2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

çok geçmiş olsun sultancığım.inş.yarın doktorun tüm sorunlarını çözer.ama şimdilik sadece kaşıntının azalması için önerim tamamen çamaşırsız dolaşman sadece bir etek giyip alttan öylece dolaşacaksın evin içinde...

gecmis olsun canim. doktoruna danissan?

gecmis olsun canim.

Allah anali babali buyutmek nasip etsin insallah. Tez zamanda ciksin kuvözden de insallah.

canim ben biberon goturuyorum kasik goturmeyecegim.

uzme kendini canim. Allah buyuk saglikla gelecek kucagina insallah annesi.

canim insallah gerek kalmaz hicbirimize ama bilmekte fayda var.

Geçmiş olsun Sultancım.Ahhhh öksürük benimde 10 günü geçkindir yakama yapıştı kaldı.Haftaya doğuma kadar inşallah kurtulurum bu iletten.
Mantar için de gebelikte kullanılabilen kremler var.Drun seni rahatlatması açısından yarın herhalde yazar.

ben ç.kalede bir özel hastaneye gidiyorum.normalde muayene ücretleri 65 tl. ama sosyal güvencen varsa 35 tl ödüyorsun.nst içinde her defasında 10 tl alıyorlar.sosyal güvencen olup olmaması nst de farketmiyor canım.

İlknurcum sen Anadolu Hastanesine mi gidiyorsun?

Selam kizlar bizim bugun yari kirkimiz cikti 20 gun oldu dogum yapali hala dun gibi:)

o kadar zaman geçti mi?Daha dün gibi doğum yaptığını bizimle paylaşman canım ya.
İkinize de

ben anlamadım nst paraylamı devt hastanesinde yoksa özeldemi parayla

özel hastanede eylülcüğüm.devlet hastanesinde alınmıyor diye biliyorum ben.
başından beri özel hastaneye gidiyorum ben gebelik kontrollerim için.şimdi nst için dev. hastanesindeki doktorun tavır yapmasını çekemeyeceğim.küçük yerlerde işler daha farklı yürüyor malesef....

geçmiş olsun canım merak etme bişey olmamıştır bebeğine..baban nasıl?ailen nasıllar?

çok sağol canım İnşallah bişey olmamıştır. babam çok iyi değil. çok kötü günler geçirdik sormayın. akciğer kanseri çıktı babam ve boynunada yayılmış. ama göğüs kafesine falan yayılmadığı için şanslı demiş doktor. bi sürü doktora götürdük. en son adana acıbademde tedaviye başladı doktor % 60 iyileşme şansı vermiş bunada şükür. radyoterapi almayacak gerek yok demiş doktor. İnşallah Allahım şifasını verir. moral çok önemli ama bende grip olunca işte gidemiyorumda.

Selam kizlar bizim bugun yari kirkimiz cikti 20 gun oldu dogum yapali hala dun gibi:)

masallah canim zaman nasil cabuk geciyor..

cok gecmis olsun canim ya.. baban daha iyi olmustur insallah.

ilknurcumm ben geldim hastaneden oglanın bilirubini 12 cıktı çooook şükür rabbim nerdeyse oynatıyodum

gozun aydin canim.

çok sağol canım şansıma havada soğudu. yarın olsaydı hemen yaaa. şimdi hiç zamanı değildi bunların.öksürük daha çok korkutuyor beni ya geçmezse doğuma kadar çok gıcık yaa.

damar yolundan aldı morardı kurban olsun annesi minicik damarınaa ama nasılllll agladı ölem ona ben yaaa teyzesi rabbimmm tüm bebişlerimize sarılık küvez derdini size göstermesin inş.
çok geçmiş olsun canım yaaa. amin canım aminn

canımmm sanada çok geçmiş olsun. öksürük geçer inşallah yaaa doğumada az kalmış. bakalım yarın ne diyecek doktor. sabah olsaydı hemen. artık öksürmekten karnım sırtım her yerim çok ağrıyor. bu arada ben özel hastaneye gidiyorum. nstye giriyorum hiç ücret almıyorlar. normal muayene ücreti dışında ödemedim kızlar

selam herkese ben ünv. hastanesinde takipliyim. bugüne kadar hiç ekstra ücret ödemedim. çoğunluk özele gidiyor. ben hiç ama hiç özeli düşünmedim. sonuçta ticarethane mantığı işliyor.

inşallah babanda en yakın zamanda sağlığına kavuşur canım.bak doktoruda güzel bir şans oranı vermiş.dua ile....
atlatacak inşallahhhh

ayyy maşallah bizlere de o duyguyu yaşamayı nasip etsin Rabbim..daha benim doğuma ohoooooo birsürü zaman var.senin bebişin 40ı çıkar ben daha ne zaman doğuracam der dururum herhalde:97::97:

Ins cnm darisi hepinizin basina sende dogurursun mrk etme bi bakmissin bebek buyumus

işte boşuna demiyorlar doğan büyüyüp gidiyor diye
inş.bizde o günleri görürüz canım

Evet erken kalkan yol alir misali erken pirtlatan yol aliyorins cnm goreceksiniz Allahin izniyle

o kadar zaman geçti mi?Daha dün gibi doğum yaptığını bizimle paylaşman canım ya.
İkinize de

evet bende inanamiyorum dikislerim gecti hersey bitti hatta hamilelik nasildi bebeksiz hayat nasildi unuttum bile

selam herkese ben ünv. hastanesinde takipliyim. bugüne kadar hiç ekstra ücret ödemedim. çoğunluk özele gidiyor. ben hiç ama hiç özeli düşünmedim. sonuçta ticarethane mantığı işliyor.

heryerdeki devlet veya ünv.hastaneleri aynı değilki cnm bizim burada ilgi göremediğim için tercih ediyorum ben özeli birçok testi gereksiz yere para için yapıyolar doğru ama ne bileyim en azından benim doktorum öyle değil gerekli olmayan hiçbirşey istemedi bizden

ne güzel keşke benimde öyle bir şansım olsaydı emin ol asla özel hastaneyi tercih etmezdim.ama işte küçük yerde yaşayınca bir tane devlet hastanesi o hastanede de bir tane kadın doğum uzmanı olursa ve de onun özeli özel hast. den daha fazla ücret olursa daha da önemlisi sen o doktorla daha önceden tartışmışsan ve de nefret ediyorsan özele gitmekten başka şansın kalmıyor malesef.....
ne kadar içliymişim yanlız bende haaaa
bir dedin bin ah işittin bak sende canım

inşallah babanda en yakın zamanda sağlığına kavuşur canım.bak doktoruda güzel bir şans oranı vermiş.dua ile....
atlatacak inşallahhhh

İnşallah canımmm İnşallah Allah razı olsun. bizde çok umutluyuz. Rabbim şifasını verecek İnşallah.

bu arada geçen hafta annemlere bi kadın geldi. torunu hastanede yatıyormuş. kadının gelini hamileyken 113 kiloya çıkmış aşırı kilo almış aşırı sigara içiyormuş . bebek 8 aylık doğmuş ve sadece 1 kg. 1 aydır küvözdeymiş. ne zaman çıkacağıda belli değilmiş. doktor sigaradan bebek hiç beslenmemiş hiç gelişmemiş demiş. iyiki sigara içmiyorum dedim yaaa. İnşallah bebeğide Rabbim ailesine bağışlar

canım babana çok geçmiş olsun. ben radyoterapi teknikeriyim. akciğer kanseri eskisi kadar korkunç değil en azından takip altına alınabiliyor. patoloji raporunuz small cell ca (küçük hücreli kanser ) değil ise korkma bu türü çok agresif ilerliyor.radyoterapiyi atlamayın direk radyasyon onkologları ile görüşün boyunda ki lenf bezlerine sıçramış anladığım kadarıyla onlar radyoterapiye iyi cevap verir. çok geçmiş olsun....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…