- 10 Kasım 2008
- 6.179
- 442
- 163
biz burdayız canım heyecanlanmaaa diyene bak sanki biz senin durumda olsak nasıl olurduk7buçukta canım ve 7buçuk olana kadar da 3buçuk atmaya devam çok tuhafım korku heyecan vs. bu arada biri daha suyu azalıp sezaryene girmişti topikte ama çıkaramadım
bende düşünüyorum canım tv.de doktor çok iyi demişti ama genede doktora sorucam ama kadın doğumcuya sorcak halim yok sanırım:26::26:oğluşu olacak annişler yeni doğan sünneti hakkında ne düşünüyorsunuz ben çok kararlıyım aslında yaptırmaya ama annem damla kadar bebişe nasıl kıyacaksın olmaz diyip kafamı karıştırıyor ne yapsam bilemedim
allah izin veririse doğduğunda sarılık falan olmazsa ilk 3 gün içinde yaptırmak çok yararlıymış bebiş acı hissetmiyor hiç travma yaşamıyormuş ayrıca hemen iyileşiyormuş offf kararsızlık çok zor eşimde sen bilirsin diye topu bana atıyoooo
ben çıkarıp temizlemiştim ama devam ediyor yine sorun hiç bir şey çıkmadı tam olarak neresinden bahsediyorsun ben deterjan çekmecesinden bahsediyorum bu problem sıkmasını da ekiler mi acaba?ben servis mi çağırsam bilemedim.tekrar bi deneyeyim...
Yaa kızlar benimde suyum azalmış Dr daha sık takip etmemiz lazım, heran doguma alabiliriz dedi:26:
biz burdayız canım heyecanlanmaaa diyene bak sanki biz senin durumda olsak nasıl olurdukayyy azcık saat kalmış müthişşş calimero yani güzin arkadaşımız
bende düşünüyorum canım tv.de doktor çok iyi demişti ama genede doktora sorucam ama kadın doğumcuya sorcak halim yok sanırım:26::26:
teşşekürler canım
walla yolladı canım artık gelme bile dedi
doğumumu başka hastanede yapacam oraya git dedi bakalım haftaya kadar beklerse bebiş diğer hastaneye gidecem
kızlar sizde kıllanma oldu mu? göbek bölgesi ,omuzumdaki tüyler bile arttı. kulak altında bile var sakal gibi siyah değil. sizce bunlar doğumdan sonra dökülür mü?
kızlar sizde kıllanma oldu mu? göbek bölgesi ,omuzumdaki tüyler bile arttı. kulak altında bile var sakal gibi siyah değil. sizce bunlar doğumdan sonra dökülür mü?
selam kızlar
bende oğluşumu gördüm bugün dr çatı muayenesi yapmadı doğum başladığında yaparız şimdilik gerek yok ama bebişin duruşu normale müsait dedi çok şükür 3220grolmuş bu aralar gelebilir rahimde silinme var dedi hazırlıklı ol dedi ama nst de sancı çıkmadı artık beklemedeyiz rabbim hepimizi sağlıcakla kurtarsın bebişlerimizi sağlıcakla kucaklayalım inşallah
7buçukta canım ve 7buçuk olana kadar da 3buçuk atmaya devam çok tuhafım korku heyecan vs. bu arada biri daha suyu azalıp sezaryene girmişti topikte ama çıkaramadım
oğluşu olacak annişler yeni doğan sünneti hakkında ne düşünüyorsunuz ben çok kararlıyım aslında yaptırmaya ama annem damla kadar bebişe nasıl kıyacaksın olmaz diyip kafamı karıştırıyor ne yapsam bilemedim
allah izin veririse doğduğunda sarılık falan olmazsa ilk 3 gün içinde yaptırmak çok yararlıymış bebiş acı hissetmiyor hiç travma yaşamıyormuş ayrıca hemen iyileşiyormuş offf kararsızlık çok zor eşimde sen bilirsin diye topu bana atıyoooo
Yaa kızlar benimde suyum azalmış Dr daha sık takip etmemiz lazım, heran doguma alabiliriz dedi:26:
sünneti çocuk dr değil de genel cerrah yapıyo heralde artık nasıl olsa hastanede 2 gece yatıcaz o zaman sorarız bakalım dr a
bende azaldı syble.cim
bendede kıllanma azaldı syblecim...bacaklarımı 2 ay önce almıştım hala kıl yokkk çok ilginç :26:
aaaaaaa senindemi canım bol su tüket kaçıncı haftadaydın
benim de bacaklar öyle 2-3 ayda bir aldırıyorum ama diğer bölgeler neden öyle oldu anlamadım.
Canım su tüketmenin pek faydası yokmuş bebek idrarini yapmadığı için su azaliyomus37+2 deyim bakalım ne zamana kadar içeride tutabilecegiz:26:
Doktor banada bol su iç dedi.Normalde su içen biri degildim ama bebek için büyük bardakla içmeye başladım ama son 1 haftadır içim yanıyor sanki.İçtigim suyun haddi hesabı yok.
aynen ben hep su içerim o ayrı mesele ama sabah kalktığım anda küçük pet şişe suyu bitiriyorum ne ilginç doktorlarda bir acaipler hangisine inanalım demi amaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?