- 10 Kasım 2008
- 6.179
- 442
- 163
iyi geceler tatlı annecikler :97:
canım çok nadir demişsin sorun olacağını sanmıyorum.sıklığına dikkat et yine de,belki üşütmeye bağlıdır
iyi akşamlar kızlar...nihayet hastaneden gele bildim. çok korkuttu kızım bizi bugece doğurcam sandım...3kez nst.çekildi kalp atışlarını beyenmedi dr.çok korktum...
sonunda doğru pozisyonu buldular Allaha şükür iyi çıktı nst.sonucu.
muayene oldum ultrasonda baktı dr.kızım 3750 gr.olmuş37.haftam bitti usg,de 39 hafta bitti gösteriyo kısmetse haftaya çarşamba tekrar gelcen dedi dr.duruma göre bakıcaz dedi...
heycanlı bi akşam geçirdik valla...
iyi akşamlar kızlar...nihayet hastaneden gele bildim. çok korkuttu kızım bizi bugece doğurcam sandım...3kez nst.çekildi kalp atışlarını beyenmedi dr.çok korktum...
muayene oldum ultrasonda baktı dr.kızım 3750 gr.olmuş37.haftam bitti usg,de 39 hafta bitti gösteriyo kısmetse haftaya çarşamba tekrar gelcen dedi dr.duruma göre bakıcaz dedi...
iyi geceler tatlı annecikler :97:
İyi geceler kızlar, yaklaşık 4-5 saattir karnımda ağrı var. Kasık ve bel bölgemde çok nadir. Resmen karnıma kramplar giriyor bi fikri olan varmı ???((
bu gece doğuma gitmiyimde karnım taş gibi...
sağol canmm...Amiiiincanım Allaha şükür sonu iyi olmuş.hayırlısıyla alırsın inşallah kucağına sağlıkla.meryem ceren kızımıza da maşallah Rabbim hepimizi hayırlı vakitlere denk getirsin
evet canmm çok az kaldı Allahın izninle...kilosuda iyiymiş. Geçmiş olsun hayırlısıyla haftaya doğum zaten
iyigcler..gece kuşları burda
yalancı sancıda olabilir...tabi sııklaşırsa dırıdırımmmmmmmm
maşallah size annesi...doğuma kadar 4kg olacak sanırım azize...sağlıkla gelsin inşallah tontiş kızın
bendede kıllanma azaldı syblecim...bacaklarımı 2 ay önce almıştım hala kıl yokkk çok ilginç :26:
maşallah oğluşuna canımselam kızlar
bende oğluşumu gördüm bugün dr çatı muayenesi yapmadı doğum başladığında yaparız şimdilik gerek yok ama bebişin duruşu normale müsait dedi çok şükür 3220grolmuş bu aralar gelebilir rahimde silinme var dedi hazırlıklı ol dedi ama nst de sancı çıkmadı artık beklemedeyiz rabbim hepimizi sağlıcakla kurtarsın bebişlerimizi sağlıcakla kucaklayalım inşallah
paylaşım için teşekkürler canım
canım doktorunu arasan yada bir acile gitsen yalancı sancıysada boşver hiç değilse öğrenmiş olursun birde yalancı ise dinleninde geçer diyordu kağan kocatepe...geçmiş olsunİyi geceler kızlar, yaklaşık 4-5 saattir karnımda ağrı var. Kasık ve bel bölgemde çok nadir. Resmen karnıma kramplar giriyor bi fikri olan varmı ???((
maşallah kızına azizecim 4kg.yu geçicek deseneiyi akşamlar kızlar...nihayet hastaneden gele bildim. çok korkuttu kızım bizi bugece doğurcam sandım...3kez nst.çekildi kalp atışlarını beyenmedi dr.çok korktum...
iyi geceler annecikler,
2 gündür kendimi iyi hissetmediğimden hazırlıkları hızlandırdık. Bugün temizlik vardı, yardımcım geldi, saolsun annemde perdeleri filan yıkadı. Yarın da bebeğin odasını yerleştircem artık nasipse. Boya kokusu yeni çıktı çünkü. Sonra gelsin ne zaman isterse artık prensesimiz. Çok sancım var bu gece yine. Belime, kasıklarıma bıcak sokuyorlar resmen. Aynı anda ateş basıyor. Şimdi biraz geçmişi okuyayım.
üff doktoruda aramak istemiyorum( gaz sancısımıdır acaba? ama şu an oturamaz durumdayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?