2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canım uyuyor olabilir
15 dk soluna
sonrada kalkıp sağına yat
hareket etme ihtimali artıyor bu şekilde

inşallah gönlünün isrediği yerde olur doğumun

canım neyse yarın alırsın.
inşallah dönmemiştir gribede
ıhlamur fln da iç canım

ayyy
kıyamam ben ona yaaa
demek emerken yoruluyor, canım benim

inşallah tez vakitte bebişin karnında olur
slmm kızlarr ..genellikle herkes ntsye bağlanmış ben hiç bağlanmadım daha gerçi 37ye girmek üzereyım daha erkenmı bılmıyorum onun içinmidir merak ettım ya
canım azıcık kasılman olsa bağlardı dr
sana

çok hoşsunuz kızlar
hemen görücüye fln çıkmayın
bebiçler iki çapkınlık yapsın cnm
bi kaç flört hikayeleri olsun ama di mi

çok hoşsunuz kızlar
hemen görücüye fln çıkmayın
bebiçler iki çapkınlık yapsın cnm
bi kaç flört hikayeleri olsun ama di mi

hımmmm :44::44::44::44:
düşünülebilinir bir durum bu da

yok düşünmekten vazgeçtim.şimdiden Allahın emri peygamber efendimizin kavli ile kızına talibim ona göreeee:90::90::90::90:

benim doktorum kimseyi almıyor işin show kısmıymış

elifin bebişi gördünüzmü kızlar ne güzel maşallah yanaklarını ısırasım geldi :26::26:

hımmmm :44::44::44::44:
düşünülebilinir bir durum bu da

yok düşünmekten vazgeçtim.şimdiden Allahın emri peygamber efendimizin kavli ile kızına talibim ona göreeee:90::90::90::90:

ayyy bilemedim ki
daha çok küçükler
bi elleri biberon tutsun annesi
o zaman karar verelim

elifin bebişi gördünüzmü kızlar ne güzel maşallah yanaklarını ısırasım geldi :26::26:
canım face te mi bende bakayım

slmm kızlarr ..genellikle herkes ntsye bağlanmış ben hiç bağlanmadım daha gerçi 37ye girmek üzereyım daha erkenmı bılmıyorum onun içinmidir merak ettım ya

ben de 35. haftadayım bence gerekli olduğu zaman bağlanmalı nstye eğer kasılman varsa bebeğin hareketi yavşsa veyaa yoksa vb.gibi sebepler yoksa sorun yoktur bence 38 de bağlansa da olur:)

Kızlar bugün eşimle son baş başa günümüzü yaşadık. Yarın annemler geliyor Mersin'den, 10 gün sonra kısmetse kızım geliyor, sonra bir harala gürele olacak evde misafirler filan.. Sonra da artık "ikimiz" olmıycaz hiç Allah'ın izniyle, hep üçümüz olucaz

Bu arada benim eşim 35ine kadar kızını kimseye vermiycekmiş, 35inden sonra da düşünecekmiş.. Annem eşya gönderirken Defne'nin çeyizleri diyo, benimki kızıyo, benim kızımın çeyizi yok diye Turşusunu kuracak kızın.. Erkek çocuğu olanlarla görüşmeyelim artık diyo

ayyy senin eşin şimdiden başlamış desene kızını kıskanmaya

hahaha
bizimkide vermem kimselere deyip geziniyor.
alış veriş merkezlerinde yakınımda duran küçük erkek çocukları kovalıyordu bi ara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…