benden hemen sonra sıra sende demekevet canmm amelyat korkusu dıiında çok heycanlı ve mutluyum biran önce günler geçsin istiyom...gelsin cumartesi
olmuştur annesi 3kilo ayyy kızlarrrrrrrr 6ları 7leri söyleyince 31 demek çok ayıp oluyor yaniiiiiiiiiiii
kızlar gelin-kaynana çatışmasıyla ilgili bişe okudum paylaşayım dedim gerçi benim pek bi sorunum yok kaynanamla uzakta olduğu içinhoşuma gitti yazı biraz gülelim stresimiz gitsin
Kaynana gelinini alır karşısına;
bak kızım benim 3 türlü halim var der;
1-Gülü göğsüme taktığımda çok sinirliyim
2-Gülü kulağıma taktığımda orta halliyim
3-Gülü saçıma taktığımda çok iyiyim der.
...Sıra geline gelir. gelin altta kalırmı hiç;
Bak kaynana benim 1 türlü halim var der;
Sigaramı yakarım, bacak bacak üstüne atarım, sen gülü k....da taksan ben bildiğimi yaparım:))
sagol canim..
gozun aydin canim doktorun gelmis.
haydi kizlar az kalmis hayirlisiyla, darisi hayirlisiyla saglikla huzurla bizlere insallah.
merhaba arkadaşlar hepinize iyi haftalar diliyorum.
kuzucum beni çokk korkuttu dün akşam eşim hemen eve geldi ve en yakın hastaneye gittik
nst ye girdik ve kalp atışları çokk zayıftı hemen doktorumu aradık oda durma hemen akaya gel dedi
gidene kadarda çikolata falan yedim orda da hemen nst ye bağladı başımda 1 saat bekledi sağolsun doktorum,ilk 10 dk. sonuç iyi değildi, salladılar filan karnımı meyve suyu ,çikolata ve daha sonra normale girmeye başladı kalp atışları.çokk şükür rabbime,allah hepimizizin kuzusunu korusun işlh.
iyi dilekleriniz için hepinize teşekkür ederim.normalde kontrolüm yoktu fakat doktorum yarın gel usg le bakalım tekrar nst ye bağlayalım dedi bugün saat 5 de gidicem.
eve geldiğimizde saat gece 2 gibiydi gözlerim kapanıyor
arkadaşlar herkese merhaba, bugün eve geldik. 36+2 de bir avuç suyum kalmış şekilde sezaryene girdim neyse ki Allah bize bağışladı yavrumu. 2 gün hastanede yatış ve olayın şokunu atlatmaya çalışma, emzirme, öğrenme, şaşkınlık derken 4 gecedir hiç uyumadım ama hiç yorulmadım. Desteğiniz ve dualarınız için teşekkürler. Hepinizi sevgiyle öpüyor ve kucaklıyorum doğum yapan olduysa hayırlı uğurlu olsun bekleyenler mümkün olduğunca dinlensin kendini yormasın
Bugün benim Doğum Günüüüüm. Her zamankinden daha anlamlı, bir bedende 2 yürek kutluyorum (eşimin sevgisiyle 3 yürek), İnşallah sonraki yıllarda çoook kalabalık bir şekilde kutlamaya devam ederiz. Sizi seviyorum
Bu arada bu yazıyı yazarken eşim pasta yaptırmış ,oturduğum yerden, ne yazıyorsun böyleee dedi vee arkamı döndürdü baaak diye. Ne göreyim koltuğun üstünde mumları yanan pastaaaa:)Ben nasıl görmedim kapıyı ben açtım halbuki, ilaçları elinden aldım geçtim odaya hemen, hala şaşkınım, saklamışşşş, çok şirindi, onu seviyorum:)
merhaba arkadaşlar hepinize iyi haftalar diliyorum.
kuzucum beni çokk korkuttu dün akşam eşim hemen eve geldi ve en yakın hastaneye gittik
nst ye girdik ve kalp atışları çokk zayıftı hemen doktorumu aradık oda durma hemen akaya gel dedi
gidene kadarda çikolata falan yedim orda da hemen nst ye bağladı başımda 1 saat bekledi sağolsun doktorum,ilk 10 dk. sonuç iyi değildi, salladılar filan karnımı meyve suyu ,çikolata ve daha sonra normale girmeye başladı kalp atışları.çokk şükür rabbime,allah hepimizizin kuzusunu korusun işlh.
iyi dilekleriniz için hepinize teşekkür ederim.normalde kontrolüm yoktu fakat doktorum yarın gel usg le bakalım tekrar nst ye bağlayalım dedi bugün saat 5 de gidicem.
eve geldiğimizde saat gece 2 gibiydi gözlerim kapanıyor
geliyor musunuz hiç ç.kaleye akraba ziyaretine falan canım??? bak ardinanında ailesi geliboluda yaşıyor.belkide 3 lü bir buluşma yaparız birgün denk gelirse bebişlerimizle
sağol canmm vereliniortak
Eylül canım muhammed için çok sevindim maşallah Allah bağışlasın canım benim.. sen de çok iyi kilo vermişsin tebrik ederim vallahi ben çok şişmanım di mi bi de o fotoları facebook'a koydum:)) koymasamıydım tühh.. üff 21 kilo nasıl gider bilmiyorum ki inşallah gider benim var ya hiç iştahım olmadı hep zorla bebek için yedim ama aldım yine de ne yapayım(((
özlem facebook'a koydum resimleri canım..vallahi arkadaşlarınıza söyleyin ben de parti istiyorum diye size de yapsınlar çok eğlenceliydi biz kadın erkek karışık yaptık ama normali kız kıza eğlenmek:)
bende 18 kilo aldım inan dert etme gidiyo hiç kalmıyo kız bebişler genellikle cok aldırır....ama vereceksin merak etmee cok güzel resimler paylaşımın için tşk ederim coook güzel hamilesin lütfen kompleks yapma yaa bak gidiyo bi şey kalmıyo kilodan
eylül bu arada ben biraz fazla rahatım sanırım evraklarımı geçen sene tamamlamadım bişey olmaz aman dedim şark çıkınca abimle annem çıldırdılar bu ne sorumsuzluk diye nasıl yaparsın diye ama sonuçta böyle bir kanun var gitmeyecem bir gün veririm dedim ki hazırlık geldi:) hallettim ama çok şükür:))
şu resim eklemeyi bi becerebilsem ImageShack® - Online Photo and Video Hosting
şimdi oldu umarım...
şimdi oldu umarım...
canım harika olmuş benim de oğlumun çikolatası geldi resmini çekince eklerim
çok güzelmiş güle güle kullan canım.
şimdi oldu umarım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?