eşimin iş yemeği vardı bu akşam çokda zorlanarak gitti seni yalnız bırakıyorum diye ama terslik işte,komşularım var ama ortalığı ververeye vermek istemedim eşimi aradım tamam geliyorum dedi ama bulunduğu yerden eve gelmesi 1 saat.doktorumda boynuna kordon dolanmış olabilir hemen git en yakın hastaneye diyince panikledim açıkçası
canım uyuyor olabilir
15 dk soluna
sonrada kalkıp sağına yat
hareket etme ihtimali artıyor bu şekilde
merhaba kızlar,
Elsinin de bebeği olmuşallah sağlıkla büyütmesini nasip etsin inş.
Ben anneme gelince daha çok nete girebilirim sanmıştım ama, sadece geçmişi okuyup iyi haberlerinizi alıp çıkıyorum bir kaç gündür. Burada hep misafirimiz oluyor çok şükür, ben geldim diye, akrabalar arkadaşlar... Hergünümüz dolu geçiyor. İzmir'de doğum için Şifa hastanesine karar vermiştim, ama istediğim dr için taa 17 Marta randevu vermeyi teklif ettiler, öncesi doluymuşneyse gidip konuşacağım kendimi alıştırmıştım oraya, vazgeçesim yok şimdi...
Buraya geldiğimden beri bacak ağrım azaldı, hatta yürümeyince hiçbirşey yok,sağolsun annem öyle iyi baktı ki, ...
Eşimde 13 Martta gelecek inş. resmen asker öncesi şafak sayıyorum
Bende haberler böyle kızlar, hepinize selamlar...
inşallah gönlünün isrediği yerde olur doğumun
zencefilde yok evde offf yaaaa nezleyken gribe çevirdi yanii
darısı bizlerin başına
geçmiş olsun sultancım
bebişin sadece şaka yapıyordur inş sadece tatlım güzel haberlerini bekliyoruz
geçmiş olsun dileklerini ileten arkadaşlarıma çok teşşekür ediyorumhastane konusunda şanslıyım nst için 3 tl ödüyorum
canım neyse yarın alırsın.
inşallah dönmemiştir gribede
ıhlamur fln da iç canım
kızlar ben geldim, çok özledim hepinizi ama nete girmek hiç mümkün olmuyor..evin içine bomba düşmüş gibicemreyle boğuşmaktan yaşıyor muyum farkına varamıyorum..kızım sarılık oldu..1 gece hastanede kaldık şimdi daha iyi çok şükür emmekte sorun yaşıyor, daha çok küçük çabuk yoruluyor hemen pes ediyor uyumaya çalışıyor bende emsin diye ısrarcı davranınca bana kızıyor homur homur söyleniyor sonrada çığlığı basıyor sizler nasılsınız..doğumlar başlamış.. hadi bakalım kızlar darısı geride kalanların başına..inş. sağlıcakla kucaklarınıza alırsınız bebişlerinizi.. öpüyorum kocaman hepinizi :80::80:
ayyy
kıyamam ben ona yaaa
demek emerken yoruluyor, canım benim
inşallah tez vakitte bebişin karnında olurMerhaba arkadaşlar aranıza yeni kaatıldım yeni üyeyim. Bu ay bende anne olmak istiyorum.. Bugün 4. Günüm iğnelere başladım bu ay dr. Um aşılama önerdi ilk yapışım olcak tedirginim aslında biraz . Bu konuda billgisi olanlar yazarsa çok sevinirim...
Allah bebek isteyen herkese hayırlı sağlıklı bir bebk nasip etsin inşallah..
canım azıcık kasılman olsa bağlardı drslmm kızlarr ..genellikle herkes ntsye bağlanmış ben hiç bağlanmadım daha gerçi 37ye girmek üzereyım daha erkenmı bılmıyorum onun içinmidir merak ettım ya
yaniiiii yaniiiiii
hem onların kızçelerinin kıymetini bizden iyi kim bilir ki doğsunlar diye o kadar dualar ediyorlar bak kayınvalideleri
daha bunun diş çıkarma telaşelerini görmek var
ilkokulda dersleri için fikirler vermek var
varda var yani
çok hoşsunuz kızlar
hemen görücüye fln çıkmayın
bebiçler iki çapkınlık yapsın cnm
bi kaç flört hikayeleri olsun ama di mi