2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

azizecim ne olur ne olmaz al derim ağdayla yapıcaksan zaten çıkıcağını düşünmüyorum
evet tatlım alcam zaten beklemem...ahhhh o ağdayı bi yapabilsen kendim evde...sen hala kendin yapıyonmu canmm?

herseferinde niyetleniyom vaz geçiyom sonra makineyle koltuk altımı bacaklarımı alıyom 3hafta çıkmıyo kıllar çok rahat ediyom...ama aşağısını alamıyom işte göbekten resmen banyoda işkence çekiyom dikiş bölgesini makineyle alırım artık...gerisini jilet yaparım

valla zorlamyın kendinizi hic gidin kuaföre ben cok vicdan yaptım dünden beri
öyle kocaman bir göbegim olmamasına ragmen cok zorladım hem kendimi hem bebişi
sonra icinizi yiyeceginize varsın elalem görsün daha iyiymiş

Hangisi kolayına geliyor ise canım..Ağda da öyle 3 4 haftadan sonra çıkmaya başlıyor..Temiz oluyor iyi oluyor =))) Göbeği sorma ben yürüyor iken bile göremiyorum sağ ayağımı ucundan görüyorum

canım bebiş aşağıya inmiştir üst tarafın ondan boştur hem hareket alanları daraldı öyle hareket beklemekte doğru olmaz zaten bizim bebişler öyle hareketli değillerkiii korkma emmiiiiiiii
15gün önce kendim yaptım canım annem geldi sağolsun o yaptı sürekli ağda yapıp duruyorum hazırlıksız olmıyım diyeki pzatesi günü alttan baktı suyuma iyiki yapmışım dedim fazla çıkmadığı içinde 5 dak.da bitiyor

canmm valla bu göbeklerle çok zor ağda yapmak hele ben zor oturup kalkıyom hiç girişmem ağdaya...sende çok yormuşun kendini iki büklüm olmuşsundur görmek için...yapma bence bidaha...
bebişe dikkat et canmm...senin kız zaten ancak fıkırdamaya başladı sıkıştırma annesi jiletle kes gitsin 2günde bir.

yok canım aksine alt tarafım bosaldı tam göğüs altım sertleşti sanki göğüslerimin altına kaburgalarıma girmiş gibi bebişi benimki tersine tebbet hep asagılardaydı sona yaklastıkca yukarı cıktı cimcime
of insallah öyledir yeri dar diyedir sweetim zaten hep yüzde birlik kısımda olmak yetti hamilelik boyunca sakin kuzuların nazı yüzünden yarın bi göreydim kuzumu hayırlısıyla icim raht edecek

canım cok zormus valla işte bi salaklık ettim giriştim dün yaparım diye
ben daha önce lasere gitmiştim cok yok benim o yüzden cesaret ettim jilet de vurmak istemiyorum epey inceltti lazer cünkü sonra kalınlasırsa bi anlamı kalmaz diye daha doguma dek cıkmaz zaten beni idare eder ben de yarın alttan bakarsa diye hazrlıklı olayım istedim insallah kuzumu üzmemişimdir
sorma anca fıkırdanmaya baslamıstı teyzesi yavrum nazından insallah gene hareketlenir öyle güm güm

ahh canmm bi gidebilsem ben kendimi hiç zorlamam zaten hep jiletle halediyom o bile çok zor.
aynen bende göremiyom sadece ayak ucunu

negüzel...bana annem diyo ben yapıyım sen hiç uğraşma ama utanıyom işte offff...

önceden de bahsetmiştim, ilk bebekten sonra benim şeyimin üst bölgesi o kadar çok çatlak olmuş ki(oysa ki karnımda filan çatlak yoktu), o zamandan beri zorunlu jilet kullanıyorum. ilk doğumdan sonra farketmemiştim çatlaktan oluşan yarıkları, ilk temizlenmede epilasyon aletinin cımbızlı başlığını kullandım aaaa bi baktım nasıl kanıyo, farkettim ve de o zamandan beri zorunlu jilet

yok utanmıyorum canım kuaförden daha çok utanıyorumkendimde yapıyorum göbeğim büyük olmadığı için ama başka birinin görüp yapması gibi olmuyor

benim de bahsettigin bölgede cok catlagım oldu
lazer tavsiye ederim valla kalıcı cözüm benim bikac seanslık isim kalmıstı o bile cok rahatlattı azalttı hele üstlerde bişey yok jilet makina mahvediyor insanı ugras dur hele cildniz benim gibi hassassa baska seyler de cıkıyor üstüne dogumdan sonra gidicem komple kalanlardan da kurtulcam insallah

yok utanmıyorum canım kuaförden daha çok utanıyorumkendimde yapıyorum göbeğim büyük olmadığı için ama başka birinin görüp yapması gibi olmuyor

sorma canım benim göbüş de büyük saylmaz pek ama gene de zorluyor ben de ayna karsında görmeden rastgele yaptım yapabildigim kadar o bile canıma yetti aman gözünü karart utanma valla:)

canmm sen tatlı bişeyler ye meyve suyu iç bekle bakalım nolcak...

haklısın da ben de gidip lazer yaptıramam sanırım çok utanırım

ay ben de dogurmak istiyorum artık ya özeniyorum burada okudukca
bu stres de yetti bana fazlasıyla evhamlı biri icin cok geliyor artık
ah bi hayırlısıyla kavussaydık kuzumla

kısmet olursa bende lazer epilasyona gidicem doğumdan en az 6ay sonra olurmuş...
kız kardeşlerim gidiyo çok memnunlar...

canmm sen tatlı bişeyler ye meyve suyu iç bekle bakalım nolcak...

canım demin cok az da olsa yaptı bişeyler
benimkisi inatci azizem öyle tatlıya cevap vermiyor ki
keyfi gelecek anca öyle:)

haklısın da ben de gidip lazer yaptıramam sanırım çok utanırım

haklısın canım o daha utanc verici oluyor ben de mecburıyetten yaptırmısıtm zamannda ama kurtulus oldugu kesin epilasyon aleti bende kıl dönmesi yaptı iltihaplı cok cektim ben hic gecmiyordu agrısı cabası görüntü de kasıklarda dolasan bişey olunca ameliyat da olmuyormus bayanlarda doktorum önermişti laseri kesin cözüm diye kıl dönmesi icn yaptırmıstım gercekten de cözümüm oldu bu sayede kıllardan da kurtuldum buyuk ölcüde rahatlıgı güzel ama yaptırması biraz zor oluyor tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…