Hepsi birbirinden sevimliGüle güle kullan, bebişine şans getirsin..
Şekerleri nereden aldın, çok tatlılarmış..
biraz önce sağlık ocağından aradılar...bebek 10günlük olunca getirin dediler topuktan kan alıncakmış.
bide sütüme bakıcaklarmış yetiyomu diye...
Sağol canım. Ben Ankaradayım şekerleride ulus suluhandan aldım çok çeşit vardı. kapı süsümüz kanat olduğu için melekli şekerler aldık...
merhaba arkadaslarr ben yeni uye oldumm bende mart annelerindenim martin 18inde dogumum ne yalan söyleyim dogum yaklastikca korkularimda artiyorr artik dusunmuekten stressden geceleri uyuyamaz oldumm cevremde dogum yapan yakinlarimin nlattiklarinida dusundukce korkularim daha cok artiorr ama ben hep ALLAH ima du ediyorumm hepimizi kolay yoldan bi nefeslikk kolaylik versin diyee dogum hakkinda hep negativ hikayeler duyuyorum buda ben tedirgenlestiroobu konuda yrdimlarinizi bekliorumm arkadaslarrr...
Kızlar selam.. Bugün annemler gelecek diye evi biraz toparlayayım dedim, ama sanki 3000 metrekare şatoda yaşıyormuşum da onu temizlemişim gibi yoruldum..O da kendimi yormadan yapmaya çalıştığım halde.. Hatta bir şey yaptım da sayılmaz:26:
37. haftada yürüyüşlere filan devam etmek gerekiyor mu ki ya, yoksa artık kesmek mi lazım? Ben çok da yürüyemiyorum.. Hele tuvaletim gelirse hiç açamıyorum pergellerimi
Son on günüm, yaşasın..
Kapı süsümüz, loğusa şebeti takımımız ve şekerlerimiz :))
slm kızlar bende dün saksıyı kırıyodum nerdeyse otoparkta ıslak zemin ayağam bir kaydı balerin gibi ayırdım bacaklarımı iki tarafa yanımdaki arabaya zor tutundumda tam kapaklanmadım göbekten dengeyi sağlayamadım heraldeşimdi kasıklarım feci ağrıyor dünden beri gece hiç dönemedim dönmek istesemde hemen uyandım acıdan ama doktora gittik bugün bi tehlike yok ağrın çok olabilir dedi birde hep erken doğum riski varken şimdi bebeğimin keyfi çok yerindeymiş hiçte gelmeye niyeti yok rahat rahat takılıyo orda dedi alem şu bebekler valla
biraz önce sağlık ocağından aradılar...bebek 10günlük olunca getirin dediler topuktan kan alıncakmış.
bide sütüme bakıcaklarmış yetiyomu diye...
kızlarrrrrrr yarın ınsallah doguma gıdıyorummmm amannnnnnn dualarınızı eksık etmeyınnnn
kızlarrrrrrr yarın ınsallah doguma gıdıyorummmm amannnnnnn dualarınızı eksık etmeyınnnn
Allah kurtarsın canmm...negüzel bebişine kavuşuyonkızlarrrrrrr yarın ınsallah doguma gıdıyorummmm amannnnnnn dualarınızı eksık etmeyınnnn
hala sağlık ocağında bir kaydım yok:26:
inşallah ağrısız sızısız kolay bir doğum olur. Sen artık heyecandan uyuyamazsın.
Sütüne nası bakacaklarmış yetiyo mu diye?
sagolunnnnnn fıstıklarrrne mutlu sana canım dualarımız seninle
Allah kurtarsın canmm...negüzel bebişine kavuşuyonsabah mı gidicen?
evet azıze sabah ınsallah gırecem dogumaaaa
sagol canım yaaa acıkcası hıc dogurmasam daha ıyı gıbı korkuyorummmmm felaket derecede korkuyorummmmmAy hepiniz doğurun zaten Mart gelmeden..
İnşallah sağlıkla kucağına alırsın bebişini, her şey yolunda gider, ağrısız sancısız gazsız bir doğum olur, pıt diye kalkarsın ayağa
sagolunnnnnn fıstıklarrr
Allah kurtarsın canmm...negüzel bebişine kavuşuyonsabah mı gidicen?
evet azıze sabah ınsallah gırecem dogumaaaa
sagol canım yaaa acıkcası hıc dogurmasam daha ıyı gıbı korkuyorummmmm felaket derecede korkuyorummmmm
Korkmaa, nasılsa o bebek çıkacak oradanİçini rahat tut,huzurlu geçir son gününü.. Güzel güzel nefesler al, bebiş de bilsin her şey yolunda
oyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy kübra benimde gelse şu günüm
canım senınde az kaldı cok sukur bişe kalmadı..bende gunum gelse dıye bekledım bekledım ama azıze ınankı acayıp korkuyorumm.herkes korkma dıyor ama kendımı kurbanlık koyun gıbı hıssedıyorum. Allah hepımızın yardımcısı olsunnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?