2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ben almadım canım fiyatlarıda bilmiyorum onun için ama almak lazım biraz büyüsünler
valla ilk defa gördüm böyle bi oyuncağı değişik birşey garip geldi aynası falan varmış kırılmazmıki ayna

benim arkadaşımın var şu an bebişi 3 aylık oldu altını bile sadece o oyuncak sayesinde değiştiriyor bi araştırmak lazım baya faydalı bir oyuncak 40 ı çıktıktan sonra kullanılır bence

ben yeni olduğum için tam tanımıyorum sizleri aranızda istanbullu olanlar varmı?araba koltuğunu nerden aldınız acaba fiyatlar hakkında bilgisi olan varmı

biz yatıyoruzzz
tüm bebişlere ve annelere şimdiden iyi gecelerr

benim arkadaşımın var şu an bebişi 3 aylık oldu altını bile sadece o oyuncak sayesinde değiştiriyor bi araştırmak lazım baya faydalı bir oyuncak 40 ı çıktıktan sonra kullanılır bence
iyiy geceler ahucummmm:80::80: onurcuk almak lazım dediğin gibi bende arkadaşımda gördüm takip ediyor yaralıymıs o

ben yeni olduğum için tam tanımıyorum sizleri aranızda istanbullu olanlar varmı?araba koltuğunu nerden aldınız acaba fiyatlar hakkında bilgisi olan varmı

bebek arbasını park yatağını ve araba koltuğunu fatihteki bisikletçiler çarşısından aldım unkapan köprüsü altında. kraftın yan ürünü olan babymax aldım oto koltuğunu aynı marka optimumdaki kraftta 80 lira..50 liraya falan geldi benim aldığım.3ünü 350 tl ye aldım:))orası çok uygun bu arada bebk arabası kanz çift yönlü park yatakta babymoon diye bir marka ilk defa duydum fakat kraft 504 ile aynı özelliklere sahip

hahaha
bizimkide vermem kimselere deyip geziniyor.
alış veriş merkezlerinde yakınımda duran küçük erkek çocukları kovalıyordu bi ara

Ay seninkinin de benimkinden kalır yanı yokmuş.. Zavallı kızlarımız, çok çekecekler

ayyy senin eşin şimdiden başlamış desene kızını kıskanmaya

Benim adam kız olduğunu öğrendiğinde 2 -3 hafta sessizliğini korudu, neymiş, kız babası olmak çok zormuş.. Zannedersin 20 yaşına geldi, evlendiriyoruz.. Sen beni nasıl aldın diyorum, vermeselermiş diyo. Deli..

değilmi kendileri alırken sorun yok ama kız verirken olmazzzzzzzzzz
iyi geceler kızlar yatıyoruz biz

iyi geceler onurcuk:80::80:

arkadaşlar herkese merhaba, bugün eve geldik. 36+2 de bir avuç suyum kalmış şekilde sezaryene girdim neyse ki Allah bize bağışladı yavrumu. 2 gün hastanede yatış ve olayın şokunu atlatmaya çalışma, emzirme, öğrenme, şaşkınlık derken 4 gecedir hiç uyumadım ama hiç yorulmadım. Desteğiniz ve dualarınız için teşekkürler. Hepinizi sevgiyle öpüyor ve kucaklıyorum doğum yapan olduysa hayırlı uğurlu olsun bekleyenler mümkün olduğunca dinlensin kendini yormasın

günaydın annecikler ve kıpır kıpır oynayan tatlı bebişler
yaşasın yeni bir haftaya başladık
hepimizin haftası çook güzel geçsin

canım benimki girecek inşallah

canım ben bundan daha almadım ama alırım sanırım
miniklerin bebek arabalarında görüyorum,
kullanışlı bişey sanırım

canım haşim işcan alt geçitindeki bisikletçiler çarşısından almayı düşünüyoruz

iyiy geceler ahucummmm:80::80: onurcuk almak lazım dediğin gibi bende arkadaşımda gördüm takip ediyor yaralıymıs o

ayyy bi garip bu adamlar

hoşgeldiniz
bebişin nasıl denizciğim
allah analı babalı güzel bir ömür versin bebişine.
hoşgelmiş bebişin

gözün aydın denizciğim.tebrik ediyorum seni
Allah analı babalı mutlu sağlıklı bir şekilde büyütmeyi nasip etsin inşallahhhhh

günaydın annecikler ve kıpır kıpır oynayan tatlı bebişler
yaşasın yeni bir haftaya başladık
hepimizin haftası çook güzel geçsin

Günaydın canım. Mutlu bir hafta gecirelim. Haftalar gecsin bebislerimize saglıkla kavusalım insallah.

Denizcim analı babalı buyusun. Gozun aydın canım. Cok sevindim.

günaydın canıımmm
ilknurcuğum, sen hala nidilat kullanıyor musun?
benim dr bu çarşamba bırakalım dedi.
bırakınca kasılmaların arttı mı?
her bünye bir olmaz ama meraktan sorayım dedim.
Günaydın canım. Mutlu bir hafta gecirelim. Haftalar gecsin bebislerimize saglıkla kavusalım insallah.

günaydın canım

Denizcim analı babalı buyusun. Gozun aydın canım. Cok sevindim.
inşallah canım dursun karnımızda kuzucuklar

günaydınn kızlar...

günaydın canımmm

günaydın ahucum ben nidilatı neredeyse bir haftadır hiç almıyorum.doktorum izne çıkarken kasılmalarına göre dozunu kendin ayarlarsın demişti.bende gün aşırı nst ye gidiyorum ya kasılmalarım çıkmadığı için komple bıraktım

herkese günaydın
ahucum bende kullanıyodum ve 9 gündür içmiyorum aslında 37 de bırakcaktık ama bana çok yan etkisi olunca doktorum bıraktırdı bende bırakınca doğurcam zannediyodum ama bizim sıpanın gelmeye niyeti olmadı bi daha kasılmalarda da bi artış yok çok şükür

sağol ilknurcuğum
içimi rahatlattın

ayyy merveciğim sende sağol
canım benim ilaç alma saatine yakın bile kasılmalarım artıyor
bırakınca ne olur bilemiyorum:18:
bi 2 hafta daha kalsında kuzum karnımda sonra dilediğinde gelebilir.
seninkide azıcık daha kalsın tatlım
hareketlerin nasıl canım, yatıyor musun, gezmeye başladın mı?
mağlum geçen hafta drun özgürsün demişti yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…