2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canım yaaa doğum günün kutlu olsun. ne kadar şanslısın bak bedeninde kuzucuğun yanında eşin. Allahım sizi korusun İnşallah. uzun sağlıklı mutlu bi ömrünüz olsun. bedeninizden sağlık yüzünüzden gülücük hayatınızdan mutluluk eksik olmasın. her gününüz bir öncekinden güzel geçsin canım. öptük siziiiiiiiiii

canım öksürük hapşuruk korkutmuyor beni. ama çok fazla oluyor ya artık ağrı oluyor çok fazla o korkutuyor beni. bide bu mantar. mantar bebeğime bişey yapmasında. bide öksürdüğümde idrarmı sumu anlamıyorum sürekli ıslaklık oluyor. o korkutuyor bide. çok sağol canım benim

doğum günün kutlu olsun cnm tüm sevdiklerinle nice mutlu senelere inşallah

Hepinize iyi haftalar kızlar,

Doğum günün kutlu olsun canım. Allah mutluluğunuzu bozmasın

Maşallah Denizcim. Allah uzun versin meleğine. Bir ömür boyu sağlıklı ve mutlu yaşayın hep birlikte...

Tebrik ederim Deniz!!!!!!!!! Maşallah Gözün aydın, bebişin nasıl? Darısı bizim başımıza inşallah.

MUTLU YILLAAAAAAAAAAAAR!!!!!! Eşinle, bebişinle daha nice nice mutlu senelere inşallah

iyiyim bugün mervecim burnum akıyor ama o aksın şarıl şarıl razıyımçok sağol

Geçmiş olsun canım

Kızlar haftasonu pek uğryaamadım. Hızlıca bakabildim geçmişe. Elsi doğurmuş!!!!!! Çok sevindim!!!!! Bakalım bu yeni hafta da hareketli geçecek gibi. İnşallah hep en güzel haberlerimizi paylaşaırız burda

Canım dogum günün kutlu olsun.Bebeginle ve eşinle birlikte daha nice dogum günleri geçirirsin inş.

Sana da geçmiş olsun canım. Bugün benden de oturup kalkarken birşeyler akıyor. Akıntımı, idrarmı, sumu anlamıyorum:26: Sancım yok çok hafif kasıklarım ağrıyor. Akıntı için çok berrak ve sıvı. Doğuracağımı ben anlamayacağım galiba... Buarada geçen gün tvde dinledim. Mantar, bebeği etkilmezmiş. Normal doğumda bile bulaşmıyormuş. Ama erken doğumu tetikler mi onu bilemiyorum tatlım.

Geçmiş ol sun damlacım.Geçmiş baya birikiyor okuyamıyorum.Şimdi nasılsın?

Canım doktorunu aradın mı akıntıyla ilgili?

Geçmiş olsun Damlacım. Hasta mı oldun? Hiç haberim olmadı. Fazla geçmişi okuyamadım. Ne güzel hergün bebiş haberlerimiz geliyor

Geçmiş ol sun damlacım.Geçmiş baya birikiyor okuyamıyorum.Şimdi nasılsın?
evet kızlar dün kötüydüm bugün iyiyim çok sağol kolay atlattık bugün sadece burnum akıyor çook sağolun

bendede oluyor iç çmaşırım ıslak doktor baktı alttan akıntı dedi ama aklım genede karışıyor suysada bende anlamıcam sızıntıda oluyormus oda yoktu bende

çok sağol canım. canım enfeksiyon erken doğumu tetikler demişti doktor daha önce enfeksiyon olmuştu çünkü buda etkilermi acaba yaaa. Allah korusun. benim kasıklarım çok ağrıyor işte. o akıntı su gibi bazende sarı geliyor mantardan sanırım işte. doktora gidecem bakalım. çok su içiyorum ben boğazım içinde inşallah faydası oluyordur. bence sende doktoru ara bi sor canım ne olur ne olmaz sona yaklaştık artık.

canım su yürürken bacağına doğru gelirmiş
içini ferah tut canım
inşallah korkulacak bişi yoktur ve kısa zamanda atlatırsın

mutlu yıllar canım
ne güzel bir bedende 2 kalple doğum günü kutluyorsun
eşinde çok güzel süpriz yapmış
bir ömür boyu hep beraber mutlu sağlıklı olun canım.

canım sağlıkla kucağına almışsın çok sevidim sağlıkla ve analı babalı büyütmeyi nasip etsin

doğum günün kutlu olsun tatlım bebişinle eşinle nice mutlu yıllara

korkma canım bişey olmaz Allah ın izniyle zamanında sağlıklı doğurcaz biz bu bebişleri

sağol canım,sen normal doğum mu düşünüyorsun ?
inşallah

canim iyi ki dogdun esin ve oglunla nice mutlu yillar dilerim. bu arada gecmis olsun.

burcucuğum günaydın
oğluşuna da geçmiş olsun

biraz kasılmamda başladı ama o da gaz sancımı ki diyorum. Akıntım genelde kıvamlı oluyordu bu tam su gibi yani. Napalım evde doğururuz bizde. Gidipde yine yanlış alarm olacak diye de çekiniyorum.

damlacığım,
nasıl oldun canım
inşallah daha iyisindir.
bugün 5 te göreceksin dimi mert bebişi
güzel haberlerle gel tatlımm

[
biraz kasılmamda başladı ama o da gaz sancımı ki diyorum. Akıntım genelde kıvamlı oluyordu bu tam su gibi yani. Napalım evde doğururuz bizde. Gidipde yine yanlış alarm olacak diye de çekiniyorum.

İstersen kasılmaların süresini not al, ona göre gidersin hastaneye. Su gelmeye başlar başlamaz doğum olmuyormuş ilk doğumlarda diye duymuştum, yani merak etme doktorunu bekler bebişin, rahat ol:)))

Evet azda olsa bacaklardan sızdığını duymuştum bende. İçim rahatladı biraz. Yarına kadar beklesin güzel kızım. Doktorum yarın gelecek çünkü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…