2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

sevgili arkadaşlar suyum çok azalmış yarın sabah alacaklar bebişi şimdi dua isteme sırası bende, umarım herşey yolunda gider:18:Sabırsız ananın sabırsız oğlu

Haylazz

Rabbim hayırlısı ile sağlıkla sıhhatle kucağuna almayı nasip etsin canım..Meryem süresini okumanı tavsiye ederim..Ve bol bol ayet el kürsi..Rabbim yardımcın olur inş.

sevgili arkadaşlar suyum çok azalmış yarın sabah alacaklar bebişi şimdi dua isteme sırası bende, umarım herşey yolunda gider:18:Sabırsız ananın sabırsız oğlu

denızcım dualarımız senın le ama bı sey sorucam en son kontrole gıttıgınde böle bı durum varmıymıs?yoksa bır andamı oldu cnmm benım bu hamılelıgımde karnım kucuk cok cıkmadı acaba benımde suyum az anlamdım hos doktorum en son normal demıstı..

arkadaşlar ne laka diyeceksiniz ama ekmek makinası alasım var ne lsam? tavsiyeniz varsa söyleyin para harcayasım geldi çok fena

Bende sinbo4705 var, geçen sene şubatta almıştım, yazın nemden (Antalya'dayım) ekmeklerin kabarmaması yüzünden durmak zorunda kaldık ama onun dışında bir kere fırından normal ekmek almadık, hep onu kullanıyoruz. Hem temiz ekmek yemiş oluyoruz, hem de çeşit çeşit yapıyorum, çok tavsiye ederim. Sabah bir uyanıyoruz, mis gibi ekmek Bu modeli eşim araştırmış, hediye almıştı; başka markaları çok da bilmiyorum ama sinbo ucuz ya, kötü mü diye düşünürsen, değil, ben çok memnunum..

Canııııııım, çok şaşırdım!!! Daha sabah kocalarımz hamile olsa nasıl olurdu diye konuşuyoduk!!!!! Yarın sabah geliyor demek bebiş, iyi çok naz yapmadı demek ki sana, dualarım seninle, sağlıkla al oğlunu kucağına.. Bizleri de habersiz bırakma. Allah hayırlı doğumlar kısmet etsin!!!!!!

kızlar bugün çok sayıda regl sancısına benzer sancım oldu nedendir acep ??????? 37+5 oldum bu arada

doğum sancısı regl sancısına benzer canım. 10 dk da 2-3 defa olmaya başladığında artık hastaneye gitme vaktin gelmiş demektir.. şu an yapman gereken sancıların aralıklarını kontrol etmek.. bebeğin ve senin için hayılrııs olsun canım..

allah yardımcın olsun sağlıkla mutlulukla kavuş bebeğine inş. haberlerini bekliyoruz....

Amin canim..

aman, hakkinizda hayirlisi canim. saglikla gelsin kuzun insallah.

Marta kalan bebek olacak mı acaba???????????? Göbeğime bakıp bakıp kara kara düşünüyorum:26:

vallahi kalsin diye umut ediyorum tabi hayirlisiyla saglikla. annemler gelmeden gelmese kuzum..

selam bayanlar.bende bugün kontrole gittim yine. malum nst,ultrason felan.oğluşum gayet iyi görünüyordu,yeri daralması dışında. normal doğum istediğim için beklemeye devam.hayırlısı olur inşallah.37+2yim. oğluşumuzda 3290gr olmuş. daha fazla beklersek 5 kilo olacak bu çocuk galiba

hazır dışarı çıkmışken son kalan eksiklerimizi alalım dedim. aldığımız oda takımına uyku seti aldık funnababy den.eve geldik yerleştirelim dedik.siinir oldum yaa.adamlar ne yastık koymuşlar,ne de doğru dürüst bir çarşaf. hem dünyanın parasını alıyorlar,hem de yastık yok içinde.bende hep dikkat ederim ama bu sefer gözümden kaçmış.
neyse olan oldu bi kere.

bugün doğum yapan yok ama yarın için var galiba,şimdiden allah yardımcın olsun canım.sağlıcakla al kucağına bebişini.

belirli bi düzeni yok o yüzden telaş etmedim. sancı giriyo 10 dakka kalıp gidiyo bi dahada 2 saat sonra geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…