evet sizinkiler erkenden doğurdu.hımmm olabilir nasıl görünüyordum :))))
şimdi karnım çooooookkk şişşşşş
bu hafta baya zormuş
ben bugüne dek hep laylaylomdum hamilelik bitsin istemiyorum filan diyordum
ama dün gece filan hepten uyuyamadım
hem heyecan hem de karnımın sertlikleri ooff offf
40. haftanıza girerseniz göreceksiniz
ama bizde çoğu kimse 37de 38de doğurdu :)
kıyamam öperim o ellerindeki parmakları teker tekerteyzesii küçücük ellerşi bunların kıyılmıyo yaa
evet sizinkiler erkenden doğurdu.
canım az kaldı son bir haftan
son defa hareketlerini karnında hissedeceksin bu hafta
kıyamam öperim o ellerindeki parmakları teker teker
çok sağol canım şansıma havada soğudu. yarın olsaydı hemen yaaa. şimdi hiç zamanı değildi bunların.öksürük daha çok korkutuyor beni ya geçmezse doğuma kadar çok gıcık yaa.
çok geçmiş olsun canım yaaa. amin canım aminn
canımmm sanada çok geçmiş olsun. öksürük geçer inşallah yaaa doğumada az kalmış. bakalım yarın ne diyecek doktor. sabah olsaydı hemen. artık öksürmekten karnım sırtım her yerim çok ağrıyor. bu arada ben özel hastaneye gidiyorum. nstye giriyorum hiç ücret almıyorlar. normal muayene ücreti dışında ödemedim kızlar
maşallah gözün aydın canım
slm kızlar geçici internet kopukluğu yaşadık..bu arada da akşam yemeğimizi yedik ve 5 dk geçmeden kusmaya başladım..oooffftekrar niye başladı ki bu bulantılar yaaa...
ilknurcumm ben geldim hastaneden oglanın bilirubini 12 cıktı çooook şükür rabbim nerdeyse oynatıyodum
Canım bozma moralini, hiç birimiz ne ile karşılaşacağımızı bilmiyoruz.Sen üzülüp streslenme canım.
bebişin saclarındandır gercekten hiç bulantı yaşamadım babası gibi kel muhammedim
uzme kendini canim. Allah buyuk saglikla gelecek kucagina insallah annesi.
.
çok sağol canım İnşallah bişey olmamıştır. babam çok iyi değil. çok kötü günler geçirdik sormayın. akciğer kanseri çıktı babam ve boynunada yayılmış. ama göğüs kafesine falan yayılmadığı için şanslı demiş doktor. bi sürü doktora götürdük. en son adana acıbademde tedaviye başladı doktor % 60 iyileşme şansı vermiş bunada şükür. radyoterapi almayacak gerek yok demiş doktor. İnşallah Allahım şifasını verir. moral çok önemli ama bende grip olunca işte gidemiyorumda.
nst ücretlerini yazmışınız da,devlet hastanesi nasıl bilmiyorum ama ben hep özele gittim.burda sadece muayne ücreti sgk lıdan 35tl alınıyor.tüm testler(kan,idar,gizli şeker felan...)ücretsiz.nst ye ayrı bir ücret ödenmiyor.ancak belirli bir haftadan sonra(son ayda) muayne ücreti 54tl oluyor.onu da radyoloji tetkikleri farkı adı altında alıyorlar.normal doğum ücreti ise sgklılar için 700tl,sezeryan ise 1000tl.bu fiyata tüm her şey dahil.doktor ücreti,yenidoğan bakım ücreti,yatış,doğum,refakatçı,vs...normal doğumda 1 gece,sezeryanda 2 gece kalınıyor. galiba hastahaneyi deşifre ettim.
merhaba arkadaşlar
ben aslında een başında mart annesi idim
ama 2.3. randevularımda erken gebelik olduğu anlaşıldı ve son günüm 27 şubat olarak belirlenmişti
ben de kaydım şubat annelerine:)
ve şimdi orda neredeyse benden başka doğurmayan kalmadı
kalan bir kaç kişinin de gnü belirli..
en sonda olmak da zormuşşş
en başlarda herkes doğururken ooo bana çok var diyordum
şimdi herkesin bebek muhabbeti var çok sıkıntı çekenler var yazık
onları okudukça hem üzülüyor hem de kendi doğumuma konsantre olamıyorum:)))
birazcık da burda muhabbet edelim dedim
:26::26:ben anlamadım hangi hastane olduğunu yaaa
canım benimde 10 gün olacak mide bulantısı yanması çok kötü yaa. rennie kullanıyorum sürekli. neden oldu anlamıyorumda ne yesem anında başlıyor. benim kızımdamı saçlı olacak yani.ilahi eylül...acaba gerçekten saçlı olduğu için mi midem bulanıyo?ultrasonda saçları belli olmaz dimi
canımmm Allah hayırlı şifa versin, ümidinizi hiçç kaybetmeyin.Allah ım yardım edicek inşallah.bol bol dua edin canım ben de edicem.
slm kızlar geçici internet kopukluğu yaşadık..bu arada da akşam yemeğimizi yedik ve 5 dk geçmeden kusmaya başladım..oooffftekrar niye başladı ki bu bulantılar yaaa...
canım geçmiş olsunslm kızlar geçici internet kopukluğu yaşadık..bu arada da akşam yemeğimizi yedik ve 5 dk geçmeden kusmaya başladım..oooffftekrar niye başladı ki bu bulantılar yaaa...
canım o zamanda artık gaz sancsıevet evet siz de erken doğuracaksınız
20sinden sonraya kimse kalmiicak:))
gerçi şubat kısa ay o yüzden de çabuk bitti
mart 31 sürüyor belki 23lerde biterrr :))
nst ücretlerini yazmışınız da,devlet hastanesi nasıl bilmiyorum ama ben hep özele gittim.burda sadece muayne ücreti sgk lıdan 35tl alınıyor.tüm testler(kan,idar,gizli şeker felan...)ücretsiz.nst ye ayrı bir ücret ödenmiyor.ancak belirli bir haftadan sonra(son ayda) muayne ücreti 54tl oluyor.onu da radyoloji tetkikleri farkı adı altında alıyorlar.normal doğum ücreti ise sgklılar için 700tl,sezeryan ise 1000tl.bu fiyata tüm her şey dahil.doktor ücreti,yenidoğan bakım ücreti,yatış,doğum,refakatçı,vs...normal doğumda 1 gece,sezeryanda 2 gece kalınıyor. galiba hastahaneyi deşifre ettim.
oyyyy kıyamam ben küçük muhammede.yavrum benim yaa.Allah a şükür düşmüş çok sevindim canım.Allah bağışlasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?