2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

evet tezyzesi eli acımış eline elledigimde aglıyo morardı eli cok şükğr 17 de hast.yatırılıyo...allah düşürmesin kuzularımızı ya cokkk cay içiyom benn

oyyy kurban olurum onu verene. canım benim yaaa. münücük kolunun neresinden kan aldılar yaaa. yazık kolu iğne kadar yaaa. neyseki sonuç iyi çıkmış çok şükür. Allahım bi daha hastalık göstermesin canım. maşallah 10 günlük olmuşsunuz yaaa. daha dün gibi hastaneye taşınıyordun sancıyla

canım bu bahsettiğim hastahane sgk ile anlaşmalı.o yüzden uygun fiyatlar.acıbadem de felan 8000tl normail doğumsezeryanı hiç sorma

degilmi yaa daha dünn göbüşümdeydi yaa neresindeydi göbüşümün bu tatlı cocuk yaa...evet degerler ii cıktı sultancım kurban olan rabbime düşümesin hastanelere büyüteyim

kızlar yaa,bugün benim ayaklarım şişti.daha öncede oluyordu ama bu kadar hiç şişmemişti.bir de karıncalanma gibi uyuşuyor. ne iyi gelir şimdi buna? yukarı doğru uzattım ama

degilmi yaa daha dünn göbüşümdeydi yaa neresindeydi göbüşümün bu tatlı cocuk yaa...evet degerler ii cıktı sultancım kurban olan rabbime düşümesin hastanelere büyüteyim
aminnn canım amiiin.

kızlar yaa,bugün benim ayaklarım şişti.daha öncede oluyordu ama bu kadar hiç şişmemişti.bir de karıncalanma gibi uyuşuyor. ne iyi gelir şimdi buna? yukarı doğru uzattım ama

canım bendede olmuştu sadece ayaklarını yastığın üstüne koyup uzanacaksın başka hiçbir çaresi yok. onuda yapıyorsun zaten.

canım doğumdan hemen sonra ellerin ve ayakların indi mi? Ben artık alyansımı bile takamıyorum.birden bire oldu.daha geçen hafta hiçbir şey yoktu.hele ayaklarım resmen bugün oldu

hemen inmiyo tatlım beta hcg bile 1 haftada düşüyo bacagımın sag tarafındaki ayakta durunca uyuşması bile 1 haftada gecti hormonlar bile memendeki süt bile tam bir haftanın altı olmaz üstü olur tatlım haberin olsun

iyi akşamlar kızlar....

eylül canmm nasılsın? oğluşun nasıl?

İYİ AZİZECİM ALLAH COCUKLARIMIZA SAGLIK BİZE ZEVAL VERMESİN İNŞ.12 CIKTI KOLLARI MORARDI KAL ALDILAR O CIGLIK ATTI BENİM CANIMI ALDIKLAR SANKİ CANIM YAA BİR COCUK GÖRDÜM YENİ DOGMUŞ 3500 BİZİMKİ GİBİ OGLUM YANINDA BÜYÜK KALIYORDU KİLO ALMIŞ MAŞ.BEBİŞİN NASIL SEN OLDUKCA AGIRLAŞMIŞSINNDIR KIYAMAM SANA NASILSIN BAŞIN SANCIN FELAN VARMI?

canmm çok geçmiş olsun yavrum kıyamm minik adam

ben nasıl ağırlaştım bi bilsen odadan odaya zor yürüyom karnım çok büyüdü bebişte tosun taşımakta çoook zorlanıyom ne yatabiliyom nede oturduğum yerden kalkabiliyom çok zor
doğurmak istiyom artık :84: çok şükür fazla sancım yok arada kasıklarım ağrıyo...onada alıştım artık

İYİ akşamlar arkadaşlar bebeğimin hareketlerini bugün hiç hissedemedim ve biraz öncede dkrumu aradaım oda bana hemen git bebeği dinlesinler hastanede dedi eşimde evde yok tek başımayım ne yapıcam bilmiyorum.çikolataa yiyorum tatlıdan etkilernirdi ama tık yok.oooffff

sen çikolatanı ye üstünede meyve suyu iç canmm...bekle.
olmazsa hastaneye gidersin...

canım seni hastaneye götürebilecek bir yakının yada komşun yok mu.sen yine gönlünü ferah tutmaya çalış ama ne olur ne olmaz da ulaşabildiğin kadar çabuk ulaşmaya çalış hastaneye

ay canım kıyamam sana az kaldı ama 38 haftadan sonrası cekilmiyo valla allah yardımcı olsun az acıyla dogur bebeişini canım artık sancı olursa zaten durmaz

valla ben kayınvalidemi anlats roaman olur kızlar..eşim tek çocuk birde..üstüne üstlük parada çok..ama her doğuran anne olamıyor malesef..hastalık derecesinde cimri benimki..(aman onun parasında pulunda gözüm yokta gölge etmesin

tuzu mu fazla kaçırdın acaba

ay canım kıyamam sana az kaldı ama 38 haftadan sonrası cekilmiyo valla allah yardımcı olsun az acıyla dogur bebeişini canım artık sancı olursa zaten durmaz

canmm son adetime göre 37 haftam bitti...usg.de 39.haftam bitmiş gösteriyo ben şimdi 40.haftam bitmiş olcak doğurduğumda öylemi acaba?:26:

canım seni hastaneye götürebilecek bir yakının yada komşun yok mu.sen yine gönlünü ferah tutmaya çalış ama ne olur ne olmaz da ulaşabildiğin kadar çabuk ulaşmaya çalış hastaneye

eşimin iş yemeği vardı bu akşam çokda zorlanarak gitti seni yalnız bırakıyorum diye ama terslik işte,komşularım var ama ortalığı ververeye vermek istemedim eşimi aradım tamam geliyorum dedi ama bulunduğu yerden eve gelmesi 1 saat.doktorumda boynuna kordon dolanmış olabilir hemen git en yakın hastaneye diyince panikledim açıkçası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…