canmm son adetime göre 37 haftam bitti...usg.de 39.haftam bitmiş gösteriyoBen şimdi 40.haftam bitmiş olcak doğurduğumda öylemi acaba?:26:
İYİ akşamlar arkadaşlar bebeğimin hareketlerini bugün hiç hissedemedim ve biraz öncede dkrumu aradaım oda bana hemen git bebeği dinlesinler hastanede dedi eşimde evde yok tek başımayım ne yapıcam bilmiyorum.çikolataa yiyorum tatlıdan etkilernirdi ama tık yok.oooffff
eşimin iş yemeği vardı bu akşam çokda zorlanarak gitti seni yalnız bırakıyorum diye ama terslik işte,komşularım var ama ortalığı ververeye vermek istemedim eşimi aradım tamam geliyorum dedi ama bulunduğu yerden eve gelmesi 1 saat.doktorumda boynuna kordon dolanmış olabilir hemen git en yakın hastaneye diyince panikledim açıkçası
o zaman doktorunu dinle canım ya böyle durumlarda biliyorsun dakikaların önemi var.gerçi inşallah yanlış alarmdır ve boşuna ortalığı velveleye verdiğinle kalırsın ama ben olsaydım komşumu alır giderdim en yakın hastaneye eşinde direk oraya gelir.tabiki karar senin ama bu kadar doğuma yaklaşmışken hiçbirşeyde tedbiri elden bırakmaya gelmez canım yaaeşimin iş yemeği vardı bu akşam çokda zorlanarak gitti seni yalnız bırakıyorum diye ama terslik işte,komşularım var ama ortalığı ververeye vermek istemedim eşimi aradım tamam geliyorum dedi ama bulunduğu yerden eve gelmesi 1 saat.doktorumda boynuna kordon dolanmış olabilir hemen git en yakın hastaneye diyince panikledim açıkçası
sen bebiş tam 38 haftası bitmiş tatlım kilolu olması sat ı degiştirmiyo yani 1 haftadır hamileligin en kötü dönemindesin 38 haftaya gelmeyen gebeler gebeligin en kötü dönemini görmemiş oluyo
39.haftam biticek öle doğurcamOzaman...hayırlı sağlıklı bi şekilde gelsinde bebişim...ben razıyım her acıya çok merak ediyom kızımı Nasıl ittiriyo sağtaraftan ayaklarını
sancım falan yok sadece hareketlerini hissetmimiyorum.ben çok endişeliyim fakat eşimi beklemek zorundayım benim için ve bebeğim için dua edin
iyi düşün iyi şeyler olsun canım Allah yardımcınız olsunayyy elifcim de doğurmuş.dünden beri dua ediyodum çok şükür bebeğini almış kucağına.darısı hayırlısıyla,sağlıkla bizlere inşallah.
ben bugün yine nst den geliyorum.bebeğimin kalp atışları düşüşteydi yine.o yüzden akşam bi daha girmem gerekiyomuş.
sat a göre 37 yim ama bebeğim 35 haftalık gözüküyo malum durumdan dolayı.hala çok minik 37. haftaya rağmen 2500 civarıyız. + - 200 tabii bi de doğum sonrası şişlik inmesi var pööfff
doktorum bu hafta doğum olabilir dedi.kalp atışlarını da öyle düşüşte görünce.doğum şekli içinde normal yapabilirsin belki ama bebeğin küçük olmasından ve yaşadığımız sıkıntılardan kaynaklı olarak normal doğumu bebeğin kaldıramayabilir dedi
doğum olabilir deyince şimdi doğarsa küvöze girer mi bi de herhangi bi sağlık sorunu var mıdır diye sordum.o da bu ancak doğumda belli olur dedi normal şartlarda bu haftalarda sıkıntı olma ihtimali azalır ama bebeğin ufaklığı ile ilgili sıkıntılar da olabilir dedi.ben sana hiçbri risk yok diye bi garanti veremem dedi.
kızlar çok endişeliyim düşünmekten kafayı yicem.
bebeğim sağlıklı olucak mı diye düşünmekten kendimi yiyip bitidim çok stresliyim çoooooook biliyorum bu şekilde bebeğe de zarar veriyorum ama elimde değil.bi de geçen gün bahsetmiştim hepsolda hareketleri diye dr.a söyledim o da anlam veremedi benim de endişelerime endişe eklenmiş oldu
bi yandan bebeğimin sağlığı ile ilgili endişeler bi yandan doğumla ilgili endişeler Allah ım hepimize yavrularımızın sağlıklı günlerini göstersin.inşallah bebeğimin bi sağlık problemi olmaz kızlar dua edin
maşallah didemcimSelam kizlar bizim bugun yari kirkimiz cikti 20 gun oldu dogum yapali hala dun gibi:)
merhaba kızlar.elsiciğim maşallah kuzeyimize Allahım korusun. hayırlı olsun canım.
bende bayağıdır giremiyordum. önce babamın hastalığından annemlerde kaldım. sonra pazartesi günü grip oldum. mahfoldum kızlar. bebeğime bişey olmamıştır inşallah yarın doktora arıycam gitmek istiyorum. daha 1 hafta var içim rahat etmez yoksa. şimdide öksürük kaldı yapıştı gitmiyor yaa. üstüne bide mantar oldu tam oldum. ne yapacağımı şaşırdım. bide kendimden utanıyorum artık. öksürürken altıma kaçırıyorum sürekli çamaşır değiştirmekten bıktım. peçete koyuyorum o bile yetmiyor. mantardan pedde koyamıyorum. yarı olsa hemen doktora gitseydim yaa. mantardan kaşıntıdan duramıyorum artık. ya bişeyde kullanamıyorum kafamdan ne olur ne olmaz diye. ama sizin bildiğiniz bişey varsa deneyeyim yaaa. herkes iyidir İnşallah kızlar ve güzel bebişler sizi çook özledik
çok sağol canım İnşallah bişey olmamıştır. babam çok iyi değil. çok kötü günler geçirdik sormayın. akciğer kanseri çıktı babam ve boynunada yayılmış. ama göğüs kafesine falan yayılmadığı için şanslı demiş doktor. bi sürü doktora götürdük. en son adana acıbademde tedaviye başladı doktor % 60 iyileşme şansı vermiş bunada şükür. radyoterapi almayacak gerek yok demiş doktor. İnşallah Allahım şifasını verir. moral çok önemli ama bende grip olunca işte gidemiyorumda.
geçmiş olsun eylülcümilknurcumm ben geldim hastaneden oglanın bilirubini 12 cıktı çooook şükür rabbim nerdeyse oynatıyodum
canım ben özele gidiyorum ama nste için ayrı ücret alınmıyor....özel hastanede eylülcüğüm.devlet hastanesinde alınmıyor diye biliyorum ben.
başından beri özel hastaneye gidiyorum ben gebelik kontrollerim için.şimdi nst için dev. hastanesindeki doktorun tavır yapmasını çekemeyeceğim.küçük yerlerde işler daha farklı yürüyor malesef....
merhaba arkadaşlar
ben aslında een başında mart annesi idim
ama 2.3. randevularımda erken gebelik olduğu anlaşıldı ve son günüm 27 şubat olarak belirlenmişti
ben de kaydım şubat annelerine:)
ve şimdi orda neredeyse benden başka doğurmayan kalmadı
kalan bir kaç kişinin de gnü belirli..
en sonda olmak da zormuşşş
en başlarda herkes doğururken ooo bana çok var diyordum
şimdi herkesin bebek muhabbeti var çok sıkıntı çekenler var yazık
onları okudukça hem üzülüyor hem de kendi doğumuma konsantre olamıyorum:)))
birazcık da burda muhabbet edelim dedim
zencefilde yok evde offf yaaaa nezleyken gribe çevirdi yaniimaşallah kuzey bebeğe Allah analı babalı büyütsün darısı başımıza
canım geçmiş olsun ben doktorumun tavsiyesiyle ilaç olarak sadece minoset ve bepanthane boğaz pastili kullandım onun dışında bana verdiği şey ıhlamur+zencefil+çubuk tarçın+bal+limon bunları kaynar suya atıp demliyosun kaynatma ama suya rengini salınca iç dedi ben bunlarla atlatıyorum gribi nezleyi..
Selam kizlar bizim bugun yari kirkimiz cikti 20 gun oldu dogum yapali hala dun gibi:)
geçmiş olsun sultancımmerhaba kızlar.elsiciğim maşallah kuzeyimize Allahım korusun. hayırlı olsun canım.
bende bayağıdır giremiyordum. önce babamın hastalığından annemlerde kaldım. sonra pazartesi günü grip oldum. mahfoldum kızlar. bebeğime bişey olmamıştır inşallah yarın doktora arıycam gitmek istiyorum. daha 1 hafta var içim rahat etmez yoksa. şimdide öksürük kaldı yapıştı gitmiyor yaa. üstüne bide mantar oldu tam oldum. ne yapacağımı şaşırdım. bide kendimden utanıyorum artık. öksürürken altıma kaçırıyorum sürekli çamaşır değiştirmekten bıktım. peçete koyuyorum o bile yetmiyor. mantardan pedde koyamıyorum. yarı olsa hemen doktora gitseydim yaa. mantardan kaşıntıdan duramıyorum artık. ya bişeyde kullanamıyorum kafamdan ne olur ne olmaz diye. ama sizin bildiğiniz bişey varsa deneyeyim yaaa. herkes iyidir İnşallah kızlar ve güzel bebişler sizi çook özledik
İYİ akşamlar arkadaşlar bebeğimin hareketlerini bugün hiç hissedemedim ve biraz öncede dkrumu aradaım oda bana hemen git bebeği dinlesinler hastanede dedi eşimde evde yok tek başımayım ne yapıcam bilmiyorum.çikolataa yiyorum tatlıdan etkilernirdi ama tık yok.oooffff
canım ben özele gidiyorum ama nste için ayrı ücret alınmıyor....
kızlar ben geldim, çok özledim hepinizi ama nete girmek hiç mümkün olmuyor..evin içine bomba düşmüş gibicemreyle boğuşmaktan yaşıyor muyum farkına varamıyorum..kızım sarılık oldu..1 gece hastanede kaldık şimdi daha iyi çok şükür emmekte sorun yaşıyor, daha çok küçük çabuk yoruluyor hemen pes ediyor uyumaya çalışıyor bende emsin diye ısrarcı davranınca bana kızıyor homur homur söyleniyor sonrada çığlığı basıyor sizler nasılsınız..doğumlar başlamış.. hadi bakalım kızlar darısı geride kalanların başına..inş. sağlıcakla kucaklarınıza alırsınız bebişlerinizi.. öpüyorum kocaman hepinizi :80::80:
kızlar ben geldim, çok özledim hepinizi ama nete girmek hiç mümkün olmuyor..evin içine bomba düşmüş gibicemreyle boğuşmaktan yaşıyor muyum farkına varamıyorum..kızım sarılık oldu..1 gece hastanede kaldık şimdi daha iyi çok şükür emmekte sorun yaşıyor, daha çok küçük çabuk yoruluyor hemen pes ediyor uyumaya çalışıyor bende emsin diye ısrarcı davranınca bana kızıyor homur homur söyleniyor sonrada çığlığı basıyor sizler nasılsınız..doğumlar başlamış.. hadi bakalım kızlar darısı geride kalanların başına..inş. sağlıcakla kucaklarınıza alırsınız bebişlerinizi.. öpüyorum kocaman hepinizi :80::80:
Merhaba arkadaşlar aranıza yeni kaatıldım yeni üyeyim. Bu ay bende anne olmak istiyorum.. Bugün 4. Günüm iğnelere başladım bu ay dr. Um aşılama önerdi ilk yapışım olcak tedirginim aslında biraz . Bu konuda billgisi olanlar yazarsa çok sevinirim...
Allah bebek isteyen herkese hayırlı sağlıklı bir bebk nasip etsin inşallah..
Merhaba arkadaşlar aranıza yeni kaatıldım yeni üyeyim. Bu ay bende anne olmak istiyorum.. Bugün 4. Günüm iğnelere başladım bu ay dr. Um aşılama önerdi ilk yapışım olcak tedirginim aslında biraz . Bu konuda billgisi olanlar yazarsa çok sevinirim...
inşallah seneye martta bebeğin kucağında olur canım.hangi iğneyikullanıyorsun kaçlık doz yapacaksın???Merhaba arkadaşlar aranıza yeni kaatıldım yeni üyeyim. Bu ay bende anne olmak istiyorum.. Bugün 4. Günüm iğnelere başladım bu ay dr. Um aşılama önerdi ilk yapışım olcak tedirginim aslında biraz . Bu konuda billgisi olanlar yazarsa çok sevinirim...
gözün aydın canım hadi eşinin gelmesindede bebişin gelmesinede az kalmış çifte mutluluk yaşayacaksın hamerhaba kızlar,
Elsinin de bebeği olmuşallah sağlıkla büyütmesini nasip etsin inş.
Ben anneme gelince daha çok nete girebilirim sanmıştım ama, sadece geçmişi okuyup iyi haberlerinizi alıp çıkıyorum bir kaç gündür. Burada hep misafirimiz oluyor çok şükür, ben geldim diye, akrabalar arkadaşlar... Hergünümüz dolu geçiyor. İzmir'de doğum için Şifa hastanesine karar vermiştim, ama istediğim dr için taa 17 Marta randevu vermeyi teklif ettiler, öncesi doluymuşneyse gidip konuşacağım kendimi alıştırmıştım oraya, vazgeçesim yok şimdi...
Buraya geldiğimden beri bacak ağrım azaldı, hatta yürümeyince hiçbirşey yok,sağolsun annem öyle iyi baktı ki, ...
Eşimde 13 Martta gelecek inş. resmen asker öncesi şafak sayıyorum
Bende haberler böyle kızlar, hepinize selamlar...
sağol canım benim.iyi düşün iyi şeyler olsun canım Allah yardımcınız olsun
maşallah didemcim
geçmiş olsun sultancım babana da acil şifa versin rabbim...
geçmiş olsun eylülcüm
canım ben özele gidiyorum ama nste için ayrı ücret alınmıyor....
hoşgeldin canım
canım çoook sağol. sanada geçmiş olsun canım.zencefilde yok evde offf yaaaa nezleyken gribe çevirdi yanii
darısı bizlerin başına
geçmiş olsun sultancım
bebişin sadece şaka yapıyordur inş sadece tatlım güzel haberlerini bekliyoruz
geçmiş olsun dileklerini ileten arkadaşlarıma çok teşşekür ediyorumhastane konusunda şanslıyım nst için 3 tl ödüyorum
canım bende ödemiyorum hiç. ödemedim yani tahlillerede ödememiştim.ne güzel bir yermiş o hastane ben gün aşırı 10 tl ödüyorum yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?