2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

7buçukta canım ve 7buçuk olana kadar da 3buçuk atmaya devam çok tuhafım korku heyecan vs. bu arada biri daha suyu azalıp sezaryene girmişti topikte ama çıkaramadım
biz burdayız canım heyecanlanmaaa diyene bak sanki biz senin durumda olsak nasıl olurdukayyy azcık saat kalmış müthişşş calimero yani güzin arkadaşımız
bende düşünüyorum canım tv.de doktor çok iyi demişti ama genede doktora sorucam ama kadın doğumcuya sorcak halim yok sanırım:26::26:

evet deterjan çekmecesinden bahsediyorum erimeyen deterjan ve yumuşatıcılar orayı tıkıyor sende birşey çıkmadıysa daha fazla kurcalama servis çağır.

sünneti çocuk dr değil de genel cerrah yapıyo heralde artık nasıl olsa hastanede 2 gece yatıcaz o zaman sorarız bakalım dr a

teşşekürler canım
walla yolladı canım artık gelme bile dedi
doğumumu başka hastanede yapacam oraya git dedi bakalım haftaya kadar beklerse bebiş diğer hastaneye gidecem

çok ilginç ya bir çok doktor seni bırakmazdı hastanaden dışarı. Demek hepsinin yöntemi farklı en ufak bir sancıda sen git hastanene ne olur ne olmaz

kızlar sizde kıllanma oldu mu? göbek bölgesi ,omuzumdaki tüyler bile arttı. kulak altında bile var sakal gibi siyah değil. sizce bunlar doğumdan sonra dökülür mü?

kızlar sizde kıllanma oldu mu? göbek bölgesi ,omuzumdaki tüyler bile arttı. kulak altında bile var sakal gibi siyah değil. sizce bunlar doğumdan sonra dökülür mü?

bendede kıllanma azaldı syblecim...bacaklarımı 2 ay önce almıştım hala kıl yokkk çok ilginç :26:

ayy hayırlı doğumlar canım...siz böyle deyince ben bile heyecanlanıyorım:))

7buçukta canım ve 7buçuk olana kadar da 3buçuk atmaya devam çok tuhafım korku heyecan vs. bu arada biri daha suyu azalıp sezaryene girmişti topikte ama çıkaramadım

hayırlı,kolay doğumlar..sağlıkla al bebeiini kucağına inşallah

valla canım 4 yaşında bir erkek annesi olarak ben yaptırmadım,annen gb düşünüyorum,acı hissetmiyor diyorlarda zaten göbeği düşmemiş oluyor yavrunun birde sünnet bi anne için çok zor olur inancındayım..ama 1-2 yaş arası kesin yapılmalı bence...hem psikolojisi etkilenmiyor,hem sen onun dilinden anlamaya başlıyorsun..ama son karar senin tabiki..kafana ne yatıyorsa

Yaa kızlar benimde suyum azalmış Dr daha sık takip etmemiz lazım, heran doguma alabiliriz dedi :26:

şubatta birçok bebeişimiz geliyor sanırım..sanada hayırlı doğumlar canım...kolayca atlatıver..

bebişi olanlar...resimleri facegurubada ekleseniz kızlar...bizde görsek tontişleri

sünneti çocuk dr değil de genel cerrah yapıyo heralde artık nasıl olsa hastanede 2 gece yatıcaz o zaman sorarız bakalım dr a

benim doktorum 1 gecede çıkarıyormuş :26:hemşire doktorun kim dedi sezeryanda 1gece kalıp taburcu oluyormuşuz sanırım normal yapsam aynı gün çıkıcam

Canım su tüketmenin pek faydası yokmuş bebek idrarini yapmadığı için su azaliyomus 37+2 deyim bakalım ne zamana kadar içeride tutabilecegiz:26:

haftan iyiymiş canım sıkıntı yapma azcık günün kalmış zaten ama bana doktor bol su iç dedi:26:

Doktor banada bol su iç dedi.Normalde su içen biri degildim ama bebek için büyük bardakla içmeye başladım ama son 1 haftadır içim yanıyor sanki.İçtigim suyun haddi hesabı yok.

Doktor banada bol su iç dedi.Normalde su içen biri degildim ama bebek için büyük bardakla içmeye başladım ama son 1 haftadır içim yanıyor sanki.İçtigim suyun haddi hesabı yok.

aynen ben hep su içerim o ayrı mesele ama sabah kalktığım anda küçük pet şişe suyu bitiriyorum ne ilginç doktorlarda bir acaipler hangisine inanalım demi amaaaaaa

benimde son haftalarda dilim damağım kurumaya başladı kendiliğimden su içmeye başladım.yoksa suyu zorla içerdim :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…