fafuel seni de şimdiden tebrik ederim çok az kalmış darısı bizlerin başına.. sağlıkla bebeğine kavuşursun inşallah..
bende öyle çok sabırsızlanıyorum en son verilen ultrason resmine bakıp iç çekiyorum yanımda olsada koklasam diye kızımda artık parmaklarıyla sayıyo yatcaz -kalkcaz yatcaz-kalkcaz kardeşim doğcak diye
tebrikler canım gözünaydın....Allah analı babalı sağlıklı uzun ömürler versn inş...arkadaşlar herkese merhaba, bugün eve geldik. 36+2 de bir avuç suyum kalmış şekilde sezaryene girdim neyse ki Allah bize bağışladı yavrumu. 2 gün hastanede yatış ve olayın şokunu atlatmaya çalışma, emzirme, öğrenme, şaşkınlık derken 4 gecedir hiç uyumadım ama hiç yorulmadım. Desteğiniz ve dualarınız için teşekkürler. Hepinizi sevgiyle öpüyor ve kucaklıyorum doğum yapan olduysa hayırlı uğurlu olsun bekleyenler mümkün olduğunca dinlensin kendini yormasın
inş. hayrılısıyla bişeycik olmamıştır kızına sultancım sanada tekrar geçmiş olsun canımgünaydın kızlaaaaaaaar. güne güzel bi haberle uyandık yaa. maşallah bi bebiş daha gelmiş ve çok şükür iyi. hayırlı olsun denizciğim. Allah analı babalı büyütsün İnşallah. çok şükür iyi kuzucuğun önemli olanda o değilmi.
tuğçe kızını gördüm yaaaaaaaa bayıldım vallaaaaaaa. maşallah
novrain canım Allahım korusun derinimize Allahım korusun çok tatlı yaaa
bende doktoru aradım yarın gel dedi ma dayanamıyorum artık. öğleden sonra gidecem. kaşıntıdan lavaboya gitmeye korkuyorum artık. ama asıl öksürük için çağırdı. çok öksürüyorum karnım ağrıyor diyince gel bakmamız lazım dedi. İnşallah bişey olmamıştır kızıma yaaa
doğum günün kutlu olsun ayşecim...nice yıllara bebişin ve eşinle inş...Bugün benim Doğum Günüüüüm. Her zamankinden daha anlamlı, bir bedende 2 yürek kutluyorum (eşimin sevgisiyle 3 yürek), İnşallah sonraki yıllarda çoook kalabalık bir şekilde kutlamaya devam ederiz. Sizi seviyorum
Bu arada bu yazıyı yazarken eşim pasta yaptırmış ,oturduğum yerden, ne yazıyorsun böyleee dedi vee arkamı döndürdü baaak diye. Ne göreyim koltuğun üstünde mumları yanan pastaaaa:)Ben nasıl görmedim kapıyı ben açtım halbuki, ilaçları elinden aldım geçtim odaya hemen, hala şaşkınım, saklamışşşş, çok şirindi, onu seviyorum:)
merhaba canım
teşekkürler iyi haftalar..
kızlar gelin-kaynana çatışmasıyla ilgili bişe okudum paylaşayım dedim gerçi benim pek bi sorunum yok kaynanamla uzakta olduğu içinhoşuma gitti yazı biraz gülelim stresimiz gitsin
Kaynana gelinini alır karşısına;
bak kızım benim 3 türlü halim var der;
1-Gülü göğsüme taktığımda çok sinirliyim
2-Gülü kulağıma taktığımda orta halliyim
3-Gülü saçıma taktığımda çok iyiyim der.
...Sıra geline gelir. gelin altta kalırmı hiç;
Bak kaynana benim 1 türlü halim var der;
Sigaramı yakarım, bacak bacak üstüne atarım, sen gülü k....da taksan ben bildiğimi yaparım:))
canım su yürürken bacağına doğru gelirmiş
içini ferah tut canım
inşallah korkulacak bişi yoktur ve kısa zamanda atlatırsın
mutlu yıllar canım
ne güzel bir bedende 2 kalple doğum günü kutluyorsun
eşinde çok güzel süpriz yapmış
bir ömür boyu hep beraber mutlu sağlıklı olun canım.
sağol canım,sen normal doğum mu düşünüyorsun ?
inşallah
burcucuğum günaydın
oğluşuna da geçmiş olsun
kızlar doktorumu aradım. Çok şükür gelmişDevam ederse gel dedi.
Hareketli canım maşallahNormal doğumda da bu zorluk var işte. Heran tetikdesin. Eşimi her akşam birşey için kaldırdığımda neoldu Duru'mu geliyor diye zıplıyor zavallım
slm kızlarherkeze iyi haftalar
son 4 günüm kaldı:18:
ne güzel cnm bende çok heyecanlıyım son 6 günüm gece gözüme uyku girmiyo artıkameliyat stresini saymazsak çok mutluyum
merhaba arkadaşlar hepinize iyi haftalar diliyorum.
kuzucum beni çokk korkuttu dün akşam eşim hemen eve geldi ve en yakın hastaneye gittik
nst ye girdik ve kalp atışları çokk zayıftı hemen doktorumu aradık oda durma hemen akaya gel dedi
gidene kadarda çikolata falan yedim orda da hemen nst ye bağladı başımda 1 saat bekledi sağolsun doktorum,ilk 10 dk. sonuç iyi değildi, salladılar filan karnımı meyve suyu ,çikolata ve daha sonra normale girmeye başladı kalp atışları.çokk şükür rabbime,allah hepimizizin kuzusunu korusun işlh.
iyi dilekleriniz için hepinize teşekkür ederim.normalde kontrolüm yoktu fakat doktorum yarın gel usg le bakalım tekrar nst ye bağlayalım dedi bugün saat 5 de gidicem.
eve geldiğimizde saat gece 2 gibiydi gözlerim kapanıyor
kuzucum beni çokk korkuttu dün akşam eşim hemen eve geldi ve en yakın hastaneye gittik
nst ye girdik ve kalp atışları çokk zayıftı hemen doktorumu aradık oda durma hemen akaya gel dedi
gidene kadarda çikolata falan yedim orda da hemen nst ye bağladı başımda 1 saat bekledi sağolsun doktorum,ilk 10 dk. sonuç iyi değildi, salladılar filan karnımı meyve suyu ,çikolata ve daha sonra normale girmeye başladı kalp atışları.çokk şükür rabbime,allah hepimizizin kuzusunu korusun işlh.
iyi dilekleriniz için hepinize teşekkür ederim.normalde kontrolüm yoktu fakat doktorum yarın gel usg le bakalım tekrar nst ye bağlayalım dedi bugün saat 5 de gidicem.
çok merak etmiştim seni.iyi olmanıza çok sevindim canım.hadi bakalım saat beşe kadar dinlende bebişin ultrasonda size gülücükler saçsın
geçmiş olsun canım kuzun korkutmuş sizi....bugünde inş güzel haberlerle dönersin canım
evet canım çanakkaleliyim annem çanlı, babam lapsekili,ben bigada yaşıyorum:)))ilknurcum çanakkaledesin bildiğim kadarıyla doğru değilmi canım aslen oralımısn bigadamı yaşıyorsun?
evet canım çanakkaleliyim annem çanlı, babam lapsekili,ben bigada yaşıyorum:)))
benim eşimde kepezli canım ben istluyum ama muğlada yaşıyoruz
canım baby shower çok güzel olmuşelsiyi de çok çok tebrik ederim Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin..
selam canımslm arkadaşlar....
hepimize iyi haftalar.....
maşallahyok kesinlikle normal olmayacak orası kesin..
yarın randevum var.sanırım yarın kesin belli olacak.doktorum bir ay önce 36. haftayı bitirdiği gün alırız demişti.oda önümüzdeki pazartesiye denk geliyor:18::18::18::18:
sonra herşey güzel gidiyor biz bu bebeği 3 kilo olduğunda alalım o zaman dedi(prof.dr. kordonumdaki bir sorun yüzünden 3 kiloyu geçirmeyin dedi)
hesaplarıma göre 3 kiloyuda yine hemen hemen aynı zamanda dolduruyor.yani en fazla 10 günüm kaldı hayırlısıyla
slm kızlarherkeze iyi haftalar
son 4 günüm kaldı:18:
geliyor musunuz hiç ç.kaleye akraba ziyaretine falan canım??? bak ardinanında ailesi geliboluda yaşıyor.belkide 3 lü bir buluşma yaparız birgün denk gelirse bebişlerimizle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?