2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canım
bi gün daha bekler kızın
yine de içini rahatlatmaya git bi dr a
ama bacağından akmıyorsa su değildir.

teşekkürler kızlar. Zaten şimdi akıntı diye düşünmeye başladım. Yarın kontrolüm var zaten. Bugün birşey olmazsa yarın öğrenirim.

Portakal ve kivi gribe karşı muhteşem koruyucular. Bol tüketmek lazım. Evet teyzesi istediği zaman gelebilir artık. Çok sabırsızlanıyoruz. İnşallah suyum gelmiyordur diye dua ederken şimdi keşke suyum gelmiş olsaydı diyorum. Tam manyaklaştım

çok sağol İnşallah canım yaa.
sth dün hastaneye gitmişti kızlar haberi olan varmı. ne yaptı acaba yaaa

bende onu merak ettim.

biz iyiyiz gökçenciğim.siz nasılsınız bakalım kızınla
evet elsi dün doğum yaptı

çok sağol canım ben de iyiyim kızım da iyi teyzesi.. maşallah beni hiç üzmüyor umarım hep böyle cici kız olur. Ben doğum yapmayacak gibiyim hiç birşey hissetmiyorum ağrı sızı akıntı, gece uyuyamamak gibi şeylerim henüz yok ama daha çok erken benim için sanırım.
Sadece geçen hafta sabah kalktığımda midem bulandı ilk 3 aydaki sabah bulantıları gibi, normal mi canım sence? forumu çok okuyamıyorum artık belki daha önce bahsedilmiş olabilir..[/QUOTE]

bende o uyuyamamalar 33. hafta başlamıştıçok şanslısın yani canım.sen çok kilo aldım demiştin belki ondandır gece yatarken çok zorlanmaman hani yeri genişledi ya.ben sadece 10 kg aldım ve oda sadece göbege yerleşti.hiçbiryerden genişleyemedim.
bulantın normal canım.birkaç arkadaşımızda daha var o bulantılardan hatta 1-2 gün bende de oldu.bebeğin mideye baskı yaptığı zamanlarda oluyor bulantılar canım

duygucum senin haftanda olsam doğumsun diye dua ederimsuyun gelmiş olsun bi bakarsın bugün duru bebiş kucağında

bende o uyuyamamalar 33. hafta başlamıştıçok şanslısın yani canım.sen çok kilo aldım demiştin belki ondandır gece yatarken çok zorlanmaman hani yeri genişledi ya.ben sadece 10 kg aldım ve oda sadece göbege yerleşti.hiçbiryerden genişleyemedim.
bulantın normal canım.birkaç arkadaşımızda daha var o bulantılardan hatta 1-2 gün bende de oldu.bebeğin mideye baskı yaptığı zamanlarda oluyor bulantılar canım[/QUOTE]

canım çok teşekkür ederim galiba dediğin gibi kilodan 21 kilo alınca bebek de rahat rahat yatıyor orda, bana da bir rahatsızlık vermiyor maşallah.Mide bulantım normal demek ki ben de acaba bebek dönüyor da döndüğünde midemi mi bulandırıyor diye düşünmüştüm:)
Canım senin belli mi ne zaman olacağı normal doğumu mu bekliyorsun

yok kesinlikle normal olmayacak orası kesin..
yarın randevum var.sanırım yarın kesin belli olacak.doktorum bir ay önce 36. haftayı bitirdiği gün alırız demişti.oda önümüzdeki pazartesiye denk geliyor:18::18::18::18:
sonra herşey güzel gidiyor biz bu bebeği 3 kilo olduğunda alalım o zaman dedi(prof.dr. kordonumdaki bir sorun yüzünden 3 kiloyu geçirmeyin dedi)
hesaplarıma göre 3 kiloyuda yine hemen hemen aynı zamanda dolduruyor.yani en fazla 10 günüm kaldı hayırlısıyla

hayırlısı olsun canım çok az kalmış çok güzel inşallah yarın da bizlere güzel haberlerini verirsin.. Sağlıkla kucağına alırsın bebeğini..

ne güzel cnm bende çok heyecanlıyım son 6 günüm gece gözüme uyku girmiyo artık ameliyat stresini saymazsak çok mutluyum

benden hemen sonra sıra sende demek evet canmm amelyat korkusu dıiında çok heycanlı ve mutluyum biran önce günler geçsin istiyom...gelsin cumartesi

olmuştur annesi 3kilo ayyy kızlarrrrrrrr 6ları 7leri söyleyince 31 demek çok ayıp oluyor yaniiiiiiiiiiii

benden hemen sonra sıra sende demek evet canmm amelyat korkusu dıiında çok heycanlı ve mutluyum biran önce günler geçsin istiyom...gelsin cumartesi

bende öyle çok sabırsızlanıyorum en son verilen ultrason resmine bakıp iç çekiyorum yanımda olsada koklasam diye kızımda artık parmaklarıyla sayıyo yatcaz -kalkcaz yatcaz-kalkcaz kardeşim doğcak diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…