evet kontroller o şekilde oluyor ama nst de öyle olmuyor canım.istersen aynı gün 3 nst yaptır üçü içinde ayrı ücret ödüyorsun.muayeneden değil tedaviden sayılıyor nst
merhaba kızlar.elsiciğim maşallah kuzeyimize Allahım korusun. hayırlı olsun canım.
bende bayağıdır giremiyordum. önce babamın hastalığından annemlerde kaldım. sonra pazartesi günü grip oldum. mahfoldum kızlar. bebeğime bişey olmamıştır inşallah yarın doktora arıycam gitmek istiyorum. daha 1 hafta var içim rahat etmez yoksa. şimdide öksürük kaldı yapıştı gitmiyor yaa. üstüne bide mantar oldu tam oldum. ne yapacağımı şaşırdım. bide kendimden utanıyorum artık. öksürürken altıma kaçırıyorum sürekli çamaşır değiştirmekten bıktım. peçete koyuyorum o bile yetmiyor. mantardan pedde koyamıyorum. yarı olsa hemen doktora gitseydim yaa. mantardan kaşıntıdan duramıyorum artık. ya bişeyde kullanamıyorum kafamdan ne olur ne olmaz diye. ama sizin bildiğiniz bişey varsa deneyeyim yaaa. herkes iyidir İnşallah kızlar ve güzel bebişler sizi çook özledik
ilknurcumm ben geldim hastaneden oglanın bilirubini 12 cıktı çooook şükür rabbim nerdeyse oynatıyodum
onunla geçmiş olsun tatlım
günaydın annişler.
cuma gecesi hiç uyuyamamıştım ,dün bütün gün kasıklarım ağrıdı,hafif hafif sanlıcıydı.bütün gün hiç geçmedi.akşam üstü duş aldım rahatlarım diye ama tık yok.küçük tuvaletimi yaparken de kasıklarım daha da şiddetli ağrıdı hep.sanırım üşüttüm.bu sabah kalktım hala ağrıyor.oğlumun başını sanki daha aşağıda hissediyorum acaba biraz daha aşağı kaydığı için kasıklarımda sancı yapıyor olabilir mi?
bir fikri olan var mı?
çok geçmiş olsun canım bence geçmediyse bu ağrılar git derim yani biz kendimize eziyet çektiriyoruz sanırım böyle durumlar napalım yalancıysa yalancı 4kez doğum yapmadıkya
iyi pazarlar tatlım
offffffff offffffffffffffffffff nezleyim inş gribe çevirmez kendimi pek iyi hissetmiyorum olmadım olmadım hasta sonunda olmıyım karnımda geriliyor arada patlıcam gibi geliyor:18::18:
şimdi konuştum elifle kızlar kuzey bebek 3650 gr ve 48 cm olarak epidural anestezi ile doğmuş.doğumda birazcık su yutmuş o yüzden küveze almışlar ama akşama çıkacakmış sanırım.hepinize çok selam söyledi.çokk güzel bir duygu diyor ve hepinizi öpüyormuş
kızlar birşey sorucam....hani bebiş ilk doğduğunda süt hemen gelmeyince mama verme ihtimali oluyor ya hastanede bunun için kaşık alan oldumu?hangi marka aldınız ? dün ben hastanede ebeye sordum süt hemen gelmezse neyapıyorsunuz diye biz burdan mama veriyoruz kaşığınızı siz getiriyorsunuz dedi.tecrübeli anneler marka konusunda bir fikriniz varmı?????
ayyy elifcim de doğurmuş.dünden beri dua ediyodum çok şükür bebeğini almış kucağına.darısı hayırlısıyla,sağlıkla bizlere inşallah.
ben bugün yine nst den geliyorum.bebeğimin kalp atışları düşüşteydi yine.o yüzden akşam bi daha girmem gerekiyomuş.
sat a göre 37 yim ama bebeğim 35 haftalık gözüküyo malum durumdan dolayı.hala çok minik 37. haftaya rağmen 2500 civarıyız. + - 200 tabii bi de doğum sonrası şişlik inmesi var pööfff
doktorum bu hafta doğum olabilir dedi.kalp atışlarını da öyle düşüşte görünce.doğum şekli içinde normal yapabilirsin belki ama bebeğin küçük olmasından ve yaşadığımız sıkıntılardan kaynaklı olarak normal doğumu bebeğin kaldıramayabilir dedi
doğum olabilir deyince şimdi doğarsa küvöze girer mi bi de herhangi bi sağlık sorunu var mıdır diye sordum.o da bu ancak doğumda belli olur dedi normal şartlarda bu haftalarda sıkıntı olma ihtimali azalır ama bebeğin ufaklığı ile ilgili sıkıntılar da olabilir dedi.ben sana hiçbri risk yok diye bi garanti veremem dedi.
kızlar çok endişeliyim düşünmekten kafayı yicem.
bebeğim sağlıklı olucak mı diye düşünmekten kendimi yiyip bitidim çok stresliyim çoooooook biliyorum bu şekilde bebeğe de zarar veriyorum ama elimde değil.bi de geçen gün bahsetmiştim hepsolda hareketleri diye dr.a söyledim o da anlam veremedi benim de endişelerime endişe eklenmiş oldu
bi yandan bebeğimin sağlığı ile ilgili endişeler bi yandan doğumla ilgili endişeler Allah ım hepimize yavrularımızın sağlıklı günlerini göstersin.inşallah bebeğimin bi sağlık problemi olmaz kızlar dua edin
kızlar başka topiklere bakıyordum da sütü artırmanın yolları diye farklı farklı şeyler söylüyolar.bira mayasıyla balı karıştırıp yemek,arısütü kullanmak,3lt su tüketmek,sabahları çorba içmek,3-4 su bardağı humana,1 su bardağı rezene çayı, 1 su bardağı ısırgan otu çayı ,siyah kuru üzümü kaynatıp şerbet yapıpp 1 su bardağı,malt içeceği bir sürü şey deniyo kadınlar.yazık inşallah bizler de böyle sorunlar olmaz..
merhaba kızlar.elsiciğim maşallah kuzeyimize Allahım korusun. hayırlı olsun canım.
bende bayağıdır giremiyordum. önce babamın hastalığından annemlerde kaldım. sonra pazartesi günü grip oldum. mahfoldum kızlar. bebeğime bişey olmamıştır inşallah yarın doktora arıycam gitmek istiyorum. daha 1 hafta var içim rahat etmez yoksa. şimdide öksürük kaldı yapıştı gitmiyor yaa. üstüne bide mantar oldu tam oldum. ne yapacağımı şaşırdım. bide kendimden utanıyorum artık. öksürürken altıma kaçırıyorum sürekli çamaşır değiştirmekten bıktım. peçete koyuyorum o bile yetmiyor. mantardan pedde koyamıyorum. yarı olsa hemen doktora gitseydim yaa. mantardan kaşıntıdan duramıyorum artık. ya bişeyde kullanamıyorum kafamdan ne olur ne olmaz diye. ama sizin bildiğiniz bişey varsa deneyeyim yaaa. herkes iyidir İnşallah kızlar ve güzel bebişler sizi çook özledik
ben ç.kalede bir özel hastaneye gidiyorum.normalde muayene ücretleri 65 tl. ama sosyal güvencen varsa 35 tl ödüyorsun.nst içinde her defasında 10 tl alıyorlar.sosyal güvencen olup olmaması nst de farketmiyor canım.
Selam kizlar bizim bugun yari kirkimiz cikti 20 gun oldu dogum yapali hala dun gibi:)
ben anlamadım nst paraylamı devt hastanesinde yoksa özeldemi parayla
geçmiş olsun canım merak etme bişey olmamıştır bebeğine..baban nasıl?ailen nasıllar?
ilknurcumm ben geldim hastaneden oglanın bilirubini 12 cıktı çooook şükür rabbim nerdeyse oynatıyodum
Selam kizlar bizim bugun yari kirkimiz cikti 20 gun oldu dogum yapali hala dun gibi:)
çok sağol canım şansıma havada soğudu. yarın olsaydı hemen yaaa. şimdi hiç zamanı değildi bunların.öksürük daha çok korkutuyor beni ya geçmezse doğuma kadar çok gıcık yaa.çok geçmiş olsun sultancığım.inş.yarın doktorun tüm sorunlarını çözer.ama şimdilik sadece kaşıntının azalması için önerim tamamen çamaşırsız dolaşmansadece bir etek giyip alttan öylece dolaşacaksın evin içinde...
çok geçmiş olsun canım yaaa. amin canım aminndamar yolundan aldı morardı kurban olsun annesi minicik damarınaa ama nasılllll agladı ölem ona ben yaaa teyzesi rabbimmm tüm bebişlerimize sarılık küvez derdini size göstermesin inş.
Geçmiş olsun Sultancım.Ahhhh öksürük benimde 10 günü geçkindir yakama yapıştı kaldı.Haftaya doğuma kadar inşallah kurtulurum bu iletten.
Mantar için de gebelikte kullanılabilen kremler var.Drun seni rahatlatması açısından yarın herhalde yazar.
İlknurcum sen Anadolu Hastanesine mi gidiyorsun?
o kadar zaman geçti mi?Daha dün gibi doğum yaptığını bizimle paylaşman canım ya.
İkinize de
yok canım bigada özel can hastanesi var.ilçe dışına çıkamıyorum malesef.yol uzak oraya varana kadar birşey olursa diye.ama doktorumun ultrasonu çok iyi.o yüzden içim çok rahatİlknurcum sen Anadolu Hastanesine mi gidiyorsun?
inşallah babanda en yakın zamanda sağlığına kavuşur canım.bak doktoruda güzel bir şans oranı vermiş.dua ile....çok sağol canım İnşallah bişey olmamıştır. babam çok iyi değil. çok kötü günler geçirdik sormayın. akciğer kanseri çıktı babam ve boynunada yayılmış. ama göğüs kafesine falan yayılmadığı için şanslı demiş doktor. bi sürü doktora götürdük. en son adana acıbademde tedaviye başladı doktor % 60 iyileşme şansı vermiş bunada şükür. radyoterapi almayacak gerek yok demiş doktor. İnşallah Allahım şifasını verir. moral çok önemli ama bende grip olunca işte gidemiyorumda.
ayyy maşallah bizlere de o duyguyu yaşamayı nasip etsin Rabbim..daha benim doğuma ohoooooo birsürü zaman var.senin bebişin 40ı çıkar ben daha ne zaman doğuracam der dururum herhalde:97::97:
işte boşuna demiyorlar doğan büyüyüp gidiyor diye
inş.bizde o günleri görürüz canım
o kadar zaman geçti mi?Daha dün gibi doğum yaptığını bizimle paylaşman canım ya.
İkinize de
masallah canim zaman nasil cabuk geciyor..
cok gecmis olsun canim ya.. baban daha iyi olmustur insallah.
gozun aydin canim.
selam herkese ben ünv. hastanesinde takipliyim. bugüne kadar hiç ekstra ücret ödemedim. çoğunluk özele gidiyor. ben hiç ama hiç özeli düşünmedim. sonuçta ticarethane mantığı işliyor.
ne güzel keşke benimde öyle bir şansım olsaydı emin ol asla özel hastaneyi tercih etmezdim.ama işte küçük yerde yaşayınca bir tane devlet hastanesi o hastanede de bir tane kadın doğum uzmanı olursa ve de onun özeli özel hast. den daha fazla ücret olursa daha da önemlisi sen o doktorla daha önceden tartışmışsan ve de nefret ediyorsan özele gitmekten başka şansın kalmıyor malesef.....selam herkese ben ünv. hastanesinde takipliyim. bugüne kadar hiç ekstra ücret ödemedim. çoğunluk özele gidiyor. ben hiç ama hiç özeli düşünmedim. sonuçta ticarethane mantığı işliyor.
inşallah babanda en yakın zamanda sağlığına kavuşur canım.bak doktoruda güzel bir şans oranı vermiş.dua ile....
atlatacak inşallahhhh
çok sağol canım İnşallah bişey olmamıştır. babam çok iyi değil. çok kötü günler geçirdik sormayın. akciğer kanseri çıktı babam ve boynunada yayılmış. ama göğüs kafesine falan yayılmadığı için şanslı demiş doktor. bi sürü doktora götürdük. en son adana acıbademde tedaviye başladı doktor % 60 iyileşme şansı vermiş bunada şükür. radyoterapi almayacak gerek yok demiş doktor. İnşallah Allahım şifasını verir. moral çok önemli ama bende grip olunca işte gidemiyorumda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?