2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

sağol canım yaaa İnşallah canım. inşallah atlatırım artık dayanamıyorum çünkü.

biraz kasılmamda başladı ama o da gaz sancımı ki diyorum. Akıntım genelde kıvamlı oluyordu bu tam su gibi yani. Napalım evde doğururuz bizde. Gidipde yine yanlış alarm olacak diye de çekiniyorum.

canım bebek hareket ediyormu. ediyorsa korkma dedi bana doktor

biraz kasılmamda başladı ama o da gaz sancımı ki diyorum. Akıntım genelde kıvamlı oluyordu bu tam su gibi yani. Napalım evde doğururuz bizde. Gidipde yine yanlış alarm olacak diye de çekiniyorum.
bende aynıyım rezil olcam diyorum niye rezil olucaksam onu anlamış değilim
damlacığım,
nasıl oldun canım
inşallah daha iyisindir.
bugün 5 te göreceksin dimi mert bebişi
güzel haberlerle gel tatlımm
iyiyim ahucum çok sağol ayyy evet 17de randevumuz var mert beyi görücezzzzzzzzz
geçmiş olsun canım dikkat et sen yinede

doktorada gidicem bugün canım söylicem şifayı kaptım diye belki ek bişeyler verir

hoşgeldiniz sağlıkla almışsın kucağına ne güzel inşallah hayırlı evlat olur yavrularımız allahın izniyle...nası alışabildinmi emzirebiliyomusun bide kaç kilo doğdu bebiş?

kızlar doktorumu aradım. Çok şükür gelmişDevam ederse gel dedi.

sağol canım yaaa İnşallah canım. inşallah atlatırım artık dayanamıyorum çünkü.

canım bebek hareket ediyormu. ediyorsa korkma dedi bana doktor

Hareketli canım maşallah Normal doğumda da bu zorluk var işte. Heran tetikdesin. Eşimi her akşam birşey için kaldırdığımda neoldu Duru'mu geliyor diye zıplıyor zavallım

kısmetse normal olcak canım baştan gebelik şekeri var bebek iri olabilir die sezeryan filan konuşmuştuk ama öyle bi durum olmadı çok şükür ben zaten sezeryandan daha çok korkuyom benim karın bölgemle ilgili fobim var kesik filan düşünmek bile istemiyorum
normal doğum en iyisi doktorum en son gittiğimde epidural normal doğumu öneriyorum sana dedi ama ona da güvenemiyorum ben biraz pinpirikliyimya kıpırdarsam yanlış yere yapılırsa iğne felç kalırsam gibi bir çok senaryom varbakalım hayırlısı kararsızım o konuda

Damlacım gecmis olsun canım bugun daha iyi olmana sevindim. Meyve tuketmeye calıs canım.
sağol canım meyveler toparladı portakal tüketip durdum dün sanırım o iyi geldi çook sağol
merhaba arkadaşlar nasılsınız?
umarım herkes iyidir.. Elsi doğum yaptı di mi?
yaptı tatlım maşşallah pek güzel bir bebişi olmuş
gözün aydın canım artık doğurabilirsin doktorda gelmiş sıra duru hanımın gelmesinde

güzel haberlerle gel canım

doğum günün kutlu olsun tatlım:118:üçünüz çok mutlu bir hayat sürün inş.

aynen canım tüm o dediklerin bende de oluyor.zaten yakında doktor kontrolümüz var öğreniriz doktorumuzdan.zaten hemen hastaneye gidilmesi gereken suyun gelmesinde öyle 2-3 damla olmuyor.bildiğin akıyorrrr:18::18::18:

merhaba arkadaşlar nasılsınız?
umarım herkes iyidir.. Elsi doğum yaptı di mi?
biz iyiyiz gökçenciğim.siz nasılsınız bakalım kızınla
evet elsi dün doğum yaptı

Doktorum şehir dışında yarın dönecek tatlım:26:Bir iki saat bekleyeyimde geçmezse hastaneye giderim artık. Arkadaşlarım suyun miktarı çok oluyor anlamaman imkansız diyor ama bilemiyorum:18:

canım
bi gün daha bekler kızın
yine de içini rahatlatmaya git bi dr a
ama bacağından akmıyorsa su değildir.

Sanki kırk tane doğurduktaGüzel haberlerle gel inşallah Damlacım.

biz iyiyiz gökçenciğim.siz nasılsınız bakalım kızınla
evet elsi dün doğum yaptı[/QUOTE]

çok sağol canım ben de iyiyim kızım da iyi teyzesi.. maşallah beni hiç üzmüyor umarım hep böyle cici kız olur. Ben doğum yapmayacak gibiyim hiç birşey hissetmiyorum ağrı sızı akıntı, gece uyuyamamak gibi şeylerim henüz yok ama daha çok erken benim için sanırım.
Sadece geçen hafta sabah kalktığımda midem bulandı ilk 3 aydaki sabah bulantıları gibi, normal mi canım sence? forumu çok okuyamıyorum artık belki daha önce bahsedilmiş olabilir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…