- 19 Ekim 2007
- 4.312
- 16
- 683
- 46
sağol canım yaaa İnşallah canım. inşallah atlatırım artık dayanamıyorum çünkü.canım su yürürken bacağına doğru gelirmiş
içini ferah tut canım
inşallah korkulacak bişi yoktur ve kısa zamanda atlatırsın
mutlu yıllar canım
ne güzel bir bedende 2 kalple doğum günü kutluyorsun
eşinde çok güzel süpriz yapmış
bir ömür boyu hep beraber mutlu sağlıklı olun canım.
sağol canım,sen normal doğum mu düşünüyorsun ?
inşallah
burcucuğum günaydın
oğluşuna da geçmiş olsun
biraz kasılmamda başladı ama o da gaz sancımı ki diyorum. Akıntım genelde kıvamlı oluyordu bu tam su gibi yani. Napalım evde doğururuz bizde. Gidipde yine yanlış alarm olacak diye de çekiniyorum.
iyiyim bugün mervecim burnum akıyor ama o aksın şarıl şarıl razıyımçok sağol
sağol canım yaaa İnşallah canım. inşallah atlatırım artık dayanamıyorum çünkü.
canım bebek hareket ediyormu. ediyorsa korkma dedi bana doktor
biraz kasılmamda başladı ama o da gaz sancımı ki diyorum. Akıntım genelde kıvamlı oluyordu bu tam su gibi yani. Napalım evde doğururuz bizde. Gidipde yine yanlış alarm olacak diye de çekiniyorum.
iyiyim ahucum çok sağol ayyy evet 17de randevumuz var mert beyi görücezzzzzzzzzdamlacığım,
nasıl oldun canım
inşallah daha iyisindir.
bugün 5 te göreceksin dimi mert bebişi
güzel haberlerle gel tatlımm
geçmiş olsun canım dikkat et sen yinede
arkadaşlar herkese merhaba, bugün eve geldik. 36+2 de bir avuç suyum kalmış şekilde sezaryene girdim neyse ki Allah bize bağışladı yavrumu. 2 gün hastanede yatış ve olayın şokunu atlatmaya çalışma, emzirme, öğrenme, şaşkınlık derken 4 gecedir hiç uyumadım ama hiç yorulmadım. Desteğiniz ve dualarınız için teşekkürler. Hepinizi sevgiyle öpüyor ve kucaklıyorum doğum yapan olduysa hayırlı uğurlu olsun bekleyenler mümkün olduğunca dinlensin kendini yormasın
sağol canım yaaa İnşallah canım. inşallah atlatırım artık dayanamıyorum çünkü.
canım bebek hareket ediyormu. ediyorsa korkma dedi bana doktor
canım su yürürken bacağına doğru gelirmiş
içini ferah tut canım
inşallah korkulacak bişi yoktur ve kısa zamanda atlatırsın
mutlu yıllar canım
ne güzel bir bedende 2 kalple doğum günü kutluyorsun
eşinde çok güzel süpriz yapmış
bir ömür boyu hep beraber mutlu sağlıklı olun canım.
sağol canım,sen normal doğum mu düşünüyorsun ?
inşallah
burcucuğum günaydın
oğluşuna da geçmiş olsun
Canım çok geçmiş olsun, artık sonlara gelddik, inşallah atlatıcaksın.
sağol canım meyveler toparladı portakal tüketip durdum dün sanırım o iyi geldi çook sağolDamlacım gecmis olsun canım bugun daha iyi olmana sevindim. Meyve tuketmeye calıs canım.
yaptı tatlım maşşallah pek güzel bir bebişi olmuşmerhaba arkadaşlar nasılsınız?
umarım herkes iyidir.. Elsi doğum yaptı di mi?
gözün aydın canım artık doğurabilirsin doktorda gelmiş sıra duru hanımın gelmesindekızlar doktorumu aradım. Çok şükür gelmişDevam ederse gel dedi.
Hareketli canım maşallahNormal doğumda da bu zorluk var işte. Heran tetikdesin. Eşimi her akşam birşey için kaldırdığımda neoldu Duru'mu geliyor diye zıplıyor zavallım
bende aynıyım rezil olcam diyorum niye rezil olucaksam onu anlamış değilim
iyiyim ahucum çok sağol ayyy evet 17de randevumuz var mert beyi görücezzzzzzzzz
doktorada gidicem bugün canım söylicem şifayı kaptım diye belki ek bişeyler verir
damlacım sana da geçmiş olsun canım umarım daha iyi olursun..
güzel haberlerle gel canım
Bugün benim Doğum Günüüüüm. Her zamankinden daha anlamlı, bir bedende 2 yürek kutluyorum (eşimin sevgisiyle 3 yürek), İnşallah sonraki yıllarda çoook kalabalık bir şekilde kutlamaya devam ederiz. Sizi seviyorum
Bu arada bu yazıyı yazarken eşim pasta yaptırmış ,oturduğum yerden, ne yazıyorsun böyleee dedi vee arkamı döndürdü baaak diye. Ne göreyim koltuğun üstünde mumları yanan pastaaaa:)Ben nasıl görmedim kapıyı ben açtım halbuki, ilaçları elinden aldım geçtim odaya hemen, hala şaşkınım, saklamışşşş, çok şirindi, onu seviyorum:)
aynen canım tüm o dediklerin bende de oluyor.zaten yakında doktor kontrolümüz var öğreniriz doktorumuzdan.zaten hemen hastaneye gidilmesi gereken suyun gelmesinde öyle 2-3 damla olmuyor.bildiğin akıyorrrr:18::18::18:Sana da geçmiş olsun canım. Bugün benden de oturup kalkarken birşeyler akıyor. Akıntımı, idrarmı, sumu anlamıyorum:26: Sancım yok çok hafif kasıklarım ağrıyor. Akıntı için çok berrak ve sıvı. Doğuracağımı ben anlamayacağım galiba... Buarada geçen gün tvde dinledim. Mantar, bebeği etkilmezmiş. Normal doğumda bile bulaşmıyormuş. Ama erken doğumu tetikler mi onu bilemiyorum tatlım.
biz iyiyiz gökçenciğim.siz nasılsınız bakalım kızınlamerhaba arkadaşlar nasılsınız?
umarım herkes iyidir.. Elsi doğum yaptı di mi?
Doktorum şehir dışında yarın dönecek tatlım:26:Bir iki saat bekleyeyimde geçmezse hastaneye giderim artık. Arkadaşlarım suyun miktarı çok oluyor anlamaman imkansız diyor ama bilemiyorum:18:
geçmiş olsun tatlım.dün akşamki adrenalininde etkisi vardır sanırım düzelmendesağol canım meyveler toparladı portakal tüketip durdum dün sanırım o iyi geldi çook sağol
bende aynıyım rezil olcam diyorum niye rezil olucaksam onu anlamış değilim
iyiyim ahucum çok sağol ayyy evet 17de randevumuz var mert beyi görücezzzzzzzzz
doktorada gidicem bugün canım söylicem şifayı kaptım diye belki ek bişeyler verir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?