2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

fafuel seni de şimdiden tebrik ederim çok az kalmış darısı bizlerin başına.. sağlıkla bebeğine kavuşursun inşallah..

çok teşekkür ederim canım inşallah hayırlısıyla alayım bi kucağıma derin bi ooohhh çekicem valla sizlerde sağlıkla kavuşursunuz inşallah yavrularınıza

bende öyle çok sabırsızlanıyorum en son verilen ultrason resmine bakıp iç çekiyorum yanımda olsada koklasam diye kızımda artık parmaklarıyla sayıyo yatcaz -kalkcaz yatcaz-kalkcaz kardeşim doğcak diye

benimde oğlum aynen günleri sayıyo gözü hep takvimde cumartesiyi işaretlemiş

tebrikler canım gözünaydın....Allah analı babalı sağlıklı uzun ömürler versn inş...
inş. hayrılısıyla bişeycik olmamıştır kızına sultancım sanada tekrar geçmiş olsun canım
doğum günün kutlu olsun ayşecim...nice yıllara bebişin ve eşinle inş...
merhaba canım
teşekkürler iyi haftalar..

kızlar gelin-kaynana çatışmasıyla ilgili bişe okudum paylaşayım dedim gerçi benim pek bi sorunum yok kaynanamla uzakta olduğu için hoşuma gitti yazı biraz gülelim stresimiz gitsin
Kaynana gelinini alır karşısına;
bak kızım benim 3 türlü halim var der;
1-Gülü göğsüme taktığımda çok sinirliyim
2-Gülü kulağıma taktığımda orta halliyim
3-Gülü saçıma taktığımda çok iyiyim der.
...Sıra geline gelir. gelin altta kalırmı hiç;
Bak kaynana benim 1 türlü halim var der;
Sigaramı yakarım, bacak bacak üstüne atarım, sen gülü k....da taksan ben bildiğimi yaparım:))

sagol canim..

gozun aydin canim doktorun gelmis.

slm kızlar herkeze iyi haftalar
son 4 günüm kaldı :18:

ne güzel cnm bende çok heyecanlıyım son 6 günüm gece gözüme uyku girmiyo artık ameliyat stresini saymazsak çok mutluyum

haydi kizlar az kalmis hayirlisiyla, darisi hayirlisiyla saglikla huzurla bizlere insallah.

merhaba arkadaşlar hepinize iyi haftalar diliyorum.
kuzucum beni çokk korkuttu dün akşam eşim hemen eve geldi ve en yakın hastaneye gittik
nst ye girdik ve kalp atışları çokk zayıftı hemen doktorumu aradık oda durma hemen akaya gel dedi
gidene kadarda çikolata falan yedim orda da hemen nst ye bağladı başımda 1 saat bekledi sağolsun doktorum,ilk 10 dk. sonuç iyi değildi, salladılar filan karnımı meyve suyu ,çikolata ve daha sonra normale girmeye başladı kalp atışları.çokk şükür rabbime,allah hepimizizin kuzusunu korusun işlh.
iyi dilekleriniz için hepinize teşekkür ederim.normalde kontrolüm yoktu fakat doktorum yarın gel usg le bakalım tekrar nst ye bağlayalım dedi bugün saat 5 de gidicem.
eve geldiğimizde saat gece 2 gibiydi gözlerim kapanıyor

çok merak etmiştim seni.iyi olmanıza çok sevindim canım.hadi bakalım saat beşe kadar dinlende bebişin ultrasonda size gülücükler saçsın

geçmiş olsun canım kuzun korkutmuş sizi....bugünde inş güzel haberlerle dönersin canım

ilknurcum çanakkaledesin bildiğim kadarıyla doğru değilmi canım aslen oralımısn bigadamı yaşıyorsun?

canim gozunuz aydin. insallah bugunku doktor kontrolundende guzel haberlerle donersin.

elsiyi de çok çok tebrik ederim Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin..
canım baby shower çok güzel olmuş

slm arkadaşlar....
hepimize iyi haftalar.....
selam canım
maşallah
canım haftaya yahya bebişte geliyor
sağlıcakla gelsin

slm kızlar herkeze iyi haftalar
son 4 günüm kaldı :18:

ayy azize ne kadar heyecanlısındır di mi?

geliyor musunuz hiç ç.kaleye akraba ziyaretine falan canım??? bak ardinanında ailesi geliboluda yaşıyor.belkide 3 lü bir buluşma yaparız birgün denk gelirse bebişlerimizle

geliyoruz tatlım hatta Allah kısmet ederse bu yaz gitme planlarımız var kepezde ve merkezde görümcelerim var ....evet 3lü buluşma negüzel olur nasip belki birgün denk geliriz...

kıslarrrr merhaba hepinizee hayırlı dogumlarr birinizz kapı süsü yapmıştııı baktım baktım bulamadım nerdeydii bılıyomusunuz veyaa kim yapmıştıı oglu olacaktı sanırsam maviydiii teşekkürlerrr şimdiden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…