ilahi ahuçok şirinsin.küvözü düzelttin bu seferde alkışı tutturamadın tatlım ..
handancım benimde bebeğim 36+5 günlükken 2630 gr şimdi 37+2 günlük olduk perşembe kontrole gidecez bebek küçük diyemi kuveze alacaklar bence takma kafana benimki 16 günde 300gr almış napalım sağlıklı olsunlar
kızlar başka topiklere bakıyordum da sütü artırmanın yolları diye farklı farklı şeyler söylüyolar.bira mayasıyla balı karıştırıp yemek,arısütü kullanmak,3lt su tüketmek,sabahları çorba içmek,3-4 su bardağı humana,1 su bardağı rezene çayı, 1 su bardağı ısırgan otu çayı ,siyah kuru üzümü kaynatıp şerbet yapıpp 1 su bardağı,malt içeceği bir sürü şey deniyo kadınlar.yazık inşallah bizler de böyle sorunlar olmaz..
hamilelik hepimizi bi cayip etti..bende dışarı çıksa hamile karını bırak çık bakalım diyorum evde dursa ne bu hep evdesin çık dolaş diyorum...daha bunun loğusalığı var rüzgarda çok ağladığımı bilirim sen beni beğenmiyorsun diye
hoşgeldin kuzey
ayyyy çok az kalmış azize...senin günün geldimi haftasına ben:18::18:
stres..stres...stresss...kızlar...oğluşumda sütüm yetmedi...kaynanam sağolsun..hamileliğimin 8.ayından sonra eli ayağı kesti..cimriüstü bir insandır.doğumda masraf olacak diye..sonra geldi herşeye karışmaya kalktı..eve gelip gidenime bile..sinirden stresten sütüm bitti...bundada 2 aydır aramıyor bakalım ama dünya yansa umrumda değil arık tecrübelendim
ARDİNA canım sen dün nstye girmişsin ya ne kadar para ödediniz..bana çok saçma geldi burda kızlar her seferinde para verdiklerini yazdı..muayene içinde değilmi bu?:26:
maşallah canım ne güzel günün belli olmuş..biz çatı muayenesi olmadık bu sefer bu ctesiye kaldı baklaım bize ne diyecek...ama oğluşumun başı ve karın çevresi 41 haftalık bebek boyutundaymış ne olacağı haftaya belli olacak.ama ben normal doğum yapmak istiyorum umarım başarabilirim.sezaryenden çookkk korkuyorum...sen neden normal doğum istemedin ki?:26:bende konuşmuştuum ordaki kadınlardan biriyle onlarda çok memnun kalmışlardı..inşallah bizde güzel doğum anılarıyla ayrılırız o hastaneden.tekrardan gözün aydın büyük bir stresi atmışsın üzerinden
çok teşekkürler kızlar zencefil yok bal koysam sadece olurmu birde süt sıcak olcak değilmi ayy süt içemiyorum iyimi başındaki vukattan dolayı iğrenç geliyor:26:
şimdi konuştum elifle kızlar kuzey bebek 3650 gr ve 48 cm olarak epidural anestezi ile doğmuş.doğumda birazcık su yutmuş o yüzden küveze almışlar ama akşama çıkacakmış sanırım.hepinize çok selam söyledi.çokk güzel bir duygu diyor ve hepinizi öpüyormuş
ayyy elifcim de doğurmuş.dünden beri dua ediyodum çok şükür bebeğini almış kucağına.darısı hayırlısıyla,sağlıkla bizlere inşallah.
ben bugün yine nst den geliyorum.bebeğimin kalp atışları düşüşteydi yine.o yüzden akşam bi daha girmem gerekiyomuş.
sat a göre 37 yim ama bebeğim 35 haftalık gözüküyo malum durumdan dolayı.hala çok minik 37. haftaya rağmen 2500 civarıyız. + - 200 tabii bi de doğum sonrası şişlik inmesi var pööfff
doktorum bu hafta doğum olabilir dedi.kalp atışlarını da öyle düşüşte görünce.doğum şekli içinde normal yapabilirsin belki ama bebeğin küçük olmasından ve yaşadığımız sıkıntılardan kaynaklı olarak normal doğumu bebeğin kaldıramayabilir dedi
doğum olabilir deyince şimdi doğarsa küvöze girer mi bi de herhangi bi sağlık sorunu var mıdır diye sordum.o da bu ancak doğumda belli olur dedi normal şartlarda bu haftalarda sıkıntı olma ihtimali azalır ama bebeğin ufaklığı ile ilgili sıkıntılar da olabilir dedi.ben sana hiçbri risk yok diye bi garanti veremem dedi.
kızlar çok endişeliyim düşünmekten kafayı yicem.
bebeğim sağlıklı olucak mı diye düşünmekten kendimi yiyip bitidim çok stresliyim çoooooook biliyorum bu şekilde bebeğe de zarar veriyorum ama elimde değil.bi de geçen gün bahsetmiştim hepsolda hareketleri diye dr.a söyledim o da anlam veremedi benim de endişelerime endişe eklenmiş oldu
bi yandan bebeğimin sağlığı ile ilgili endişeler bi yandan doğumla ilgili endişeler Allah ım hepimize yavrularımızın sağlıklı günlerini göstersin.inşallah bebeğimin bi sağlık problemi olmaz kızlar dua edin
ARDİNA canım sen dün nstye girmişsin ya ne kadar para ödediniz..bana çok saçma geldi burda kızlar her seferinde para verdiklerini yazdı..muayene içinde değilmi bu?:26:
Ben her doğum şeklinden çok korkuyorum canım.Acı eşiği çok yüksek biri değilim.Regl olmaya başladığım tarihten itibaren regl sancılarına bile her ay zar zor dayanıyordum.
Normal doğumu zamanım azaldıkça düşünmek beni daha da strese soktu.
Eşimin çok yoğun çalışması,ailemin 8 yıldır yazlıkta Çanakkale de yaşaması ve annemin ancak doğuma az bir süre yanıma gelebilecek olması,eşimin ortağının 3 ay önce normal doğumu çok zor yapması sebebiyle epidural anesteziye karar verdim canım.
Dha stresim bitmedi,şimdi de nasıl olacak,nasıl geçecek stresim başladı
Dr nst kağıdını verip doğumhaneye çıkın deyip,doğumhanenin kapısında hemşire bunun ödemesi yapılmamış diyene kadar bizde nst ye para ödeyeceğimizi bilmiyorduk canım.
Ben nst için içeri girdiğimde eşim 45 ytl ödemiş.
Bu arada biz muhasebe ile görüşüp sezeryan ödemesi ile ilgili fiyat aldık.Sezeryan fiyatı 2.100 ytl miş.Epidural farkıda 600 ytl.
Bunların içine anne ve bebekle ilgili testler dahilmiş.
http://www.kadinlarkulubu.com/dogum...simleri-iste-super-altizlar.html?daysprune=-1
kızlar çok ilginç bir topik buldum bir bakınvazgeçtim artık nasıl doğuracam diye dert etmiycem..6 tane doğurabiliniyosa bende 1 taneyi doğururum inşallah...
kızlar ben de bu nstnin ücretli olduğunu bilmiyordum.bir de her muayeneye gittiğinizde ücret ödüyormusunuz merak ettim?şimdi benim kontroller 10 güne düştü muayene ücreti 45 tl birde nst ye ücret ödersek yandık valla:18::18::18::18:bu arada hastanem medipol var mı medipole giden?
ayy ne şirinlerrr
bu arada kadına bravo
hayatta ben yapamazdım
evet kontroller o şekilde oluyor ama nst de öyle olmuyor canım.istersen aynı gün 3 nst yaptır üçü içinde ayrı ücret ödüyorsun.muayeneden değil tedaviden sayılıyor nstözel hastanelrde muayeneden sonra ki 10 gün kontrol olarak kayıt yaptırılıyo ve para alınmıyo diye biliyorum...sanırım artık bir defa kayıt yaptırıp iikinciyi kontrol kaydı yaptırlıacak yani parasız olması lazım.ben medicana bahçelievlere gidiyorum canım..
Selam kizlar bizim bugun yari kirkimiz cikti 20 gun oldu dogum yapali hala dun gibi:)
çok şükür ki insaflı çıkıp testleri dahil etmişlergerçi bana serum verirlerken müşahedede yattığım yatağa bile para vermiştik hemde ne kadar çok.Rabbim parası olmayanlara yardım etsin gerçekten çok zor..benim bile bazen için cız ediyo hastaneye verilen paraya..drum alsın ona bişey demiyorum ama ne bileyim.gereksiz bir sürü para alıyorlar...
kızlar ben de bu nstnin ücretli olduğunu bilmiyordum.bir de her muayeneye gittiğinizde ücret ödüyormusunuz merak ettim?şimdi benim kontroller 10 güne düştü muayene ücreti 45 tl birde nst ye ücret ödersek yandık valla:18::18::18::18:bu arada hastanem medipol var mı medipole giden?
Selam kizlar bizim bugun yari kirkimiz cikti 20 gun oldu dogum yapali hala dun gibi:)
kadının karnı nasıl gitmiş demi doğumdan hemen sonra o kocaman sarkan deriyi estetikle almışlardır demi:26: baksana hiç sarkıklığı falan yok.
evet kontroller o şekilde oluyor ama nst de öyle olmuyor canım.istersen aynı gün 3 nst yaptır üçü içinde ayrı ücret ödüyorsun.muayeneden değil tedaviden sayılıyor nst
işte boşuna demiyorlar doğan büyüyüp gidiyor diye
inş.bizde o günleri görürüz canım
ilknurcumm ben geldim hastaneden oglanın bilirubini 12 cıktı çooook şükür rabbim nerdeyse oynatıyodum
merhaba kızlar.elsiciğim maşallah kuzeyimize Allahım korusun. hayırlı olsun canım.
bende bayağıdır giremiyordum. önce babamın hastalığından annemlerde kaldım. sonra pazartesi günü grip oldum. mahfoldum kızlar. bebeğime bişey olmamıştır inşallah yarın doktora arıycam gitmek istiyorum. daha 1 hafta var içim rahat etmez yoksa. şimdide öksürük kaldı yapıştı gitmiyor yaa. üstüne bide mantar oldu tam oldum. ne yapacağımı şaşırdım. bide kendimden utanıyorum artık. öksürürken altıma kaçırıyorum sürekli çamaşır değiştirmekten bıktım. peçete koyuyorum o bile yetmiyor. mantardan pedde koyamıyorum. yarı olsa hemen doktora gitseydim yaa. mantardan kaşıntıdan duramıyorum artık. ya bişeyde kullanamıyorum kafamdan ne olur ne olmaz diye. ama sizin bildiğiniz bişey varsa deneyeyim yaaa. herkes iyidir İnşallah kızlar ve güzel bebişler sizi çook özledik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?