2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

masallah canim kuzuna hayirlisi olsun canim.

Herkese gunaydınlar. Dun doktor kontrolumuz vardı kızım 2500 gr olmus. Bıze dıl cıkardı. ınsan gorunce cok mutlu oluyor. Umarım herkes ıyıdır.
maşallah canım kızına
geçmiş olsun canım
kızlar
boyut yayınlarından bebeğim kitabı biraz önce geldi
canım hangi kargo firmasıyla geldi???
Allah hayırlı doğum nasip etsin inş...
topigi subat 2011 diye degistirsekmi :)) martı bekleyen yok galiba. sabırsız bebisler. Ama sata gore en sona kalanlardan biri ben olacagım heralde biz martı bekleriz.
bende varım canım
Allah yardımcın olsun canım geçmiş olsun
gözünaydın tuğçecim...Allah analı babalı sağlıklı büyütsün inş..darısı bizlerin başına...

Bir anda mı oldu diye soran arkadaşım 4 gün önce sinyal vermişti ama 4 günde bayağı azalmış. Ben sakinim ama bi yandan da çok korkuyorum inşallah bi sorun çıkmaz arkadaşlar. Allahtan herşeyim hazır bekliyordum. hepinizi çok öpüyorum

Marta kalan bebek olacak mı acaba???????????? Göbeğime bakıp bakıp kara kara düşünüyorum:26:

bende aynısını düşünüyorum bizim haylazlar erkenci sabırsız olacaklar sanırımm

Maşallah annesi

Rabbim hepimizin yardımcısı olsun inş.

içini ferah tut tatlım.sonunda hepimizin başından geçecek bu olay.sen bizden daha şanslısın yarın kucağında olacak bebişin,bir de bu yönden düşün.

sen gönlünü ferah tut cnm endişelenme artık güzel haberlerini bekliyoruz

sevgili arkadaşlar suyum çok azalmış yarın sabah alacaklar bebişi şimdi dua isteme sırası bende, umarım herşey yolunda gider:18:Sabırsız ananın sabırsız oğlu
Allah hayırlı doğum nasip etsin canım

maşallah bebişine

sevgili arkadaşlar suyum çok azalmış yarın sabah alacaklar bebişi şimdi dua isteme sırası bende, umarım herşey yolunda gider:18:Sabırsız ananın sabırsız oğlu

canım hayırlısı olsun hakkında. yarın kavusuyorsun bebisine. Simdiden kutluyorum seni.

canım, hayırlısıyla sağlıcakla gelsin.
dualarım seninle
tatlım nasıl sinyal vermişti, suyun?

aras kargoyla geldi tatlım

canım çok şükür sağlıklısınız ikiniz de.gözünüz aydın tebrik ederim Allah analı babalı büyütsün.maşallah kuzuya

canım Allah yardımcınız olsun.dua oku bu gece bol bol.inşallah her şey yolunda gider sağlıkla kucağına alırsın bebeğini.dualarımız seninle...

Son düzenleme:

canım Allah yardımcın olsun ayy ne güzel kavuşuyosun yarın yawruna darısı bizlerin başına sağlıkla inşallah

hadi hayırlı olsun sağlıkla kavuş inşallah yavruna çok süpriz oldu harbiden ay ne heycan vardır şimdi dualarımız seninlebu arada bugün akşam üstü biri daha doğum yapıcaktı calimero sanırım onunda olmuştur heralde birda iki gündür elsi yok hiç hep olurdu halbuki pazarı beklemedi mi acaba bebeği umarım iyidir...

kızlarr 2 gündür elsi yok pazar günü sezeryana alcaklardı yanlış hatırlamıyosam kasılmam filan oluyo kuzey bebek bekler inşallah diyodu ne oldu acaba bilgisi olan var mı?:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…