selam canım
inşallah ahucum.şöyle bizi sıkıntıya sokmadan üzmeden sağlıkla gelir aramıza inşallahhhmaşallah
canım haftaya yahya bebişte geliyor
sağlıcakla gelsin
kıslarrrr merhaba hepinizee hayırlı dogumlarr birinizz kapı süsü yapmıştııı baktım baktım bulamadım nerdeydii bılıyomusunuz veyaa kim yapmıştıı oglu olacaktı sanırsam maviydiii teşekkürlerrr şimdiden
canım ben yapıyordum ama sonradan beğenmedik hazır aldık sanırım senin sorduğun kapı süsü şubat annelerinde oraya bir bak istersen
canım ben yapıyordum ama sonradan beğenmedik hazır aldık sanırım senin sorduğun kapı süsü şubat annelerinde oraya bir bak istersen
saol cnmm teşekkürlerrrrr
geceleri hiç uyuyamıyorum ya hep uykum var hep yorgunum kızlar.hazır gözlerim iyice kapanmışken biraz uyumayı dneyeyim.hepinize şimdilik iyi muhabbetler
olsun tatlım bizde son aya girdikolmuştur annesi 3kilo ayyy kızlarrrrrrrr 6ları 7leri söyleyince 31 demek çok ayıp oluyor yaniiiiiiiiiiii
slm arkadaşlar nasılsınız
kızlar gelin-kaynana çatışmasıyla ilgili bişe okudum paylaşayım dedim gerçi benim pek bi sorunum yok kaynanamla uzakta olduğu içinhoşuma gitti yazı biraz gülelim stresimiz gitsin
Kaynana gelinini alır karşısına;
bak kızım benim 3 türlü halim var der;
1-Gülü göğsüme taktığımda çok sinirliyim
2-Gülü kulağıma taktığımda orta halliyim
3-Gülü saçıma taktığımda çok iyiyim der.
...Sıra geline gelir. gelin altta kalırmı hiç;
Bak kaynana benim 1 türlü halim var der;
Sigaramı yakarım, bacak bacak üstüne atarım, sen gülü k....da taksan ben bildiğimi yaparım:))
merhaba arkadaşlar hepinize iyi haftalar diliyorum.
kuzucum beni çokk korkuttu dün akşam eşim hemen eve geldi ve en yakın hastaneye gittik
nst ye girdik ve kalp atışları çokk zayıftı hemen doktorumu aradık oda durma hemen akaya gel dedi
gidene kadarda çikolata falan yedim orda da hemen nst ye bağladı başımda 1 saat bekledi sağolsun doktorum,ilk 10 dk. sonuç iyi değildi, salladılar filan karnımı meyve suyu ,çikolata ve daha sonra normale girmeye başladı kalp atışları.çokk şükür rabbime,allah hepimizizin kuzusunu korusun işlh.
iyi dilekleriniz için hepinize teşekkür ederim.normalde kontrolüm yoktu fakat doktorum yarın gel usg le bakalım tekrar nst ye bağlayalım dedi bugün saat 5 de gidicem.
eve geldiğimizde saat gece 2 gibiydi gözlerim kapanıyor
inşallah ahucum.şöyle bizi sıkıntıya sokmadan üzmeden sağlıkla gelir aramıza inşallahhh
kuzucum beni çokk korkuttu dün akşam eşim hemen eve geldi ve en yakın hastaneye gittik
nst ye girdik ve kalp atışları çokk zayıftı hemen doktorumu aradık oda durma hemen akaya gel dedi
gidene kadarda çikolata falan yedim orda da hemen nst ye bağladı başımda 1 saat bekledi sağolsun doktorum,ilk 10 dk. sonuç iyi değildi, salladılar filan karnımı meyve suyu ,çikolata ve daha sonra normale girmeye başladı kalp atışları.çokk şükür rabbime,allah hepimizizin kuzusunu korusun işlh.
iyi dilekleriniz için hepinize teşekkür ederim.normalde kontrolüm yoktu fakat doktorum yarın gel usg le bakalım tekrar nst ye bağlayalım dedi bugün saat 5 de gidicem.
canım baby shower çok güzel olmuş
:)) sağol canım çok teşekkür ederim 2 arkadaşım benim için hazırladılar, arkadaşlarıma davetiyeler gönderdiler, Rebecca kendi evini süslemiş yiyecekler oyunlar hediyeler hazırlamışlar benim için çok moral oldu:) bende sadece bebek şekerlerimi aldım gittim orda dağıttım gelen arkadaşlarıma:) kuzularımı beğendin mi bu arada? annemle birlikte hazırladık
:)) sağol canım çok teşekkür ederim 2 arkadaşım benim için hazırladılar, arkadaşlarıma davetiyeler gönderdiler, Rebecca kendi evini süslemiş yiyecekler oyunlar hediyeler hazırlamışlar benim için çok moral oldu:) bende sadece bebek şekerlerimi aldım gittim orda dağıttım gelen arkadaşlarıma:) kuzularımı beğendin mi bu arada? annemle birlikte hazırladık
bende bayıldımmm bayıldım arkadaşlarına bravo hatta anneme gösterdimannemde bayıldı dedikki millet bize gelmeye çalışır şu halde senin arkadaşların süper birşey hazırlamışlar hemde seni yormadan
tatlım nasılsın nasıl gidiyor bana tayinim cıktı dedin cok üzüldüm ben ank gelecem sen gidecen gecende merak ettim seni rahatsız etmek istemedim
bende bayıldımmm bayıldım arkadaşlarına bravo hatta anneme gösterdimannemde bayıldı dedikki millet bize gelmeye çalışır şu halde senin arkadaşların süper birşey hazırlamışlar hemde seni yormadan
evet canım ya inanılmaz düşünceliler.. bebek bezi, biberonu tırnak makası tüm kıyafetleri yorganı battaniyesine kadar herşeyi hazırlamışlar.. evde olmaması da çok güzel hiç yorulmuyorsun:) bana gerçekten çok moral oldu..
biraz tabi bize ters geliyor neden bebek doğmadan yapılıyor diye ama bu daha çok bebek doğmadan bebeğin ihtiyaçlarını gidermek ve anne adayına sürpriz yapıp moral vermek.. çok güzeldi ben de ileride bir arkadaşıma yapmayı çok isterim..
tatlım nasılsın nasıl gidiyor bana tayinim cıktı dedin cok üzüldüm ben ank gelecem sen gidecen gecende merak ettim seni rahatsız etmek istemedim
canım merhaba ay ne güzel seni görmek görüşemedik ne zamandır muhammed nasıl sen nasılsın ağrıların geçti mi biraz?
canım şarka hazırlığım çıktı onun evraklarıyla uğraşıyordum bitirdim ama umarım gitmem bir yerlere normalde şehit çocukları şark yapmıyor ama ben evraklarımı ibraz etmeyi unutunca şark çıktı onunları düzelttim bakalım inşallah bir yere gitmem çünkü eylülde eşimin tayini çıkacak başka bir ülkeye gideceğiz ben 2 yıl ücretsiz izne ayrılcam.. yine ankarada olmayacam yani umarım eylülden önce gelirseniz görüşürüz
canım merhaba ay ne güzel seni görmek görüşemedik ne zamandır muhammed nasıl sen nasılsın ağrıların geçti mi biraz?
canım şarka hazırlığım çıktı onun evraklarıyla uğraşıyordum bitirdim ama umarım gitmem bir yerlere normalde şehit çocukları şark yapmıyor ama ben evraklarımı ibraz etmeyi unutunca şark çıktı onunları düzelttim bakalım inşallah bir yere gitmem çünkü eylülde eşimin tayini çıkacak başka bir ülkeye gideceğiz ben 2 yıl ücretsiz izne ayrılcam.. yine ankarada olmayacam yani umarım eylülden önce gelirseniz görüşürüz
canımm saol teyzesi dr geldik sarılıgımız vardı 12 olmuş çok şükür tehlike boyutunda degil ..4100 olmuşuz maş.bebişime bu gidişle tosun olcak bizde tayinler temmuzda ilişki kesilir ama benim gelmem eylülü bulur sanırım görüşemezsekte saglık olsun degil mi..sende o zamana kadar kızına kavuşacaksın inş.çoook kilo almışsın ben gibi10 günde 12 kg verdimm şükürr göz<ükmüyordun nerelerdeydin izne ayrıldın mı aman şark olayını düzeltsinler benimki gibi sende böle önemli evrakları göndermeyi unuuttun demek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?