kızlar size bi arkadaşımın bebek şekeri ve sepetini sakın alma ben getireceğim dediğinden bahsetmiştim bir kaç gün önce getirdi. çok hoşuma gitti. sağolsun. değişik bi hediye oldu benim için.
Eki Görüntüle 143523 Eki Görüntüle 143524 Eki Görüntüle 143525
Çok geçmiş olsun canım benim Rabbim esirgemiş seni de bebeğini de..Verilmiş sadakan varmış..Küçük büyük miktar fark etmez sadaka versen iyi olur canım..Hepimiz Rabbime emanetiz..Bebeklerimizi de bizleride esirgesi Rabbim..
Allah yardımcın olsun canım..Kayınvaliden nasıl biri bilmiyorum ama salla gitsin gün senin günün olacak unutma bebeğinin de anneliğinin de ilk zamanlarının tadını çıkart sıkma canını..
canım benim büyük geçmiş olsun.allah cezalarını versin böyle insanların.şunlara bakın yaaaeee onlarda haklı,devletimiz sağolsun yakalansalar bile salıp salıp duruyolar ........................leri.evde olmaman büyük şansmış canım,dediğin gibi daha büyük şeylerde olabilirdi. annene dua et.iyki yanındaymış.tekrar çok geçmiş olsun.
çok geçmiş olsun allah beterinden saklasın böyle bişi olcaksa ki inşallah hiç olmaz ama evde kimse yokken olsun zaten umarım fazla zararınız olmamıştır...
kızlar merhaba. ben uzun zamandır giremedim. hem artık sona doğru yaklaştığımdan hemde en son pazartesi girdim. bişiler yazdım sevgililer günüydü ve kandildi üstelik. anneme yürüyüşe gittim eşimden tel geldi eve hırsız girmiş. o an nasıl şok olduğumu anlatamam. annemle nasıl otobüse bindik nasıl eve geldik bilmiyorum. çelik kapıyı patlatmış. evin halini bir gördüm bayılcam sandım. taş taş üstünde kalmamış diyeyim siz anlayın. bişey bulamamış alamamış ama evin o hali bile yeterdi zaten. bütün çekmeceleri dökmüş evin içi curcuna. bomba patlamış gibi. neyse biraz sakinleşince annemle toparladık hemen. ama en büyük şansım o anda evde olmamam. bişiler alsaydı da hiç umrumda değildi. evde olsaydım muhtemelen delikten bakıp tanımadığım için ses vermeyecektim ve onlar kapıyı kurcalamaya başladığında neler olacaktı düşünmek dahi istemiyorum. neyse bu geçti koca alanyada 2 gün boyunca istediğimiz gibi sağlam bi kapı bulamadık. iki gün o kapıyla durmak zorunda kaldık. üstü falan kilitleniyordu ama alt kısmı kilitsizdi. annem geldi gündüzleri hep. evden hiç çıkamadık. kapı geldi bu kezde temizliği felan derken ancak oldu. neyse allaha şükür bende bebişte çok iyiyiz. allah beterinden saklasın. bu arada cumartesi kayınvalidemler geliyor. ne kadar kalacakları belli değil:18: işte böyle kızlar. ay çok uzattım sizler iyisiniz inşallah yaramaz bişey yok.
ayyy çok güzel benim sepetimin aynısı ama benimkinde sadece kurdela var böyle çok daha güzel görünüyor =)) )Güle Güle sağlıkla kullanın inş.
benim kayınvalidem tutturdu bunda şeker dağıtırılır mı die olmaz da olmaz dedi sinir etti beni bişeye de yorum yapmasa yan gider insanlar alamazmış bunun içinden sanki lokum dağıtırıyoruz ya sinir bozucu şeyyyy
kızlar merhaba. ben uzun zamandır giremedim. hem artık sona doğru yaklaştığımdan hemde en son pazartesi girdim. bişiler yazdım sevgililer günüydü ve kandildi üstelik. anneme yürüyüşe gittim eşimden tel geldi eve hırsız girmiş. o an nasıl şok olduğumu anlatamam. annemle nasıl otobüse bindik nasıl eve geldik bilmiyorum. çelik kapıyı patlatmış. evin halini bir gördüm bayılcam sandım. taş taş üstünde kalmamış diyeyim siz anlayın. bişey bulamamış alamamış ama evin o hali bile yeterdi zaten. bütün çekmeceleri dökmüş evin içi curcuna. bomba patlamış gibi. neyse biraz sakinleşince annemle toparladık hemen. ama en büyük şansım o anda evde olmamam. bişiler alsaydı da hiç umrumda değildi. evde olsaydım muhtemelen delikten bakıp tanımadığım için ses vermeyecektim ve onlar kapıyı kurcalamaya başladığında neler olacaktı düşünmek dahi istemiyorum. neyse bu geçti koca alanyada 2 gün boyunca istediğimiz gibi sağlam bi kapı bulamadık. iki gün o kapıyla durmak zorunda kaldık. üstü falan kilitleniyordu ama alt kısmı kilitsizdi. annem geldi gündüzleri hep. evden hiç çıkamadık. kapı geldi bu kezde temizliği felan derken ancak oldu. neyse allaha şükür bende bebişte çok iyiyiz. allah beterinden saklasın. bu arada cumartesi kayınvalidemler geliyor. ne kadar kalacakları belli değil:18: işte böyle kızlar. ay çok uzattım sizler iyisiniz inşallah yaramaz bişey yok.
çok geçmiş olsun deniz allah korumuş...sepetiniz ve şekerinizde çok güzelmiş arkadaşın süper bir hediye almışkızlar size bi arkadaşımın bebek şekeri ve sepetini sakın alma ben getireceğim dediğinden bahsetmiştim bir kaç gün önce getirdi. çok hoşuma gitti. sağolsun. değişik bi hediye oldu benim için.
kızlar merhaba herkese,
1hft dır giremiyorum int yok halada yok anneme geldim şimdi kahvaltıya buraya gelirken bilgs getirir girerim artık ,umarım herkes iyidir..
geçmişi okuyacağım artık bugün biraz..
biz dün akşam kontrole gittik ben 1 hftdır zaten doktoru dinleyip yatmadım çok ama ilk defa dün dışarı çıkınca bir iyi geldi giyinip süslenmek bile..nudilata devam yoruldukça dinleniyorum işte doktor birşey demedi bende sormadım zaten vücudum izin verdikçe hareket edebiliyorum artık..
açılma yok kanama yok çok şükür bizim kız bizi kandırmış yani zaten o gün baş aşağı duruyordu dün doktorum çok şaşırdı çünkü dönmüş diyen doktor artık doğum poz almış 2700 bir bebeğin dönmesi zor demişti ama benim kurtlu peynir nasıl başardıysa kafa yukarıda yan oturruyordu doktor nasıl dönmüş bu diyor sezeryan dedi başı yukarıda olduğu için kilomuzda 3450 olmuşartık dönemez sanırım zaten çatım dar kızım kilolu olmazdı sanırım..ne zaman dedim daha erken diyor halen 39 olsun bir dedi sanırım benim kız 5 kilo olacak bu gidişle biz direkt 6 aylıkları giydireceğiz yani erken olur derken benimki daha bekleyecek sanırım gününü odaları gezdim beklerken çok beğendim kapılarda süsler vardı hep çiçekler doluydu kaıpların önünde kapı süsleri paketmiş 250 tl dediler yaptırmayacağım hiç gerek yok bence zaten eve çıkacağız 1-2 gün sonra odasına alacağım ben kapı süsü..doğum foto.1000 tl oda çok bence eşimi ikna etsem girecek çeker ama girmem diyor girmezsede hemişirelere verirsin dediler..fiyatlat çok yükselmiş bu arada sez. 8 bin olmuş..istda yaklaştırıyorlarmış ist 15 bin miş.yuhhhhh dedimmmm...
kıxzlarrr naberrrrrr...hayırlı cumalar..bugunum hızlı basladı sonunda bebegımın esyalarını yıkıyorum aksamada teyzosları utulucek ve bölece hast. cantamı hazırlıcam...
kızlar size bi arkadaşımın bebek şekeri ve sepetini sakın alma ben getireceğim dediğinden bahsetmiştim bir kaç gün önce getirdi. çok hoşuma gitti. sağolsun. değişik bi hediye oldu benim için.
slm kızlar sizlere acil bişe sormak istiyorum ultrason kağıdında amniyon sıvısının ölçümünü belirten değer afı mi oluyo
kızlar merhaba herkese,
1hft dır giremiyorum int yok halada yok anneme geldim şimdi kahvaltıya buraya gelirken bilgs getirir girerim artık ,umarım herkes iyidir..
biz dün akşam kontrole gittik ben 1 hftdır zaten doktoru dinleyip yatmadım çok ama ilk defa dün dışarı çıkınca bir iyi geldi giyinip süslenmek bile..nudilata devam yoruldukça dinleniyorum işte doktor birşey demedi bende sormadım zaten vücudum izin verdikçe hareket edebiliyorum artık..
açılma yok kanama yok çok şükür bizim kız bizi kandırmış yani zaten o gün baş aşağı duruyordu dün doktorum çok şaşırdı çünkü dönmüş diyen doktor artık doğum poz almış 2700 bir bebeğin dönmesi zor demişti ama benim kurtlu peynir nasıl başardıysa kafa yukarıda yan oturruyordu doktor nasıl dönmüş bu diyor sezeryan dedi başı yukarıda olduğu için kilomuzda 3450 olmuşartık dönemez sanırım zaten çatım dar kızım kilolu olmazdı sanırım..ne zaman dedim daha erken diyor halen 39 olsun bir dedi sanırım benim kız 5 kilo olacak bu gidişle biz direkt 6 aylıkları giydireceğiz yani erken olur derken benimki daha bekleyecek sanırım gününü odaları gezdim beklerken çok beğendim kapılarda süsler vardı hep çiçekler doluydu kaıpların önünde kapı süsleri paketmiş 250 tl dediler yaptırmayacağım hiç gerek yok bence zaten eve çıkacağız 1-2 gün sonra odasına alacağım ben kapı süsü..doğum foto.1000 tl oda çok bence eşimi ikna etsem girecek çeker ama girmem diyor girmezsede hemişirelere verirsin dediler..fiyatlat çok yükselmiş bu arada sez. 8 bin olmuş..istda yaklaştırıyorlarmış ist 15 bin miş.yuhhhhh dedimmmm...
çok sağolun kızlar. karşı dairemize de girmişler onlardan 10.000 tl lik altın 1.500 tl nakit almışlar. karı koca öğretmenler üstelik. nasıl bi vicdanları var anlamıyorum mübarek kandil günü bu yapılır mı???
bizden hiçbir şey alamamışlar daha doğrusu bulamamışlar. kapı dışında hiçbir kaybımız yok allaha şükür. bende polyanncalık yapıyorum artık yeni takılan kapı çok hoşuma gitti en azından öncekini ben seçmemiştim bunu ben seçtim kapım yenilendi diyorum ne yapayım
bende olayın şokunu atlatır atlatmaz hemen sadaka vermeyi düşündüm gerçekten. bir sadaka bin belayı def eder derler. mümkün oldukça verirdim belki onlar korudu beni.
slm kızlarherkez iyidir inşallah
herkezin CUMASI mübarek olsun...bende bugün son hazırlıklarımı yapcam nolur nolmaz diye...
dün geceyi atlattık çok şükür. nasıl korktum doğurcam diye hiç hazırlıksızdımdaha zamanım var diye bekliyodum kıl tüy işini sona bıraktım...ama halletsem iyi olcak daha 1haftam var yine uzarlarmı acaba offffffffff
yine aşağımda batmalar oluyo :26: bu son günlerim hiç iyi geçmiyo yaa...bebişim de iri bana çok zorluk oluyo ayakta zor duruyom evden çıkamıyom zaten...ben haftaya direk doğuma gidicem diye sanıyodum dr.um çarşamba yine gel dedi belki ozaman alabilirim bebeği dedi...çok heycanlıyım kızlar :18:
bence de çok güzel olmuş canım.ya ben hala yaptırmadım,çünkü üzerine tarih yazıyolar ya,ee doğum tarihi belli değildoğumdan sonra yaptıracaz artık şekerleri.
canım senin de kayınvalidene ne oluyomuş,ay böyle her şeye maydonoz oluyolar ya gıcık oluyorum.
herkezin CUMASI mübarek olsun...bende bugün son hazırlıklarımı yapcam nolur nolmaz diye...
dün geceyi atlattık çok şükür. nasıl korktum doğurcam diye hiç hazırlıksızdımdaha zamanım var diye bekliyodum kıl tüy işini sona bıraktım...ama halletsem iyi olcak daha 1haftam var yine uzarlarmı acaba offffffffff
yine aşağımda batmalar oluyo :26: bu son günlerim hiç iyi geçmiyo yaa...bebişim de iri bana çok zorluk oluyo ayakta zor duruyom evden çıkamıyom zaten...ben haftaya direk doğuma gidicem diye sanıyodum dr.um çarşamba yine gel dedi belki ozaman alabilirim bebeği dedi...çok heycanlıyım kızlar :18:
canmm ağda yapmıcam yaa...kendim yapamam ki :26: kuaförede gidemem çok utanırım
Hayırlı Cumalar canım.. Ağda mı yapacaksın..Ya Rabbimin hikmeti son zamanlarınızda farkında mısınız ama kaşım bile geç çıkıyor Rabbim hikmeti işte son zamanlarımızda kolaylık veriyor..
Benim de batmalarım çok oluyor erkenden gelecek die korkuyorum en azından 36. haftamıza girelim bitirelim die dua ediyorum..Hakkımızda hayırlısı inş.
Heyecanlanmamak mümkün mü hayırlısı sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder Rabbim..
canim, kıyamam korkutmus annesini kısçe ha?hakkinizda hayirlisi olsun canim. uzamaz 1 haftada yahu. tabi eger tras etmiyorsan? tras olursa uzar.
azizecim ne olur ne olmaz al derim ağdayla yapıcaksan zaten çıkıcağını düşünmüyorumslm kızlarherkez iyidir inşallah
kızlar merhaba, İlknurcum sağolsun hepinize haber vermiş..Bebiş hazır uyuyorken bende sizlere de haber veriyim.. ben doğum yaptım..Pazartesi günü öğleden sonra suyum gelmeye başladı, hastaneye gittiğimizde sancım yoktu, salı sabahına kadar kendi kendine açılmasını beklediler, açılma olmayınca sabah suni sancı vermeye başladılar. Akşam üzerine kadar sancılarım oldu ama açılma olmadı. Akşam üzeri 16:00 da bebeğimin kalp atışlarının yavaşlaması üzerine epidural sezaryana karar verildi. Beni ameliyathaneye aldılar, epidural anestezi uygulandığı sırada tam sondajın takıldığı anda doktorum son kontrolde bebeğin gelmek üzere olduğunu, güçlü ıkınabilersem normal çekeceğini söyleyince insan üstü bir gayretle ıkınıp normal doğum yaptım üstelik sadece 2 dikişle.Tüm ameliyathane gibi bende çok şaşkınım. Ameliyat masasında normal doğum yaptım Bebeğim 36+3 de 3350 gr 50 cm doğdu Kızlar darısı başınıza, iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim.. Hepinizi çok öpüyorum
Şimdilik düzenimiz yok ama biraz toparlanınca tüm detayları anlatırım :80:
mrb kızlar geçmişi okuyamadım bugün okulda çok yoruldum her ders ayrı bir kata çıkmak zorunda kaldım...koca okulu adım adım dolaştım diyebilirimsonra tuvalete gittiğimde kahverengimsi bir akıntı olduğunu gördüm.biraz panikledim hemen tecrübeli bayanlara sordum bu ne dedim nişanımın gelmiş olabileceğini söylediler tabi ben kalakaldım öylece...sonrasında dru aradım olabilir dedi pek panik yapmadı..bende şimdi ağrım falan yok oturuyorum öyle...bu haftasonu zaten kontrolümüz varya o zaman bakar artık
biz dr geldikoğluşumun başı yukarıda 3300 gr heran sancın olabılır dedi ve ters olduğu içinde hemen hastaneye gitmem gerektiğini söyledi...
ben iyiyim biraz daha ama tansiyonum hala yüksek çıkıyo ama takipteler ebede korktu biraz ama sakın stres yapma dedi.eğer önünde yıldızlar uçuşur, kaşlarının üstü ağrır ve göğüs altında ağrırsa hemen hastaneyi ara dedi seni kontrol etsinler dedi.birinin desteğine ihtiyacım varmış yabancı birinin.sabahki halimdem eser kalmadı diyebilirim.
sevgili arkadaşlar suyum çok azalmış yarın sabah alacaklar bebişişimdi dua isteme sırası bende, umarım herşey yolunda gider:18:Sabırsız ananın sabırsız oğlu
kalbimm sıkışıyor kansızlıgım varr korktummm
slm kızlar hayırlı akşamlar bugün dr kontrolümüz vardı 2cm açılmam varmış
bebeişim 3 .100 gr olmuş boyunu sormayı unutuumm
bugün altan baktı bu sefer canım çok yandıı açılman var deyince çok heyecanlandım
geçmişe bakamadım baya birikmiş sayfalar herkes iyidir inşaalhh
selam kızlar
bende oğluşumu gördüm bugün dr çatı muayenesi yapmadı doğum başladığında yaparız şimdilik gerek yok ama bebişin duruşu normale müsait dedi çok şükür 3220grolmuş bu aralar gelebilir rahimde silinme var dedi hazırlıklı ol dedi ama nst de sancı çıkmadı artık beklemedeyiz rabbim hepimizi sağlıcakla kurtarsın bebişlerimizi sağlıcakla kucaklayalım inşallah
Yaa kızlar benimde suyum azalmış Dr daha sık takip etmemiz lazım, heran doguma alabiliriz dedi:26:
iyi akşamlar kızlar...nihayet hastaneden gele bildim. çok korkuttu kızım bizi bugece doğurcam sandım...3kez nst.çekildi kalp atışlarını beyenmedi dr.çok korktum...
sonunda doğru pozisyonu buldular Allaha şükür iyi çıktı nst.sonucu.
muayene oldum ultrasonda baktı dr.kızım 3750 gr.olmuş37.haftam bitti usg,de 39 hafta bitti gösteriyo kısmetse haftaya çarşamba tekrar gelcen dedi dr.duruma göre bakıcaz dedi...
heycanlı bi akşam geçirdik valla...
iyi geceler annecikler,
2 gündür kendimi iyi hissetmediğimden hazırlıkları hızlandırdık. Bugün temizlik vardı, yardımcım geldi, saolsun annemde perdeleri filan yıkadı. Yarın da bebeğin odasını yerleştircem artık nasipse. Boya kokusu yeni çıktı çünkü. Sonra gelsin ne zaman isterse artık prensesimiz. Çok sancım var bu gece yine. Belime, kasıklarıma bıcak sokuyorlar resmen. Aynı anda ateş basıyor. Şimdi biraz geçmişi okuyayım.
günaydın kızlar, moralim bozuk dün öğleden beri bebişimin hareketlerini net hissedemiyorum, yeri daraldığı için midir, içim içimi yiyor yaaa
Doktor kontrolü yarın, ben öyle ayağını, başını, poposunu anlamıyorum, elime falan gelmiyor, yaaa ağlayacam yaaaa. Artık kramplarım oluyor vee o kramplardan bugün yürüyüşte zorlandım.
Şekerim normal çıkmıştı bir sorun yoktu, ben de hamur işi ve şekerli, tatlı şeyleri yemekte bir sakınca görmedim. Şimdi diyorum olmayan şeker şimdi çıkmış mıdır? Bebeğime zarar mı verdim böyle yiyerek eee çünkü bir sorun yoktu
Arkadaşlar herkese günaydınlar, iyi cumalar...
Dün kontrole gittik. İlk kez annemde geldi. Şehirdışında yaşadığı için son aylarımda yanında olayım diye geldi. Ultrasonda bebeği görünce çok şaşırdı ve mutlu olsu. Bebişimde maşallah 2750 gr olmuş. 2 hafta önce 2050 grdı. Doktor yine 1 hafta önden gidiyor diye söyledi. Annem 25 martı beklemez bu bebek, karnın aşağıda diyor ama bilemiyorum tabi. İyi olan yanı ben kilo almamışım.
Şimdiye kadar NST ye girmedim ben. Önümüzdeki hafta kontrole gidince girecekmişim ve de doktor artık herhafta göreceğim sizi dedi. Son aya girdiğimiz için uykusuzluk, ağrılarda artma v.s. olacaktır. Bildiğimiz gibi sadece düzenli ağrılar olursa, kanama olarsa yada bebeğin hareketlerinde azalma hissederseniz mutlaka gelin dedi.
Çalışamaz iznim içinde çalışabilir raporundan tam 5 hafta sonra gelin çalışamaz raporunu vereyim dedi. Durum böyle...
Hepimiz sağlıkla ve kolaylıkla bebeğimizi dünyaya getiririz inşallah...
kızlar moralim çok bozuldu. Doktorumun sekreteri aradı. Doktorumun babası rahatsızlanmış, salı gününe kadar yokmuş. Çok korkuyorum ya o yokken doğum yaparsam diye.Başka doktorda tanımıyorum ne yaparımki bu durumda?
kızlar merhaba herkese,
canmm ağda yapmıcam yaa...kendim yapamam ki :26: kuaförede gidemem çok utanırımjilet yaparım yada makineyle alırım üst tarafları...çok şükür ben 37.haftamı bitirdim...ama usg.de 39haftalık çıkıyo...
hemde nasıl canmm :18: artık hergün duşa girip jilet yapvcam hazırlıklı olam herşeye...:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?