- 19 Ekim 2007
- 4.312
- 16
- 683
- 46
Bugün benim Doğum Günüüüüm. Her zamankinden daha anlamlı, bir bedende 2 yürek kutluyorum (eşimin sevgisiyle 3 yürek), İnşallah sonraki yıllarda çoook kalabalık bir şekilde kutlamaya devam ederiz. Sizi seviyorum
Bu arada bu yazıyı yazarken eşim pasta yaptırmış ,oturduğum yerden, ne yazıyorsun böyleee dedi vee arkamı döndürdü baaak diye. Ne göreyim koltuğun üstünde mumları yanan pastaaaa:)Ben nasıl görmedim kapıyı ben açtım halbuki, ilaçları elinden aldım geçtim odaya hemen, hala şaşkınım, saklamışşşş, çok şirindi, onu seviyorum:)
canım çok geçmiş olsun.
olmaz canım, öksürük hapşuruk bebeği etkilemezmiş.
için rahat olsun.
uykusuz geceler geliyorrrrr
canım bende yatıyorum sola sola
dr bu hafta bırakalım dedi.
bakalım inşallah çok kasılmam
günaydın canıımm
merhaba
Bugün benim Doğum Günüüüüm. Her zamankinden daha anlamlı, bir bedende 2 yürek kutluyorum (eşimin sevgisiyle 3 yürek), İnşallah sonraki yıllarda çoook kalabalık bir şekilde kutlamaya devam ederiz. Sizi seviyorum
Bu arada bu yazıyı yazarken eşim pasta yaptırmış ,oturduğum yerden, ne yazıyorsun böyleee dedi vee arkamı döndürdü baaak diye. Ne göreyim koltuğun üstünde mumları yanan pastaaaa:)Ben nasıl görmedim kapıyı ben açtım halbuki, ilaçları elinden aldım geçtim odaya hemen, hala şaşkınım, saklamışşşş, çok şirindi, onu seviyorum:)
arkadaşlar herkese merhaba, bugün eve geldik. 36+2 de bir avuç suyum kalmış şekilde sezaryene girdim neyse ki Allah bize bağışladı yavrumu. 2 gün hastanede yatış ve olayın şokunu atlatmaya çalışma, emzirme, öğrenme, şaşkınlık derken 4 gecedir hiç uyumadım ama hiç yorulmadım. Desteğiniz ve dualarınız için teşekkürler. Hepinizi sevgiyle öpüyor ve kucaklıyorum doğum yapan olduysa hayırlı uğurlu olsun bekleyenler mümkün olduğunca dinlensin kendini yormasın
damlacım nasıl oldun düzeldin mi biraz?
arkadaşlar herkese merhaba, bugün eve geldik. 36+2 de bir avuç suyum kalmış şekilde sezaryene girdim neyse ki Allah bize bağışladı yavrumu. 2 gün hastanede yatış ve olayın şokunu atlatmaya çalışma, emzirme, öğrenme, şaşkınlık derken 4 gecedir hiç uyumadım ama hiç yorulmadım. Desteğiniz ve dualarınız için teşekkürler. Hepinizi sevgiyle öpüyor ve kucaklıyorum doğum yapan olduysa hayırlı uğurlu olsun bekleyenler mümkün olduğunca dinlensin kendini yormasın
iyiyim bugün mervecim burnum akıyor ama o aksın şarıl şarıl razıyımçok sağol
iyiyim bugün mervecim burnum akıyor ama o aksın şarıl şarıl razıyımçok sağol
canım öksürük hapşuruk korkutmuyor beni. ama çok fazla oluyor ya artık ağrı oluyor çok fazla o korkutuyor beni. bide bu mantar. mantar bebeğime bişey yapmasında. bide öksürdüğümde idrarmı sumu anlamıyorum sürekli ıslaklık oluyor. o korkutuyor bide. çok sağol canım benim
Sana da geçmiş olsun canım. Bugün benden de oturup kalkarken birşeyler akıyor. Akıntımı, idrarmı, sumu anlamıyorum:26: Sancım yok çok hafif kasıklarım ağrıyor. Akıntı için çok berrak ve sıvı. Doğuracağımı ben anlamayacağım galiba... Buarada geçen gün tvde dinledim. Mantar, bebeği etkilmezmiş. Normal doğumda bile bulaşmıyormuş. Ama erken doğumu tetikler mi onu bilemiyorum tatlım.
Geçmiş olsun Damlacım. Hasta mı oldun? Hiç haberim olmadı. Fazla geçmişi okuyamadım. Ne güzel hergün bebiş haberlerimiz geliyor
evet kızlar dün kötüydüm bugün iyiyim çok sağol kolay atlattık bugün sadece burnum akıyor çook sağolunGeçmiş ol sun damlacım.Geçmiş baya birikiyor okuyamıyorum.Şimdi nasılsın?
Sana da geçmiş olsun canım. Bugün benden de oturup kalkarken birşeyler akıyor. Akıntımı, idrarmı, sumu anlamıyorum:26: Sancım yok çok hafif kasıklarım ağrıyor. Akıntı için çok berrak ve sıvı. Doğuracağımı ben anlamayacağım galiba... Buarada geçen gün tvde dinledim. Mantar, bebeği etkilmezmiş. Normal doğumda bile bulaşmıyormuş. Ama erken doğumu tetikler mi onu bilemiyorum tatlım.
Canım doktorunu aradın mı akıntıyla ilgili?
canım su yürürken bacağına doğru gelirmişcanım öksürük hapşuruk korkutmuyor beni. ama çok fazla oluyor ya artık ağrı oluyor çok fazla o korkutuyor beni. bide bu mantar. mantar bebeğime bişey yapmasında. bide öksürdüğümde idrarmı sumu anlamıyorum sürekli ıslaklık oluyor. o korkutuyor bide. çok sağol canım benim
canım sağlıkla kucağına almışsın çok sevidim sağlıkla ve analı babalı büyütmeyi nasip etsin
doğum günün kutlu olsun tatlım bebişinle eşinle nice mutlu yıllara
korkma canım bişey olmaz Allah ın izniyle zamanında sağlıklı doğurcaz biz bu bebişleri
canim iyi ki dogdun esin ve oglunla nice mutlu yillar dilerim. bu arada gecmis olsun.
evet kızlar dün kötüydüm bugün iyiyim çok sağol kolay atlattık bugün sadece burnum akıyor çook sağolun
bendede oluyor iç çmaşırım ıslak doktor baktı alttan akıntı dedi ama aklım genede karışıyor suysada bende anlamıcam sızıntıda oluyormus oda yoktu bende
biraz kasılmamda başladı ama o da gaz sancımı ki diyorum. Akıntım genelde kıvamlı oluyordu bu tam su gibi yani. Napalım evde doğururuz bizde. Gidipde yine yanlış alarm olacak diye de çekiniyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?