2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

anladim canim. Allah saglik versin sana ve kuzuna da bol saglikli kilolar insallah.. tansiyonu etkilemiyorsa yumurta, ceviz muz tuketmeye calis.

iyi oldu hatırlattığın canım. bu aralar ben de beslenmeme hiç dikkat etmiyordum.. karnım da hiç büyümedi son zamanlarda. acaba bebek te büyümemiş olabilir mi?

cnmm benımde 25 subatta kontrolum ve 10 mart bakalım 1 aydan az kaldı aslkında..

evet oyle vallahi heyecan dorukta..

iyi oldu hatırlattığın canım. bu aralar ben de beslenmeme hiç dikkat etmiyordum.. karnım da hiç büyümedi son zamanlarda. acaba bebek te büyümemiş olabilir mi?

sanmiyorum canim. bebek aliyordur insallah kilo.

Ahuss yaa kitap gelmeden merak ettim şimdi.Dün talep ettim ben de.
Sen hangisini seçtin?
Kitap kaç sayfa?

canım 190 sayfa
güzel bişiye benziyor
bence alınabilir , ben
bebeğim olanından sipariş vermiştim.

canım geçmiş olsun.
çok yoruluyorsun belki ondandır o leke

canım makinede kısa programda dalin sıvı deterjanla yıkadım .
yumuşatıcısı ile duruladım. birde son olarak düz su ile duruladım.

biz dr geldik oğluşumun başı yukarıda 3300 gr heran sancın olabılır dedi ve ters olduğu içinde hemen hastaneye gitmem gerektiğini söyledi...

bebişine annesi
günü de iyiymiş

geçmiş olsun cnm

geçmiş olsun cnm
Eki Görüntüle 142880
kızlar bu kitaplarımı aldınız:26:

evet cnm bebeğim olanını aldm ben

Selammmmm ne yapıyorsunuz nasılsınız =)))

2011 Mart Bebeklerinin Cicilerinde paylaştım ama teyzelerine de göstereyim dedimmm =)))

Eki Görüntüle 142891 Eki Görüntüle 142892
slm cnm çook cicii ciciler

anladim canim. bende de oyle olacak nasip olursa insallah. 26 subat ve 8 martta kontroller var. nst ye baglanacagim. eger sanci cikarsa beklemeyiz 15 marti dedi. hayirlisi olsun artik.
hayırlısı olsun sağlıcakla gelsin

merhaba kızlar öncelikle bebişlerini dünyaya getiren anneleri tebrik ediyorum,darısı benim gibi bekleyen annelerin başına,37.haftamdayım ve çok az kaldı,heyecan son safhada,ama son zamanlar daha zor geçiyor.burda benimle aynı şeyleri yaşayan anne adaylarının yazdıklarını okumak beni bilgi sahibi ediyor,umarım meleklerimizi en kıs azamanda elimize alırız

Amiiiiiiiiiin inş. hayırlısı ile..Evet ağırlaşıyoruz iyice hem kilo olarak hemde kendi adıma en azından ağır ağır hareket etmeye başaldım..Penguen gibi yürüyorum özellikle ödem olduğunda..

sevgili arkadaşlar suyum çok azalmış yarın sabah alacaklar bebişi şimdi dua isteme sırası bende, umarım herşey yolunda gider:18:Sabırsız ananın sabırsız oğlu

evet canım son zamanlarda uyumakda zorlaşıyor,sağa dön sola dön geceler hiç geçmiyor,bebişde geceleri hiç durmuyor ittirip duruyor göbişimi,

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…