ben bütün işlerimi halledip gelene kadar bir arkadaşımız daha mı sancılanmış yoksa:26:
az önce duşumu aldım.sonra kuranımı okudum.hepimiz için dua ettim kızlar.İnşallah rabbim kabul eder....
aminnn canım.bende aynı şeyi düşünüyorumCanım allah kabul etsin, bol bol dua edelim birbirimize, bazen düşününce allahım kadınlar klubündeki mart annelerine sağlıklı hayırlı doğum nasip eyle demek dua ederken garip geliyor, komik buluyorum ama, sonuçta biz birbirimizi bilmesekde rabbim hepimizi biliyor. Allahım hepimize kolay doğum ve sağlıklı bebekler nasip etsin inş.
aminnn canım.bende aynı şeyi düşünüyorum
birde ben çok isteyipte hala bebeğine kavuşamamış oln arkadaşlarım var burada onlar içinde dua ediyorum.inş.Rabbim onlarada sağlıklı hayırlı evlatlar nasip eder
bebiş hareketli ama ben şu an ağrıdan ölüyorum gazsada çıkmıyo nasıl bişey yaaaa
günaydın arkadaşlar, hayırlı cumalar. benim de bugün okulda son günüm. hayırlısıyla artık yarın raporumu alıp izne çıkacağım. hemen pazartesi de temizlik yapılacak. çok şükür rabbim, sanki pzt günü hiç cuma gelmeyecek gibiydi
hadi gözün aydın temizlikte kendini yorma...
sağolasın canım. dün banyo dolaplarını kendim halledeyim dedim, akşam bi baktım ayak bileklerim çok kötü şişmiş ve ayaklarım çok ağrıdı, her ne kadar bi bayan gelecek olsa da temizlik için, yine de insanın kendi halledip ayarlayacakları oluyo. tek korkum, oğlum sabretsin en az bi 2 hafta
Kızlar ya bu mevsimde kayısı kompostosunu nerden buluyosunuz:18: Kuru kayısıdan da yapınca işe yarar mı ki?
kalbimm sıkışıyor kansızlıgım varr korktummm
kızlarr merhabalrr...uzun zaman dan beri giremiyorumm vaktim olmuyor okula gidip geliyorummmtivoli de doğum yapmış hayırlı uğurlu olsun canım Allahım sağlık sıhhatle büyütmeyi nasip etsin .
artık iyice ağırlaştım yaa kaburgalarım ağryor oturrken kalçam belim ayaklarım heryeim ağrıyor yaaaneyse oğluşum sağlıklı gelsin yeter ki...birşey soracağım kızlar yaaaaa ben bir konuda çok tedirgin oluyorummm...eğilip kalkarken birde çok açık olacak ama kusura bakmayın wc de tahretlenirken karnıma baskı oluyor ya bu bebişime zarar vermez dimi kızlar yaa :18:
doktor muayene gittğinizde bebeğin suyuna bakıyor. ölçme yöntemleri var.. sayı 100 dü galiba birimini hatırlamıyorum. 100 ve üstündeyse su miktarı herşey yolunda demek oluyo
slm kızlar hayırlı akşamlar bugün dr kontrolümüz vardı 2cm açılmam varmış
bebeişim 3 .100 gr olmuş boyunu sormayı unutuumm
bugün altan baktı bu sefer canım çok yandıı açılman var deyince çok heyecanlandım
geçmişe bakamadım baya birikmiş sayfalar herkes iyidir inşaalhh
selam kızlar
bende oğluşumu gördüm bugün dr çatı muayenesi yapmadı doğum başladığında yaparız şimdilik gerek yok ama bebişin duruşu normale müsait dedi çok şükür 3220grolmuş bu aralar gelebilir rahimde silinme var dedi hazırlıklı ol dedi ama nst de sancı çıkmadı artık beklemedeyiz rabbim hepimizi sağlıcakla kurtarsın bebişlerimizi sağlıcakla kucaklayalım inşallah
oğluşu olacak annişler yeni doğan sünneti hakkında ne düşünüyorsunuz ben çok kararlıyım aslında yaptırmaya ama annem damla kadar bebişe nasıl kıyacaksın olmaz diyip kafamı karıştırıyor ne yapsam bilemedim
allah izin veririse doğduğunda sarılık falan olmazsa ilk 3 gün içinde yaptırmak çok yararlıymış bebiş acı hissetmiyor hiç travma yaşamıyormuş ayrıca hemen iyileşiyormuş offf kararsızlık çok zor eşimde sen bilirsin diye topu bana atıyoooo
Yaa kızlar benimde suyum azalmış Dr daha sık takip etmemiz lazım, heran doguma alabiliriz dedi:26:
iyi akşamlar kızlar...nihayet hastaneden gele bildim. çok korkuttu kızım bizi bugece doğurcam sandım...3kez nst.çekildi kalp atışlarını beyenmedi dr.çok korktum...
sonunda doğru pozisyonu buldular Allaha şükür iyi çıktı nst.sonucu.
muayene oldum ultrasonda baktı dr.kızım 3750 gr.olmuş37.haftam bitti usg,de 39 hafta bitti gösteriyo kısmetse haftaya çarşamba tekrar gelcen dedi dr.duruma göre bakıcaz dedi...
heycanlı bi akşam geçirdik valla...
iyi geceler annecikler,
2 gündür kendimi iyi hissetmediğimden hazırlıkları hızlandırdık. Bugün temizlik vardı, yardımcım geldi, saolsun annemde perdeleri filan yıkadı. Yarın da bebeğin odasını yerleştircem artık nasipse. Boya kokusu yeni çıktı çünkü. Sonra gelsin ne zaman isterse artık prensesimiz. Çok sancım var bu gece yine. Belime, kasıklarıma bıcak sokuyorlar resmen. Aynı anda ateş basıyor. Şimdi biraz geçmişi okuyayım.
üff doktoruda aramak istemiyorum( gaz sancısımıdır acaba? ama şu an oturamaz durumdayım
ben bütün işlerimi halledip gelene kadar bir arkadaşımız daha mı sancılanmış yoksa:26:
az önce duşumu aldım.sonra kuranımı okudum.hepimiz için dua ettim kızlar.İnşallah rabbim kabul eder....
Günaydın tüm mart annişleri ve tatlıcık mart bebişleri:92::92:
Hepinizin günü çok güzel geçsin.
Mart bebişlri sizde mart ayından önce gelmeyin tamam mı?
Daha var gelmenize yirim hepinisin ayaklarını
Günaydın tüm mart annişleri ve tatlıcık mart bebişleri:92::92:
Hepinizin günü çok güzel geçsin.
Mart bebişlri sizde mart ayından önce gelmeyin tamam mı?
Daha var gelmenize yirim hepinisin ayaklarını
günaydın herkese müthiş güzel bir gün yaz günü gibi güneşe hayran oldum
herkesin günü güzel geçsin...
günaydın arkadaşlar, hayırlı cumalar. benim de bugün okulda son günüm. hayırlısıyla artık yarın raporumu alıp izne çıkacağım. hemen pazartesi de temizlik yapılacak. çok şükür rabbim, sanki pzt günü hiç cuma gelmeyecek gibiydi
evet canım hayırlsıyla bi gelseydii artıkk yaa çok özledimmm artık kucağımda olsunnmoralini bozmak gibi olmasın canım ama benimde dönmedi dönmesi zor yeri daraldığı için dedi doktor yanii belli olmaz ama zor
ohh ohhhhhh doğuma az kaldı desene canımbir bebiş daha geliyoooooo
maşalah canım oğluşunaaselam kızlar
bende oğluşumu gördüm bugün dr çatı muayenesi yapmadı doğum başladığında yaparız şimdilik gerek yok ama bebişin duruşu normale müsait dedi çok şükür 3220grolmuş bu aralar gelebilir rahimde silinme var dedi hazırlıklı ol dedi ama nst de sancı çıkmadı artık beklemedeyiz rabbim hepimizi sağlıcakla kurtarsın bebişlerimizi sağlıcakla kucaklayalım inşallah
demek ki canım bide ben gittiğim hastanede yapmıcam doğumu başka hastanede yapacam kontrollerimi burda yaptırdım belkide o yüzden tutmamış olabilirçok ilginç ya bir çok doktor seni bırakmazdı hastanaden dışarı. Demek hepsinin yöntemi farklı en ufak bir sancıda sen git hastanene ne olur ne olmaz
maşalah canımm çok şükür sonu güsel olmuşşiyi akşamlar kızlar...nihayet hastaneden gele bildim. çok korkuttu kızım bizi bugece doğurcam sandım...3kez nst.çekildi kalp atışlarını beyenmedi dr.çok korktum...
sonunda doğru pozisyonu buldular Allaha şükür iyi çıktı nst.sonucu.
muayene oldum ultrasonda baktı dr.kızım 3750 gr.olmuş37.haftam bitti usg,de 39 hafta bitti gösteriyo kısmetse haftaya çarşamba tekrar gelcen dedi dr.duruma göre bakıcaz dedi...
heycanlı bi akşam geçirdik valla...
ohh evler mis gibi oldu gelsin artık quzucuk mis gibi eveeiyi geceler annecikler,
2 gündür kendimi iyi hissetmediğimden hazırlıkları hızlandırdık. Bugün temizlik vardı, yardımcım geldi, saolsun annemde perdeleri filan yıkadı. Yarın da bebeğin odasını yerleştircem artık nasipse. Boya kokusu yeni çıktı çünkü. Sonra gelsin ne zaman isterse artık prensesimiz. Çok sancım var bu gece yine. Belime, kasıklarıma bıcak sokuyorlar resmen. Aynı anda ateş basıyor. Şimdi biraz geçmişi okuyayım.
çok saol aplacım Allah razı olsun hepimizin inşalahhise yarar tabi canim yaramaz mi?
canim doktoruna sorsan belki ilac vb. verir?
sorun olmaz tatlim.
canim 100 cok fazla. normalde ust sinir 80 idi. bende su fazlaligi cikmisti da oradan biliyorum.
masallah annesi, hakkinizda hayirlisi olsun.
masallah canimamin..
canim biz dogumdan sonraki ilk 10 gun icinde yaptirmayi dusunuyoruz. su ilk asisini yaptirdiktan sonra.
hakkinizda hayirlisi olsun canim.
canim, aman meryem kuzusu telaslandirmis mi sizimasallah kilosuna canim Hakkinizda hayirlisi olsun.
hayirlisi canim, ellerinize saglik.
canim doktoruna sor istersen.
Allah kabul etsin canim.
gunaydin canim, amin..
günaydın canımgünaydın arkadaşlar, hayırlı cumalar. benim de bugün okulda son günüm. hayırlısıyla artık yarın raporumu alıp izne çıkacağım. hemen pazartesi de temizlik yapılacak. çok şükür rabbim, sanki pzt günü hiç cuma gelmeyecek gibiydi
hepinize günaydın tatlı annişler
izne çıkacak arkadaşım için gözün aydın,çok kaptırma kendini temizliğe.ben 2 hafta önce izne ayrıldım35. haftada.o hafta öldüm yorgunluktanbak şimdi yine temizlenecek oldu bile ev
ama tatil süper bir şey.acaba bir daha hiç çalışmasam mıyok ya evde de olmak çok sıkıcı.biz hayırlısıyla bebişlerimizi alalım kucaklarımıza,büyütelim,sonra işimizin başına.
bu arada herkese gunaydinn
günaydın tatlımmm
günaydınn herkese...
günaydın cnm hepinizeGünaydın tatlı annecikler,tatlı bebişler
Günaydın kızlar,
Bu sabah erken kalktık kızımla. Midem çok kötü yine. Bulantı ve ağzımda acılık var. Neyse son günlerimiz artık. Akşamüstü de doktora gideceğiz bakalım bu sefer inşallah sancı çıkarYoksa benim kızım 42. haftaya kadar bekleyecek herhalde.. Doktorum salı alttan muayene etmişti acaba bugünde bakarmı? Zaten salı hazırlıksız yakalandım. Diken gibi çıkmıştı tüyler azıcık.:78:Biraz uzasın bekliyorum. Ama bugünde tekrar bakarsa yine rezil olcam. Offfffffffffff.:95:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?