2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Gözün aydın olsun canım... Allah nazarlardan saklasın kızını. face de resmini gördüm..

maşallah canım
tatlım daha kitabı incelemedim.
bu akşam okumaya başlayacağım
yarın söylerim

canım 10 gün de geldi
çok komik wallahi erkeklerde keşke hamile kalabilse değilmi
ayyy kıyamam ki
arkadaşlar ne laka diyeceksiniz ama ekmek makinası alasım var ne lsam? tavsiyeniz varsa söyleyin para harcayasım geldi çok fena

canım biz esseninkini almıştık
gayet kullanışlı.
indirim zamanını da yakalarsan süperolur

:93::93::93:
uyku bastırdı birden bire.bir deneyeyim bakalım uyuyabilecek miyim
akşama görüşmek üzere kızlarrr

ii uykular cnm
ben çıkıyorum kızlarrrrrr sahile gidicez gezelim biraz :80::80:
iyi gezmelerrr canım

kolay gelsin

canım mina ismi çok güzel

canım sağlıklı mutlu bir ömrü olsun.
inşallah kısa zamanda toparlanırsın tatlım.

maşallah canım ne güzel bir duyguRabbim bize de böyle kolay doğumlar nasip etsin...bebeğine de sağlıklı uzun ömüler nasip etsin

bence inci su çok güzel

canım cok gecmiş olsunn allah daha kötüsünden esirgesin muhammed kucagımda ilknur teyzemize yazı yazıyoruz kalbim sıkışıyo inanalmaz kansızlıgım var

gecmiş olsun güzel haberle gel inş.canımm

oyyyyyyyy Maşşallah ne güzel yaaa bebişine kavuştun ne güzel bir duygu. Şaşkınlık, heyecan, mutluluk neler yaşamışsın 3'ü bir arada:)
Allah analı, babalı büyütmeyi nasip etsin İnşallah. İnsanüstü güçlü ıkınmadan kastın nedir anlamadım, nasıl oluyor, yaaa yapabilir miyiz?Ayyy korkuyorum:18:
Epidural uygulandı mı uygulanmadı mı şimdi?
Allah mutluluklarınızı daim etsin canım:)

maşallah canım ne güzel bir duyguRabbim bize de böyle kolay doğumlar nasip etsin...bebeğine de sağlıklı uzun ömüler nasip etsin

bence inci su çok güzel

özlemcimm nasılsınn tatlım seni arayacaktım rahatsız etmek istemedim sana denk gelmiyorum özledim seni

mrb kızlar geçmişi okuyamadım bugün okulda çok yoruldum her ders ayrı bir kata çıkmak zorunda kaldım...koca okulu adım adım dolaştım diyebilirimsonra tuvalete gittiğimde kahverengimsi bir akıntı olduğunu gördüm.biraz panikledim hemen tecrübeli bayanlara sordum bu ne dedim nişanımın gelmiş olabileceğini söyledilertabi ben kalakaldım öylece...sonrasında dru aradım olabilir dedi pek panik yapmadı..bende şimdi ağrım falan yok oturuyorum öyle...bu haftasonu zaten kontrolümüz varya o zaman bakar artık

gözün aydın canım. çok şükür iyisiniz. bebişi bizim içinde kokla... maşallah Allah nazarlardan saklasın. Allahım anneli babalı büyütsün bebişini...

özlemcimm nasılsınn tatlım seni arayacaktım rahatsız etmek istemedim sana denk gelmiyorum özledim seni

ayyy evet hiç karşılaşamıyoruz.ben okula gidince yoruluyorum çok fazla oturamıyorum laptop olsa bile yoruyo.yatakta dönüp duruyorum öyle saatler boyunca...sende ne güzel oğluşunla beraber ooohhh keyfine diyecek yoktur senin..eşin yanında değil diye üzülüyosun sanırım ama artık 2 tane erkekin var senin onlar sana bakar annesi

allah analı babalı büyütsün gözün aydın tatlımm sagsağlim kurtulduk şükür darısı tüm arkadaşlara

doğuran anneler bebeklerinizi güle güle büyütün ben birşey sorucaktım bebeklerin cicilerini elinizdemi yoksa makinadamı yıkadınız birde hangi deterjanı kullandınız dalinin sabun tozuyla makinada yıkayabilirmiyiz cevaplarsanız sevinirim 34 +2 olduk daha hiçbirşeyini yıkamadım artık başlamam lazım

degilmi özlemcim valla özledim seni kaybolma ölee özlüyorum seni msn özelden atacam sana eklersenn sevinirim tatlım

geçmiş olsun canım. geçmişi çok takip edemiyorum artık. hayırdır inşallah, ne oldu da duvarlar halılar kan oldu öyle?

bebeğine de maşallah canım

hahah iyi yapmışsın canım zira erkeklerin nazı hiiiiiç çekilmiyor

bir de itiraf ediyolrlar ya ama eminim dediği gibi de olurdu. azıcık bi gripte bile nazlarından geçilmiyor beyefendilerin

arkadaşlar ne laka diyeceksiniz ama ekmek makinası alasım var ne lsam? tavsiyeniz varsa söyleyin para harcayasım geldi çok fena

al canım al nefis ekmekler yapılıyor ekmek makinasında. ben de birkaç sene evvel iyice araştırıp SİNBO almıştım. ekmek makinasında sinbodan çok memnun kullananlar. kilo almaya da hazır ol ama canım. çünkü sıcacık ekmekleri insan yemeden duramıyor... bu arada 1 kez bile kötü bir deneyimim yok sinbo ile..

ben çıkıyorum kızlarrrrrr sahile gidicez gezelim biraz :80::80:

ada sahillerinde beeekklliyorum ahh ahh ne güzel valla. biz de ankaranın kuru dağlarına baka baka ömür geçiriyoruz :78:

maşallah canım. seni çok tebrik ediyorum. ne güzel bir doğum hikayen var. harika

hacı şakir toz deterjanı süper tabiki makinede canım

kahverengi akıntın çok isee nişandır degil isee cokk hareket ettiginden geliyo kesilecek demektir

degilmi özlemcim valla özledim seni kaybolma ölee özlüyorum seni msn özelden atacam sana eklersenn sevinirim tatlım

önümüzdeki hafta izne ayrılıyorum inşallah kendimi doğum nadasına çekicem temizlik ev ve tek uğraşım internet olacak...bugün sanırım nişanım geldi:26kulda çok ayakta durunca bazen yorgunluk tetikliyomuş dedi okuldaki arkadaşlar ama hiç bir ağrım sızım yok çok şükür.ctesi günü kontrolümüz var bakalım ne diyecek dr
tabiki eklerim tatlım ama ben kızkardeşimin msn sini kullanıyorum benim ki göçtü..sana özelden bende gönderirim

ben burdaki arkadaşlardan dalin'in sıvı detarjanını duydum onla yıkıyorlardı makinede ben de aldım ama daha yıkamayanlardanım neyi bekliyorsam üşengeçlik diz boyu ben de öfff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…