2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ben bütün işlerimi halledip gelene kadar bir arkadaşımız daha mı sancılanmış yoksa:26:
az önce duşumu aldım.sonra kuranımı okudum.hepimiz için dua ettim kızlar.İnşallah rabbim kabul eder....

Canım allah kabul etsin, bol bol dua edelim birbirimize, bazen düşününce allahım kadınlar klubündeki mart annelerine sağlıklı hayırlı doğum nasip eyle demek dua ederken garip geliyor, komik buluyorum ama, sonuçta biz birbirimizi bilmesekde rabbim hepimizi biliyor. Allahım hepimize kolay doğum ve sağlıklı bebekler nasip etsin inş.

aminnn canım.bende aynı şeyi düşünüyorum
birde ben çok isteyipte hala bebeğine kavuşamamış oln arkadaşlarım var burada onlar içinde dua ediyorum.inş.Rabbim onlarada sağlıklı hayırlı evlatlar nasip eder

İnş. canım, ne güzel bir duyguymuş anne olmak, daha karnımızdayken bile bu kadar harika, kollarına almak, büyütmek kimbilir nasıldır?? Rabbim tüm isteyenlere bu güzelliği yaşatsın inş. aslında ne kadar şükretsek az...

Günaydın tüm mart annişleri ve tatlıcık mart bebişleri:92::92:
Hepinizin günü çok güzel geçsin.
Mart bebişlri sizde mart ayından önce gelmeyin tamam mı?
Daha var gelmenize yirim hepinisin ayaklarını

günaydın herkese müthiş güzel bir gün yaz günü gibi güneşe hayran oldum
herkesin günü güzel geçsin...

günaydın arkadaşlar, hayırlı cumalar. benim de bugün okulda son günüm. hayırlısıyla artık yarın raporumu alıp izne çıkacağım. hemen pazartesi de temizlik yapılacak. çok şükür rabbim, sanki pzt günü hiç cuma gelmeyecek gibiydi

hadi gözün aydın temizlikte kendini yorma...

hadi gözün aydın temizlikte kendini yorma...

sağolasın canım. dün banyo dolaplarını kendim halledeyim dedim, akşam bi baktım ayak bileklerim çok kötü şişmiş ve ayaklarım çok ağrıdı, her ne kadar bi bayan gelecek olsa da temizlik için, yine de insanın kendi halledip ayarlayacakları oluyo. tek korkum, oğlum sabretsin en az bi 2 hafta

evet canım dediğin gibi kendimiz karışmadan yapamıyoruz biliyorsun temizlik gibi zor işler erken gelmesine sebep olabiliyor bebeğin için yapmamaya çalış hayırlısıyla zamanında sağlıkla gelsin inş...

Kızlar ya bu mevsimde kayısı kompostosunu nerden buluyosunuz:18: Kuru kayısıdan da yapınca işe yarar mı ki?

ise yarar tabi canim yaramaz mi?

kalbimm sıkışıyor kansızlıgım varr korktummm

canim doktoruna sorsan belki ilac vb. verir?

sorun olmaz tatlim.

doktor muayene gittğinizde bebeğin suyuna bakıyor. ölçme yöntemleri var.. sayı 100 dü galiba birimini hatırlamıyorum. 100 ve üstündeyse su miktarı herşey yolunda demek oluyo

canim 100 cok fazla. normalde ust sinir 80 idi. bende su fazlaligi cikmisti da oradan biliyorum.

masallah annesi , hakkinizda hayirlisi olsun.

masallah canim amin..

canim biz dogumdan sonraki ilk 10 gun icinde yaptirmayi dusunuyoruz. su ilk asisini yaptirdiktan sonra.

Yaa kızlar benimde suyum azalmış Dr daha sık takip etmemiz lazım, heran doguma alabiliriz dedi :26:

hakkinizda hayirlisi olsun canim.

canim, aman meryem kuzusu telaslandirmis mi sizi masallah kilosuna canim Hakkinizda hayirlisi olsun.

hayirlisi canim, ellerinize saglik.

üff doktoruda aramak istemiyorum ( gaz sancısımıdır acaba? ama şu an oturamaz durumdayım

canim doktoruna sor istersen.

ben bütün işlerimi halledip gelene kadar bir arkadaşımız daha mı sancılanmış yoksa:26:
az önce duşumu aldım.sonra kuranımı okudum.hepimiz için dua ettim kızlar.İnşallah rabbim kabul eder....

Allah kabul etsin canim.

gunaydin canim, amin..

günaydın herkese müthiş güzel bir gün yaz günü gibi güneşe hayran oldum
herkesin günü güzel geçsin...

hepinize günaydın tatlı annişler
izne çıkacak arkadaşım için gözün aydın,çok kaptırma kendini temizliğe.ben 2 hafta önce izne ayrıldım35. haftada.o hafta öldüm yorgunluktan bak şimdi yine temizlenecek oldu bile ev
ama tatil süper bir şey.acaba bir daha hiç çalışmasam mı yok ya evde de olmak çok sıkıcı.biz hayırlısıyla bebişlerimizi alalım kucaklarımıza,büyütelim,sonra işimizin başına.

moralini bozmak gibi olmasın canım ama benimde dönmedi dönmesi zor yeri daraldığı için dedi doktor yanii belli olmaz ama zor

ohh ohhhhhh doğuma az kaldı desene canımbir bebiş daha geliyoooooo
evet canım hayırlsıyla bi gelseydii artıkk yaa çok özledimmm artık kucağımda olsunn
maşalah canım oğluşunaa
hadi hayırlıs bakalım
çok ilginç ya bir çok doktor seni bırakmazdı hastanaden dışarı. Demek hepsinin yöntemi farklı en ufak bir sancıda sen git hastanene ne olur ne olmaz
demek ki canım bide ben gittiğim hastanede yapmıcam doğumu başka hastanede yapacam kontrollerimi burda yaptırdım belkide o yüzden tutmamış olabilir
canım dün gece doğuracam sandımm 15dk bi 3 defa ağrı girdi nasıl seviniyorum anlatamam sonra bi daha olmadıı(
maşalah canımm çok şükür sonu güsel olmuşş
ohh evler mis gibi oldu gelsin artık quzucuk mis gibi evee
şimdiden kolay gelsin canım

çok saol aplacım Allah razı olsun hepimizin inşalahh

Günaydın kızlar,

Bu sabah erken kalktık kızımla. Midem çok kötü yine. Bulantı ve ağzımda acılık var. Neyse son günlerimiz artık. Akşamüstü de doktora gideceğiz bakalım bu sefer inşallah sancı çıkar Yoksa benim kızım 42. haftaya kadar bekleyecek herhalde..Doktorum salı alttan muayene etmişti acaba bugünde bakarmı? Zaten salı hazırlıksız yakalandım. Diken gibi çıkmıştı tüyler azıcık.:78:Biraz uzasın bekliyorum. Ama bugünde tekrar bakarsa yine rezil olcam. Offfffffffffff.:95:

günaydın canım
gözünaydın artık evde bol bol istirhat edersin

bu arada herkese gunaydinn

günaydın tatlımmm

günaydınn herkese...

Günaydın tatlı annecikler,tatlı bebişler
günaydın cnm hepinize

günaydın cnm
geçmiş olsun
tatlım takma tüyleri minicik minicikmiş zaten.
haftaya halledersin doğum ve sonrasında rahat olur senin için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…