2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

maşallah kuzuna canım. Nasıl eve yolladılar seni. Doktorlar hep panik yapar aman hastanede kalman lazım yatman lazım diye seni nasıl bıraktılar?
teşşekürler canım
walla yolladı canım artık gelme bile dedi
doğumumu başka hastanede yapacam oraya git dedi bakalım haftaya kadar beklerse bebiş diğer hastaneye gidecem

slm canımm
aynen canım ya komik ve tatlı oluyor

saol canım benimm
başlamış demedi canım en ufak bi ağrıda lekelenmede gel bekleme dedi
biraz daha yürü dedi bebek iyice insin daha kolay olur dedi

anladııım canımmm Allahım sağlıklı hayırlı kolay doğumlar nasip etsin hepimize inşallah..bende yarın gideceğim doktora bakalım oğluşum napıyyor suyum nasıl :18: oğluşum bugünlerde çok hareketli özeliikle ayağı sağ tarafımda bazen küçücük bir tümseklik oluyor ayağıdır galiba o.ayağını yediğim yaaa sağ tarafıma yatıncada korkuyorum ayağını eziyorumdur diye ayy paranoyak oldum iyice ben

aynı durum bende de var dediği gibi arkadaşımın deterjan gözünü yıka tıkanıyor erimiyor bazen deterjan temizlemeden de düzelmiyor hiç, komple çıkar bak çıkanlara inanamayacaksın.

amin canım inşalahh
inşalah herşey yolundadır canımm hayırlı haberler ver inşallahh

kıs bende yerim o ayağını aynen bendede aynısı oluyor canım küçücük dolandırıyor oralardaa
korkma datlım bişey olmaz ezilmezlerr düşünme kötü şeylerr sağlıklı sıhhatli alacaz inşalahh

iyi akşamlar annecikler biz kçıyoruzz babamızın maçı bitmek üzere nöbet değişecez pcyi eşime bırakacam Rabbime emanet olun

inşallah canımmm

iyi akşamlar annecikler biz kçıyoruzz babamızın maçı bitmek üzere nöbet değişecez pcyi eşime bırakacam Rabbime emanet olun

iyi akşamlar canım

kızlar bu arada hep son aylarda iştah artar derlerdi benim iştahım kapandı yemesem akşama kadar durabilirim hiç açlık hissetmiyorum bazen de iç bulantım oluyor ama oğluşum için yiyorum

moralini bozmak gibi olmasın canım ama benimde dönmedi dönmesi zor yeri daraldığı için dedi doktor yanii belli olmaz ama zor
ohh ohhhhhh doğuma az kaldı desene canımbir bebiş daha geliyoooooo

selam kızlar
bende oğluşumu gördüm bugün dr çatı muayenesi yapmadı doğum başladığında yaparız şimdilik gerek yok ama bebişin duruşu normale müsait dedi çok şükür 3220gr olmuş bu aralar gelebilir rahimde silinme var dedi hazırlıklı ol dedi ama nst de sancı çıkmadı artık beklemedeyiz rabbim hepimizi sağlıcakla kurtarsın bebişlerimizi sağlıcakla kucaklayalım inşallah

amiiiiiiiiiiin inşallaah.maşşşallaaah bebişine

canım salak gibiyim durduğum yerde duramıyorum, ben hiçbirşey anlamadım doktorum önceki kontrolde dikkatle takip etmek gerek demişti azalma olduğunu söylemişti ama 4 günde bayağı azalmış herhalde. Ben de ise sıradışı hiçbir şey yoktu. Dua et canım

kızlar geçmiş çoook birikmiş okuyamadım calimero dan haber var mı ????

maşallah bebişine canımbu bebişler başta bi acale etmeye kalkışıyorlar sonrada sonuna kadar bekliyorlar canım attım msj faceden çünkü teli yok banada faceden atmıştı msjı cevap vermemiş doğurmuştur galiba bebişini

ultrasonla baktı doktor değilmi canım çünkü banada baktı suyun iyi dedi sonrada alttan baktı sızıntıda olabiliyormus suda oda yokmuş akıntıymışyarın kaçta giricektin doğuma

ultrasonla baktı doktor değilmi canım çünkü banada baktı suyun iyi dedi sonrada alttan baktı sızıntıda olabiliyormus suda oda yokmuş akıntıymışyarın kaçta giricektin doğuma

7buçukta canım ve 7buçuk olana kadar da 3buçuk atmaya devam çok tuhafım korku heyecan vs. bu arada biri daha suyu azalıp sezaryene girmişti topikte ama çıkaramadım

aynı durum bende de var dediği gibi arkadaşımın deterjan gözünü yıka tıkanıyor erimiyor bazen deterjan temizlemeden de düzelmiyor hiç, komple çıkar bak çıkanlara inanamayacaksın.

ben çıkarıp temizlemiştim ama devam ediyor yine sorun hiç bir şey çıkmadı tam olarak neresinden bahsediyorsun ben deterjan çekmecesinden bahsediyorum bu problem sıkmasını da ekiler mi acaba?ben servis mi çağırsam bilemedim.tekrar bi deneyeyim...

deniz hayırlı sağlıklı doğumlar canım.Allah yardımcın olsun yarınn inşallah sağlıklı sıhhatli haberlerini bekliyoruz bebişinle senin

saol canım benim
calimero şimdi bebişini kokluyordur ne güzel

hayırlı olsun canım. Allah sağlıkla huzurla büyütmeyi nasip etsin. doğum yapanları görünce ben de birazn önce kucağıma alsam diye geçiyor içimden. ama kızım henüz 2500 gr. yani beklemesi lazım. doktor doğmadan önce ne kadar diyordu kilosu için? bir umutla belki ultrason yanlıştır daha iyidir kilosu diyorum.

oğluşu olacak annişler yeni doğan sünneti hakkında ne düşünüyorsunuz ben çok kararlıyım aslında yaptırmaya ama annem damla kadar bebişe nasıl kıyacaksın olmaz diyip kafamı karıştırıyor ne yapsam bilemedim
allah izin veririse doğduğunda sarılık falan olmazsa ilk 3 gün içinde yaptırmak çok yararlıymış bebiş acı hissetmiyor hiç travma yaşamıyormuş ayrıca hemen iyileşiyormuş offf kararsızlık çok zor eşimde sen bilirsin diye topu bana atıyoooo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…