İnfantino Bebeğin İlk Aktivite Seti - E-Bebek.com Bebeğiniz ve Sizin için Herşey!
kızlar bu tarz bir oyuncak aldınız mı?fiyatı uygun geldi bana ama piyasasını bilmediğim için sizlere bi sorayım dedim...
ben almadım canım fiyatlarıda bilmiyorum onun için ama almak lazım biraz büyüsünler
valla ilk defa gördüm böyle bi oyuncağı değişik birşey garip geldi aynası falan varmış kırılmazmıki ayna
biz yatıyoruzzz
tüm bebişlere ve annelere şimdiden iyi gecelerr
iyiy geceler ahucummmm:80::80: onurcuk almak lazım dediğin gibi bende arkadaşımda gördüm takip ediyor yaralıymıs obenim arkadaşımın var şu an bebişi 3 aylık oldu altını bile sadece o oyuncak sayesinde değiştiriyor bi araştırmak lazım baya faydalı bir oyuncak 40 ı çıktıktan sonra kullanılır bence
ben yeni olduğum için tam tanımıyorum sizleri aranızda istanbullu olanlar varmı?araba koltuğunu nerden aldınız acaba fiyatlar hakkında bilgisi olan varmı
hahaha
bizimkide vermem kimselere deyip geziniyor.
alış veriş merkezlerinde yakınımda duran küçük erkek çocukları kovalıyordu bi ara
ayyy senin eşin şimdiden başlamış desene kızını kıskanmaya
Ay seninkinin de benimkinden kalır yanı yokmuş.. Zavallı kızlarımız, çok çekecekler
Benim adam kız olduğunu öğrendiğinde 2 -3 hafta sessizliğini korudu, neymiş, kız babası olmak çok zormuş.. Zannedersin 20 yaşına geldi, evlendiriyoruz.. Sen beni nasıl aldın diyorum, vermeselermiş diyo. Deli..
iyi geceler kızlar yatıyoruz biz
kızlar doğuran arkadaşları tebrik ediyorum darısı bizim başımıza normal doğumu beklemek çok heyecanlı. Bazen eşimle sezeryanla aldıralı
m kavuşalım yavrumuza diye düşünüyoruz.Eşiniz doğuma girecek mi arkadaşlar?
İnfantino Bebeğin İlk Aktivite Seti - E-Bebek.com Bebeğiniz ve Sizin için Herşey!
kızlar bu tarz bir oyuncak aldınız mı?fiyatı uygun geldi bana ama piyasasını bilmediğim için sizlere bi sorayım dedim...
ben yeni olduğum için tam tanımıyorum sizleri aranızda istanbullu olanlar varmı?araba koltuğunu nerden aldınız acaba fiyatlar hakkında bilgisi olan varmı
iyiy geceler ahucummmm:80::80: onurcuk almak lazım dediğin gibi bende arkadaşımda gördüm takip ediyor yaralıymıs o
ayyy bi garip bu adamlarAy seninkinin de benimkinden kalır yanı yokmuş.. Zavallı kızlarımız, çok çekecekler
Benim adam kız olduğunu öğrendiğinde 2 -3 hafta sessizliğini korudu, neymiş, kız babası olmak çok zormuş.. Zannedersin 20 yaşına geldi, evlendiriyoruz.. Sen beni nasıl aldın diyorum, vermeselermiş diyo. Deli..
hoşgeldinizarkadaşlar herkese merhaba, bugün eve geldik. 36+2 de bir avuç suyum kalmış şekilde sezaryene girdim neyse ki Allah bize bağışladı yavrumu. 2 gün hastanede yatış ve olayın şokunu atlatmaya çalışma, emzirme, öğrenme, şaşkınlık derken 4 gecedir hiç uyumadım ama hiç yorulmadım. Desteğiniz ve dualarınız için teşekkürler. Hepinizi sevgiyle öpüyor ve kucaklıyorum doğum yapan olduysa hayırlı uğurlu olsun bekleyenler mümkün olduğunca dinlensin kendini yormasın
gözün aydın denizciğim.tebrik ediyorum seniarkadaşlar herkese merhaba, bugün eve geldik. 36+2 de bir avuç suyum kalmış şekilde sezaryene girdim neyse ki Allah bize bağışladı yavrumu. 2 gün hastanede yatış ve olayın şokunu atlatmaya çalışma, emzirme, öğrenme, şaşkınlık derken 4 gecedir hiç uyumadım ama hiç yorulmadım. Desteğiniz ve dualarınız için teşekkürler. Hepinizi sevgiyle öpüyor ve kucaklıyorum doğum yapan olduysa hayırlı uğurlu olsun bekleyenler mümkün olduğunca dinlensin kendini yormasın
günaydın annecikler ve kıpır kıpır oynayan tatlı bebişler
yaşasın yeni bir haftaya başladık
hepimizin haftası çook güzel geçsin
arkadaşlar herkese merhaba, bugün eve geldik. 36+2 de bir avuç suyum kalmış şekilde sezaryene girdim neyse ki Allah bize bağışladı yavrumu. 2 gün hastanede yatış ve olayın şokunu atlatmaya çalışma, emzirme, öğrenme, şaşkınlık derken 4 gecedir hiç uyumadım ama hiç yorulmadım. Desteğiniz ve dualarınız için teşekkürler. Hepinizi sevgiyle öpüyor ve kucaklıyorum doğum yapan olduysa hayırlı uğurlu olsun bekleyenler mümkün olduğunca dinlensin kendini yormasın
inşallah canım dursun karnımızda kuzucuklarGünaydın canım. Mutlu bir hafta gecirelim. Haftalar gecsin bebislerimize saglıkla kavusalım insallah.
günaydın canım
Denizcim analı babalı buyusun. Gozun aydın canım. Cok sevindim.
günaydınn kızlar...
günaydın ahucum ben nidilatı neredeyse bir haftadır hiç almıyorum.doktorum izne çıkarken kasılmalarına göre dozunu kendin ayarlarsın demişti.bende gün aşırı nst ye gidiyorum ya kasılmalarım çıkmadığı için komple bıraktımgünaydın canıımmm
ilknurcuğum, sen hala nidilat kullanıyor musun?
benim dr bu çarşamba bırakalım dedi.
bırakınca kasılmaların arttı mı?
her bünye bir olmaz ama meraktan sorayım dedim.
inşallah canım dursun karnımızda kuzucuklar
günaydın ahucum ben nidilatı neredeyse bir haftadır hiç almıyorum.doktorum izne çıkarken kasılmalarına göre dozunu kendin ayarlarsın demişti.bende gün aşırı nst ye gidiyorum ya kasılmalarım çıkmadığı için komple bıraktım
herkese günaydın
ahucum bende kullanıyodum ve 9 gündür içmiyorum aslında 37 de bırakcaktık ama bana çok yan etkisi olunca doktorum bıraktırdı bende bırakınca doğurcam zannediyodumama bizim sıpanın gelmeye niyeti olmadı bi daha kasılmalarda da bi artış yok çok şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?