2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ayyy çok güzel benim sepetimin aynısı ama benimkinde sadece kurdela var böyle çok daha güzel görünüyor =)) )Güle Güle sağlıkla kullanın inş.

benim kayınvalidem tutturdu bunda şeker dağıtırılır mı die olmaz da olmaz dedi sinir etti beni bişeye de yorum yapmasa yan gider insanlar alamazmış bunun içinden sanki lokum dağıtırıyoruz ya sinir bozucu şeyyyy

Son düzenleme:
slm kızlar sizlere acil bişe sormak istiyorum ultrason kağıdında amniyon sıvısının ölçümünü belirten değer afı mi oluyo

kızlar merhaba herkese,
1hft dır giremiyorum int yok halada yok anneme geldim şimdi kahvaltıya buraya gelirken bilgs getirir girerim artık ,umarım herkes iyidir..

geçmişi okuyacağım artık bugün biraz..

biz dün akşam kontrole gittik ben 1 hftdır zaten doktoru dinleyip yatmadım çok ama ilk defa dün dışarı çıkınca bir iyi geldi giyinip süslenmek bile..nudilata devam yoruldukça dinleniyorum işte doktor birşey demedi bende sormadım zaten vücudum izin verdikçe hareket edebiliyorum artık..
açılma yok kanama yok çok şükür bizim kız bizi kandırmış yani zaten o gün baş aşağı duruyordu dün doktorum çok şaşırdı çünkü dönmüş diyen doktor artık doğum poz almış 2700 bir bebeğin dönmesi zor demişti ama benim kurtlu peynir nasıl başardıysa kafa yukarıda yan oturruyordu doktor nasıl dönmüş bu diyor sezeryan dedi başı yukarıda olduğu için kilomuzda 3450 olmuş artık dönemez sanırım zaten çatım dar kızım kilolu olmazdı sanırım..ne zaman dedim daha erken diyor halen 39 olsun bir dedi sanırım benim kız 5 kilo olacak bu gidişle biz direkt 6 aylıkları giydireceğiz yani erken olur derken benimki daha bekleyecek sanırım gününü odaları gezdim beklerken çok beğendim kapılarda süsler vardı hep çiçekler doluydu kaıpların önünde kapı süsleri paketmiş 250 tl dediler yaptırmayacağım hiç gerek yok bence zaten eve çıkacağız 1-2 gün sonra odasına alacağım ben kapı süsü..doğum foto.1000 tl oda çok bence eşimi ikna etsem girecek çeker ama girmem diyor girmezsede hemişirelere verirsin dediler..fiyatlat çok yükselmiş bu arada sez. 8 bin olmuş..istda yaklaştırıyorlarmış ist 15 bin miş.yuhhhhh dedimmmm...

çok geçmiş olsun allah beterinden saklasın böyle bişi olcaksa ki inşallah hiç olmaz ama evde kimse yokken olsun zaten umarım fazla zararınız olmamıştır...

çok sağolun kızlar. karşı dairemize de girmişler onlardan 10.000 tl lik altın 1.500 tl nakit almışlar. karı koca öğretmenler üstelik. nasıl bi vicdanları var anlamıyorum mübarek kandil günü bu yapılır mı???

bizden hiçbir şey alamamışlar daha doğrusu bulamamışlar. kapı dışında hiçbir kaybımız yok allaha şükür. bende polyanncalık yapıyorum artık yeni takılan kapı çok hoşuma gitti en azından öncekini ben seçmemiştim bunu ben seçtim kapım yenilendi diyorum ne yapayım

bende olayın şokunu atlatır atlatmaz hemen sadaka vermeyi düşündüm gerçekten. bir sadaka bin belayı def eder derler. mümkün oldukça verirdim belki onlar korudu beni.

cnmmm ya cok uzuldum cok gecmıs olsun dedıgın gıbı ıyıkıde evde deıldın neyse artık gectı hıc uzulme ALLAH'ım senı ve bebegını korumus ıste amacok kotu bı seydır bızde kapımızı 2 ay önce deıstırdık kılıdımız bozulmustu ve cok rahtaladık zamanında az kalmıs cnmm ya ..

bence de çok güzel olmuş canım.ya ben hala yaptırmadım,çünkü üzerine tarih yazıyolar ya,ee doğum tarihi belli değildoğumdan sonra yaptıracaz artık şekerleri.

canım senin de kayınvalidene ne oluyomuş,ay böyle her şeye maydonoz oluyolar ya gıcık oluyorum.

çok geçmiş olsun deniz allah korumuş...sepetiniz ve şekerinizde çok güzelmiş arkadaşın süper bir hediye almış

maşallah kuzucuğuna canım

slm kızlar herkez iyidir inşallah

herkezin CUMASI mübarek olsun...bende bugün son hazırlıklarımı yapcam nolur nolmaz diye...
dün geceyi atlattık çok şükür. nasıl korktum doğurcam diye hiç hazırlıksızdım daha zamanım var diye bekliyodum kıl tüy işini sona bıraktım...ama halletsem iyi olcak daha 1haftam var yine uzarlarmı acaba offffffffff
yine aşağımda batmalar oluyo :26: bu son günlerim hiç iyi geçmiyo yaa...bebişim de iri bana çok zorluk oluyo ayakta zor duruyom evden çıkamıyom zaten...ben haftaya direk doğuma gidicem diye sanıyodum dr.um çarşamba yine gel dedi belki ozaman alabilirim bebeği dedi...çok heycanlıyım kızlar :18:

cok cok gecmis olsun canim. Allah korumus, gostermesin bir daha..

kıxzlarrr naberrrrrr...hayırlı cumalar..bugunum hızlı basladı sonunda bebegımın esyalarını yıkıyorum aksamada teyzosları utulucek ve bölece hast. cantamı hazırlıcam...

haydi gule gule giysin simdiden kuzucuk.

cok seker canim.

slm kızlar sizlere acil bişe sormak istiyorum ultrason kağıdında amniyon sıvısının ölçümünü belirten değer afı mi oluyo

bilemeyecegim canim.

masallah kuzuna canim neyle besliyorsun kuzunu ozelden yazsana

sadaka vermen iyi olmus canim. Allah gostermesin bir daha.

canim, kıyamam korkutmus annesini kısçe ha? hakkinizda hayirlisi olsun canim. uzamaz 1 haftada yahu. tabi eger tras etmiyorsan? tras olursa uzar.

Ben aldım malezemelerimizi eminönünden tarih olayını eşim netten çıkaracak doğduktan sonra inş. tüle zımbalarız

Aaaa durur mu canım herşeye atlamasa yan gider geçen de geldi şekerleri doğumdan sonra yaparız erken şimdi dedi kimde ne görüyorsa aynısını yapmaya çalışıyor sanane demi eşim biblo beğendi mevlüt şekeri için onu aldık hemde biberon aldık yok biberon daha güzelmiş nie bundan aldınız dedi eşim de herkesinki ile aynı mı olmak zorunda değişik olsun benim oğlumun ki ben beğendim dedi iyi tamam cocuğum dedi ama moralimizi bozdu kötü karekter işteee

Hayırlı Cumalar canım.. Ağda mı yapacaksın..Ya Rabbimin hikmeti son zamanlarınızda farkında mısınız ama kaşım bile geç çıkıyor Rabbim hikmeti işte son zamanlarımızda kolaylık veriyor..
Benim de batmalarım çok oluyor erkenden gelecek die korkuyorum en azından 36. haftamıza girelim bitirelim die dua ediyorum..Hakkımızda hayırlısı inş.

Heyecanlanmamak mümkün mü hayırlısı sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder Rabbim..

çok geçmiş olsun canım ya çok üzüldüm şok oldum resmen gündüz vakti bu ne cesa,ret böyle allahtan evde yokmuşsun gerçekten.
ne canına ne de malına bişey olmamış allahtan allah daha beterinden korusun iyi taraflarını görmeye çalışarak teselli et kendini. allah size sağlık ve mutluluk versin .

canmm ağda yapmıcam yaa...kendim yapamam ki :26: kuaförede gidemem çok utanırım jilet yaparım yada makineyle alırım üst tarafları...çok şükür ben 37.haftamı bitirdim...ama usg.de 39haftalık çıkıyo...
canim, kıyamam korkutmus annesini kısçe ha? hakkinizda hayirlisi olsun canim. uzamaz 1 haftada yahu. tabi eger tras etmiyorsan? tras olursa uzar.

hemde nasıl canmm :18: artık hergün duşa girip jilet yapvcam hazırlıklı olam herşeye...:26:

azizecim ne olur ne olmaz al derim ağdayla yapıcaksan zaten çıkıcağını düşünmüyorum

tugcecim cok tebrik ederim cok heyecanlı bir o kadar da güzel olmus dogumun masallah size

aman canım yorma artık kendini tetikte ol nolur nolmaz dikkat et kendine

biz dr geldik oğluşumun başı yukarıda 3300 gr heran sancın olabılır dedi ve ters olduğu içinde hemen hastaneye gitmem gerektiğini söyledi...

masallah oglusuna hayırlı zamanda gelsin insallah

canım kontrol altında olman cok iyi takipte oldukca bisey olmaz sıkma artık yüregini sen

sevgili arkadaşlar suyum çok azalmış yarın sabah alacaklar bebişi şimdi dua isteme sırası bende, umarım herşey yolunda gider:18:Sabırsız ananın sabırsız oğlu

aaaa cok sasrıdım canım hadı hayırlısıyla kavusmussundur insallah ne güzel ya

kalbimm sıkışıyor kansızlıgım varr korktummm

canım ya gecmis olsun

ay insan nasıl seviniyor diymi acılma var diyince gerci günün yakın senin ama olsun hayırlısıyla kavustursun Rabbim canım

hadi bakalım bersucum sizin de yakında gelecek müjdeniz insallah masallah kuzuna

Yaa kızlar benimde suyum azalmış Dr daha sık takip etmemiz lazım, heran doguma alabiliriz dedi :26:

amanın sen de mi patır patır dökülüyoz hadi hayırlısıyla gelsin minişler

demek korkuttu cimcime annesini hayırlısıyla kurtarsın RAbbim az kaldı annesi sık dişini

canım yorma kendini son zamanlarmızı bak

canım ya mesajını okudum aynı durumdayız dün ögleden beri bende de durum böyle yüregim daralıyor stresten kalbim carpıyor yarın benim de randevum var düne kadar fırıldak gibi döndürüyordu karnımı bi cabalar icindeydi acaba döndü sekli degişti ondan mı hissettirmiyor diyorum ama korkmuyor da degilim insallah iyidir kuzularımız tatlım off cok zor ya bu pskolojiyle yasamak

masallah canım kuzucuguna

insallah doktorun gelene dek bekler melegin annesinin de yürecigi rahat eder

denizim cok cok gecmis olsun ay nasıl üzüldüm Allahtan dısardaymısın insana o korku yeterdi zaten Mevlam beterinden sakınsın

aa pozisyonu almısken de mi ters dönebiliyorlarmıs vay bıdıklar vay
hakkında hayılrııs olsun canım sagsalım kavusun insallah

Valla canım gözünü karart git kuaföre..Doğumdan sonra da bir zaman rahat edersin..Bende gideceğim ama daha var diyorum sancım olunca da korkuyorum ya hazırlıksız yakalanırım die..Ama doğumdan sonra da hemen gidemem..

slm cnm sana da hayırlı cumalar
geçmiş olsun. o batmalar bende de çok oluyo. özellikle ayakta kalınca. bazen yerimden hoplatıyor. yırtılma gibi. acaba erken mi gelecek diyordum. doktor normal dedi. bebeğim de küçük. neden oluyor acaba...

off kızlar agda demeyin bana cumartesi randevumuz var diye dün ben de bi cesaret giriştim o işe kuaföre gidemedim cekindim hallederim sandım ama canım cıktı görmeden yarım yamalak yaptım bişeyler ama tabi bu sırada kendimi fazla yordum abuk subuk sekillere giricem diye sonra bebişe zarar geldi mi diye yedim kendimi artık bu pskoloiden mi ne dünden beri bebişim pek bi durgun önceki günlerde sanki dönecekmiş gibi degişik cabalardaydı baya hareketlydi ki normalde sakindir benim kuzu ama dün gece kac saat neler yaptım tık yok bir ara bikac pıtlar gibi oldu sızmısım ama cok korktum gece kalp carpntım oldu stresten vicdanen cok sucladım kendimi benim yüzümden mi diye aklım cıktı
sabah kalktım gene sessizlere hanfendi off yarın randevmuz ama yetti bana bu stres vallahi
arada bir zayıf bişeyler hissediyorum ama insan evhamlardan alamıyor kendini
göğsümün altında yanlamasına yatıyor sanki sırtını dayamıs gibi geliyor bana acaba bacaklar falan ice mi döndü de anlayamıyorum seklinde bi degişiklik var cünkü bir de asagı inecegine yukarı toplandı gibi asagı kasıkların oldugu kısım bos yumusak geliyor elime cünkü
iyidir kuzum diymi teyzeleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…