2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ilahi ahu çok şirinsin.küvözü düzelttin bu seferde alkışı tutturamadın tatlım..

evet canım sağlıklı olsunlar
çıkınca besleris biz onları

canım bende malt içeceği alıp atayım çantaya diyorum. hem fayrozun ananaslısı çoook güzel
bu arada gestasyonel diabet olduğum için tatlı yemiyprdum şimdi hastane çantama stok yaptım
doğumdan sonra tatlı manyağı olacağım

nefrt ediorum bööle kaynanalardan

Ben her doğum şeklinden çok korkuyorum canım.Acı eşiği çok yüksek biri değilim.Regl olmaya başladığım tarihten itibaren regl sancılarına bile her ay zar zor dayanıyordum.
Normal doğumu zamanım azaldıkça düşünmek beni daha da strese soktu.
Eşimin çok yoğun çalışması,ailemin 8 yıldır yazlıkta Çanakkale de yaşaması ve annemin ancak doğuma az bir süre yanıma gelebilecek olması,eşimin ortağının 3 ay önce normal doğumu çok zor yapması sebebiyle epidural anesteziye karar verdim canım.
Dha stresim bitmedi,şimdi de nasıl olacak,nasıl geçecek stresim başladı

çok teşekkürler kızlar zencefil yok bal koysam sadece olurmu birde süt sıcak olcak değilmi ayy süt içemiyorum iyimi başındaki vukattan dolayı iğrenç geliyor:26:

Damlacım geçmiş olsun canım ya tühh seni de yakalamış galiba grip.

lifin gözüaydın,Kuzey bebeğe de kocaman

Canım bozma moralini, hiç birimiz ne ile karşılaşacağımızı bilmiyoruz.Sen üzülüp streslenme canım.

ARDİNA canım sen dün nstye girmişsin ya ne kadar para ödediniz..bana çok saçma geldi burda kızlar her seferinde para verdiklerini yazdı..muayene içinde değilmi bu?:26:

Dr nst kağıdını verip doğumhaneye çıkın deyip,doğumhanenin kapısında hemşire bunun ödemesi yapılmamış diyene kadar bizde nst ye para ödeyeceğimizi bilmiyorduk canım.
Ben nst için içeri girdiğimde eşim 45 ytl ödemiş.
Bu arada biz muhasebe ile görüşüp sezeryan ödemesi ile ilgili fiyat aldık.Sezeryan fiyatı 2.100 ytl miş.Epidural farkıda 600 ytl.
Bunların içine anne ve bebekle ilgili testler dahilmiş.

kızlar ben de bu nstnin ücretli olduğunu bilmiyordum.bir de her muayeneye gittiğinizde ücret ödüyormusunuz merak ettim?şimdi benim kontroller 10 güne düştü muayene ücreti 45 tl birde nst ye ücret ödersek yandık valla:18::18::18::18:bu arada hastanem medipol var mı medipole giden?

çok şükür ki insaflı çıkıp testleri dahil etmişler gerçi bana serum verirlerken müşahedede yattığım yatağa bile para vermiştikhemde ne kadar çok.Rabbim parası olmayanlara yardım etsin gerçekten çok zor..benim bile bazen için cız ediyo hastaneye verilen paraya..drum alsın ona bişey demiyorum ama ne bileyim.gereksiz bir sürü para alıyorlar...

ben ç.kalede bir özel hastaneye gidiyorum.normalde muayene ücretleri 65 tl. ama sosyal güvencen varsa 35 tl ödüyorsun.nst içinde her defasında 10 tl alıyorlar.sosyal güvencen olup olmaması nst de farketmiyor canım.

özel hastanelrde muayeneden sonra ki 10 gün kontrol olarak kayıt yaptırılıyo ve para alınmıyo diye biliyorum...sanırım artık bir defa kayıt yaptırıp iikinciyi kontrol kaydı yaptırlıacak yani parasız olması lazım.ben medicana bahçelievlere gidiyorum canım..

evet kontroller o şekilde oluyor ama nst de öyle olmuyor canım.istersen aynı gün 3 nst yaptır üçü içinde ayrı ücret ödüyorsun.muayeneden değil tedaviden sayılıyor nst

Selam kizlar bizim bugun yari kirkimiz cikti 20 gun oldu dogum yapali hala dun gibi:)

ayyy maşallah bizlere de o duyguyu yaşamayı nasip etsin Rabbim..daha benim doğuma ohoooooo birsürü zaman var.senin bebişin 40ı çıkar ben daha ne zaman doğuracam der dururum herhalde:97::97:

Vallahi testler dahil dendi ama bakalım ekstra neler çıkarıcaklar bahtımıza.

Her hastanenin kontrol süresi farklı canım.Önce ki gittiğim hastanede 15 gün kontrol süresi varken şimdi gittiğimde 10 gün var.Hastaneyi arayıp öğrenmen de fayada var canım.

merhaba kızlar.elsiciğim maşallah kuzeyimize Allahım korusun. hayırlı olsun canım.
bende bayağıdır giremiyordum. önce babamın hastalığından annemlerde kaldım. sonra pazartesi günü grip oldum. mahfoldum kızlar. bebeğime bişey olmamıştır inşallah yarın doktora arıycam gitmek istiyorum. daha 1 hafta var içim rahat etmez yoksa. şimdide öksürük kaldı yapıştı gitmiyor yaa. üstüne bide mantar oldu tam oldum. ne yapacağımı şaşırdım. bide kendimden utanıyorum artık. öksürürken altıma kaçırıyorum sürekli çamaşır değiştirmekten bıktım. peçete koyuyorum o bile yetmiyor. mantardan pedde koyamıyorum. yarı olsa hemen doktora gitseydim yaa. mantardan kaşıntıdan duramıyorum artık. ya bişeyde kullanamıyorum kafamdan ne olur ne olmaz diye. ama sizin bildiğiniz bişey varsa deneyeyim yaaa. herkes iyidir İnşallah kızlar ve güzel bebişler sizi çook özledik

Selam kizlar bizim bugun yari kirkimiz cikti 20 gun oldu dogum yapali hala dun gibi:)

canım

kadının karnı nasıl gitmiş demi doğumdan hemen sonra o kocaman sarkan deriyi estetikle almışlardır demi:26: baksana hiç sarkıklığı falan yok.

büyük ihtimalle canım almışlardır .doğumdan sonra maşallah manken gibi fit gözüküyor
ama kadının da hamileliğinde karnından başka bişeyi de büyümemiş
bi kere daha tebrik etmek lazım kadını.
ben şu tek bebişte bile dağıldım
altızı hayal edemiyorum

evet kontroller o şekilde oluyor ama nst de öyle olmuyor canım.istersen aynı gün 3 nst yaptır üçü içinde ayrı ücret ödüyorsun.muayeneden değil tedaviden sayılıyor nst

peki saatine göre değişiyomu?yani otopark gibi düşünürsek belli saat aralığı şu kadar diye bir tariflendirme varmı?hani yatakta ve makinede bir süre park vaziyetinde olacaz yaayy çok saçma bir benzetme oldu ama artık idare edin kızlar
ve bugün en ilginç tasvir etme ödülünü izninizle kendime veriyorum

geçmiş olsun canım merak etme bişey olmamıştır bebeğine..baban nasıl?ailen nasıllar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…