2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canmm son adetime göre 37 haftam bitti...usg.de 39.haftam bitmiş gösteriyo Ben şimdi 40.haftam bitmiş olcak doğurduğumda öylemi acaba?:26:

sen bebiş tam 38 haftası bitmiş tatlım kilolu olması sat ı degiştirmiyo yani 1 haftadır hamileligin en kötü dönemindesin 38 haftaya gelmeyen gebeler gebeligin en kötü dönemini görmemiş oluyo

geçmiş olsun caım inşallah uyuyordur diycem ama sabahtan beri diyorsun. bişey yoktur inşallah canım. çikolatayı yedin sola yattın hala hareket yokmu canım. karnında sancı falandamı yok.

aman allah korusun valla helal sana ben olsam karnımım tuta tuta tek atlar hast giderdimm korkudan

o zaman doktorunu dinle canım ya böyle durumlarda biliyorsun dakikaların önemi var.gerçi inşallah yanlış alarmdır ve boşuna ortalığı velveleye verdiğinle kalırsın ama ben olsaydım komşumu alır giderdim en yakın hastaneye eşinde direk oraya gelir.tabiki karar senin ama bu kadar doğuma yaklaşmışken hiçbirşeyde tedbiri elden bırakmaya gelmez canım yaa

sen bebiş tam 38 haftası bitmiş tatlım kilolu olması sat ı degiştirmiyo yani 1 haftadır hamileligin en kötü dönemindesin 38 haftaya gelmeyen gebeler gebeligin en kötü dönemini görmemiş oluyo

39.haftam biticek öle doğurcam ozaman...hayırlı sağlıklı bi şekilde gelsinde bebişim...ben razıyım her acıya çok merak ediyom kızımı nasıl ittiriyo sağtaraftan ayaklarını

sancım falan yok sadece hareketlerini hissetmimiyorum.ben çok endişeliyim fakat eşimi beklemek zorundayım benim için ve bebeğim için dua edin

39.haftam biticek öle doğurcam Ozaman...hayırlı sağlıklı bi şekilde gelsinde bebişim...ben razıyım her acıya çok merak ediyom kızımı Nasıl ittiriyo sağtaraftan ayaklarını

canımm allah sagsağlim ikinizi kurtarsın ..az kaldı ama en güzeli 38 bitince bebegin gelmesi her anlamda saglıkları süper oluyo bak seninkinin sarılık olma ihtimali çok düşük

sancım falan yok sadece hareketlerini hissetmimiyorum.ben çok endişeliyim fakat eşimi beklemek zorundayım benim için ve bebeğim için dua edin

dualarımız seninle canım. İnşallah Rabbim kuzuna sağ salim kavuştursun canım. kaç haftalıksın şimdi. çok şükür zor dönemler geçti önemli olan o canım.

merhaba kızlar,
Elsinin de bebeği olmuş allah sağlıkla büyütmesini nasip etsin inş.
Ben anneme gelince daha çok nete girebilirim sanmıştım ama, sadece geçmişi okuyup iyi haberlerinizi alıp çıkıyorum bir kaç gündür. Burada hep misafirimiz oluyor çok şükür, ben geldim diye, akrabalar arkadaşlar... Hergünümüz dolu geçiyor. İzmir'de doğum için Şifa hastanesine karar vermiştim, ama istediğim dr için taa 17 Marta randevu vermeyi teklif ettiler, öncesi doluymuş neyse gidip konuşacağım kendimi alıştırmıştım oraya, vazgeçesim yok şimdi...
Buraya geldiğimden beri bacak ağrım azaldı, hatta yürümeyince hiçbirşey yok, sağolsun annem öyle iyi baktı ki, ...
Eşimde 13 Martta gelecek inş. resmen asker öncesi şafak sayıyorum
Bende haberler böyle kızlar, hepinize selamlar...

iyi düşün iyi şeyler olsun canım Allah yardımcınız olsun
Selam kizlar bizim bugun yari kirkimiz cikti 20 gun oldu dogum yapali hala dun gibi:)
maşallah didemcim

geçmiş olsun sultancım babana da acil şifa versin rabbim...
ilknurcumm ben geldim hastaneden oglanın bilirubini 12 cıktı çooook şükür rabbim nerdeyse oynatıyodum
geçmiş olsun eylülcüm
canım ben özele gidiyorum ama nste için ayrı ücret alınmıyor....

hoşgeldin canım

zencefilde yok evde offf yaaaa nezleyken gribe çevirdi yanii

Selam kizlar bizim bugun yari kirkimiz cikti 20 gun oldu dogum yapali hala dun gibi:)
darısı bizlerin başına
geçmiş olsun sultancım

bebişin sadece şaka yapıyordur inş sadece tatlım güzel haberlerini bekliyoruz

geçmiş olsun dileklerini ileten arkadaşlarıma çok teşşekür ediyorum hastane konusunda şanslıyım nst için 3 tl ödüyorum

kızlar ben geldim, çok özledim hepinizi ama nete girmek hiç mümkün olmuyor..evin içine bomba düşmüş gibi cemreyle boğuşmaktan yaşıyor muyum farkına varamıyorum..kızım sarılık oldu..1 gece hastanede kaldık şimdi daha iyi çok şükür emmekte sorun yaşıyor, daha çok küçük çabuk yoruluyor hemen pes ediyor uyumaya çalışıyor bende emsin diye ısrarcı davranınca bana kızıyor homur homur söyleniyor sonrada çığlığı basıyor sizler nasılsınız..doğumlar başlamış.. hadi bakalım kızlar darısı geride kalanların başına..inş. sağlıcakla kucaklarınıza alırsınız bebişlerinizi.. öpüyorum kocaman hepinizi :80::80:

cemre bebişi kokla yerime tuğçecim kıyamam demek homurdanıyorgeçmiş olsun sarılık içinde

Merhaba arkadaşlar aranıza yeni kaatıldım yeni üyeyim. Bu ay bende anne olmak istiyorum.. Bugün 4. Günüm iğnelere başladım bu ay dr. Um aşılama önerdi ilk yapışım olcak tedirginim aslında biraz . Bu konuda billgisi olanlar yazarsa çok sevinirim...

Allah bebek isteyen herkese hayırlı sağlıklı bir bebk nasip etsin inşallah..

oy oy oy kıyamam ben ona
sen yinede kızsada homurdansada bol bol emzir canım.bizde çokkkk öpüyoruz seni ve cemreyi

canım allah sanada bir bebiş nasip etsin biz martta bebişlerimizi kucağımıza alıcaz inş sende martta hamile kalırsın ve 9ay sonra bebişini kucağına alırsın aşılama ile ilgili pek bilgim yok

canım benim rabbim yar ve yardımcın olsun gönlündeki tez zamanda sana versin inşallah müjdeli haberi verirsin

inşallah seneye martta bebeğin kucağında olur canım.hangi iğneyikullanıyorsun kaçlık doz yapacaksın???

gözün aydın canım hadi eşinin gelmesindede bebişin gelmesinede az kalmış çifte mutluluk yaşayacaksın ha

sağol canım benim.

canım çoook sağol. sanada geçmiş olsun canım.

ne güzel bir yermiş o hastane ben gün aşırı 10 tl ödüyorum yaaa
canım bende ödemiyorum hiç. ödemedim yani tahlillerede ödememiştim.

oyyyy yerim kuzucuğu yaaaaa. .çok geçmiş olsun canım. duaların içinde amin canım amiiiiiiiiin. İnşallah. bende minik cemremizi kokluyorum canım. yerime derinden bir nefes çk bütün kokusu içine dolsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…