37+5 deyim. off haftaya gelse artıkkkkk
selam bayanlar.bende bugün kontrole gittim yine. malum nst,ultrason felan.oğluşum gayet iyi görünüyordu,yeri daralması dışında.normal doğum istediğim için beklemeye devam.hayırlısı olur inşallah.37+2yim. oğluşumuzda 3290gr olmuş. daha fazla beklersek 5 kilo olacak bu çocuk galiba
hazır dışarı çıkmışken son kalan eksiklerimizi alalım dedim. aldığımız oda takımına uyku seti aldık funnababy den.eve geldik yerleştirelim dedik.siinir oldum yaa.adamlar ne yastık koymuşlar,ne de doğru dürüst bir çarşaf. hem dünyanın parasını alıyorlar,hem de yastık yok içinde.bende hep dikkat ederim ama bu sefer gözümden kaçmış.
neyse olan oldu bi kere.
bugün doğum yapan yok ama yarın için var galiba,şimdiden allah yardımcın olsun canım.sağlıcakla al kucağına bebişini.
maşallah canım kızınaHerkese gunaydınlar. Dun doktor kontrolumuz vardı kızım 2500 gr olmus. Bıze dıl cıkardı. ınsan gorunce cok mutlu oluyor. Umarım herkes ıyıdır.
geçmiş olsun canımGünaydın kızlar
Kızım dün akşam bizi çok ama çok heyecanlandırdı sağolsun. 2-3 saat boyunca sıklığı 5 dakika olan sancılar girdi belime. öyle çok şiddetli değildi. hafif hafif geliyordu. eşim görevde olduğundan ben de annemlerde kalıyorum. panik oldum bi yandan, çünkü hastane çantamız da hazır değildi. apar topar eve gittik çantamı hazırlayıp döndük. bi yandan doğmasını istedim, bi yandan da daha erken nolur doğmasın diye dua ettim habire. annem de beni sakinleştirmek için uğraştı sağolsun. alıştırma sancıları bunlar dedi durdu ama beni sakinleştirmekten çok kendini sakinleştirmeye çalışıyordu sanki
bi duş aldım. dinlendim biraz da . sonra geçti sancılar çok şükür. ama benim için gerçekten heyecan dolu saatlerdi :78:
canım hangi kargo firmasıyla geldi???kızlar
boyut yayınlarından bebeğim kitabı biraz önce geldi
Allah hayırlı doğum nasip etsin inş...kızlarrrrrrrrr günaydın bir bebişimiz daha geliyorcalimero güzin arkadaşımız kontrole gitmiş ve suyu çok azaldığı için bugün akşamüstü sezeryanla bebişini kucağına alıcak sizlerden dualarını bekliyor
bende varım canımtopigi subat 2011 diye degistirsekmi :)) martı bekleyen yok galiba. sabırsız bebisler. Ama sata gore en sona kalanlardan biri ben olacagım heralde biz martı bekleriz.
Allah yardımcın olsun canım geçmiş olsungünaydın anneciklerrr
ciğerimdeki ağrılar azaldı.dün dr ye gidecektik eşim geldiğinde uyuyordum 2 saat uyumuşum
oda kıyamamış uyandırmaya gidemedik.sonrada kendimi iyi hissedince kaldı.tansiyon yüksek
olunca bebeğe giden kan damarları daralıyormuş diye hepsol tarafıma yattım öyle oluncada
sol tarafım acayip ağrıyo sabahta sol kolum uyuştu aha dedim kalpten gidiyom.moralim yerlerde
kızıma sarılıp sarılıp ağladım sanki onu daha göremiyecekmişim gibi geldi.Allahım diyorum bebeğime bişey olmadan bir an önce doğsa bu seferde 2 hafta geriden geldiğimiz için tam gelişmedi diyorum offff
bugün ebede kontrolum var bakalım onun tansiyon aletinde kaç çıkacak oradanda dr ye gidecem artık
Allahım herkese sağlık sıhhat versin aminnn
gözünaydın tuğçecim...Allah analı babalı sağlıklı büyütsün inş..darısı bizlerin başına...kızlar merhaba, İlknurcum sağolsun hepinize haber vermiş..Bebiş hazır uyuyorken bende sizlere de haber veriyim.. ben doğum yaptım..Pazartesi günü öğleden sonra suyum gelmeye başladı, hastaneye gittiğimizde sancım yoktu, salı sabahına kadar kendi kendine açılmasını beklediler, açılma olmayınca sabah suni sancı vermeye başladılar. Akşam üzerine kadar sancılarım oldu ama açılma olmadı. Akşam üzeri 16:00 da bebeğimin kalp atışlarının yavaşlaması üzerine epidural sezaryana karar verildi. Beni ameliyathaneye aldılar, epidural anestezi uygulandığı sırada tam sondajın takıldığı anda doktorum son kontrolde bebeğin gelmek üzere olduğunu, güçlü ıkınabilersem normal çekeceğini söyleyince insan üstü bir gayretle ıkınıp normal doğum yaptım üstelik sadece 2 dikişle.Tüm ameliyathane gibi bende çok şaşkınım. Ameliyat masasında normal doğum yaptım Bebeğim 36+3 de 3350 gr 50 cm doğdu Kızlar darısı başınıza, iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim.. Hepinizi çok öpüyorum
Şimdilik düzenimiz yok ama biraz toparlanınca tüm detayları anlatırım :80:
Marta kalan bebek olacak mı acaba???????????? Göbeğime bakıp bakıp kara kara düşünüyorum:26:
selam bayanlar.bende bugün kontrole gittim yine. malum nst,ultrason felan.oğluşum gayet iyi görünüyordu,yeri daralması dışında.normal doğum istediğim için beklemeye devam.hayırlısı olur inşallah.37+2yim. oğluşumuzda 3290gr olmuş. daha fazla beklersek 5 kilo olacak bu çocuk galiba
hazır dışarı çıkmışken son kalan eksiklerimizi alalım dedim. aldığımız oda takımına uyku seti aldık funnababy den.eve geldik yerleştirelim dedik.siinir oldum yaa.adamlar ne yastık koymuşlar,ne de doğru dürüst bir çarşaf. hem dünyanın parasını alıyorlar,hem de yastık yok içinde.bende hep dikkat ederim ama bu sefer gözümden kaçmış.
neyse olan oldu bi kere.
bugün doğum yapan yok ama yarın için var galiba,şimdiden allah yardımcın olsun canım.sağlıcakla al kucağına bebişini.
Bir anda mı oldu diye soran arkadaşım 4 gün önce sinyal vermişti ama 4 günde bayağı azalmış. Ben sakinim ama bi yandan da çok korkuyorum inşallah bi sorun çıkmaz arkadaşlar. Allahtan herşeyim hazır bekliyordum. hepinizi çok öpüyorum
Bir anda mı oldu diye soran arkadaşım 4 gün önce sinyal vermişti ama 4 günde bayağı azalmış. Ben sakinim ama bi yandan da çok korkuyorum inşallah bi sorun çıkmaz arkadaşlar. Allahtan herşeyim hazır bekliyordum. hepinizi çok öpüyorum
Allah hayırlı doğum nasip etsin canımsevgili arkadaşlar suyum çok azalmış yarın sabah alacaklar bebişişimdi dua isteme sırası bende, umarım herşey yolunda gider:18:Sabırsız ananın sabırsız oğlu
neyse olan oldu bi kere.
Selammmmm ne yapıyorsunuz nasılsınız =)))
2011 Mart Bebeklerinin Cicilerinde paylaştım ama teyzelerine de göstereyim dedimmm =)))
cok sirinmis annesi .Gule gule giysin bebisin.
Eki Görüntüle 142891 Eki Görüntüle 142892
sevgili arkadaşlar suyum çok azalmış yarın sabah alacaklar bebişişimdi dua isteme sırası bende, umarım herşey yolunda gider:18:Sabırsız ananın sabırsız oğlu
Marta kalan bebek olacak mı acaba???????????? Göbeğime bakıp bakıp kara kara düşünüyorum:26:
sevgili arkadaşlar suyum çok azalmış yarın sabah alacaklar bebişişimdi dua isteme sırası bende, umarım herşey yolunda gider:18:Sabırsız ananın sabırsız oğlu
maşallah canım kızına
geçmiş olsun canım
canım hangi kargo firmasıyla geldi???
Allah hayırlı doğum nasip etsin inş...
bende varım canım
Allah yardımcın olsun canım geçmiş olsun
gözünaydın tuğçecim...Allah analı babalı sağlıklı büyütsün inş..darısı bizlerin başına...
normal mi olacak sezeryan mı:44:
kızlar merhaba, İlknurcum sağolsun hepinize haber vermiş..Bebiş hazır uyuyorken bende sizlere de haber veriyim.. ben doğum yaptım..Pazartesi günü öğleden sonra suyum gelmeye başladı, hastaneye gittiğimizde sancım yoktu, salı sabahına kadar kendi kendine açılmasını beklediler, açılma olmayınca sabah suni sancı vermeye başladılar. Akşam üzerine kadar sancılarım oldu ama açılma olmadı. Akşam üzeri 16:00 da bebeğimin kalp atışlarının yavaşlaması üzerine epidural sezaryana karar verildi. Beni ameliyathaneye aldılar, epidural anestezi uygulandığı sırada tam sondajın takıldığı anda doktorum son kontrolde bebeğin gelmek üzere olduğunu, güçlü ıkınabilersem normal çekeceğini söyleyince insan üstü bir gayretle ıkınıp normal doğum yaptım üstelik sadece 2 dikişle.Tüm ameliyathane gibi bende çok şaşkınım. Ameliyat masasında normal doğum yaptım Bebeğim 36+3 de 3350 gr 50 cm doğdu Kızlar darısı başınıza, iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim.. Hepinizi çok öpüyorum
Şimdilik düzenimiz yok ama biraz toparlanınca tüm detayları anlatırım :80:
kızlar ya bu mevsimde kayısı kompostosunu nerden buluyosunuz:18: Kuru kayısıdan da yapınca işe yarar mı ki?
ben kuru kayısıdan yaptım ve çok işe yarıyor gerçekten ben elma ayva kayısı karısık yaptım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?