2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

napıcaz bu dertle bilmiyorum bende geçen hafta ağda yaptırıp gitmiştim alttan muayene yapmadı dun giderken azcık uzayanları eşim halletti ee dr yıne alttan muayene yapmadı çünkü bebişim ters bı anlamı yokmuş, sinir oldum bı daha ki kontrolde bakalım ne olcak gerçi heran sancılanabılırsın artık dedi bilseydım ağdamı şimdi yaptırırdım hiç olmzsa doğuma kadar idare ederdi. zaten çok zorlandım son ağdaya gittiğimde belim ağrıdan öldü yat yat bı daha asla gidemem :26:

canim takma kafana tuyleri, doktorlar neler gormeye alisik. acikcasi ben oranin sadece yukari bolgesini yapabiliyorum. asagilar oyle kaliyor malesef.. en son dogum oncesi annemler geldikleri zaman, annemden yardim almayi dusunuyorum.

canim takma kafana tuyleri, doktorlar neler gormeye alisik. acikcasi ben oranin sadece yukari bolgesini yapabiliyorum. asagilar oyle kaliyor malesef.. en son dogum oncesi annemler geldikleri zaman, annemden yardim almayi dusunuyorum.

öyle yapacağım artık kızlar. Zaten şimdi yapsam uzamayanlar haftaya çıkacak. Doktor doğum yaklaşmış falan derse artık yarın giderim. Hem babamız arabayla götürür...Bir yerden bir yere gitmek işkence artık.

günaydın kızlar, moralim bozuk dün öğleden beri bebişimin hareketlerini net hissedemiyorum, yeri daraldığı için midir, içim içimi yiyor yaaa
Doktor kontrolü yarın, ben öyle ayağını, başını, poposunu anlamıyorum, elime falan gelmiyor, yaaa ağlayacam yaaaa. Artık kramplarım oluyor vee o kramplardan bugün yürüyüşte zorlandım.
Şekerim normal çıkmıştı bir sorun yoktu, ben de hamur işi ve şekerli, tatlı şeyleri yemekte bir sakınca görmedim. Şimdi diyorum olmayan şeker şimdi çıkmış mıdır? Bebeğime zarar mı verdim böyle yiyerek eee çünkü bir sorun yoktu

canim hareketlerini say, eger gun icinde 10 kez en az hareket ediyorsa sorun yok demisti doktorum. ama sen doktoruna bir ara danis. bende anlamiyorum poposu mu kolumu ayagimi. onemli olan hareketi. neresinin hareket ettigi degil canim.

günaydın canım
canım azıcık bile hissetmen yeterlidir.
yeri de daralmış olabilir yada uyuyordur.
yada drunu ara en azından için rahatlar

Arkadaşlar herkese günaydınlar, iyi cumalar...
Dün kontrole gittik. İlk kez annemde geldi. Şehirdışında yaşadığı için son aylarımda yanında olayım diye geldi. Ultrasonda bebeği görünce çok şaşırdı ve mutlu olsu. Bebişimde maşallah 2750 gr olmuş. 2 hafta önce 2050 grdı. Doktor yine 1 hafta önden gidiyor diye söyledi. Annem 25 martı beklemez bu bebek, karnın aşağıda diyor ama bilemiyorum tabi. İyi olan yanı ben kilo almamışım.
Şimdiye kadar NST ye girmedim ben. Önümüzdeki hafta kontrole gidince girecekmişim ve de doktor artık herhafta göreceğim sizi dedi. Son aya girdiğimiz için uykusuzluk, ağrılarda artma v.s. olacaktır. Bildiğimiz gibi sadece düzenli ağrılar olursa, kanama olarsa yada bebeğin hareketlerinde azalma hissederseniz mutlaka gelin dedi.
Çalışamaz iznim içinde çalışabilir raporundan tam 5 hafta sonra gelin çalışamaz raporunu vereyim dedi. Durum böyle...
Hepimiz sağlıkla ve kolaylıkla bebeğimizi dünyaya getiririz inşallah...

kızlar moralim çok bozuldu. Doktorumun sekreteri aradı. Doktorumun babası rahatsızlanmış, salı gününe kadar yokmuş. Çok korkuyorum ya o yokken doğum yaparsam diye. Başka doktorda tanımıyorum ne yaparımki bu durumda?

günaydın şeker annelerrrr

sevgili arkadaşlar suyum çok azalmış yarın sabah alacaklar bebişi şimdi dua isteme sırası bende, umarım herşey yolunda gider:18:Sabırsız ananın sabırsız oğlu
deniz şu sıralar kucağına almıştır herhalde bebişini sabah 7.30 da diyordu ayyy çok heycanlıııı

masallah canim kuzuna

canim hakkinizda hayirlisi olsun. mutlaka bir doktor dogurtur canim. insallah kendi doktorun olur ama stres yapma hemen.

maşallah bebişine
inş salıya kadar kızın durur canım öyle birşey olursa kendi doktorunu ararsın oda seni bir doktora yönlendirir kesin

kuzucuğuna annesi
amin canım sağlıcakla zamanında alırıs bebiçlertimizi

canım kötü düşünme
sweetin de dediği gibi inşallah bekler kuzu,
gelirse de drun güvendiği birine yönlendirir cnm
kuzun da inşallah salıdan sonra gelir
günaydın şeker annelerrrr

deniz şu sıralar kucağına almıştır herhalde bebişini sabah 7.30 da diyordu ayyy çok heycanlıııı

evety canım
her ikisininde sağlığı yerindedir inşallah

kızlar merhaba. ben uzun zamandır giremedim. hem artık sona doğru yaklaştığımdan hemde en son pazartesi girdim. bişiler yazdım sevgililer günüydü ve kandildi üstelik. anneme yürüyüşe gittim eşimden tel geldi eve hırsız girmiş. o an nasıl şok olduğumu anlatamam. annemle nasıl otobüse bindik nasıl eve geldik bilmiyorum. çelik kapıyı patlatmış. evin halini bir gördüm bayılcam sandım. taş taş üstünde kalmamış diyeyim siz anlayın. bişey bulamamış alamamış ama evin o hali bile yeterdi zaten. bütün çekmeceleri dökmüş evin içi curcuna. bomba patlamış gibi. neyse biraz sakinleşince annemle toparladık hemen. ama en büyük şansım o anda evde olmamam. bişiler alsaydı da hiç umrumda değildi. evde olsaydım muhtemelen delikten bakıp tanımadığım için ses vermeyecektim ve onlar kapıyı kurcalamaya başladığında neler olacaktı düşünmek dahi istemiyorum. neyse bu geçti koca alanyada 2 gün boyunca istediğimiz gibi sağlam bi kapı bulamadık. iki gün o kapıyla durmak zorunda kaldık. üstü falan kilitleniyordu ama alt kısmı kilitsizdi. annem geldi gündüzleri hep. evden hiç çıkamadık. kapı geldi bu kezde temizliği felan derken ancak oldu. neyse allaha şükür bende bebişte çok iyiyiz. allah beterinden saklasın. bu arada cumartesi kayınvalidemler geliyor. ne kadar kalacakları belli değil:18: işte böyle kızlar. ay çok uzattım sizler iyisiniz inşallah yaramaz bişey yok.

kıxzlarrr naberrrrrr...hayırlı cumalar..bugunum hızlı basladı sonunda bebegımın esyalarını yıkıyorum aksamada teyzosları utulucek ve bölece hast. cantamı hazırlıcam...

Çok geçmiş olsun canım benim Rabbim esirgemiş seni de bebeğini de..Verilmiş sadakan varmış..Küçük büyük miktar fark etmez sadaka versen iyi olur canım..Hepimiz Rabbime emanetiz..Bebeklerimizi de bizleride esirgesi Rabbim..

Allah yardımcın olsun canım..Kayınvaliden nasıl biri bilmiyorum ama salla gitsin gün senin günün olacak unutma bebeğinin de anneliğinin de ilk zamanlarının tadını çıkart sıkma canını..

kıxzlarrr naberrrrrr...hayırlı cumalar..bugunum hızlı basladı sonunda bebegımın esyalarını yıkıyorum aksamada teyzosları utulucek ve bölece hast. cantamı hazırlıcam...

ohhh maşallah benim oğluşumun çanta tamam ama benim ki tamam değil..Emzirmeli pijamam ve emzirme sütyenim yok alacağım yarın inş. Bir de toparlayıcı alacağım kendime hastaneden çıkarken giyerim sanırım..Avrupa da sezaryan da olsa normal da olsa korse giydirmeden çıkartmıyorlarmış hastaneden..Benim ki sezaryan olacak bakalım giyebilecek miyim =)))

canım benim büyük geçmiş olsun.allah cezalarını versin böyle insanların.şunlara bakın yaaaeee onlarda haklı,devletimiz sağolsun yakalansalar bile salıp salıp duruyolar ........................leri.evde olmaman büyük şansmış canım,dediğin gibi daha büyük şeylerde olabilirdi. annene dua et.iyki yanındaymış.tekrar çok geçmiş olsun.

çok geçmiş olsun allah beterinden saklasın böyle bişi olcaksa ki inşallah hiç olmaz ama evde kimse yokken olsun zaten umarım fazla zararınız olmamıştır...

kızlar size bi arkadaşımın bebek şekeri ve sepetini sakın alma ben getireceğim dediğinden bahsetmiştim bir kaç gün önce getirdi. çok hoşuma gitti. sağolsun. değişik bi hediye oldu benim için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…