2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın kızlaaaaaaaar. güne güzel bi haberle uyandık yaa. maşallah bi bebiş daha gelmiş ve çok şükür iyi. hayırlı olsun denizciğim. Allah analı babalı büyütsün İnşallah. çok şükür iyi kuzucuğun önemli olanda o değilmi.
tuğçe kızını gördüm yaaaaaaaa bayıldım vallaaaaaaa. maşallah
novrain canım Allahım korusun derinimize Allahım korusun çok tatlı yaaa
bende doktoru aradım yarın gel dedi ma dayanamıyorum artık. öğleden sonra gidecem. kaşıntıdan lavaboya gitmeye korkuyorum artık. ama asıl öksürük için çağırdı. çok öksürüyorum karnım ağrıyor diyince gel bakmamız lazım dedi. İnşallah bişey olmamıştır kızıma yaaa

slm kızlarrrr eger evdeyseniz hemen tnt acın ender sarac yeni dogmuş bebeklerin nasıl beslenmesi ve diger konuları hakkında konusuluyo çok faydalı tavsiye ederimmm

evet tezyzesi eli acımış eline elledigimde aglıyo morardı eli cok şükğr 17 de hast.yatırılıyo...allah düşürmesin kuzularımızı ya cokkk cay içiyom benn

çay içmek neye yariyor canim?

kıyamam, az kaldi insallah annesi.

canim insallah guzel haberler almissindir.

hakkinizda hayirlisi canim.

masallah canim kuzuna. Amin.

canim, Allah sana da hayirli saglikli bir evlat nasip etsin insallah tez zamanda.

slmm kızlarr ..genellikle herkes ntsye bağlanmış ben hiç bağlanmadım daha gerçi 37ye girmek üzereyım daha erkenmı bılmıyorum onun içinmidir merak ettım ya

ben daha baglanmadim canim bu hafta sonu kontrolumde baglayacak doktorum.

kız babalari oyledir :)

Canim Allah bagislasin yavrunu. Anali babali buyutmek nasip etsin.

günaydın annecikler ve kıpır kıpır oynayan tatlı bebişler
yaşasın yeni bir haftaya başladık
hepimizin haftası çook güzel geçsin

günaydınn kızlar...

gunaydinlar sizlere deeeeeeee

canim bir sey yoktur insallah. guzel haberlerle gel insallah.

canım gözün aydın allah analı babalı büyütsün bebişini darısı artık başımıza inşallah

birazda psikolojik biliyo musun canım korku var bırakınca bişey olur mu dieama sana dokunmadıysa doktorun diyene kadar bırakma sakın..
doktorum bana özgürsün dedi ama annem ve eşim sağolsun beni yine kaldırmıyo ne olur ne olmaz die ama ben artık çok sıkıldım yatmaktansol yanım göçtü kalçalarım ağrıyo bir dokun bin ah işit modundayım yani

sağol canım İnşallah yoktur diye umut ediyorum bende. harnup pekmezi ne için içeceksin canım. hastamı oldun yoksa Allah korusun.

ya oglan hafif hiriltili, hem ona icirecegim, hem de kendim korunma amacli iceyim diyordum.:44: ama icebiliyor muyum?

ya oglan hafif hiriltili, hem ona icirecegim, hem de kendim korunma amacli iceyim diyordum.:44: ama icebiliyor muyum?

bence bişey olmaz canım çünkü çok farkı yokki normal pekmezden. öyle değilmi ama. grip salgını mahfetti yaa. İnşallah oğluşunda hemen atlatır. geçmiş olsun canım

canım çok geçmiş olsun.
olmaz canım, öksürük hapşuruk bebeği etkilemezmiş.
için rahat olsun.

günaydın kızlaaarrr artık günler azaldıkça uyku da tutmuyor
beni

uykusuz geceler geliyorrrrr

canım bende yatıyorum sola sola
dr bu hafta bırakalım dedi.
bakalım inşallah çok kasılmam

Günaydın tatlı anneler ve onların minik kuzuları
günaydın canıımm
merhaba tatlı anneler ve bebekleri
merhaba

Bugün benim Doğum Günüüüüm. Her zamankinden daha anlamlı, bir bedende 2 yürek kutluyorum (eşimin sevgisiyle 3 yürek), İnşallah sonraki yıllarda çoook kalabalık bir şekilde kutlamaya devam ederiz. Sizi seviyorum
Bu arada bu yazıyı yazarken eşim pasta yaptırmış ,oturduğum yerden, ne yazıyorsun böyleee dedi vee arkamı döndürdü baaak diye. Ne göreyim koltuğun üstünde mumları yanan pastaaaa:)Ben nasıl görmedim kapıyı ben açtım halbuki, ilaçları elinden aldım geçtim odaya hemen, hala şaşkınım, saklamışşşş, çok şirindi, onu seviyorum:)

canım sağlıkla kucağına almışsın çok sevidim sağlıkla ve analı babalı büyütmeyi nasip etsin
doğum günün kutlu olsun tatlım bebişinle eşinle nice mutlu yıllara

korkma canım bişey olmaz Allah ın izniyle zamanında sağlıklı doğurcaz biz bu bebişleri

canim iyi ki dogdun esin ve oglunla nice mutlu yillar dilerim. bu arada gecmis olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…