teşşekürler canımmaşallah kuzuna canım. Nasıl eve yolladılar seni. Doktorlar hep panik yapar aman hastanede kalman lazım yatman lazım diye seni nasıl bıraktılar?
slm canımm
aynen canım ya komik ve tatlı oluyor
saol canım benimm
başlamış demedi canım en ufak bi ağrıda lekelenmede gel bekleme dedi
biraz daha yürü dedi bebek iyice insin daha kolay olur dedi
döner inşallah gerçi hangisi hayırlısıysa o olsun..benim eşim ters doğmuş hemde normal doğumla :18::18::18:buda babasının kızı olcak sanırı Allahtan teknoloji daha ilerde şimdi..
yıkıcam çamaşırları inşallah gıcık makinem yarı yolda bırakmazsa..yumuşatıcı bölümü su doluyo yıkadıktan sonra bir de sanki iyi sıkmıyo..
anladııım canımmmAllahım sağlıklı hayırlı kolay doğumlar nasip etsin hepimize inşallah..bende yarın gideceğim doktora bakalım oğluşum napıyyor suyum nasıl :18: oğluşum bugünlerde çok hareketli özeliikle ayağı sağ tarafımda bazen küçücük bir tümseklik oluyor ayağıdır galiba o.ayağını yediğim yaaa sağ tarafıma yatıncada korkuyorum ayağını eziyorumdur diye ayy paranoyak oldum iyice ben
amin canım inşalahh
inşalah herşey yolundadır canımm hayırlı haberler ver inşallahh
kıs bende yerim o ayağını aynen bendede aynısı oluyor canım küçücük dolandırıyor oralardaa
korkma datlım bişey olmaz ezilmezlerr düşünme kötü şeylerr sağlıklı sıhhatli alacaz inşalahh
iyi akşamlar annecikler biz kçıyoruzz babamızın maçı bitmek üzere nöbet değişecez pcyi eşime bırakacam Rabbime emanet olun
moralini bozmak gibi olmasın canım ama benimde dönmedi dönmesi zor yeri daraldığı için dedi doktor yanii belli olmaz ama zorbenimkide dönmedi daha çok korkuyorum dönmez artık diyenler var doktorumda 37. haftaya kadar bekleyelim dönmezse 39 da alırız sezeryanla diyor. Poooof döner mi ki acep ? ben yıkadım valla şimdiden başla ancak kuruyor zaten. Ben 4. kez makinayı açışım ama daha ütülemedim onu da bu hafta sonu yapacağım Allah'ın izniyle. Çarşaflarını yıkamadım tozlanır diye ne de olsa daha bir ay var
ohh ohhhhhh doğuma az kaldı desene canımslm kızlar hayırlı akşamlar bugün dr kontrolümüz vardı 2cm açılmam varmış
bebeişim 3 .100 gr olmuş boyunu sormayı unutuumm
bugün altan baktı bu sefer canım çok yandıı açılman var deyince çok heyecanlandım
geçmişe bakamadım baya birikmiş sayfalar herkes iyidir inşaalhh
selam kızlar
bende oğluşumu gördüm bugün dr çatı muayenesi yapmadı doğum başladığında yaparız şimdilik gerek yok ama bebişin duruşu normale müsait dedi çok şükür 3220grolmuş bu aralar gelebilir rahimde silinme var dedi hazırlıklı ol dedi ama nst de sancı çıkmadı artık beklemedeyiz rabbim hepimizi sağlıcakla kurtarsın bebişlerimizi sağlıcakla kucaklayalım inşallah
ya kızlar kımsecıkler yok...denızcım ne sorucam sana heycan yapma panık yapma benım 2. oldugunu snı anlayabılıyrum ama ınan 1 gun önce ogrenmen cok ıyı olmus cnmm ..he sorum su 4 gun öncesı nasıl anlmaıstın suyunun azaldıgını cnmm cunku ben 3 haftadır gıtmıyorum bu hafta kontrole gıdıcemde nasıl hanı belşırtılerı nedırkı bu suyunun azaldıgını?
selam kızlar
bende oğluşumu gördüm bugün dr çatı muayenesi yapmadı doğum başladığında yaparız şimdilik gerek yok ama bebişin duruşu normale müsait dedi çok şükür 3220grolmuş bu aralar gelebilir rahimde silinme var dedi hazırlıklı ol dedi ama nst de sancı çıkmadı artık beklemedeyiz rabbim hepimizi sağlıcakla kurtarsın bebişlerimizi sağlıcakla kucaklayalım inşallah
kızlar geçmiş çoook birikmiş okuyamadım calimero dan haber var mı ????
canım salak gibiyim durduğum yerde duramıyorum, ben hiçbirşey anlamadım doktorum önceki kontrolde dikkatle takip etmek gerek demişti azalma olduğunu söylemişti ama 4 günde bayağı azalmış herhalde. Ben de ise sıradışı hiçbir şey yoktu. Dua et canım
ultrasonla baktı doktor değilmi canım çünkü banada baktı suyun iyi dedi sonrada alttan baktı sızıntıda olabiliyormus suda oda yokmuş akıntıymışyarın kaçta giricektin doğuma
aynı durum bende de var dediği gibi arkadaşımın deterjan gözünü yıka tıkanıyor erimiyor bazen deterjan temizlemeden de düzelmiyor hiç, komple çıkar bak çıkanlara inanamayacaksın.
maşallah bebişine canımbu bebişler başta bi acale etmeye kalkışıyorlar sonrada sonuna kadar bekliyorlar canım attım msj faceden çünkü teli yok banada faceden atmıştı msjı cevap vermemiş doğurmuştur galiba bebişini
kızlar merhaba, İlknurcum sağolsun hepinize haber vermiş..Bebiş hazır uyuyorken bende sizlere de haber veriyim.. ben doğum yaptım..Pazartesi günü öğleden sonra suyum gelmeye başladı, hastaneye gittiğimizde sancım yoktu, salı sabahına kadar kendi kendine açılmasını beklediler, açılma olmayınca sabah suni sancı vermeye başladılar. Akşam üzerine kadar sancılarım oldu ama açılma olmadı. Akşam üzeri 16:00 da bebeğimin kalp atışlarının yavaşlaması üzerine epidural sezaryana karar verildi. Beni ameliyathaneye aldılar, epidural anestezi uygulandığı sırada tam sondajın takıldığı anda doktorum son kontrolde bebeğin gelmek üzere olduğunu, güçlü ıkınabilersem normal çekeceğini söyleyince insan üstü bir gayretle ıkınıp normal doğum yaptım üstelik sadece 2 dikişle.Tüm ameliyathane gibi bende çok şaşkınım. Ameliyat masasında normal doğum yaptım Bebeğim 36+3 de 3350 gr 50 cm doğdu Kızlar darısı başınıza, iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim.. Hepinizi çok öpüyorum
Şimdilik düzenimiz yok ama biraz toparlanınca tüm detayları anlatırım :80:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?