2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

offf offfffffff kadın olmak ne zor iş yaaaaaaaaaa

sorma canım ya

kısmet olursa bende lazer epilasyona gidicem doğumdan en az 6ay sonra olurmuş...
kız kardeşlerim gidiyo çok memnunlar...

gercekten büyük rahatlık oluyor azizem normalde ben ayda bir agda yaparım bes dakka bile sürmez o kadar inceldi ve azaldı iki seans daha gitsem bisey kalmıycak zaten
demek altı aydan sonra gidiliyor bunu ögrendigim iyi oldu bak

Canım çook tatlı, arkadaşında çok zevkliymiş gerçekten güle güle kullan..

Canım allah kolaylık versin, senin bebişde hareketliymiş baya, ama olsun hakkında hayırlısı sezeryen olmakmış demekki...

Canım çok geçmiş olsun, allah o hırsızların da cezasını versin...

Allah kolaylık versin Azizecim. Çok az kaldı, sabır...

bize müsade misafirlige gidecegiz komsuya vakit gecmiyor baska türlü
aksama görüşürüz güzel haberler nasip olsun hepimize
saglıcakla kalın

fatoş canmm neyse az da olsa pıtlamış senin kuşun zaten nazlı bu konuda

ah azizem yedi bitrdi o nazı beni adını naz mı koysam diye düşünmedim degil
dogunca da böyle olursa yandık ki ne yandık
saglıcakla gelsinler de aman gerisi hayırlısı

hadi hayırlı cumalar herkese

kısmet olursa bende lazer epilasyona gidicem doğumdan en az 6ay sonra olurmuş...
kız kardeşlerim gidiyo çok memnunlar...

Ne kadar sürede bitiyor acaba valla çok mantıklı her ay sıkıntı çekmektense yaptırıp kurtulmak lazım kadın olmak zor yawww

korkma canım bişey olmamıştırr.benim yaramazda döndükten sonra böyle oldu yukarıya toplanıyor aşağısı bos gibi.kaburgalarla savaşıyo resmen benide mahvediyo

aynısı bende olmuştu ilkinde.bunda yok şükürrr ama belli olmaz

ya kızlar canım hiçbir şey yapmak istemiyo.
evimi temizlemem lazım ama hiiiiiiçççç içimden gelmiyo.
çok alıştım ben tembelliğe. zaten yoruluyorum kalkınca. ama içimden de iş yapmak gelmiyor.
ne olacak böyle bilmiyorum. uffff zaten çok sıkılıyorum evde.

arkadaşlarrrrrr, ben gidiyorum, iznim artık başlamış sayılır. raporu yarın alıcam ama olsun. YUPPİİİİİİİ

canım buyuk gecmıs olsun gercekten cok sınır bozucu. allahtan dediğin gibi o anda tekbasına evde degilmişsin

ya kızlar bunalıma mı giriyorum ne?
şimdi de aldığım kilolar sinirlerimi bozuyor.
uffffffffff ne ödem var ne başka bir şey.
bebeğim de büyük değil. bütün kiloyu ben aldım.

Geçmişi ancak okuyup sonunda yazma moduna geçebildim.Bu sabah Tuğba'yı hastanede ziyaret edip moral vermeye çalıştım.Ben çıktıktan sonra Nst ye bağlanacaktı,hala durumu netleşmiş değil.:26:
İnşallah kısa sürede kasılmalarını dindirirler de eve çıkabilir arkadaşımız.

Maşallah canım bebişine
Açılma olduğuna göre bebişimiz de her an gelebilir demektir.

Bende senin gibiyim canım,iştah 0 zorla birşeyler yiyiyorum.Demek ki kişiden kişiye değişiyor bu iştah olayı.

İnşallah kolay bir doğumun olmuştur canım.Ben bu yazıları yazarken sen bebişini kucağına aldın bile,ne güzel darısı hepimize.

Yaa kızlar benimde suyum azalmış Dr daha sık takip etmemiz lazım, heran doguma alabiliriz dedi :26:

Bir bebek haberi daha alabiliriz demek ki,sancısız,sıkıntısız bir doğum olur iyi haberlerini alırız inşallah canım yaa..

Ayyy bu epilasyon işi hepimize sıkıntı oldu.Tecrübesiz olduğumuz için ilk hamilelikte hazırlıksız yakalandık.2. çocuk yapmadan önce lazerle bu işkenceden kurtulmak lazım anlamış oldum.

Muhtemelen yeri daraldığı içindir canım.Benimde son 2 aydır kızım ara ara 2 gün falan kendini saklıyor.

Çok geçmiş olsun canım,iyi ki evde değilmişsin.

impaladeniz canım çoookkk geçmiş olsunnnn Allah bidaha yaşatmasın inşallah.
Kızlar elsi nin faceden arkadaşı olan yokmu bende merak ettimmm belki bişeyler yazmıştır
eşiyle ortak kullanıyorlar belkide eşi bişeyler yazmıştır

canım çook geçmiş olsun

inşallah yakalanırlar
ve cezalarını bulurlar

kıxzlarrr naberrrrrr...hayırlı cumalar..bugunum hızlı basladı sonunda bebegımın esyalarını yıkıyorum aksamada teyzosları utulucek ve bölece hast. cantamı hazırlıcam...

gözünaydın canım
hazırlamakta fayda var
insanın içi rahatlıor çantası hazır olunca

canım sağlıcakla al kızını kucağına
azıcık kaldı annesi

kötü kaynanalar
size sesleniorum

iyidir canım merak etme
üzme kendini
bu nazlı bebişler pinpirikli yaptı bizi

kızlarrr yine gaz sancısı
üfffffff duş alıp uyumuştum
yine içimde kabarcıklar oluşmuş
nefret ediyorum
yazık bana ya
patlayacağım

kızlar şimdi konuştum elsiyle sancıları başlamış,suyu biraz biraz geliyormuş.tüm ailesi yanındaymış o yüzden pek nete giremiyormuş.hepinize çok selamı var heran tetikte bekliyorlar :18::18::18:
inşallah hayırlı zamanda sağlıkla gelecek minik ömer kuzey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…