2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kızlarrrrrrr yarın ınsallah doguma gıdıyorummmm amannnnnnn dualarınızı eksık etmeyınnnn

Son düzenleme:
Sağol canım. Ben Ankaradayım şekerleride ulus suluhandan aldım çok çeşit vardı. kapı süsümüz kanat olduğu için melekli şekerler aldık...

Çok tatlılarmış ya, bayıldım, güle güle kullanın.. Biz de şeker beğenemeidk de bir türlü, çok uyduruk geliyor gördüklerim, Antalya'dayım ben, her yerde aynı çeşitler var. Annem Mersin'den alıyor gibi sonunda, biraz daha almazsak ben doğurcam zaten

canim duyma, dinleme etrafin anlattigi hikayeleri. herkesin bedeni, agri esigi farklidir. birinin zor olduysa digerinin ki cok kolay olabilir. Allah hepimize yavrularimizi saglikla huzurla kucagimiza almayi nasip etsin insallah..

gule gule kirlensin canim. haydi az kalmis insallah.

Kapı süsümüz, loğusa şebeti takımımız ve şekerlerimiz :))

canim gule gule kullanilsin insallah. cok sekerler.

cok gecmis olsun canim.

kızlarrrrrrr yarın ınsallah doguma gıdıyorummmm amannnnnnn dualarınızı eksık etmeyınnnn

Ay hepiniz doğurun zaten Mart gelmeden..
İnşallah sağlıkla kucağına alırsın bebişini, her şey yolunda gider, ağrısız sancısız gazsız bir doğum olur, pıt diye kalkarsın ayağa

ne mutlu sana canım dualarımız seninle
sagolunnnnnn fıstıklarrr

oyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy kübra benimde gelse şu günüm

canım senınde az kaldı cok sukur bişe kalmadı..bende gunum gelse dıye bekledım bekledım ama azıze ınankı acayıp korkuyorumm.herkes korkma dıyor ama kendımı kurbanlık koyun gıbı hıssedıyorum. Allah hepımızın yardımcısı olsunnn

Heyecanını çok iyi anlıyorum canım.Benimde 1 hafta günüm kalmasına rağmen bende de her geçen gün heyecan korku kat kat artıyor.
İnşallah sıkıntısız sorunsuz biçimde olur canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…