpten gidiyom.moralim yerlerde
kızıma sarılıp sarılıp ağladım sanki onu daha göremiyecekmişim gibi geldi.Allahım diyorum bebeğime bişey olmadan bir an önce doğsa bu seferde 2 hafta geriden geldiğimiz için tam gelişmedi diyorum offff
bugün ebede kontrolum var bakalım onun tansiyon aletinde kaç çıkacak oradanda dr ye gidecem artık
Allahım herkese sağlık sıhhat versin aminnn
Garmastan pomat ben kullanıyorum.Bitkisel ve bebek emzirirken zararı yokmuş dr. yazdı banada.Kızlar benim doktorum sadece kahverengi kısma sür, masaj yapma, süt geliyor mu filan diye deneme de yapma dedi. Hastasının biri bütün gün denemiş süt niye gelmiyor diye, akşamına suyu gelmiş, onu da söyledi :) Benim şimdi 2 hafta var işte, doktor her gece yatmadan sür dedi. Ama isterseniz doktora hangi kremi kullanayım diye sorun, ben lansinoh almıştım, meğer kendisi başka önerecekmiş, kozmetik olmayan ve sadece eczanede satılan.. g ile başlıyodu garmest miydi ne öyle bişi. O daha iyi demişti, doğuma kadar lansinohu bitir, hastaneye diğerinden getir dedi artık..
aynen cnm bende evde oturuyorum sen ıstanbuldaydın dıme?cnmm nerde dogum yapıcaktın?
gecmis olsun canim.
Allah akil fikir versin.
aman ne tesaduf :) nasip olursa bizim sezaryenimizde 15 martta edacim :)
hakkinizda hayirlisi canim.
canim lohusalik depresyonu kisiden kisiye degisiyor suresi. bende daha uzun surmustu buyuk oglumda.
masallah canim
aman haydi saglikla gelsin insallah kuzucuk.
gozun aydin canim.
canim guzel seyler dusun. insallah tansiyonunda iyi cikacak..
bi arkadaşımın 2,5 aylık bebeği var geçen ziyarete gitmiştim çocuğa şunaLRI giydirmiş: zıbın, üstüne body, üstüne patikli pijama altı ve pijama üstü, üstüne kot salopet/bahçıvan, ayakkabı, çorap,eldiven,şapka ve battaniyeye sarmıştı. Bana aşırı geldi ama yok böyle iyidir dedi. Acaba ben mi yanlış düşünüyorum. Demek ki ben çocuğu dakkasında hasta edecem ha
İlknur, geçmiş olsun canım. Aman ne güzel, güzel haberlerle gelmişsin hastaneden. İnşallah hep böyle devam eder
Ahuscuğum, boyut yayınlarından kitabın gelmiş ne kadar sürede geldi? Kargo ücreti tek ödedin değil mi 4,90
Sultan babyırmak canım yaa sana ne zamandır teşekkür edecem edemedim kusura bakma hakkını helal et. Hatırladın mı cibinliği sormuştum. Ben de aldım ama park yatak krem -kırmızı bembeyaz cibinlik olur mu açıp da bakmadım. Süslemek için de uğur böcekleri hani çiçekçilerin çiçek buketlerine yapıştırdıklarından var ya ondan, bezden ayıcıklar, kız figürleri falan aldım ama az aldım daha sonra gene alırız İnşallah,yaa bunlar cibinlikten pahalı:) Cibinlik de 20 tl ye geldi.
firstnimbus, canım eşine ve sana çok çok geçmiş olsun Allaha çok şükür eve gelmiş, şimdi o sana naz yapacak:)
rahatsız olan arkadaşlara çok çok geçmiş olsun, atladıklarım olabilir n'olur kusura bakmayın hepinizi seviyorum:)
teşekkür ediyorum kızlar
hipperaktif naz konusunda onun eve gelmesinden bir saat sonra bir değişiklik oldu canımnazını öyle abarttı kii bende başladım ağlamaya ama öyle böyle değil susturamıyorum kendimi.derhallll vazgeçti tabiki nazlanmaktan
teşekkür ediyorum kızlar
hipperaktif naz konusunda onun eve gelmesinden bir saat sonra bir değişiklik oldu canımnazını öyle abarttı kii bende başladım ağlamaya ama öyle böyle değil susturamıyorum kendimi.derhallll vazgeçti tabiki nazlanmaktan
teşekkür ediyorum kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?