2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

evet sizinkiler erkenden doğurdu.
canım az kaldı son bir haftan
son defa hareketlerini karnında hissedeceksin bu hafta

teyzesii küçücük ellerşi bunların kıyılmıyo yaa
kıyamam öperim o ellerindeki parmakları teker teker

slm kızlar geçici internet kopukluğu yaşadık..bu arada da akşam yemeğimizi yedik ve 5 dk geçmeden kusmaya başladım..ooofff tekrar niye başladı ki bu bulantılar yaaa...

evet sizinkiler erkenden doğurdu.
canım az kaldı son bir haftan
son defa hareketlerini karnında hissedeceksin bu hafta

kıyamam öperim o ellerindeki parmakları teker teker

evet evet siz de erken doğuracaksınız
20sinden sonraya kimse kalmiicak:))
gerçi şubat kısa ay o yüzden de çabuk bitti
mart 31 sürüyor belki 23lerde biterrr :))

saol tatlımm

slm kızlar geçici internet kopukluğu yaşadık..bu arada da akşam yemeğimizi yedik ve 5 dk geçmeden kusmaya başladım..ooofff tekrar niye başladı ki bu bulantılar yaaa...

bebişin saclarındandır gercekten hiç bulantı yaşamadım babası gibi kel muhammedim

nst ücretlerini yazmışınız da,devlet hastanesi nasıl bilmiyorum ama ben hep özele gittim.burda sadece muayne ücreti sgk lıdan 35tl alınıyor.tüm testler(kan,idar,gizli şeker felan...)ücretsiz.nst ye ayrı bir ücret ödenmiyor.ancak belirli bir haftadan sonra(son ayda) muayne ücreti 54tl oluyor.onu da radyoloji tetkikleri farkı adı altında alıyorlar.normal doğum ücreti ise sgklılar için 700tl,sezeryan ise 1000tl.bu fiyata tüm her şey dahil.doktor ücreti,yenidoğan bakım ücreti,yatış,doğum,refakatçı,vs...normal doğumda 1 gece,sezeryanda 2 gece kalınıyor. galiba hastahaneyi deşifre ettim.

canımmm Allah hayırlı şifa versin, ümidinizi hiçç kaybetmeyin.Allah ım yardım edicek inşallah.bol bol dua edin canım ben de edicem.

:26::26:ben anlamadım hangi hastane olduğunu yaaa

hoş geldin canım ben de arada bakıyodum şubat annelerinehatırladım seni
Allah hepimize sağlıklı hayırlı doğumlar nasip etsin

ben de özel hast. gidiyorum vde nst için de ekstra para alınmıyo alınsa mavolmuştum 2 günde bir nst deyim.bugün hem sabah gittim hem akşam dr. her gün istediartık kalp atışları düşük çıktı diye.Allahtan alınmıyo

ilahi eylül...acaba gerçekten saçlı olduğu için mi midem bulanıyo?ultrasonda saçları belli olmaz dimi
canım benimde 10 gün olacak mide bulantısı yanması çok kötü yaa. rennie kullanıyorum sürekli. neden oldu anlamıyorumda ne yesem anında başlıyor. benim kızımdamı saçlı olacak yani.

canımmm Allah hayırlı şifa versin, ümidinizi hiçç kaybetmeyin.Allah ım yardım edicek inşallah.bol bol dua edin canım ben de edicem.

canım Allah razı olsun İnşallah yaaa. bizde öyle ümit ediyoruz. dua ediyoruz sürekli. moral olsun diye uğraşıyoruz sürekli. bana evine gitme burda kal diyor. gribim şimdi baba sana bulaşır diyorum bişey olmaz diyor. Allah korusun en küçük enfeksiyondan bile korkuyoruz.

canım geçmiş olsun
inşallah bugüne mahsustur kusman

evet evet siz de erken doğuracaksınız
20sinden sonraya kimse kalmiicak:))
gerçi şubat kısa ay o yüzden de çabuk bitti
mart 31 sürüyor belki 23lerde biterrr :))
canım o zamanda artık gaz sancsı
memeucu problemleriyle burda olurus

izmitte doğurmak varmış canım
acaba gelsem mi? ataşehirdeyim
karşıya geçene kadar izmite mi gelsem doğuma

oyyyy kıyamam ben küçük muhammede.yavrum benim yaa.Allah a şükür düşmüş çok sevindim canım.Allah bağışlasın

evet tezyzesi eli acımış eline elledigimde aglıyo morardı eli cok şükğr 17 de hast.yatırılıyo...allah düşürmesin kuzularımızı ya cokkk cay içiyom benn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…