ilahi eylül...acaba gerçekten saçlı olduğu için mi midem bulanıyo?ultrasonda saçları belli olmaz dimi
evet tezyzesi eli acımış eline elledigimde aglıyo morardı eli cok şükğr 17 de hast.yatırılıyo...allah düşürmesin kuzularımızı ya cokkk cay içiyom benn
canım geçmiş olsun
inşallah bugüne mahsustur kusman
canım o zamanda artık gaz sancsı
memeucu problemleriyle burda olurus
izmitte doğurmak varmış canım
acaba gelsem mi? ataşehirdeyim
karşıya geçene kadar izmite mi gelsem doğuma
oyyy kurban olurum onu verene. Canım benim yaaa. Münücük kolunun neresinden kan aldılar yaaa. Yazık kolu iğne kadar yaaa. Neyseki sonuç iyi çıkmış çok şükür. Allahım bi daha hastalık göstermesin canım. Maşallah 10 günlük olmuşsunuz yaaa. Daha dün gibi hastaneye taşınıyordun sancıyla
kızlar yaa,bugün benim ayaklarım şişti.daha öncede oluyordu ama bu kadar hiç şişmemişti.bir de karıncalanma gibi uyuşuyor.Ne iyi gelir şimdi buna? Yukarı doğru uzattım ama
aminnn canım amiiin.degilmi yaa daha dünn göbüşümdeydi yaa neresindeydi göbüşümün bu tatlı cocuk yaa...evet degerler ii cıktı sultancım kurban olan rabbime düşümesin hastanelere büyüteyim
kızlar yaa,bugün benim ayaklarım şişti.daha öncede oluyordu ama bu kadar hiç şişmemişti.bir de karıncalanma gibi uyuşuyor.ne iyi gelir şimdi buna? yukarı doğru uzattım ama
işte o cok iyi gelir canımmm
canım doğumdan hemen sonra ellerin ve ayakların indi mi? Ben artık alyansımı bile takamıyorum.birden bire oldu.daha geçen hafta hiçbir şey yoktu.hele ayaklarım resmen bugün oldu
iyi akşamlar kızlar....
eylül canmm nasılsın? oğluşun nasıl?
hemen inmiyo tatlım beta hcg bile 1 haftada düşüyo bacagımın sag tarafındaki ayakta durunca uyuşması bile 1 haftada gecti hormonlar bile memendeki süt bile tam bir haftanın altı olmaz üstü olur tatlım haberin olsun
İYİ AZİZECİM ALLAH COCUKLARIMIZA SAGLIK BİZE ZEVAL VERMESİN İNŞ.12 CIKTI KOLLARI MORARDI KAL ALDILAR O CIGLIK ATTI BENİM CANIMI ALDIKLAR SANKİ CANIM YAA BİR COCUK GÖRDÜM YENİ DOGMUŞ 3500 BİZİMKİ GİBİ OGLUM YANINDA BÜYÜK KALIYORDU KİLO ALMIŞ MAŞ.BEBİŞİN NASIL SEN OLDUKCA AGIRLAŞMIŞSINNDIR KIYAMAM SANA NASILSIN BAŞIN SANCIN FELAN VARMI?
İYİ akşamlar arkadaşlar bebeğimin hareketlerini bugün hiç hissedemedim ve biraz öncede dkrumu aradaım oda bana hemen git bebeği dinlesinler hastanede dedi eşimde evde yok tek başımayım ne yapıcam bilmiyorum.çikolataa yiyorum tatlıdan etkilernirdi ama tık yok.oooffff
canım seni hastaneye götürebilecek bir yakının yada komşun yok mu.sen yine gönlünü ferah tutmaya çalış ama ne olur ne olmaz da ulaşabildiğin kadar çabuk ulaşmaya çalış hastaneyeİYİ akşamlar arkadaşlar bebeğimin hareketlerini bugün hiç hissedemedim ve biraz öncede dkrumu aradaım oda bana hemen git bebeği dinlesinler hastanede dedi eşimde evde yok tek başımayım ne yapıcam bilmiyorum.çikolataa yiyorum tatlıdan etkilernirdi ama tık yok.oooffff
canmm çok geçmiş olsunYavrum kıyamm minik adam
Ben nasıl ağırlaştım bi bilsenOdadan odaya zor yürüyom Karnım çok büyüdü bebişte tosun taşımakta çoook zorlanıyom Ne yatabiliyom nede oturduğum yerden kalkabiliyom çok zor
doğurmak istiyom artık :84: çok şükür fazla sancım yok arada kasıklarım ağrıyo...onada alıştım artık
senin bu kaynana da tam kazanlara atıp kaynatılacak cinsten..nasıl kıyabiliyorlar oğlullarının sevdiği mutlu olduğu kadına anlayamıyorum valla ayy valla benim kayınvalidem maşallah çok iyi bir kadın hiç bir şikayetim olmadı..peki sen sütünü arttırmak için böle şeyler yapmadınmı?
olk önce elsıyı tebrık edıyorum ve cıgdem senınkı 2 aydır aramıyormus benımkı hıc aramadı oglumdada masraftan aynen senınkı gıbı kactı ama 40 gun bende kalıp butun gun kendı akrabalarına hızmet ettı utanmasa bana ettırıcektı amcaları hıc ama hıc aramıyor ve ben efemın lohusalıgını gercekten cok kotu gecırdım 3900 dogdu 40 gunde dogum kılosuna gelemedı benımde ılk 1,5 ay sutum yetmedı mamada almamıstı cok zorlandım ama sonra hıcbısey oglumdan degerlı deıl dedım ve gercekten kayananam evden gıdınce sutum cogaldı resmen offf aynene senın durumun cnmm ve oglum ondan sonra toparladı gercekten sakın stress yapmayın kızlar..
kızlar yaa,bugün benim ayaklarım şişti.daha öncede oluyordu ama bu kadar hiç şişmemişti.bir de karıncalanma gibi uyuşuyor.ne iyi gelir şimdi buna? yukarı doğru uzattım ama
ay canım kıyamam sana az kaldı ama 38 haftadan sonrası cekilmiyo valla allah yardımcı olsun az acıyla dogur bebeişini canım artık sancı olursa zaten durmaz
canım seni hastaneye götürebilecek bir yakının yada komşun yok mu.sen yine gönlünü ferah tutmaya çalış ama ne olur ne olmaz da ulaşabildiğin kadar çabuk ulaşmaya çalış hastaneye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?