2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

İyi geceler kızlar, yaklaşık 4-5 saattir karnımda ağrı var. Kasık ve bel bölgemde çok nadir. Resmen karnıma kramplar giriyor bi fikri olan varmı ??? ((

canım çok nadir demişsin sorun olacağını sanmıyorum.sıklığına dikkat et yine de,belki üşütmeye bağlıdır

iyi akşamlar kızlar...nihayet hastaneden gele bildim. çok korkuttu kızım bizi bugece doğurcam sandım...3kez nst.çekildi kalp atışlarını beyenmedi dr.çok korktum...
sonunda doğru pozisyonu buldular Allaha şükür iyi çıktı nst.sonucu.

muayene oldum ultrasonda baktı dr.kızım 3750 gr.olmuş 37.haftam bitti usg,de 39 hafta bitti gösteriyo kısmetse haftaya çarşamba tekrar gelcen dedi dr.duruma göre bakıcaz dedi...
heycanlı bi akşam geçirdik valla...

canım Allaha şükür sonu iyi olmuş.hayırlısıyla alırsın inşallah kucağına sağlıkla.meryem ceren kızımıza da maşallah Rabbim hepimizi hayırlı vakitlere denk getirsin

Son düzenleme:

kilosuda iyiymiş. Geçmiş olsun hayırlısıyla haftaya doğum zaten

iyi geceler annecikler,

2 gündür kendimi iyi hissetmediğimden hazırlıkları hızlandırdık. Bugün temizlik vardı, yardımcım geldi, saolsun annemde perdeleri filan yıkadı. Yarın da bebeğin odasını yerleştircem artık nasipse. Boya kokusu yeni çıktı çünkü. Sonra gelsin ne zaman isterse artık prensesimiz. Çok sancım var bu gece yine. Belime, kasıklarıma bıcak sokuyorlar resmen. Aynı anda ateş basıyor. Şimdi biraz geçmişi okuyayım.

iyi geceler tatlı annecikler :97:

iyigcler..gece kuşları burda

İyi geceler kızlar, yaklaşık 4-5 saattir karnımda ağrı var. Kasık ve bel bölgemde çok nadir. Resmen karnıma kramplar giriyor bi fikri olan varmı ??? ((

yalancı sancıda olabilir...tabi sııklaşırsa dırıdırımmmmmmmm

maşallah size annesi...doğuma kadar 4kg olacak sanırım azize...sağlıkla gelsin inşallah tontiş kızın

bu gece doğuma gitmiyimde karnım taş gibi...

dr.un her an ulaşılabilecek biriyse sor istersen için rahatlar.bi kere ben karnım sürekli taş gibi dediğimde gel bi bakalım demişti.ama benim o ara zaten riskli dnemimdi hastaneden yeni çıkmıştım yoğun kasılmalarım vardı.sen de bi durumunu takip et bakalım tedirgin olursan da dr.unu ara sor.onlar bunun için varlar.inşallah bi sorun yoktur canım.

canım Allaha şükür sonu iyi olmuş.hayırlısıyla alırsın inşallah kucağına sağlıkla.meryem ceren kızımıza da maşallah Rabbim hepimizi hayırlı vakitlere denk getirsin
sağol canmm...Amiiiin
kilosuda iyiymiş. Geçmiş olsun hayırlısıyla haftaya doğum zaten
evet canmm çok az kaldı Allahın izninle...

sağol canmm... evet tosun kızım benim

bendede kıllanma azaldı syblecim...bacaklarımı 2 ay önce almıştım hala kıl yokkk çok ilginç :26:

Aynen ya ben de sadece bende öyle sanıyodum, koltukaltını hamilelik boyunca ya 3 kere aldım herhalde ya 2. Yüzümdeki yağlanma da gitti, ilk defa yüzüme krem sürmek zorunda kaldım hatta. Bir de hamilelikte kabızlık sorunu olur derler ya hep, benim tam aksi, ilk zamanlarda süt içemiyordum aynı anda tuvalete koşmam gerektiğinden. Şimdi içiyorum çok şükür tabi ama hâlâ eskiden haftada bir tuvaleet giderken şimdi en geç iki günde bir kesinlikle gidiyorum, çoğu zaman hergün.. Ne tuhaf.

maşallah oğluşuna canım
paylaşım için teşekkürler canım

geçmiş olsun azize...kızına da maşallah

canım doktorunu arasan yada bir acile gitsen yalancı sancıysada boşver hiç değilse öğrenmiş olursun birde yalancı ise dinleninde geçer diyordu kağan kocatepe...geçmiş olsun
maşallah kızına azizecim 4kg.yu geçicek desene

geçmiş olsun canım neyse bak işler bitmiş sayılır en zevklisi kalmıs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…