2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

benimkide dönmedi daha çok korkuyorum dönmez artık diyenler var doktorumda 37. haftaya kadar bekleyelim dönmezse 39 da alırız sezeryanla diyor. Poooof döner mi ki acep ? ben yıkadım valla şimdiden başla ancak kuruyor zaten. Ben 4. kez makinayı açışım ama daha ütülemedim onu da bu hafta sonu yapacağım Allah'ın izniyle. Çarşaflarını yıkamadım tozlanır diye ne de olsa daha bir ay var

slm kızlar hayırlı akşamlar bugün dr kontrolümüz vardı 2cm açılmam varmış
bebeişim 3 .100 gr olmuş boyunu sormayı unutuumm
bugün altan baktı bu sefer canım çok yandıı açılman var deyince çok heyecanlandım
geçmişe bakamadım baya birikmiş sayfalar herkes iyidir inşaalhh

evet en iyisi yıkamak sanırım aceleci bebişler:)

sevgili arkadaşlar suyum çok azalmış yarın sabah alacaklar bebişi şimdi dua isteme sırası bende, umarım herşey yolunda gider:18:Sabırsız ananın sabırsız oğlu

denizcim allah yardımcın olsun yasin okudum bütün doğum yapacak anneler için dualar hepimiz için güzel düşün iyi olsun

maşallah canım bebişinehakkınızda hayırlısı olsun canım

bugünlerde va biraz o baskı ama kafayı hala yukarda hissediyorum bakalım benim kontrolüm 24 şubatta döner heralde o zamana kadar:)

denizcim dualarım siiznle canım Rabbim yardımcınız olsun inşalahhh
haticecim ağzına sağlık canım Rabbim kabul etsin

denizcim dualarım siiznle canım Rabbim yardımcınız olsun inşalahhh
haticecim ağzına sağlık canım Rabbim kabul etsin

aminnnnnnnn canım rabbim hepimizin yardımcısı olcaktır yeterki tevekkülü elden bırakmayalım melekleri heran yanımızda

döner inşallah gerçi hangisi hayırlısıysa o olsun..benim eşim ters doğmuş hemde normal doğumla :18::18::18:buda babasının kızı olcak sanırı Allahtan teknoloji daha ilerde şimdi..
yıkıcam çamaşırları inşallah gıcık makinem yarı yolda bırakmazsa..yumuşatıcı bölümü su doluyo yıkadıktan sonra bir de sanki iyi sıkmıyo..

slm güzel anneler
geçmişi şimdi okuycam inşallah herkes iyidir

ya bu göbeğimizin büyüme olayına ben alışamadım
aynaya yaklaşmak istiyorum bakıyorum bir engel var göbeğim benden önce yapışmış
dün de dişlerimi fırçaladım bi baktım üstüm kirlenmiş göbeğim lavabonun içine uzanmış
bakalım doğuma kadar daha nelerle karşılaşırız

çok şükür bebişlerimize zarar verebilecek zamanları geçtik, sen çok ağır kaldırma birde yukarı uzanma yeter, gerisinden korkma rabbim koruyor meleklerimizi.

amiiin inşallah ..çok sağol canım yaa amiiin inşallahh ağır kaldırma ve uzanmaya hareketleri yapmıyorum hiç

maşşaaallşaah canımmmm bebişine...hakkında hayırlısı inşallah eee 2 cm açılma varmış şimdi doğum başlamış mı oluyor :26:

slm canımm
aynen canım ya komik ve tatlı oluyor
saol canım benimm
başlamış demedi canım en ufak bi ağrıda lekelenmede gel bekleme dedi
biraz daha yürü dedi bebek iyice insin daha kolay olur dedi

a.s canım

sorma canım göbüşüm çıktığından beri pasaklı bişi oldum göbeğimin olduğu yer acayip kirleniyo kırıntılar da orda takılıyo mutfak ta tezgaha uzak kalıyorum hep

canım benim makinede de yumuşatıcı bölümünde su kalıyordu. deterjan gözünü çıkar yıka temizle canım. tıkanmıştır

maşallah kuzuna canım. Nasıl eve yolladılar seni. Doktorlar hep panik yapar aman hastanede kalman lazım yatman lazım diye seni nasıl bıraktılar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…