içine kabuk tarçın ve karanfilde koydum kokusu güzel oluyor
Ay canım çektiTamam ben de öyle yapayım.. Doğumdan birkaç gün önce başlasam olur herhalde di mi.. Şimdiden gerek yok.. Sağolasın canım.
hadi hayırlı olsun sağlıkla kavuş inşallah yavruna çok süpriz oldu harbiden ay ne heycan vardır şimdi dualarımız seninlebu arada bugün akşam üstü biri daha doğum yapıcaktı calimero sanırım onunda olmuştur heralde birda iki gündür elsi yok hiç hep olurdu halbuki pazarı beklemedi mi acaba bebeği umarım iyidir...
Kızlar ya bu mevsimde kayısı kompostosunu nerden buluyosunuz:18: Kuru kayısıdan da yapınca işe yarar mı ki?
mina ismi çok güzel canımselam kızlarnasılsınız umarım herkes iyidir beni soracak olursanız son 11 günüm artık çok heyecalanıyorum :18::18: biraz da tırsıyorum kızlar bi konuda fikirlerinize ihtiyacım var aslında bu konunun topiği var ama pek bakan olmuyor oraya biz kızımıza isim bulamadık daha aslında aklımızda var bişeler ama karar veremiyoruz büyük kızımın ismi irem naz şimdi sadece 2 isim var aklımda aslında kuran da geçen bi isim istiyorum ama seçenek yok fazla bizim düşündüğümüz isimler MİNA,İNCİ SU sizden de fikir istiyorum güzel annecikler
tuğçecim sağlıkla bebişini kucağına aldınkızlar merhaba, İlknurcum sağolsun hepinize haber vermiş..Bebiş hazır uyuyorken bende sizlere de haber veriyim.. ben doğum yaptım..Pazartesi günü öğleden sonra suyum gelmeye başladı, hastaneye gittiğimizde sancım yoktu, salı sabahına kadar kendi kendine açılmasını beklediler, açılma olmayınca sabah suni sancı vermeye başladılar. Akşam üzerine kadar sancılarım oldu ama açılma olmadı. Akşam üzeri 16:00 da bebeğimin kalp atışlarının yavaşlaması üzerine epidural sezaryana karar verildi. Beni ameliyathaneye aldılar, epidural anestezi uygulandığı sırada tam sondajın takıldığı anda doktorum son kontrolde bebeğin gelmek üzere olduğunu, güçlü ıkınabilersem normal çekeceğini söyleyince insan üstü bir gayretle ıkınıp normal doğum yaptım üstelik sadece 2 dikişle.Tüm ameliyathane gibi bende çok şaşkınım. Ameliyat masasında normal doğum yaptım Bebeğim 36+3 de 3350 gr 50 cm doğdu Kızlar darısı başınıza, iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim.. Hepinizi çok öpüyorum
Şimdilik düzenimiz yok ama biraz toparlanınca tüm detayları anlatırım :80:
inş en kısa sürede iner canım tansiyonunben iyiyim biraz daha ama tansiyonum hala yüksek çıkıyo ama takipteler ebede korktu biraz ama sakın stres yapma dedi.eğer önünde yıldızlar uçuşur, kaşlarının üstü ağrır ve göğüs altında ağrırsa hemen hastaneyi ara dedi seni kontrol etsinler dedi.birinin desteğine ihtiyacım varmış yabancı birinin.sabahki halimdem eser kalmadı diyebilirim.
desene bir bebiş daha geliyorsevgili arkadaşlar suyum çok azalmış yarın sabah alacaklar bebişişimdi dua isteme sırası bende, umarım herşey yolunda gider:18:Sabırsız ananın sabırsız oğlu
benim oğlum kalcak kalcak kalmalıMarta kalan bebek olacak mı acaba???????????? Göbeğime bakıp bakıp kara kara düşünüyorum:26:
maşallah kuzuna canımselam bayanlar.bende bugün kontrole gittim yine. malum nst,ultrason felan.oğluşum gayet iyi görünüyordu,yeri daralması dışında.normal doğum istediğim için beklemeye devam.hayırlısı olur inşallah.37+2yim. oğluşumuzda 3290gr olmuş. daha fazla beklersek 5 kilo olacak bu çocuk galiba
hazır dışarı çıkmışken son kalan eksiklerimizi alalım dedim. aldığımız oda takımına uyku seti aldık funnababy den.eve geldik yerleştirelim dedik.siinir oldum yaa.adamlar ne yastık koymuşlar,ne de doğru dürüst bir çarşaf. hem dünyanın parasını alıyorlar,hem de yastık yok içinde.bende hep dikkat ederim ama bu sefer gözümden kaçmış.
neyse olan oldu bi kere.
bugün doğum yapan yok ama yarın için var galiba,şimdiden allah yardımcın olsun canım.sağlıcakla al kucağına bebişini.
canım sen diyince faceden baktım sancılanıyorum yazmış başımda kalabalık demişkızlarr 2 gündür elsi yok pazar günü sezeryana alcaklardı yanlış hatırlamıyosam kasılmam filan oluyo kuzey bebek bekler inşallah diyodu ne oldu acaba bilgisi olan var mı?:26:
kızlarr 2 gündür elsi yok pazar günü sezeryana alcaklardı yanlış hatırlamıyosam kasılmam filan oluyo kuzey bebek bekler inşallah diyodu ne oldu acaba bilgisi olan var mı?:26:
mina ismi çok güzel canım
tuğçecim sağlıkla bebişini kucağına aldıncemre bebişi koklarsın yerime...allah yardımcın olmuş ve ne güzelki normal doğum yapmışsın hemde 2dikişle
inş en kısa sürede iner canım tansiyonun
desene bir bebiş daha geliyorsağlıkla kucağına almayı nasip etsin allah dualarımız seninle doğumdan sonra mutlaka uğrar haber verirsin demiiiiiiiiiiiii
benim oğlum kalcak kalcak kalmalıben martta doğum yapmak istiyorum aaaamaaaaaaaaa
maşallah kuzuna canımbuarada senin doktorun için sezeryancı diye duymuştum :26::26:arkadaşım ondan doğum yaptı inş normal doğum yaparsın
canım sen diyince faceden baktım sancılanıyorum yazmış başımda kalabalık demişumarım pazar gününü bekler oğluşu o tarihi çok istiyordu çünkü
evet benimde aklıma geldi.sanırım o da pazarı bekleyemedi.
kızlar merhaba, İlknurcum sağolsun hepinize haber vermiş..Bebiş hazır uyuyorken bende sizlere de haber veriyim.. ben doğum yaptım..Pazartesi günü öğleden sonra suyum gelmeye başladı, hastaneye gittiğimizde sancım yoktu, salı sabahına kadar kendi kendine açılmasını beklediler, açılma olmayınca sabah suni sancı vermeye başladılar. Akşam üzerine kadar sancılarım oldu ama açılma olmadı. Akşam üzeri 16:00 da bebeğimin kalp atışlarının yavaşlaması üzerine epidural sezaryana karar verildi. Beni ameliyathaneye aldılar, epidural anestezi uygulandığı sırada tam sondajın takıldığı anda doktorum son kontrolde bebeğin gelmek üzere olduğunu, güçlü ıkınabilersem normal çekeceğini söyleyince insan üstü bir gayretle ıkınıp normal doğum yaptım üstelik sadece 2 dikişle.Tüm ameliyathane gibi bende çok şaşkınım. Ameliyat masasında normal doğum yaptım Bebeğim 36+3 de 3350 gr 50 cm doğdu Kızlar darısı başınıza, iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim.. Hepinizi çok öpüyorum
mrb kızlar geçmişi okuyamadım bugün okulda çok yoruldum her ders ayrı bir kata çıkmak zorunda kaldım...koca okulu adım adım dolaştım diyebilirimsonra tuvalete gittiğimde kahverengimsi bir akıntı olduğunu gördüm.biraz panikledim hemen tecrübeli bayanlara sordum bu ne dedim nişanımın gelmiş olabileceğini söylediler tabi ben kalakaldım öylece...sonrasında dru aradım olabilir dedi pek panik yapmadı..bende şimdi ağrım falan yok oturuyorum öyle...bu haftasonu zaten kontrolümüz varya o zaman bakar artık
ben burdaki arkadaşlardan dalin'in sıvı detarjanını duydum onla yıkıyorlardı makinede ben de aldım ama daha yıkamayanlardanım neyi bekliyorsam üşengeçlik diz boyu ben de öfff
biz dr geldikoğluşumun başı yukarıda 3300 gr heran sancın olabılır dedi ve ters olduğu içinde hemen hastaneye gitmem gerektiğini söyledi...
ben iyiyim biraz daha ama tansiyonum hala yüksek çıkıyo ama takipteler ebede korktu biraz ama sakın stres yapma dedi.eğer önünde yıldızlar uçuşur, kaşlarının üstü ağrır ve göğüs altında ağrırsa hemen hastaneyi ara dedi seni kontrol etsinler dedi.birinin desteğine ihtiyacım varmış yabancı birinin.sabahki halimdem eser kalmadı diyebilirim.
canım cibinliği park yatak için mi aldınız. internetten mi sipariş verdinizAhuscuğum, boyut yayınlarından kitabın gelmiş ne kadar sürede geldi? Kargo ücreti tek ödedin değil mi 4,90
Sultan babyırmak canım yaa sana ne zamandır teşekkür edecem edemedim kusura bakma hakkını helal et. Hatırladın mı cibinliği sormuştum. Ben de aldım ama park yatak krem -kırmızı bembeyaz cibinlik olur mu açıp da bakmadım. Süslemek için de uğur böcekleri hani çiçekçilerin çiçek buketlerine yapıştırdıklarından var ya ondan, bezden ayıcıklar, kız figürleri falan aldım ama az aldım daha sonra gene alırız İnşallah,yaa bunlar cibinlikten pahalı:) Cibinlik de 20 tl ye geldi.
firstnimbus, canım eşine ve sana çok çok geçmiş olsun Allaha çok şükür eve gelmiş, şimdi o sana naz yapacak:)
rahatsız olan arkadaşlara çok çok geçmiş olsun, atladıklarım olabilir n'olur kusura bakmayın hepinizi seviyorum:)
canım cemremiz hoşgelmiş. ne güzel bir doğum hikayen olmuş. darısı başımıza. bebişimizi öpüyorumkızlar merhaba, İlknurcum sağolsun hepinize haber vermiş..Bebiş hazır uyuyorken bende sizlere de haber veriyim.. ben doğum yaptım..Pazartesi günü öğleden sonra suyum gelmeye başladı, hastaneye gittiğimizde sancım yoktu, salı sabahına kadar kendi kendine açılmasını beklediler, açılma olmayınca sabah suni sancı vermeye başladılar. Akşam üzerine kadar sancılarım oldu ama açılma olmadı. Akşam üzeri 16:00 da bebeğimin kalp atışlarının yavaşlaması üzerine epidural sezaryana karar verildi. Beni ameliyathaneye aldılar, epidural anestezi uygulandığı sırada tam sondajın takıldığı anda doktorum son kontrolde bebeğin gelmek üzere olduğunu, güçlü ıkınabilersem normal çekeceğini söyleyince insan üstü bir gayretle ıkınıp normal doğum yaptım üstelik sadece 2 dikişle.Tüm ameliyathane gibi bende çok şaşkınım. Ameliyat masasında normal doğum yaptım Bebeğim 36+3 de 3350 gr 50 cm doğdu Kızlar darısı başınıza, iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim.. Hepinizi çok öpüyorum
hacı şakir granüllü sabun;matik ve elde yıkama için ayrı satılıyor. ben ikisini de aldım.doğuran anneler bebeklerinizi güle güle büyütün ben birşey sorucaktım bebeklerin cicilerini elinizdemi yoksa makinadamı yıkadınız birde hangi deterjanı kullandınız dalinin sabun tozuyla makinada yıkayabilirmiyiz cevaplarsanız sevinirim 34 +2 olduk daha hiçbirşeyini yıkamadım artık başlamam lazım
canım allah seni ve beişini korusun. iyi haberlerini bekliyoruz.sevgili arkadaşlar suyum çok azalmış yarın sabah alacaklar bebişişimdi dua isteme sırası bende, umarım herşey yolunda gider:18:Sabırsız ananın sabırsız oğlu
aras kargoyla geldi tatlımteşekkürler canım
maşallah kuzuna canımbuarada senin doktorun için sezeryancı diye duymuştum :26::26:arkadaşım ondan doğum yaptı inş normal doğum yaparsın
daha haftam çok erken olmasına rağmen doğuranları görünce benim de doğurasım geliyoo
35.haftaya girdim bugün..bebeğim ters ama dünden beri inanılmaz haraketli.bebeğin doğum pozisyonu alması anlaşılır mı kızlar?
bir de bebeğin kıyafetlerini henüz yıkamadım.yıkayıp yerleştiren arkadaşlar toz falan olmadı di mi?özellikle nevresimlerini sersem mi kararsız kaldım.ayy ne çok konuştum.kocişin dğumgünü bugünfakat toplantısı varmış henüz gelmedi benim de çeneme vurdu sanırım
sevgili arkadaşlar suyum çok azalmış yarın sabah alacaklar bebişişimdi dua isteme sırası bende, umarım herşey yolunda gider:18:Sabırsız ananın sabırsız oğlu
daha haftam çok erken olmasına rağmen doğuranları görünce benim de doğurasım geliyoo
35.haftaya girdim bugün..bebeğim ters ama dünden beri inanılmaz haraketli.bebeğin doğum pozisyonu alması anlaşılır mı kızlar?
bir de bebeğin kıyafetlerini henüz yıkamadım.yıkayıp yerleştiren arkadaşlar toz falan olmadı di mi?özellikle nevresimlerini sersem mi kararsız kaldım.ayy ne çok konuştum.kocişin dğumgünü bugünfakat toplantısı varmış henüz gelmedi benim de çeneme vurdu sanırım
kızlarr merhabalrr...uzun zaman dan beri giremiyorumm vaktim olmuyor okula gidip geliyorummmtivoli de doğum yapmış hayırlı uğurlu olsun canım Allahım sağlık sıhhatle büyütmeyi nasip etsin .
artık iyice ağırlaştım yaa kaburgalarım ağryor oturrken kalçam belim ayaklarım heryeim ağrıyor yaaaneyse oğluşum sağlıklı gelsin yeter ki...birşey soracağım kızlar yaaaaa ben bir konuda çok tedirgin oluyorummm...eğilip kalkarken birde çok açık olacak ama kusura bakmayın wc de tahretlenirken karnıma baskı oluyor ya bu bebişime zarar vermez dimi kızlar yaa :18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?