2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ay ben onun homurdanmasını yerim annesi bol bol emzirki sarılığı atsın cemre kendinize iyi bakın

canım arkadaşlar yazmışlar zaten. benim bebeğimde aşılamayla oldu. İnşallah senin meleğinde seni bekletmeden hemencecik gelir. o iğnelerden bende oldum. bende bekledim senin gibi. çok şükür kuzum geldi İnşallah senin bebeğinde gelir canım. Allahım bekletmeden hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin İnşallah

slmm kızlarr ..genellikle herkes ntsye bağlanmış ben hiç bağlanmadım daha gerçi 37ye girmek üzereyım daha erkenmı bılmıyorum onun içinmidir merak ettım ya

sancım falan yok sadece hareketlerini hissetmimiyorum.ben çok endişeliyim fakat eşimi beklemek zorundayım benim için ve bebeğim için dua edin

canım benimde öyle oldu yeri daraldığı için artık fazla hissetmezsin dedi dr uyurdu neredeyse 10 saat oynamamıştı korkma iyidir birde dinleyince hiç oynamıyor benim usgdede nstde çıktı ama nst de 1 saat sonra çıktı kafası sıkışmıştı ondan duyulmamıştı içini ferah tut

Son düzenleme:
cemre bebişi kokla yerime tuğçecim kıyamam demek homurdanıyorgeçmiş olsun sarılık içinde

oy oy oy kıyamam ben ona
sen yinede kızsada homurdansada bol bol emzir canım.bizde çokkkk öpüyoruz seni ve cemreyi

kızlar çok teşekkür ederim..resmen cenneten geliyor bu melekler..bir an önce sağlıcakla sizde kucaklarınıza alın kuzucuklarınızı..yine boğuşma zamanı başlıyor, süt saati..bizlerde sizleri öptük:81:

biz yatıyoruz kızlar. hepinizi kocaman öpüyoruzzzzz.

öptük kızlar sizleri oğlumla kızlarınızada öptük geleceğe yatırım demi amaaa

buna doktor karar veriyor dimi ?bilgim olmadığı için soruyorumda bebeğin neyine bakılıyo
doktor karar verdi canım haftamı sordu daha muayne olmadan nst.ye yolladı sonrada yani sancı felan yoktu

vay vay vay hakketen şimdiden biz buradan dünür araştırmasına girsek hiçte fena olmaz yani

kız sayımızda az ilknurcumayy bizde kayınvalide olucazbenden iyi kaynana olur heeee

doktor karar verdi canım haftamı sordu daha muayne olmadan nst.ye yolladı sonrada yani sancı felan yoktu

kız sayımızda az ilknurcumayy bizde kayınvalide olucazbenden iyi kaynana olur heeee

ama bizim paşalarda çok yakışıklı olacak damla teyzesi.buradaki kız anneleride başka yerde aramaz herhalde damat adayını
baksana taaa doğumundan beri tanıyor olacaz gelin kızımızı eeee onlarda damatlarını tabiki

demi ilknurcum bi doğsunlar bizim oğluşları görsünler kız evi naz evi yapmazlar sanırım

demi ilknurcum bi doğsunlar bizim oğluşları görsünler kız evi naz evi yapmazlar sanırım
yaniiiii yaniiiiii
hem onların kızçelerinin kıymetini bizden iyi kim bilir ki doğsunlar diye o kadar dualar ediyorlar bak kayınvalideleri
daha bunun diş çıkarma telaşelerini görmek var
ilkokulda dersleri için fikirler vermek var
varda var yani

selam annecikler 2 gundur kkya gıremedım annemlerde kaldık da. bir gelişme varmı cumadan berı gecmıs cok bırıkmıs okuyamıcam

Canım yazdıklarını masal gibi okudum valla, nasıl hoşuma gitti.... Kısacık paragraf bitmesin istedim... Ne güzel insanın bebeğinin olması
Ayrıca geçmiş olsun cnm sarılık için...

kızlar doğuran arkadaşları tebrik ediyorum darısı bizim başımıza normal doğumu beklemek çok heyecanlı. Bazen eşimle sezeryanla aldıralım kavuşalım yavrumuza diye düşünüyoruz.Eşiniz doğuma girecek mi arkadaşlar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…