Selammmmm ne yapıyorsunuz nasılsınız =)))
2011 Mart Bebeklerinin Cicilerinde paylaştım ama teyzelerine de göstereyim dedimmm =)))
Eki Görüntüle 142891 Eki Görüntüle 142892
cok seker canim. gule gule kullansin kuzucuk.
Eki Görüntüle 142880
kızlar bu kitaplarımı aldınız:26:
anladim canim. Allah saglik versin sana ve kuzuna da bol saglikli kilolar insallah.. tansiyonu etkilemiyorsa yumurta, ceviz muz tuketmeye calis.
Selammmmm ne yapıyorsunuz nasılsınız =)))
2011 Mart Bebeklerinin Cicilerinde paylaştım ama teyzelerine de göstereyim dedimmm =)))
burucum sezaryan tarıım 15 mart cnmm ...
çok şirin canım güle güle giymek nasip olsun inşallah
ben görmedım sanırım kızlar hangı sıteden sıparıs verdınız banada yazarmısınz.
anladim canim. bende de oyle olacak nasip olursa insallah. 26 subat ve 8 martta kontroller var. nst ye baglanacagim. eger sanci cikarsa beklemeyiz 15 marti dedi. hayirlisi olsun artik.
anladim canim. Allah saglik versin sana ve kuzuna da bol saglikli kilolar insallah.. tansiyonu etkilemiyorsa yumurta, ceviz muz tuketmeye calis.
cnmm benımde 25 subatta kontrolum ve 10 mart bakalım 1 aydan az kaldı aslkında..
iyi oldu hatırlattığın canım. bu aralar ben de beslenmeme hiç dikkat etmiyordum.. karnım da hiç büyümedi son zamanlarda. acaba bebek te büyümemiş olabilir mi?
Ahuss yaa kitap gelmeden merak ettim şimdi.Dün talep ettim ben de.
Sen hangisini seçtin?
Kitap kaç sayfa?
ayyy evet hiç karşılaşamıyoruz.ben okula gidince yoruluyorum çok fazla oturamıyorum laptop olsa bile yoruyo.yatakta dönüp duruyorum öyle saatler boyunca...sende ne güzel oğluşunla beraberooohhh keyfine diyecek yoktur senin..eşin yanında değil diye üzülüyosun sanırım ama artık 2 tane erkekin var senin onlar sana bakar annesi
doğuran anneler bebeklerinizi güle güle büyütün ben birşey sorucaktım bebeklerin cicilerini elinizdemi yoksa makinadamı yıkadınız birde hangi deterjanı kullandınız dalinin sabun tozuyla makinada yıkayabilirmiyiz cevaplarsanız sevinirim 34 +2 olduk daha hiçbirşeyini yıkamadım artık başlamam lazım
biz dr geldikoğluşumun başı yukarıda 3300 gr heran sancın olabılır dedi ve ters olduğu içinde hemen hastaneye gitmem gerektiğini söyledi...
önümüzdeki hafta izne ayrılıyorum inşallah kendimi doğum nadasına çekicemtemizlik ev ve tek uğraşım internet olacak...bugün sanırım nişanım geldi:26 kulda çok ayakta durunca bazen yorgunluk tetikliyomuş dedi okuldaki arkadaşlar ama hiç bir ağrım sızım yok çok şükür.ctesi günü kontrolümüz var bakalım ne diyecek dr
tabiki eklerim tatlım ama ben kızkardeşimin msn sini kullanıyorum benim ki göçtü..sana özelden bende gönderirim
geçmiş olsun cnmben iyiyim biraz daha ama tansiyonum hala yüksek çıkıyo ama takipteler ebede korktu biraz ama sakın stres yapma dedi.eğer önünde yıldızlar uçuşur, kaşlarının üstü ağrır ve göğüs altında ağrırsa hemen hastaneyi ara dedi seni kontrol etsinler dedi.birinin desteğine ihtiyacım varmış yabancı birinin.sabahki halimdem eser kalmadı diyebilirim.
Eki Görüntüle 142880
kızlar bu kitaplarımı aldınız:26:
slm cnm çook cicii cicilerSelammmmm ne yapıyorsunuz nasılsınız =)))
hayırlısı olsun sağlıcakla gelsinanladim canim. bende de oyle olacak nasip olursa insallah. 26 subat ve 8 martta kontroller var. nst ye baglanacagim. eger sanci cikarsa beklemeyiz 15 marti dedi. hayirlisi olsun artik.
merhaba kızlar öncelikle bebişlerini dünyaya getiren anneleri tebrik ediyorum,darısı benim gibi bekleyen annelerin başına,37.haftamdayım ve çok az kaldı,heyecan son safhada,ama son zamanlar daha zor geçiyor.burda benimle aynı şeyleri yaşayan anne adaylarının yazdıklarını okumak beni bilgi sahibi ediyor,umarım meleklerimizi en kıs azamanda elimize alırız
sevgili arkadaşlar suyum çok azalmış yarın sabah alacaklar bebişişimdi dua isteme sırası bende, umarım herşey yolunda gider:18:Sabırsız ananın sabırsız oğlu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?