2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

benden hemen sonra sıra sende demek evet canmm amelyat korkusu dıiında çok heycanlı ve mutluyum biran önce günler geçsin istiyom...gelsin cumartesi

Azizecim ne güzel kavuşmana az kalmış. İnşallah senin gibi güzel bir kızın olur. Belki benimde az kalmıştır. Gelsin artık kuzum.

olmuştur annesi 3kilo ayyy kızlarrrrrrrr 6ları 7leri söyleyince 31 demek çok ayıp oluyor yaniiiiiiiiiiii

Damlacım ben burdayım doğum yapsamda seni yalnız bırakmayız. Bence o kadar beklemez Mert paşamız. Sen 20 gün gibi düşün içime öyle doğdu

çok güzelmiş

sagol canim..

gozun aydin canim doktorun gelmis.

haydi kizlar az kalmis hayirlisiyla, darisi hayirlisiyla saglikla huzurla bizlere insallah.

Teşekkür ederim canım.

seni bende çok merak ettim. Neyse güzel haberlerle geldin. Allah korusun hepimizin meleklerini.

Eylül canım muhammed için çok sevindim maşallah Allah bağışlasın canım benim.. sen de çok iyi kilo vermişsin tebrik ederim vallahi ben çok şişmanım di mi bi de o fotoları facebook'a koydum:)) koymasamıydım tühh.. üff 21 kilo nasıl gider bilmiyorum ki inşallah gider benim var ya hiç iştahım olmadı hep zorla bebek için yedim ama aldım yine de ne yapayım(((

özlem facebook'a koydum resimleri canım..vallahi arkadaşlarınıza söyleyin ben de parti istiyorum diye size de yapsınlar çok eğlenceliydi biz kadın erkek karışık yaptık ama normali kız kıza eğlenmek:)

eylül bu arada ben biraz fazla rahatım sanırım evraklarımı geçen sene tamamlamadım bişey olmaz aman dedim şark çıkınca abimle annem çıldırdılar bu ne sorumsuzluk diye nasıl yaparsın diye ama sonuçta böyle bir kanun var gitmeyecem bir gün veririm dedim ki hazırlık geldi:) hallettim ama çok şükür:))

Gözünüz aydın canım,allah sağlıklı sıhhatli büyütmeyi nasip etsin bebeğimizi.

Doğumgünün kutlu olsun canım.

Geçmiş olsun,bebişimiz annesini korkutmuş.İnşallah bugün nst sonuçlarınız da iyi çıkar canım.

geliyor musunuz hiç ç.kaleye akraba ziyaretine falan canım??? bak ardinanında ailesi geliboluda yaşıyor.belkide 3 lü bir buluşma yaparız birgün denk gelirse bebişlerimizle

inşallah İlknurcum buluşma fırsatı yakalayacağız.

sağol canmm vereliniortak

merhaba arkadaslarr ben yeni uye oldumm bende mart annelerindenim martin 18inde dogumum ne yalan söyleyim dogum yaklastikca korkularimda artiyorr artik dusunmuekten stressden geceleri uyuyamaz oldumm cevremde dogum yapan yakinlarimin nlattiklarinida dusundukce korkularim daha cok artiorr ama ben hep ALLAH ima du ediyorumm hepimizi kolay yoldan bi nefeslikk kolaylik versin diyee dogum hakkinda hep negativ hikayeler duyuyorum buda ben tedirgenlestiroo bu konuda yrdimlarinizi bekliorumm arkadaslarrr...

bende 18 kilo aldım inan dert etme gidiyo hiç kalmıyo kız bebişler genellikle cok aldırır....ama vereceksin merak etmee cok güzel resimler paylaşımın için tşk ederim coook güzel hamilesin lütfen kompleks yapma yaa bak gidiyo bi şey kalmıyo kilodan

Kızlar selam.. Bugün annemler gelecek diye evi biraz toparlayayım dedim, ama sanki 3000 metrekare şatoda yaşıyormuşum da onu temizlemişim gibi yoruldum.. O da kendimi yormadan yapmaya çalıştığım halde.. Hatta bir şey yaptım da sayılmaz:26:
37. haftada yürüyüşlere filan devam etmek gerekiyor mu ki ya, yoksa artık kesmek mi lazım? Ben çok da yürüyemiyorum.. Hele tuvaletim gelirse hiç açamıyorum pergellerimi

Son on günüm, yaşasın..

slm kızlar bende dün saksıyı kırıyodum nerdeyse otoparkta ıslak zemin ayağam bir kaydı balerin gibi ayırdım bacaklarımı iki tarafa yanımdaki arabaya zor tutundumda tam kapaklanmadım göbekten dengeyi sağlayamadım heralde şimdi kasıklarım feci ağrıyor dünden beri gece hiç dönemedim dönmek istesemde hemen uyandım acıdan ama doktora gittik bugün bi tehlike yok ağrın çok olabilir dedi birde hep erken doğum riski varken şimdi bebeğimin keyfi çok yerindeymiş hiçte gelmeye niyeti yok rahat rahat takılıyo orda dedi alem şu bebekler valla

sağol canım teşekkürler, yok canım kopleks yapmıyorum da sen de bana bayağı bir şişmanlamışsın deyince resimlere tekrar baktım bayağı bir şişman gözüküyormuşum:)) neyse hatıra sonuçta.. güzel anılar olarak kalacak..
Bu arada hala çalışıyorum canım haftaya cuma izne ayrılacam işyerinde öyle takılıyorum bir sorumluluğum yok sadece gidip geliyorum aktarabilmek için:) bakalım hayırlısı olsun..

merhaba arkadaşlar bu gün doğum iznimn ilk günü evde olmak çok güzel bizim bebiş hiç durmuyor maşallah fıkır fıkır oğlum ne zaman doğar acaba şimdilik normal doğum görünüyor çatı muyanem yapılmadı daha bakalım hayırlısı inşallah normal olurum

canmm facede ben seni bilmiyom...adın neydi?

biraz önce sağlık ocağından aradılar...bebek 10günlük olunca getirin dediler topuktan kan alıncakmış.
bide sütüme bakıcaklarmış yetiyomu diye...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…