2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğe kendi üzerimizdeki kıyafetin bir kat fazlasını giydirecekmişiz, zaten battaniyesi bişiyi de oluyodur üstünde, yazık çocukcağıza ya, kıpırdayacağı varsa da kıpırdayamıyordur

günaydın canım
bersucuğum senin erken doğum riskin var mıydı, ben mi yanlış hatırlıyorum
evet canım erken doğum riskim var diye 29.haftada izne ayrıldım şimdi maaşallah 38 e geldik hala inanamıyorum şimdide ilacı bıraktım bırakalı kasılma bile çok nadir oluyo heralde 40.haftayıda göstercek bana oğlum bugün dr kontrolüm var bakalım nstde sancı çıkacak mı
kızlar
boyut yayınlarından bebeğim kitabı biraz önce geldi
ay bende düşünüyodum sipariş vermeyi nasıl canım güzel mi almaya değer bişeyler var mı içinde
ay maaşallah bebişler mısır patlağı gibi durmaksızın geliyor valla aman sağlıklı olsunlarda biraz aceleci olmalarında zarar yok inşallah sezeryanı kolaycacık geçer sağlıcakla kucaklar bebişini

çok geçmiş olsun canım

2 hafta öncesinden diye hatırlıyorum canımya da 10 gün dur öğrenince söylerim bi de sezaryen olacaklar hergün kayısı komposto

Kızlar benim doktorum sadece kahverengi kısma sür, masaj yapma, süt geliyor mu filan diye deneme de yapma dedi. Hastasının biri bütün gün denemiş süt niye gelmiyor diye, akşamına suyu gelmiş, onu da söyledi :) Benim şimdi 2 hafta var işte, doktor her gece yatmadan sür dedi. Ama isterseniz doktora hangi kremi kullanayım diye sorun, ben lansinoh almıştım, meğer kendisi başka önerecekmiş, kozmetik olmayan ve sadece eczanede satılan.. g ile başlıyodu garmest miydi ne öyle bişi. O daha iyi demişti, doğuma kadar lansinohu bitir, hastaneye diğerinden getir dedi artık..

Sağol tatlım 10 gün oldu yağoştı yakama öksürük.İlaç kullanamadığım için süründürüyor işte.
Yarın senden de güzel haberler alırız inşallah canım.

gecmis olsun canim.

ayyy nasıl sinirlendim yaa konyadaki ilahiyat fakültesi profun söylediklerini duydunuzmu valla boşa dememişler cehalet gider eşşeklik baki kalır bunda cehalette gitmemiş okadar yani yuhhh yaaaa

Allah akil fikir versin.

aman ne tesaduf :) nasip olursa bizim sezaryenimizde 15 martta edacim :)

hakkinizda hayirlisi canim.

canım ne zaman gececek peki kendi bu durumuma katlanamıyorum artık ben yaa offff sıkıldımm bir hamilelik şimdide lohusalık sizce ne kadar devam eder bu bozuk psikolojim

canim lohusalik depresyonu kisiden kisiye degisiyor suresi. bende daha uzun surmustu buyuk oglumda.

Herkese gunaydınlar. Dun doktor kontrolumuz vardı kızım 2500 gr olmus. Bıze dıl cıkardı. ınsan gorunce cok mutlu oluyor. Umarım herkes ıyıdır.

masallah canim

aman haydi saglikla gelsin insallah kuzucuk.

gozun aydin canim.

canim guzel seyler dusun. insallah tansiyonunda iyi cikacak..

Garmastan pomat ben kullanıyorum.Bitkisel ve bebek emzirirken zararı yokmuş dr. yazdı banada.

Kızlar sabah bir günaydın diyip gittim, ne güzel dedim, bugün bebişler annelerinin karnında bekliyorlar hala. Bir döndüm, Güzin doğuruyormuşBiri bebişlere SAT tarihlermizi hatırlatsın:))))

aynen cnm bende evde oturuyorum sen ıstanbuldaydın dıme?cnmm nerde dogum yapıcaktın?

Evet canım, Anadolu yakasındayım ben, evlendikten sonra taşındım buraya. Geçen ay hastane değiştirdim. Eşimin arkadaşları hep Sema hastanesinde doğurmuş, normal, sezaryen hepsi var örnek olarak. Hepsi pek memnundu, ben de oraya devam etmeye başladım. Sen nerde doğum yapacaksın?

cnmm demek 2. oglusları da hayırlısıyla aynı gun kucagımıza alıcaz 15 mart benım ıcın cooook onemlı bı gun cunku babamın dunyamınh dogumgunu ınsallah o gunu beklerız ve ınsallah babacıgıma benzeyen bır oglum olur ..bu arada valla ılk oglumda bu kadar korkmamıstım erkek dogumdan ama sımdı dogumlar oldukca endıse etmeye basladım..

o çok abartmış o cocuk hayatı boyunca en ufak bır serınlıkte hasta oluverır boyle yaparsa. ablamın oglundan bılıyorum. 5-6 aylıkken evlerınde kalorıferlerı coooook ıyı yandıgı halde ufoyu da yakıyodu sımdı cocuk 2 yasına yakın ve durmadan hasta oluyor

İlknur, geçmiş olsun canım. Aman ne güzel, güzel haberlerle gelmişsin hastaneden. İnşallah hep böyle devam eder

Ahuscuğum, boyut yayınlarından kitabın gelmiş ne kadar sürede geldi? Kargo ücreti tek ödedin değil mi 4,90
Sultan babyırmak canım yaa sana ne zamandır teşekkür edecem edemedim kusura bakma hakkını helal et. Hatırladın mı cibinliği sormuştum. Ben de aldım ama park yatak krem -kırmızı bembeyaz cibinlik olur mu açıp da bakmadım. Süslemek için de uğur böcekleri hani çiçekçilerin çiçek buketlerine yapıştırdıklarından var ya ondan, bezden ayıcıklar, kız figürleri falan aldım ama az aldım daha sonra gene alırız İnşallah,yaa bunlar cibinlikten pahalı:) Cibinlik de 20 tl ye geldi.
firstnimbus, canım eşine ve sana çok çok geçmiş olsun Allaha çok şükür eve gelmiş, şimdi o sana naz yapacak:)

rahatsız olan arkadaşlara çok çok geçmiş olsun, atladıklarım olabilir n'olur kusura bakmayın hepinizi seviyorum:)

İlknur, geçmiş olsun canım. Aman ne güzel, güzel haberlerle gelmişsin hastaneden. İnşallah hep böyle devam eder

teşekkür ediyorum kızlar
hipperaktif naz konusunda onun eve gelmesinden bir saat sonra bir değişiklik oldu canımnazını öyle abarttı kii bende başladım ağlamaya ama öyle böyle değil susturamıyorum kendimi.derhallll vazgeçti tabiki nazlanmaktan

ılknur cnmm ya cok ama cok gecmıs olsun daha sımdı yenı farkettım ama sımdı esın ıyı sonucta önemlı olan bu tabıkıde ve en önemlısıde sen bebegın ıyı beklıcek annesı 3 kıloyuda bulucak ınsallah cnmm sen ıcını ferah tut..

ayy çok hoşşşş

canım yaa kıyamam sana, yahu şu erkekler hamile olsa ne olurdu o zaman offfffff 9 ay bizi çıldırtırlardı değil mi:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…