yok canım benim zarar vermez ama sen yine de çok eğilmemeye çalış. karın büyüdükçe o kadar zor oluyor ki şu temizlik durumları az kaldı biraz daha sabır :)
daha haftam çok erken olmasına rağmen doğuranları görünce benim de doğurasım geliyoo
35.haftaya girdim bugün..bebeğim ters ama dünden beri inanılmaz haraketli.bebeğin doğum pozisyonu alması anlaşılır mı kızlar?
bir de bebeğin kıyafetlerini henüz yıkamadım.yıkayıp yerleştiren arkadaşlar toz falan olmadı di mi?özellikle nevresimlerini sersem mi kararsız kaldım.ayy ne çok konuştum.kocişin dğumgünü bugünfakat toplantısı varmış henüz gelmedi benim de çeneme vurdu sanırım
evet canım yaaa off insan tedirgin oluyor yaaa :18:
hani doktor sezeryancı değil ki tatlım.bayılıyolar kesip biçmeye.bana geçen muayneye gittiğimde de şimdide hadi alalım mı bebeğini diye saçma saçma espiriler yapıyor.gıcık adam.
Yıka artık annesi,ben bile yıkadımçantanıda yerleştir,ne olur ne olmaz.görüyosun mart anneleri hızlı çıktı
sevgili arkadaşlar suyum çok azalmış yarın sabah alacaklar bebişişimdi dua isteme sırası bende, umarım herşey yolunda gider:18:Sabırsız ananın sabırsız oğlu
slm kızlar hayırlı akşamlar bugün dr kontrolümüz vardı 2cm açılmam varmış
bebeişim 3 .100 gr olmuş boyunu sormayı unutuumm
bugün altan baktı bu sefer canım çok yandıı açılman var deyince çok heyecanlandım
geçmişe bakamadım baya birikmiş sayfalar herkes iyidir inşaalhh
cnm bende dogurmak ıstıyorum artık cokk yoruldum beklemekten satlarımız yakın sanırım benımde 34+3 bebek ters duruyodu bı gun alta asırı baskı hısedıyodumkı acıle gıttık dr dedıkı korkma dogum degıl bu bebegın kafası dogum kanalına yerlesmeye calısıyo duzelmıs dedı cok sevındım alta baskı yaparsa donuyo olabılır yanı
maşallah canım bebişinehakkınızda hayırlısı olsun canım
denizcim dualarım siiznle canım Rabbim yardımcınız olsun inşalahhh
haticecim ağzına sağlık canım Rabbim kabul etsin
benimkide dönmedi daha çok korkuyorum dönmez artık diyenler var doktorumda 37. haftaya kadar bekleyelim dönmezse 39 da alırız sezeryanla diyor. Poooof döner mi ki acep ? ben yıkadım valla şimdiden başla ancak kuruyor zaten. Ben 4. kez makinayı açışım ama daha ütülemedim onu da bu hafta sonu yapacağım Allah'ın izniyle. Çarşaflarını yıkamadım tozlanır diye ne de olsa daha bir ay var
aminnnnnnnn canım rabbim hepimizin yardımcısı olcaktır yeterki tevekkülü elden bırakmayalım melekleri heran yanımızda
çok şükür bebişlerimize zarar verebilecek zamanları geçtik, sen çok ağır kaldırma birde yukarı uzanma yeter, gerisinden korkma rabbim koruyor meleklerimizi.
bugün altan baktı bu sefer canım çok yandıı açılman var deyince çok heyecanlandım
slm canımmslm güzel anneler
geçmişi şimdi okuycam inşallah herkes iyidir
ya bu göbeğimizin büyüme olayına ben alışamadım
aynaya yaklaşmak istiyorum bakıyorum bir engel var göbeğim benden önce yapışmış
dün de dişlerimi fırçaladım bi baktım üstüm kirlenmiş göbeğim lavabonun içine uzanmış
bakalım doğuma kadar daha nelerle karşılaşırız
saol canım benimmamiiin inşallah ..çok sağol canım yaa amiiin inşallahh ağır kaldırma ve uzanmaya hareketleri yapmıyorum hiç
maşşaaallşaah canımmmm bebişine...hakkında hayırlısı inşallah eee 2 cm açılma varmış şimdi doğum başlamış mı oluyor :26:
slm güzel anneler
geçmişi şimdi okuycam inşallah herkes iyidir
ya bu göbeğimizin büyüme olayına ben alışamadım
aynaya yaklaşmak istiyorum bakıyorum bir engel var göbeğim benden önce yapışmış
dün de dişlerimi fırçaladım bi baktım üstüm kirlenmiş göbeğim lavabonun içine uzanmış
bakalım doğuma kadar daha nelerle karşılaşırız
döner inşallah gerçi hangisi hayırlısıysa o olsun..benim eşim ters doğmuş hemde normal doğumla :18::18::18:buda babasının kızı olcak sanırı Allahtan teknoloji daha ilerde şimdi..
yıkıcam çamaşırları inşallah gıcık makinem yarı yolda bırakmazsa..yumuşatıcı bölümü su doluyo yıkadıktan sonra bir de sanki iyi sıkmıyo..
canım benim makinede de yumuşatıcı bölümünde su kalıyordu. deterjan gözünü çıkar yıka temizle canım. tıkanmıştır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?