4tane güzel gol yedik birde kırmızı kart iyi geldi canım sağolsun beşiktaş düzelttigeçmiş olsun tatlım.dün akşamki adrenalininde etkisi vardır sanırım düzelmende
Sanki kırk tane doğurduktaGüzel haberlerle gel inşallah Damlacım.
canım
bi gün daha bekler kızın
yine de içini rahatlatmaya git bi dr a
ama bacağından akmıyorsa su değildir.
doğum günün kutlu olsun tatlım:118:üçünüz çok mutlu bir hayat sürün inş.
aynen canım tüm o dediklerin bende de oluyor.zaten yakında doktor kontrolümüz var öğreniriz doktorumuzdan.zaten hemen hastaneye gidilmesi gereken suyun gelmesinde öyle 2-3 damla olmuyor.bildiğin akıyorrrr:18::18::18:
biz iyiyiz gökçenciğim.siz nasılsınız bakalım kızınla
evet elsi dün doğum yaptı
sağol canım meyveler toparladı portakal tüketip durdum dün sanırım o iyi geldi çook sağol
yaptı tatlım maşşallah pek güzel bir bebişi olmuş
gözün aydın canım artık doğurabilirsin doktorda gelmiş sıra duru hanımın gelmesinde
çok sağol İnşallah canım yaa.
sth dün hastaneye gitmişti kızlar haberi olan varmı. ne yaptı acaba yaaa
biz iyiyiz gökçenciğim.siz nasılsınız bakalım kızınla
evet elsi dün doğum yaptı
teşekkürler kızlar. Zaten şimdi akıntı diye düşünmeye başladım. Yarın kontrolüm var zaten. Bugün birşey olmazsa yarın öğrenirim.
Portakal ve kivi gribe karşı muhteşem koruyucular. Bol tüketmek lazım. Evet teyzesi istediği zaman gelebilir artık. Çok sabırsızlanıyoruz. İnşallah suyum gelmiyordur diye dua ederken şimdi keşke suyum gelmiş olsaydı diyorum. Tam manyaklaştım
bende onu merak ettim.
duygucum senin haftanda olsam doğumsun diye dua ederimsuyun gelmiş olsun bi bakarsın bugün duru bebiş kucağında
çok sağol canım ben de iyiyim kızım da iyi teyzesi.. maşallah beni hiç üzmüyor umarım hep böyle cici kız olur. Ben doğum yapmayacak gibiyim hiç birşey hissetmiyorum ağrı sızı akıntı, gece uyuyamamak gibi şeylerim henüz yokama daha çok erken benim için sanırım.
Sadece geçen hafta sabah kalktığımda midem bulandı ilk 3 aydaki sabah bulantıları gibi, normal mi canım sence? forumu çok okuyamıyorum artık belki daha önce bahsedilmiş olabilir..
canım çok teşekkür ederim galiba dediğin gibi kilodan 21 kilo alınca bebek de rahat rahat yatıyor orda, bana da bir rahatsızlık vermiyor maşallah.Mide bulantım normal demek ki ben de acaba bebek dönüyor da döndüğünde midemi mi bulandırıyor diye düşünmüştüm:)
Canım senin belli mi ne zaman olacağı normal doğumu mu bekliyorsun
slm kızlarherkeze iyi haftalar
son 4 günüm kaldı:18:
yok kesinlikle normal olmayacak orası kesin..
yarın randevum var.sanırım yarın kesin belli olacak.doktorum bir ay önce 36. haftayı bitirdiği gün alırız demişti.oda önümüzdeki pazartesiye denk geliyor:18::18::18::18:
sonra herşey güzel gidiyor biz bu bebeği 3 kilo olduğunda alalım o zaman dedi(prof.dr. kordonumdaki bir sorun yüzünden 3 kiloyu geçirmeyin dedi)
hesaplarıma göre 3 kiloyuda yine hemen hemen aynı zamanda dolduruyor.yani en fazla 10 günüm kaldı hayırlısıyla
slm kızlarherkeze iyi haftalar
son 4 günüm kaldı:18:
ne güzel cnm bende çok heyecanlıyım son 6 günüm gece gözüme uyku girmiyo artıkameliyat stresini saymazsak çok mutluyum
ne güzel cnm bende çok heyecanlıyım son 6 günüm gece gözüme uyku girmiyo artıkameliyat stresini saymazsak çok mutluyum
yok kesinlikle normal olmayacak orası kesin..
yarın randevum var.sanırım yarın kesin belli olacak.doktorum bir ay önce 36. haftayı bitirdiği gün alırız demişti.oda önümüzdeki pazartesiye denk geliyor:18::18::18::18:
sonra herşey güzel gidiyor biz bu bebeği 3 kilo olduğunda alalım o zaman dedi(prof.dr. kordonumdaki bir sorun yüzünden 3 kiloyu geçirmeyin dedi)
hesaplarıma göre 3 kiloyuda yine hemen hemen aynı zamanda dolduruyor.yani en fazla 10 günüm kaldı hayırlısıyla
maşallah oh ne güzel bitmiş vallahi, sağlıkla bebeğine kavuşman dileğiyle..
slm arkadaşlar....
hepimize iyi haftalar.....
benden hemen sonra sıra sende demekevet canmm amelyat korkusu dıiında çok heycanlı ve mutluyum biran önce günler geçsin istiyom...gelsin cumartesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?