kızlar ben geldim, çok özledim hepinizi ama nete girmek hiç mümkün olmuyor..evin içine bomba düşmüş gibicemreyle boğuşmaktan yaşıyor muyum farkına varamıyorum..kızım sarılık oldu..1 gece hastanede kaldık şimdi daha iyi çok şükür emmekte sorun yaşıyor, daha çok küçük çabuk yoruluyor hemen pes ediyor uyumaya çalışıyor bende emsin diye ısrarcı davranınca bana kızıyor homur homur söyleniyor sonrada çığlığı basıyor sizler nasılsınız..doğumlar başlamış.. hadi bakalım kızlar darısı geride kalanların başına..inş. sağlıcakla kucaklarınıza alırsınız bebişlerinizi.. öpüyorum kocaman hepinizi :80::80:
ne güzel bir yermiş o hastane ben gün aşırı 10 tl ödüyorum yaaa
Merhaba arkadaşlar aranıza yeni kaatıldım yeni üyeyim. Bu ay bende anne olmak istiyorum.. Bugün 4. Günüm iğnelere başladım bu ay dr. Um aşılama önerdi ilk yapışım olcak tedirginim aslında biraz . Bu konuda billgisi olanlar yazarsa çok sevinirim...
Allah bebek isteyen herkese hayırlı sağlıklı bir bebk nasip etsin inşallah..
slmm kızlarr ..genellikle herkes ntsye bağlanmış ben hiç bağlanmadım daha gerçi 37ye girmek üzereyım daha erkenmı bılmıyorum onun içinmidir merak ettım ya
sancım falan yok sadece hareketlerini hissetmimiyorum.ben çok endişeliyim fakat eşimi beklemek zorundayım benim için ve bebeğim için dua edin
slmm kızlarr ..genellikle herkes ntsye bağlanmış ben hiç bağlanmadım daha gerçi 37ye girmek üzereyım daha erkenmı bılmıyorum onun içinmidir merak ettım ya
cemre bebişi kokla yerime tuğçecim kıyamam demek homurdanıyorgeçmiş olsun sarılık içinde
oy oy oy kıyamam ben ona
sen yinede kızsada homurdansada bol bol emzir canım.bizde çokkkk öpüyoruz seni ve cemreyi
gözün aydın canım hadi eşinin gelmesindede bebişin gelmesinede az kalmış çifte mutluluk yaşayacaksın ha
sağol canım benim.
canım çoook sağol. sanada geçmiş olsun canım.
canım bende ödemiyorum hiç. ödemedim yani tahlillerede ödememiştim.
oyyyy yerim kuzucuğu yaaaaa. .çok geçmiş olsun canım. duaların içinde amin canım amiiiiiiiiin. İnşallah. bende minik cemremizi kokluyorum canım. yerime derinden bir nefes çk bütün kokusu içine dolsun
kızlar çok teşekkür ederim..resmen cenneten geliyor bu melekler..bir an önce sağlıcakla sizde kucaklarınıza alın kuzucuklarınızı..yine boğuşma zamanı başlıyor, süt saati..bizlerde sizleri öptük:81:
biz yatıyoruz kızlar. hepinizi kocaman öpüyoruzzzzz.
ben 33 haftalıkken girdim:26:
öptük kızlar sizleri oğlumla kızlarınızada öptük geleceğe yatırım demi amaaa
bebeğin kalp atışlarına ve rahimin ne kadar kasıldığına bakılıyor canım ortalama 20 dk. boyuncabuna doktor karar veriyor dimi ?bilgim olmadığı için soruyorumda bebeğin neyine bakılıyo
doktor karar verdi canım haftamı sordu daha muayne olmadan nst.ye yolladı sonrada yani sancı felan yoktubuna doktor karar veriyor dimi ?bilgim olmadığı için soruyorumda bebeğin neyine bakılıyo
vay vay vay hakketen şimdiden biz buradan dünür araştırmasına girsek hiçte fena olmaz yani
doktor karar verdi canım haftamı sordu daha muayne olmadan nst.ye yolladı sonrada yani sancı felan yoktu
kız sayımızda az ilknurcumayy bizde kayınvalide olucaz benden iyi kaynana olur heeee
ama bizim paşalarda çok yakışıklı olacak damla teyzesi.buradaki kız anneleride başka yerde aramaz herhalde damat adayını
baksana taaa doğumundan beri tanıyor olacaz gelin kızımızı eeee onlarda damatlarını tabiki
yaniiiii yaniiiiiidemi ilknurcum bi doğsunlar bizim oğluşları görsünler kız evi naz evi yapmazlar sanırım
kızlar ben geldim, çok özledim hepinizi ama nete girmek hiç mümkün olmuyor..evin içine bomba düşmüş gibicemreyle boğuşmaktan yaşıyor muyum farkına varamıyorum..kızım sarılık oldu..1 gece hastanede kaldık şimdi daha iyi çok şükür emmekte sorun yaşıyor, daha çok küçük çabuk yoruluyor hemen pes ediyor uyumaya çalışıyor bende emsin diye ısrarcı davranınca bana kızıyor homur homur söyleniyor sonrada çığlığı basıyor sizler nasılsınız..doğumlar başlamış.. hadi bakalım kızlar darısı geride kalanların başına..inş. sağlıcakla kucaklarınıza alırsınız bebişlerinizi.. öpüyorum kocaman hepinizi :80::80:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?