2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ay canım çekti Tamam ben de öyle yapayım.. Doğumdan birkaç gün önce başlasam olur herhalde di mi.. Şimdiden gerek yok.. Sağolasın canım.

doğum yapan arkadaşlardan biri özellikle sezeryan olacaklar bir hafta önce başlasın yazmıştı galiba aklında olsun canım

evet elsiyi bende merak ediorum
Kızlar ya bu mevsimde kayısı kompostosunu nerden buluyosunuz:18: Kuru kayısıdan da yapınca işe yarar mı ki?

kuru kayısıyla yapıorum cnm

mina ismi çok güzel canım
tuğçecim sağlıkla bebişini kucağına aldın cemre bebişi koklarsın yerime...allah yardımcın olmuş ve ne güzelki normal doğum yapmışsın hemde 2dikişle
inş en kısa sürede iner canım tansiyonun
sevgili arkadaşlar suyum çok azalmış yarın sabah alacaklar bebişi şimdi dua isteme sırası bende, umarım herşey yolunda gider:18:Sabırsız ananın sabırsız oğlu
desene bir bebiş daha geliyorsağlıkla kucağına almayı nasip etsin allah dualarımız seninle doğumdan sonra mutlaka uğrar haber verirsin demiiiiiiiiiiiii
Marta kalan bebek olacak mı acaba???????????? Göbeğime bakıp bakıp kara kara düşünüyorum:26:
benim oğlum kalcak kalcak kalmalı ben martta doğum yapmak istiyorum aaaamaaaaaaaaa
maşallah kuzuna canımbuarada senin doktorun için sezeryancı diye duymuştum :26::26:arkadaşım ondan doğum yaptı inş normal doğum yaparsın
kızlarr 2 gündür elsi yok pazar günü sezeryana alcaklardı yanlış hatırlamıyosam kasılmam filan oluyo kuzey bebek bekler inşallah diyodu ne oldu acaba bilgisi olan var mı?:26:
canım sen diyince faceden baktım sancılanıyorum yazmış başımda kalabalık demişumarım pazar gününü bekler oğluşu o tarihi çok istiyordu çünkü

evet benimde aklıma geldi.sanırım o da pazarı bekleyemedi.

inşallah bekler ya bari bi bebiş gününde gelsin

maşallah canım bebeğine analı babalı büyütürsün inş... Sağlıkla, huzurla...

Aman canım hafta sonuna kadar iyi dinlen, az daha beklesin bebiş... Geçmiş olsun...

ben burdaki arkadaşlardan dalin'in sıvı detarjanını duydum onla yıkıyorlardı makinede ben de aldım ama daha yıkamayanlardanım neyi bekliyorsam üşengeçlik diz boyu ben de öfff

Canım bende burdaki arkadaşların tavsiyesi üzerine dalin aldım, gerçekten çok memnun kaldım, bebeğin kıyafetlerinin bir kısmını yıkadım... Bir kısmı hala beni bekliyor

biz dr geldik oğluşumun başı yukarıda 3300 gr heran sancın olabılır dedi ve ters olduğu içinde hemen hastaneye gitmem gerektiğini söyledi...

Canım allah kolaylık versin inş. biraz daha bekler..

Geçmiş olsun canım, umarım tansiyonun da düşer...

Tivoli,tebrik ediyorum cnm bnm... darısı basımıza.. bende hayırlısıyla normal dogum istiyorum...
Ayy Calimero da doguruyo demek,Allah yardımcısı olsun....

ben de coook heyecanlanıyorum annecikler ya...
bizim sıramız ne zmn acaba?

canım cibinliği park yatak için mi aldınız. internetten mi sipariş verdiniz
canım cemremiz hoşgelmiş. ne güzel bir doğum hikayen olmuş. darısı başımıza. bebişimizi öpüyorum
hacı şakir granüllü sabun;matik ve elde yıkama için ayrı satılıyor. ben ikisini de aldım.
sevgili arkadaşlar suyum çok azalmış yarın sabah alacaklar bebişi şimdi dua isteme sırası bende, umarım herşey yolunda gider:18:Sabırsız ananın sabırsız oğlu
canım allah seni ve beişini korusun. iyi haberlerini bekliyoruz.
bu arada bir bebişimiz daha gelecekmiş herhalde ondan haber alan var mı?.

daha haftam çok erken olmasına rağmen doğuranları görünce benim de doğurasım geliyoo
35.haftaya girdim bugün..bebeğim ters ama dünden beri inanılmaz haraketli.bebeğin doğum pozisyonu alması anlaşılır mı kızlar?
bir de bebeğin kıyafetlerini henüz yıkamadım.yıkayıp yerleştiren arkadaşlar toz falan olmadı di mi?özellikle nevresimlerini sersem mi kararsız kaldım.ayy ne çok konuştum.kocişin dğumgünü bugün fakat toplantısı varmış henüz gelmedi benim de çeneme vurdu sanırım

maşallah kuzuna canımbuarada senin doktorun için sezeryancı diye duymuştum :26::26:arkadaşım ondan doğum yaptı inş normal doğum yaparsın

hani doktor sezeryancı değil ki tatlım.bayılıyolar kesip biçmeye. bana geçen muayneye gittiğimde de şimdide hadi alalım mı bebeğini diye saçma saçma espiriler yapıyor.gıcık adam.

Yıka artık annesi,ben bile yıkadımçantanıda yerleştir,ne olur ne olmaz.görüyosun mart anneleri hızlı çıktı

cnm bende dogurmak ıstıyorum artık cokk yoruldum beklemekten satlarımız yakın sanırım benımde 34+3 bebek ters duruyodu bı gun alta asırı baskı hısedıyodumkı acıle gıttık dr dedıkı korkma dogum degıl bu bebegın kafası dogum kanalına yerlesmeye calısıyo duzelmıs dedı cok sevındım alta baskı yaparsa donuyo olabılır yanı

kızlarr merhabalrr...uzun zaman dan beri giremiyorumm vaktim olmuyor okula gidip geliyorummm tivoli de doğum yapmış hayırlı uğurlu olsun canım Allahım sağlık sıhhatle büyütmeyi nasip etsin .

artık iyice ağırlaştım yaa kaburgalarım ağryor oturrken kalçam belim ayaklarım heryeim ağrıyor yaaa neyse oğluşum sağlıklı gelsin yeter ki...birşey soracağım kızlar yaaaaa ben bir konuda çok tedirgin oluyorummm...eğilip kalkarken birde çok açık olacak ama kusura bakmayın wc de tahretlenirken karnıma baskı oluyor ya bu bebişime zarar vermez dimi kızlar yaa :18:

ya kızlar kımsecıkler yok...denızcım ne sorucam sana heycan yapma panık yapma benım 2. oldugunu snı anlayabılıyrum ama ınan 1 gun önce ogrenmen cok ıyı olmus cnmm ..he sorum su 4 gun öncesı nasıl anlmaıstın suyunun azaldıgını cnmm cunku ben 3 haftadır gıtmıyorum bu hafta kontrole gıdıcemde nasıl hanı belşırtılerı nedırkı bu suyunun azaldıgını?

yok canım benim zarar vermez ama sen yine de çok eğilmemeye çalış. karın büyüdükçe o kadar zor oluyor ki şu temizlik durumları az kaldı biraz daha sabır :)

doktor muayene gittğinizde bebeğin suyuna bakıyor. ölçme yöntemleri var.. sayı 100 dü galiba birimini hatırlamıyorum. 100 ve üstündeyse su miktarı herşey yolunda demek oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…