merhaba arkadaşlar
ben aslında een başında mart annesi idim
ama 2.3. randevularımda erken gebelik olduğu anlaşıldı ve son günüm 27 şubat olarak belirlenmişti
ben de kaydım şubat annelerine:)
ve şimdi orda neredeyse benden başka doğurmayan kalmadı
kalan bir kaç kişinin de gnü belirli..
en sonda olmak da zormuşşş
en başlarda herkes doğururken ooo bana çok var diyordum
şimdi herkesin bebek muhabbeti var çok sıkıntı çekenler var yazık
onları okudukça hem üzülüyor hem de kendi doğumuma konsantre olamıyorum:)))
birazcık da burda muhabbet edelim dedim
damar yolundan aldı morardı kurban olsun annesi minicik damarınaa ama nasılllll agladı ölem ona ben yaaa teyzesi rabbimmm tüm bebişlerimize sarılık küvez derdini size göstermesin inş.
canım öncelikle baban için çok geçmiş olsunçok sağol canım İnşallah bişey olmamıştır. babam çok iyi değil. çok kötü günler geçirdik sormayın. akciğer kanseri çıktı babam ve boynunada yayılmış. ama göğüs kafesine falan yayılmadığı için şanslı demiş doktor. bi sürü doktora götürdük. en son adana acıbademde tedaviye başladı doktor % 60 iyileşme şansı vermiş bunada şükür. radyoterapi almayacak gerek yok demiş doktor. İnşallah Allahım şifasını verir. moral çok önemli ama bende grip olunca işte gidemiyorumda.
merhaba arkadaşlar
ama 2.3. randevularımda erken gebelik olduğu anlaşıldı ve son günüm 27 şubat olarak belirlenmişti
özel hastanede eylülcüğüm.devlet hastanesinde alınmıyor diye biliyorum ben.
başından beri özel hastaneye gidiyorum ben gebelik kontrollerim için.şimdi nst için dev. hastanesindeki doktorun tavır yapmasını çekemeyeceğim.küçük yerlerde işler daha farklı yürüyor malesef....
kıyamam ben minik muhammede
inşallah canım
canım öncelikle baban için çok geçmiş olsun
canım, tez zamanda şifa bulsun .
sana da çok geçmiş olsun
bi gece daha sabret ama kaşıntın fazlaysa acile git canım
aşağı yukarı dr ile aynı ilacı verir
kaşınma sıkıntından kurtulursun
canım ben raporu okumadım ama kardeşim çok araştırdı. küçük hücreli olmaması çok iyiymiş dedi. bizimki ondan değilmiş falan dedi. o yüzden şansınız çok yüksek demiş. acıbademde babamla aynı olan bi hasta varmış. aynı rapor yani. o tamamen bu şekilde tedavi edilmiş sonrada ameliyatla alınmış alınabilir demiş işte. canım kalbindede var dediler kalptende parça almışlardı. kalpteki iltihap çıkmış. doktor boyundakide aynı olmayabilir demiş o yüzden parça almak istememiş. 4 hastaneye götürdü kardeşim hepsi aynı şeyleri söylemiş. radyoterapiye gerek yok demişler. beklemeseniz bu kadar ilerlemezdi bu oluşan kitle çok uzun yıllarda oluşmuş ve sigarayı bırakmasıda bizim için iyi demiş. verdğin bilgiler içinde çok teşekkür ederim. bilen birinden duymak insanı dahada rahatlatıyor.canım babana çok geçmiş olsun. ben radyoterapi teknikeriyim. akciğer kanseri eskisi kadar korkunç değil en azından takip altına alınabiliyor. patoloji raporunuz small cell ca (küçük hücreli kanser ) değil ise korkma bu türü çok agresif ilerliyor.radyoterapiyi atlamayın direk radyasyon onkologları ile görüşün boyunda ki lenf bezlerine sıçramış anladığım kadarıyla onlar radyoterapiye iyi cevap verir. çok geçmiş olsun....
inşallah canım
sana da çok geçmiş olsun
teyzesi 9 ay ı dolmayan bebklerde daha cok görülüyormuş karacigerin yetersiz kalma durumuymulş bu tabi gecici olarak bu göreviiplesenta yardımıyla bize veriyomuş doguncada bebegin kara cigeri yetersiz kalıp bilirumim deride birikiyomuş öff annelik cokk kutsalll cok tedirginim
hoşgeldinmerhaba arkadaşlar
hoşgeldin
şubat annelerini takip ettiğim için seni orda hep görüyordum
inşallah canım
sana da çok geçmiş olsun
hımmm olabilir nasıl görünüyordum :))))
şimdi karnım çooooookkk şişşşşş
bu hafta baya zormuş
ben bugüne dek hep laylaylomdum hamilelik bitsin istemiyorum filan diyordum
ama dün gece filan hepten uyuyamadım
hem heyecan hem de karnımın sertlikleri ooff offf
40. haftanıza girerseniz göreceksiniz
ama bizde çoğu kimse 37de 38de doğurdu :)
İnşallah canımmm İnşallah Allah razı olsun. bizde çok umutluyuz. Rabbim şifasını verecek İnşallah.
bu arada geçen hafta annemlere bi kadın geldi. torunu hastanede yatıyormuş. kadının gelini hamileyken 113 kiloya çıkmış aşırı kilo almış aşırı sigara içiyormuş . bebek 8 aylık doğmuş ve sadece 1 kg. 1 aydır küvözdeymiş. ne zaman çıkacağıda belli değilmiş. doktor sigaradan bebek hiç beslenmemiş hiç gelişmemiş demiş. iyiki sigara içmiyorum dedim yaaa. İnşallah bebeğide Rabbim ailesine bağışlar
merhaba arkadaşlar
ne güzel keşke benimde öyle bir şansım olsaydı emin ol asla özel hastaneyi tercih etmezdim.ama işte küçük yerde yaşayınca bir tane devlet hastanesi o hastanede de bir tane kadın doğum uzmanı olursa ve de onun özeli özel hast. den daha fazla ücret olursa daha da önemlisi sen o doktorla daha önceden tartışmışsan ve de nefret ediyorsan özele gitmekten başka şansın kalmıyor malesef.....
ne kadar içliymişim yanlız bende haaaa
bir dedin bin ah işittin bak sende canım
hosgeldın...evet zor son haftalar ben ılk dogumumda normal beklıyordum o yuzden bılıyorumm..ya kızlar esımm maca gıttı ve oglumla evde cok sıkılıyozzz hos sadece sıkılan benım cunku hıc ılgılenemıyorum u anda kuzumla son haftalar zormus gercekten...
evet canım benim.bizde öyle düşündük.hayırlısı bakalımolsun o dr muhatc degilsin inş sağsalim bebeginle saglık sıhhatle yaşayıp gideceksiniz beraberce babasıyla evladınla hiç takma bak cogu giitti bitti eline alcan o güzel mutlulugu ilknurcum
cnmm ya cok gecmıs olsun bak dusmuste 12 bence ıyı dahada dusucek ablamın kızındada aolmustu 17 ye kadar cıktı ve sonra dusmeye basladı gunese fln tutu yardımı olurmu acaba öle dıyorlar ya ama guneste yokkı..
Allah saglik versin kuzuya. Anali babali buyutsun.
hos geldin canim. Allah hepimize yavrularimizi hayirlisiyla saglikla huzurla kucagimiza almayi nasip etsin insallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?