Bir anda mı oldu diye soran arkadaşım 4 gün önce sinyal vermişti ama 4 günde bayağı azalmış. Ben sakinim ama bi yandan da çok korkuyorum inşallah bi sorun çıkmaz arkadaşlar. Allahtan herşeyim hazır bekliyordum. hepinizi çok öpüyorum
sevgili arkadaşlar suyum çok azalmış yarın sabah alacaklar bebişişimdi dua isteme sırası bende, umarım herşey yolunda gider:18:Sabırsız ananın sabırsız oğlu
Maşallah ne güzel bir doğum olmuş canım.kızlar merhaba, İlknurcum sağolsun hepinize haber vermiş..Bebiş hazır uyuyorken bende sizlere de haber veriyim.. ben doğum yaptım..Pazartesi günü öğleden sonra suyum gelmeye başladı, hastaneye gittiğimizde sancım yoktu, salı sabahına kadar kendi kendine açılmasını beklediler, açılma olmayınca sabah suni sancı vermeye başladılar. Akşam üzerine kadar sancılarım oldu ama açılma olmadı. Akşam üzeri 16:00 da bebeğimin kalp atışlarının yavaşlaması üzerine epidural sezaryana karar verildi. Beni ameliyathaneye aldılar, epidural anestezi uygulandığı sırada tam sondajın takıldığı anda doktorum son kontrolde bebeğin gelmek üzere olduğunu, güçlü ıkınabilersem normal çekeceğini söyleyince insan üstü bir gayretle ıkınıp normal doğum yaptım üstelik sadece 2 dikişle.Tüm ameliyathane gibi bende çok şaşkınım. Ameliyat masasında normal doğum yaptım Bebeğim 36+3 de 3350 gr 50 cm doğdu Kızlar darısı başınıza, iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim.. Hepinizi çok öpüyorum
Şimdilik düzenimiz yok ama biraz toparlanınca tüm detayları anlatırım :80:
iyi akşamlar kızlar...nihayet hastaneden gele bildim. çok korkuttu kızım bizi bugece doğurcam sandım...3kez nst.çekildi kalp atışlarını beyenmedi dr.çok korktum...
sonunda doğru pozisyonu buldular Allaha şükür iyi çıktı nst.sonucu.
muayene oldum ultrasonda baktı dr.kızım 3750 gr.olmuş37.haftam bitti usg,de 39 hafta bitti gösteriyo kısmetse haftaya çarşamba tekrar gelcen dedi dr.duruma göre bakıcaz dedi...
heycanlı bi akşam geçirdik valla...
üff doktoruda aramak istemiyorum( gaz sancısımıdır acaba? ama şu an oturamaz durumdayım
İyi geceler kızlar, yaklaşık 4-5 saattir karnımda ağrı var. Kasık ve bel bölgemde çok nadir. Resmen karnıma kramplar giriyor bi fikri olan varmı ???((
sende benim gibisin hiç sevmem aramayı :26::26:gaz yapıcak bişeymi yedin ne zamandır ağrıyor peki
canım doğum sancıları düzenli oluyormuş birde aynı zamanda kasık ve bel ağrısı da yapıyormuş. Bence gaz ağrısıdır. Ama en iyi sen bilirsin. Bende doktoru aramayı hiç sevmiyorum. Hem o kadar para veriyoruz hemde çekiniyoruz. Bebeğin hareketleri nasıl peki canım?
bebiş hareketli ama ben şu an ağrıdan ölüyorum gazsada çıkmıyo nasıl bişey yaaaa
kimin bebişi kaç aylıkiyi geceler acaba kaç aylık şuan bebeyiniz
Öğlen 2 mandalina bi muz yemiştim. akşam 8de başladı hala kramp şeklinde karnım. sanki yara var kıpırdadıkça acıyo. Eşimde diyo biz bu gece gideriz hastaneye :)
kimin bebişi kaç aylık
canım sanmam olucağını gaz olsa bukadar sürmez ve çıkarda zaten bence bir gidin derim nst.ye bağlanırsın bu sancıyı çekme gazsada geçirirler hangi hastaneye gidiyordun ank.da
Ayaklarını filan sıcak tutsan gazsa çıkar belki.. Sıcak su torbası var mı ayağının altına koysan? Ama karnına koyma da doğacağı yoksa da doğurma
ayyy ne bilim napsam. Akropol'e gidiyorum cnm. bekleyeyim diyorum sancıysada çoğalınca giderim. Ama direk karnımda nefes alırken bile acıyo alla alla yaaa
ayyy ne bilim napsam. Akropol'e gidiyorum cnm. bekleyeyim diyorum sancıysada çoğalınca giderim. Ama direk karnımda nefes alırken bile acıyo alla alla yaaa
biliyorum canım o hastaneyi yakınmı bari hastaneye evin...birde ılık duş al istersen iyi gelir kaç haftalıkdı bebiş
yok yakında değil. çankaya birlikde evim. bebiş 37+6 artık :)
evet değilmiş yakın canım haftanda baya ileride tatlım önemse bence bu ağrıyı git bi nst çektir sancın varsa bebiş sıkıntıya girer
haftan kaçtı ebrulicimYarın dr. gidicem.Heyecandan uykum gelmiyor.Kontrole giden bebekle dönüyor.Eşime çantamızıda alıp gidelim ne olur ne olmaz bizim kızlar patır patır doguruyor dedimÇatı kontrolü yapar mı acaba?nts yede hiç girmedim:44:
bi duş alıyımda bakıyım artık damlacım. iyi geceler size umarım daha kötü olmam...
allah kabul etsin canım çok sağol duaların içindeben bütün işlerimi halledip gelene kadar bir arkadaşımız daha mı sancılanmış yoksa:26:
az önce duşumu aldım.sonra kuranımı okudum.hepimiz için dua ettim kızlar.İnşallah rabbim kabul eder....
İyi geceler Güzel Anneler,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?